eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 حراج آثار تمام دستساز و کلکسیونی 👈بدون واسطه ⚠️کیفیت و قیمت های باور نکردنی ❌آثار سفارشی ساز و کلکسیونی بهمراه ضمانت اصالت و کیفیت❌ 🏃🏃فقط عجله کنید🏃🏃 👇👇وارد شوید👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3095592960Ce797a468f5
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🌟 دیگه کلافه شده بودم اینقدر بچه م اسباب بازی و عروسکاش و میشکست و خراب میکرد🤯 ✨ یه بار داشتم باهاش دعوا میکردم که چرا ماشینت و شکستی که خواهرم گفت خودت مقصری، اونکه بچه است نمیفهمه😐🤦‍♀ 🔴 گفتم من ؟ گفت بله، تو میتونستی با به هزینه کمتر از اسباب بازی های و استفاده کنی ! گفتم چه جوری کجا ؟ لینک این کانال و داد 😍 ✴️ خدا خیرش بده😁 دنیایی از اسباب بازی های خوشگل و نشکن و باقیمت های استثنایی جمع آوری کردن 😍 حتما یه نگاهی بندازید👇 https://eitaa.com/joinchat/3178692915C0c773ed24f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیپور خوراکی ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا س) میدونید چرا سلمان رشدی مرتد اعلام شد؟👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوی شکلاتی زیبا😍😍😍 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا س) میدونید چرا سلمان رشدی مرتد اعلام شد؟👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل ماسوره ای ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ضارب سلمان رشدی👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از درسا بازار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبر خبر 😍 مسابقه‌ی هیجان‌انگیز «عشق جانم» با 313 تااااا جایزه‌ی جذاب برای بچه‌ها و بزرگ‌ترها 🎁 چه‌طور وارد مسابقه بشیم؟ بزرگ‌ترها با شماره‌گیری کد * می‌تونن بیان توی مسابقه و برنده‌ی کمک هزینه‌ی سفر زیارتی بشن بچه‌ها هم با نصب درسا بازار از لینک زیر، می‌تونن وارد مسابقه بشن و جایزه‌هایی مثل لپ‌تاپ آموزشی، ساعت هوشمند، بازی‌های فکری و... ببرن. 🎉 لینک نصب درسا بازار: 👇👇👇 👇👇👇 https://trc.metrix.ir/vpeob0/
پنج ترفند برای سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن دختر خانوما ،نوعروسای گل خانومهای کم تجربه،هر خانومی کدبانو شده از روز اول این مدلی نبوده ها 😉 اینقدر خراب کرده که الان کدبانوی خانواده شده😁 تا یک غذا و شیرینی درست میکنید خوب نمیشه ناامید نشید دوباره بپزید تا متوجه اشگال کارتون بشید ،کار خوب کردن از زیاد انجام دادنه اینو همیشه تکرار کنید تا ناامید نشید ،هر دختر و خانومی باید یک کدبانوی تمام عیار فامیل بشه😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🌮🌯🥪🍔 مواد؛ 3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان 3 حبه سیر آب نصف لیمو 1 قاشق چایخوری پودر چیلی 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک برای سس: 4 قاشق غذاخوری ماست خردل 1 قاشق چایخوری 1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری آب لیمو فلفل سیاه ، نمک و آویشن مواد دیگر؛ پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی نان لواش یا تورتیلا دختر خانوما ،نوعروسای گل خانومهای کم تجربه،هر خانومی کدبانو شده از روز اول این مدلی نبوده ها 😉 اینقدر خراب کرده که الان کدبانوی خانواده شده😁 تا یک غذا و شیرینی درست میکنید خوب نمیشه ناامید نشید دوباره بپزید تا متوجه اشگال کارتون بشید ،کار خوب کردن از زیاد انجام دادنه اینو همیشه تکرار کنید تا ناامید نشید ،هر دختر و خانومی باید یک کدبانوی تمام عیار فامیل بشه😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز بزرگ 1 عدد نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری سیب زمینی 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد جعفری خرد شده 1 قاشق چای خوری کره 1 قاشق سوپ خوری @ashpazi ♨️طرز تهیه 🔹ابتدا پیاز را به اندازه متوسط رنده می کنیم و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و جعفری مخلوط می کنیم. 🔹سپس مواد را توسط سیخ های چوبی سیخ می کنیم. دقت نمایید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه ای نچسب مقدار كمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم. 🔹سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم. 🔹سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
طرز تهیه: ۱ عدد سینه مرغه درسته🍗 و یا ۵ تیکه فیله مرغ🍗 رو به قطعات دلخواه برش میزنیم توی کاسه بزرگ با پیاز رنده شده🧄، سیر خورد شده🧄، ۲ ق غ خ رب انار ترش🥫،۲ ق غ خ روغن زیتون🍈 سبز، نمک🧂،فلفل سیاه🌶، ۱ ق غ خ آبلیموی تازه 🍋و سس قرمز تند🍅🌶 و یا رب فلفل 🥫🌶همه رو با هم به خوبی مخلوط کرده و میذاریم توی یخچال ۲ ساعت مزه دار بشن. برای تهیه پوره سیبزمینی ۲ عدد سیبزمینی🥔 رو خورد کردم توی قابلمه و به اندازه ای که سطح سیبزمینی رو بپوشونه روش شیر ریختم🥛 و نمک🧂 و فلفل سیاه 🌶و گذاشتم به مدت ۲۰ دقیقه پخت سپس به کمک بلندر اونو پوره کردم و بهش جعفری خورد شده تازه ☘اضافه کردم و گذاشتم روی احاق یه ۳ دقیقه دیگه پخت و خوب غلیظ شد و زیرشو خاموش کردم. تکه های مرغ مزه دار شده رو توی تابه رژیمی بدون روغن اول به مدت ۲ دقیقه با شعله بالا هر طرف رو سرخ کردم سپس شعله رو ملایم کرده و گذاشتم خوب مغزپخت بشه بدون اینکه آبی پس بده و مرغ کاملا آبدار و خوشمزه باقی بمونه. حالا توی بشقاب سرو اول از پوره سیبزمینی سپس تکه های مرغ رو گذاشتم روش و روی اونم کنجد و پیازچه خورد شده ریختم برای تزیین😊 ‌ در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دوستان عزیز من مقدار مواد رو رو ذکر نکنردم.چون اندازه مواد دست خودتونه.اگه دوست دارید سس شیرین باشه مقدار شکر بیشتر بریزد. بال مرغ سرکه بالزامیک شکر قهوه ای سس کچاپ نمک و فلفل و زنجبیل روغن کنجد طرز تهیه: ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید.داخل سینی فر بچینید.حدود 20 دققه بمونه تا بپزه.می تونید گریل هم روشن کنید.تا روشم برشته بشه.درون ظرفی سرکه را بزارید بجوشه.بهش شکر قهوه ای رو اضافه کنید.زنبیل و نمک وفلفل بریزد.بعد سس گوجه.در آخر روغن اضافه کنید.بزارید سس غلیظ بشه.بعد بال ها رو از فر در بیارید.با سس مخلوط کنید یکم روش کنجد بپاشید. ‌ در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پفکی گردویی مواد لازم: گردو ۱۵۰ گرم زرده ی تخم مرغ 🥚 ۳ عدد پودر قند 🍚 ½ لیوان وانیل🌸 ½ ق چ آرد قنادی🥡 ½ ق چ آب لیموترش🍋 ¼ ق چ داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه 💢✍ کامل با تمام نکات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌**در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم**😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
گوشت گوسفند پرچرب همراه باقلم (خودمن ازقلم گاوم استفاده میکنم)راباپیازسرخ میکنیم آخرای سرخ شدن سیر له شده حدود1الی1/5بوته روداخل گوشت ریخته یک کم تفت داده بعدزردچوبه وفلفل را اضافه کرده تفت داده مقداری آب ریخته میگذاریم گوشت خوب بپزد تاگوشت ازاستخوان جداشود بعدگوشتاروله کرده به انها کشک ترجیحامحلی اصافه کرده بعدنعناداغ میریزیم اما من بجای نعناداغ یه نوغ سبزی کوهی میریزم بنام پیازکوهی خیلی خوش عطرش میکنه. بعصیها نخود وسیب زمینی روهم همراه گوشت میپزن اما اصل بز قرمه گوشت قلم وکشک وسیر هست در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا دستورش من همیشه برای این که یک پلو قالبی خوب در بیارم برنج رو آبکش میکنم یک چهارم ش رو زعفرانی میکنم کنار میذارم بعد نکته خیلی مهم این که قابلمه رو بذارید روی گاز روغن بریزید تا خوب داغ بشه بعد لایه ی اول زعفرانی بریزید با پشت قاشق صاف کنید بعد برنج ساده رو بریزید باز با پشت قاشق صاف کنید بعد بذارید روی شعله اول حرارت رو زیاد کنید بعد که بخار کرد زیر شعله را کم کنید من دم کنی نمیذارم برنج هام هم عالی میشه تا زمانی بذارید بمونه که وقتی در قابلمه رو برمیدارید دور تا دور برنج ته دیگی شده باشه معمولا بیست دقیقه میشه میتونید با این روش ته دیگ نون و سیب زمینی هم بذارید فقط وقتی لایه اول رو ریختید ته استکان آب جوش بریزید روشون ‌ در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
 رستورانی _درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره😉  _برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به همه پیشنهاد میکنم در اثر و آثار خیرات برای اموات میگن 👇 حموم های عمومی قدیمی یادتونه؟ چقدر گرم بود یک نفر جدید که وارد میشد اون نسیم خنک به تن ما میخورد چقدر کیف میکردیم میگن خیرات ما به اموات مثل همون خنکایی که میخورد به تن و لذت میبردیم در همین حد خیرات ما باعث لذت اموات میشه در گرمای دنیای برزخ ،پس فراموششان نکنیم😭 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🥩کبد چرب اگر درمان نشود تبدیل به سرطان کبد و در نهایت مرگ میشود❌ https://formafzar.com/form/e4a9m https://formafzar.com/form/e4a9m به فکر درمان کبد چرب و دیابت خود باشید و راهکار آن را از ما بخواهید ✨درمان قطعی و پاکسازی ۱۰۰٪ کبد چرب برای ✅گرید ۱ ✅گرید ۲ ✅گرید ۳ یک بار برای همیشه 💎 ❌همین الان برای تست رایگان کبدچرب و مشاوره رایگان روی لینک زیر بزنید و فرم پر کنید https://formafzar.com/form/e4a9m https://formafzar.com/form/e4a9m