هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
⭕️دوست داری خودت و دلبندت به #نامیترین افراد شیک پوش فامیل تبدیل بشید اما نمیدونی چطوری؟🤔
🔵با این گرونی و لباسهای تکراری سردرگم شدی و نمیدونی واسه خودت و بچه ها از کجا لباس بخری😩
🍒اصلا نگران نباش منبع همه خواسته هات اینجاست 👇
فروشگاه بزرگ آنجل پوش 🧚♀
@angellpoosh
https://eitaa.com/joinchat/1143341247C1f499e4720
اگه همین الان وارد کانالشون بشی میتونی از تخفیفات پــایـــان هفته اشون هم استفاده کنی ♨️💯🥳
🆓جالبه بدونید ارسالشون به تمام نقاط ایران هم کاملا رایگانه🤩
دیگه چی میخوای رفیق یه کانال همه چیز تموم آوردم برات😉👍
https://eitaa.com/joinchat/1143341247C1f499e4720
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر حبابی برای تزیین
کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
داغ زدن بامیه خیلی مهمه از ده دقیقه تا بیست دقیقه باید داغ بزنید
#نکات_بامیه
#بامیه
#نکات
اگربامیه ها بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ریخته شود مقدار زیادی شهد به خودش جذب می کنه و بامیه شهد دار میشه
اگه بعد از سرخ شدن بامیه ها ..بذارید کاملا سرد بشه بعد داخل شهد بندازید میشه اصطلاحا بامیه خشک میگن
چون فقط سطحش به شهد اغشته میشه و به علت هوا کشیدن بامیه شهد به داخل نفوذ نمی کنه
ارد بامیه قویتر بشه آب بیشتری میخواد
آب کمتری بریزین در اینصورت چون گفتیم داغ زدن ۱۰ دقیقه در غیر اینصورت بخوایین کمتر بدین کال هست مشکل دار میشه همون تایم داغ بزنین خمیرتون سفت شده و .....
آرد مشتری همهههه لوازم قنادیا دارن بهترین برند هس
ارد سنگک سفت میکنه
ارد لواش خمیر میکنه
ارد ۳ صفر پوک میکنه تردیش کمه
⛔⛔
بار اول برای سرخ کردن بامیه روغن سرده برای دفعات بعد چیکار کنیم؟؟
چی باعث میشه بعد سرد شدن بامیه نرم بشه ؟
نشانه به اندازه داغ زدن خمیرش چیه؟
بیشتر داغ بخوره بده؟
شربت بامیه سرد بشه فقط تو نفوذ داخلش اثر داره؟
ممکنه تخم مرغ کم باشه برای این مواد و تو قیف سخت پایین بیاد؟؟
بیشتر داغ بخوره احتمال اینکه ترک بخوره موقع سرخ کردن زیاده.
و هم اینکه موقع سرخ کردن پرز پرز میشه
بامیه زیاد توی شربت بمونه نرم میشه ۵ الی ۷ دقیقه
سلام استاد میشه خمیر بامیه و زولبیا رو تویخچال نگه داریم و هروقت خواستیم یکم ازش سرخ کنیم و دوباره تویخچال نگه داریم?🔴🔴🔴
بله به شرطی که مستقیم روی مواد بامیه رو بپوشونین نه روی کاسه والی خشک میشه
بیشتر از یک روز یعنی ۲۴ ساعت نگه ندارین ترشیده میشه
کفگیری که توی روغن هست به هیچ عنوان داخل شربت نزنید سعی کنید از دو کفکیر استفاده کنید عمر روغن بیشتر میشه(جلوگیری از کف کردن روغن حین سرخ کردن
ترکیدن بامیه یعنی اینکه تخم مرغ زیاده باید کم کنید
خمیر شدن داخل بامیه یعنی اینکه یا شربت خیلی داغه یا شعله گاز کمه
سفتی بامیه یعنی اینکه شربت سرده شهد نکشیده و نرم نشده
کج شدن بامیه موقع قیف زدن یعنی اینکه خمیر سفته و باید با تخم مرغ شل بشه
#علت_شکرک_زدن_بامیه
این نشان دهنده این است که شربت بامیه خیلی جوشیده و آب شربت خیلی کم شده است. همیشه دقت کنید که بعد از اینکه گلوکز را اضافه کردید و گلوکز باز شد، شعله را خاموش کنید. اگر بعد از جوش آمدن شربت و حل شدن شکر شربت خیلی روی گاز بماند، آبش کم شده و شکرک میزند.
دلیل دیگر 👈هم زدن آب و شکر هست زمانی که شهد رو آماده میکنید پس موقع آماده کردن شهد تا حل شدن خودبخود شکر به هیچ عنوان آب و شکر را مخلوط نکنید🔴
کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
مصلحات گوشت
بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید.
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
ازشلوغی خیابونا فراری هستی؟؟
بیاید پیش خودمون اینجا بهترینها رو براتون گلچین کردیم😎😉
هرچیزی که واسه یه خانم لاکچری لازمه اینجا هست🥰
"درارزانسرای #زنانه_بچگانه_تاپلند"
❤️ارسال به سراسرکشور
تحویل درب منزل 😱
💝قرعه کشی وهدایای ویژه😜
دیدنش کاملا #مجانیه بزن رولینک 😉 👇
https://eitaa.com/joinchat/3999334753Cdf6e9e6aa6
#باضمانت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مزه دار و برشته کردن ماهی
خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کباب خوشمزه
موادلازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیازرنده شده ۳ قغ
جعفری ساطوری ۳ قغ
پودر سیر ۱ قغ
پودر تخمگشنیز ۱ قغ
پودر زیره سبز ۱ قچ
پودر دارچین نصف قچ
پودرزنجبیل نصف قچ
فلفل سیاه نصف قچ
فلفل قرمز یکچهارم قچ
دستور تهیه :
همه موادرابایدباهم مخلوط وخوب ورز دهید.ازمایه توپهای متوسط برداشته و به سیخ میکشیم. بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود.فراموش نکنید که سیخهای چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد.کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد.روغن را در ظرف مناسبی داغ میکنیم و کوفته هارا در آن سرخ میکنیم. اگر فقط یهبار این کوفتههای گوشتی رو امتحان کنید بدون شک مشتری دائمیش میشید. ویژگیهای این کوفته یکیش استفاده از شش نوع ادویه متفاوته و دیگری روش سروشه، که میتونه برای افطار یا سحری انتخاب بشه. میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید. . دوستان اگه باحرارت خیلی ملایم کوفته ها رو سرخ کنید داخلش خام نمیمونه ، کافیه روغن رو داغ کنید و حرارت رو کم کنید تا کوفته ها کاملا مغز پخت بشن.
خانومی میگفت خورشتم شور شد شوهرمم بداخلاق،گفتم الان بیاد خونه رو رو سرش میذاره ،قسم میخورد میگفت نشستم هر چی سوره بلد بودم رو قابلمه خورشتم خوندم شوهرم اومد براش کشیدم اولین قاشق دومین قاشقو خورد ترسان لرزان نگاهش میکردم هیچی نگفت ،سریع خودم غذا رو چشیدم در کمال ناباوری غذام دیگه شور نبود شاید عجیب باشه اما واقعا اتفاق افتاد😭
🌺🌸🌺🌸🌺
@menoeslami
بنده حقیر(مدیرکانال) مدتیه کسالت دارم و رفع نمیشه.. بزرگواری کنید امشب منو وسط دعاهاتون یاد کنید ان شالله به حق نفس پاک شما بیماری بنده مرتفع بشه ان شالله اگه خدا بخواد❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
✘ فکر خطرناکی که شبهای قدر، شیطان سعی میکنه در ما نفوذ بده، و باورش حماقت محضه !
@Ostad_shojae
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❌️میدونی یادگیری احکام واجبه؟!😳😳❌️
💢 می خوای ساده احکام رو یاد بگیری؟💢
می خوای یک طلبه به سوالات شرعی و اعتقادی که داری پاسخ بده؟🤔
کلی هم نسخه های معنوی از علما و عرفا دارن 😊
حتما بزن روی لینک زیر و عضو کانال شو👇🌹
❌️⚠️ این کانال رو جای دیگه پیدا نمیکنی ها ✅ 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2885746893C56206cd6fb
❌️❌️❌️ حتما عضو شو پشیمون نمیشی ❌️❌️❌️
پیتزا تخم مرغی جذاب انتهای خوبی نداشت و بد سوختم
مواد لازمش فقط
سه تا تخم مرغه
یه استکان شیر
قارچ ۲۰۰ گرم
سیب زمینی کوچیک پنج شیش تا
پنیر پیتزا یه مشت
نمکو فلفل و
اگه دوست داشتین سوسیس یا مرغو گوشت
.
کافه همه مواد مثل من برش بزنید بعد قاچ کنیدو بچنید به ترتیب توی سینی فر و مایع تخم نرغو بزنید بیست دییقه با دمای ۲۰۰ درجه خوب میپزه
لذتشو ببرید
امیدوارم خوشتون اومده باشه
.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🥰 تَه چین بادمجان و زرشک👩🍳
چه موادی لازم داریم؟ 🤔 (برای ۵-۶ نفر)
برنج ۴ پیمانه
ماست چكيده ۸ قاشق غذاخوری (حتما باید ماست چکیده و غلیظ باشه)
بادمجان ۴ عدد
زرشک ۵-۶ ق غ
زعفران حل شده نصف لیوان
روغن یک چهارم لیوان و مقداری برای کف قابلمه
تخم مرغ ٤ عدد
سینه مرغ آب پز ۱ عدد (سلیقه ای)
۲ تا قابلمه سایز کوچیک
_
چطوری درستش کنیم؟! 🤔
1️⃣ بادمجان هارو پوست بگیر بذار ۳۰ دقیقه تو آب نمک بعد خشک و سرخ کن
2️⃣ زرشک و با ۱ ق غ کره و ۱ ق م شکر تفت بده و بذار کنار
3️⃣ ۴ پیمانه برنج و با ۲ ق غ نمک بذار حداقل ٢ ساعت خیس بخوره و بعد آب جوش کن و برنج و اضافه کن و بذار ۶ دقیقه بپزه و بعد آبکش کن (باید دون باشه برنجمون)
4️⃣ تو یه ظرف ۴ تا تخم مرغ و ۸ ق غذا خوری ماست چکیده, کمی نمک, وفلفل سیاه وروغن مایع و زعفران حل شده بریز و این مواد رو با هم مخلوط کن و بریزش روی برنج آبکش شده و کاملا با هم مخلوط کن و ۱ ساعت بذارش یخچال
5️⃣ بعد مقداری روغن به اندازه ای که تو قابلمه شناور باشه بریز و نصف مواد برنجی را در کف قالب پخش و فشرده کن حالا بادمجان سرخ شده و زرشک بریز و دوباره نصف دیگه برنج بریز یکم فشرده کن وباشعله متوسط بزار ۱۰ دقیقه تا بخار کنه و بعد بذار ۶۰ الی ۹۰ دقیقه با شعله خیلی کم بزار بپزه ( ۱۰ دقیقه اخر در قابلمه بردار )
6️⃣ برای دیزاینش خلال بادام و خلال پسته و زرشک و شکر و کره و ۲ ق غ زعفران حل شده ۱ الی ۲ دقیقه با شعله خیلی کم تفت بده و بریز رو ته چین
نوش جان 🥰
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
#داستان واقعی عَذاب های تکان دهنده شب اوّل قبر یک گناهکار در قبرستان😨😨
🎥 از زبان آیت اَلله گلپایگانی
نوع چهره و برخورد ملک سوال و جواب
خدا به حق امام حسین به ما رحم کنه
🔞داستان فوقالعاده شنیدنی و اثرگذار
https://eitaa.com/joinchat/4084007153Cff7fd0169e
❌ویدیو را اینجا ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/4084007153Cff7fd0169e
کتلت مرغ
سينه مرغ ریز خرد شده نيم كيلو
پیاز يك عدد
گوجه فرنگی يك عدد
فلفل سبز شیرین يك عدد
سبزی کروز و جعفری مقداری
سیر ۲ حبه
نمك، فلفل تند، ادويه كاري
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ لیوان
کمی آب برای تنظیم چسبندگی مواد
آب رو کم کم بریزید تا مواد به غلظت داخل فیلم برسه و بتونید توی دست شکل بدید.
🌹کروز یه سبزی محلی اقلیم کردستان میتونید با سبزی های دلخواه خودتون جایگزین کنید.
کوکو گردو
کوکو گردو
مواد لازم
گردو نیم کوب (خیلی له نشه) ۱۵۰ گرم
برگ سیر ،گشنیز،پیازچه خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
(اگر ندارین یک پیاز بزرگ رو رنده کنید آب اضافیش بره کافیه خشکش نکنید به همراه ۲ حبه سیر متوسط رنده کنید )
تخم مرغ ۴ عدد
نمک،فلفل سیاه، زردچوبه
روغن برای سرخ کردن
✅از تابه ی کوچک نچسب استفاده کنید
✅طعم گردو باید بیشتر از سبزیحاتش حس بشه
✅این کوکو خوشمزه کنار فسنجون، مرغ شکم پر ، یا سایر خورشتها خیلی خوشمزه میشه 🥰✅✅✅من که فقط دوست دارم مثل یه تیکه کیک خالی بخورمش😁😅😅
#با_رسپی_های_امتحان_شده