#دسر
#دسر_کراست_جودوسر
دسری خوشمزه و باب میل همه درست کنید و لذت ببرین
پست بعد👇👇👇
#دسر
#دسر_کراست_جودوسر
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
مواد مورد نیاز:
جو دوسر پرک یک و نیم پیمانه
گردو خرد شده سه چهارم پیمانه ( از فندق یا بادام هم می تونید استفاده کنید)
موز یک عدد
خرما بی هسته ۵ عدد
شکر یک سوم پیمانه( در صورت امکان شکر قهوهای)
عسل یک ق غذا
کره نرم ۵۰ گرم
وانیل کمی
نمک یک چهارم ق چ
.
مواد فیلینگ
خامه صبحانه یک بسته
شکلات خرد شده ۲۰۰ گرم
نوتلا یک ق غ
.
همهی مواد کراست رو داخل میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد چسبندهای تحویل بگیرید.
ته قالب تارت ریخته و تا دیواره ها پهن کنید و پرس کنید. یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
خامه رو روی حرارت بذارید تا گرم شهولی نجوشه. شکلات و اضافه کنید تا با حرارت خامه نرم شه. نوتلا رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه. روی کراست بریزید و دو ساعت داخل یخچال بذارید و بعد تزیین و سرو کنید.
نوش جان
خانوما هر چیزی یادگرفتید سریع انجام بدید وگرنه میره تو لیست اون کارایی که فردا از شنبه میخواهید انجام بدید.الان یک دستور اشپزی یادگرفتید امروز بپزید😋
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#دسر_مکزیکی_چوروس
#دسر
#غذای_مکزیکی
موادلازم :
170 میلی لیتر آب 🥣
50 گرم کره 🧀
40 گرم شکر 🍚
1 پنس نمک🥄
110 گرم آرد 🥣
3 عدد تخم مرغ متوسط🥚
سس:
100 گرم خامه صبحانه و 200 گرم شکلات تلخ🍫
برای آغشته کردن :
80 گرم شکر🍚 و 15 گرم دارچین 🥄
تهیه سس:ابتدا خامه را روی حرارت قرار داده بعد گرم شدن از روی حرارت برداشته و شکلات ها رو ریخته همزده تا یکدست شود .
تهیه خمیر: در ظرفی آب +کره+شکر+نمک را ریخته روی حرارت قرار داده مخلوط کرده ، تا بجوش بیاد چند ریز جوش زد آرد را بریزید و تندی بهم بزنید،حدود 1_2 دقیقه روی حرارت ملایم بهم بزنید تا مانند حلوا جمع بشه،بلد اجازه دهید خمیر کاملا خنک شود ، بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید و خوب ترکیب خمیر کنید تا یکدست شود.سپس داخل قیف ریخته بعد داخل روغن فراوان مانند بامیه ها اما بشکل بلند خمیره را زده تا طلایی شود بعد سرخ شدن روی کاغذ آشپزخونه قرار داده تا روغن اضافه اش گرفته شود بعد داخل ترکیب شکر و دارچین گذاشته و غلطونده داخل ظرف سرو گذاشته بشه
تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
#بیسکوییت_سیب زمینی
سیب زمینی آب پز دو عدد
پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
آرد سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل سیاه
سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
پیراشکی عدس
۱- برای خمیر پیراشکی به نصف لیوان آب ولرم ، یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق چایخوری شکر رو اضافه کنید درش رو بذارید ۱۵ دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل کنه(کف کنه و حباب بزنه)
۲-داخل ظرفی یک عدد سفیده تخم مرغ رو(زرده تخم مرغ رو برای رومال پیراشکی ها نگه دارید) با یک قاشق چایخوری نمک و ۶ قاشق غذاخوری(کره) یا روغن مایع
(کره بافت خمیر و لطیفتر میکنه)
مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده رو به همراه ۱ لیوان شیر ولرم بهش اضافه و مخلوط کنید بعد ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر لطیفی ایجاد بشه (آرد تا جایی اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه چون آرد زیاد لطافت خمیر رو کم میکنه)
سپس کف ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بذارید تو ظرف یه پارچه روش بندازید و در جای گرم ۲ ساعت استراحت بدید
۳-در این فاصله مواد میانی پیراشکی رو آماده کنید
- یک لیوان عدس رو که از قبل خیس دادید با آب و نمک بپزید و کنار بذارید.
-یک عدد سیب زمینی متوسط رو هم نگینی خرد کرده با روغن سرخ کنید.
- دو عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کرده با روغن تفت بدید تا طلایی بشه ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به همراه نمک ، پودر آویشن ، فلفل سیاه و یک قاشق آبلیمو تو پیازها تفت بدید یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن ۱ عدد فلفل دلمه ای ریز خرده شده رو اضافه کنید و در آخر عدس های پخته شده و سیب زمینی های سرخ شده رو کنار مواد بریزید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید.
۴-پس از دو برابر شدن حجم خمیر روی سطح صافی رو چرب یا آرد پاشی کنید مقداری از خمیر رو با وردنه باز کنید با کاتر دایره ای یا دهانه لیوان ، خمیر رو قالب بزنید و یک قاشق سس کچاب وسط خمیر بمالید بعد یک قاشق از مخلوط گوشت و عدس و بعد در صورت تمایل کمی (پنیر پیتزا) بریزید سپس خمیر رو روی مواد مثل بقچه بپیچید و پیراشکی ها رو دونه دونه کنار هم در سینی فر بچینید
۵- برای رومال ، زرده تخم مرغ رو با چند قطره روغن یا ۱ ق کره و ۱ ق م شیره انگور خوب بزنید تا از لختگی دربیاد بعد با فرچه روی پیراشکی ها بمالید کنجد و تخم خرفه هم بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید در آخر ۳ یا ۴ دقیقه هم گریل بالای فر رو روشن کنید تا روی پیراشکی ها هم طلایی بشه.پیراشکی های خوشمزه ی شما آماده اس درست کنید و لذت ببرید
🟣داخل فر زیاد بمونه پیراشکی خشک میشه
🟣میتونید بدون فر در روغن سرخ کنید
🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ مدل مرغ طعم دار😋😍
Pluss_magمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر #بدون_فر 😍😋
مرغ متوسط یک عدد،پیاز بزرگ 2عدد، مغز گردو نصف لیوان، رب گوجه ۱ق، رب انار ملس ۱ق، سبزی و کشمش:اختیاری (سبزی معطر ۲۰۰گرم و کشمش۲قاشق) ، زرشک:۲ق، زعفران:خیلی زیاد، لیمو ترش تازه 2عدد، نمک،فلفل سیاه و پولبیبر، زردچوبه، پودر سیر،تخم گشنیز،برگ بو، کره :۱۵۰ گرم، آلو بخارا
🔺نکاتی ک بوی زهم نده مرغ🔺
۱.از شب قبل توی مواد (پیاز فراوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران فراوان بخوابونین حتی توی شکم مرغ رو هم مزه دار کنین )و روشو سلفون بپیچین و ۱۲ساعت استراحت بدین.
۲.حتما باید مرغ رو سرخ کنین قبل پخت هم لذیذ تر میشه هم مرغ وا نمیره
۳.حتما از آب لیمو طبیعی تازه استفاده کنین
پخت ی دونه هویچ سالم بندازین تا بوی مرغ رو بگیره.
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرانچی
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#کوفته_مرغ😋
🍗 اول از همه سینه مرغ و فیله کردم و با دو عدد پیاز چرخش کردم
به موادم پودر سیر فراوون،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،آویشن،زنجبیل و کمی دارچین اضافه کردم
موادمو خوب ورز دادم بهش جعفری اضافه کردم و به اندازه گردو از مواد برداشتم و توی روغن سرخ کردم...
نکاتی که قابل عرضه اینه که وقت گوله کردن یه کاسه آب کنار دستتون باشه چون مواد کمی چسبنده اس...
و اینکه میتونید 1 دونه تخم مرغ هم اضافه کنید و نصف قاشق آرد...
من چون میخواستم طعم خالص سینه مرغ حس بشه تخم مرغ و آرد اضافه نکردم.
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#مرغ_مسما_بادمجان 😋
طرز تهیه:
مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم .
بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم ،مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته.غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه کشدار😍😋
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تابه روحی یا استیل رو روی حرارت بزارین 😍😋
باید به اندازه ای داغ بشه که وقتی بهش آب میپاشین، قطرات آب کف تابه سُر بخورن و بازی کنن.
مقداری روغن بریزین و تابه رو تکون بدین تا همه جاش پخش بشه.
روغن اضافه رو خارج کنین وَ با دستمال تمام تابه رو به روغن آغشته کنین .
وقتی روغن شروع به تغییر رنگ کرد و دقیقا زمانی که خواست دود کنه، شعله رو خاموش کنید و دو سه دقیقه اجازه بدید از داغی بیفته.
در این مرحله یک قاشق غذاخوری کره بریزین و بذارین ذوب بشه.
تخم مرغ ،کتلت ، کوکو یا هر چیزی که مد نظرتون هست رو داخل تابه بریزین.
میبینید که تخم مرغ نمیچسبه و به راحتی از تابه جدا میشه. ☺️
این آموزشو برای بقیه دوستاتونم بفرستید تا اوناهم یاد بگیرن. 😍
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل کنجدی😍😋
یه میان وعدهی خوشمزه و مقوی👌
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته(با طعم دلخواه)
سس شکلاتی ½ پیمانه
گردوی خُرد شده ۲ ق غ(به دلخواه)
کنجد به اندازهی کافی
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_کویتی😍😋
فلفل سياه عُمار (سالم،آسياب نشده )يه قاشق غ خ
هِل پنج تا دونه
زنجبيل
باديان ستاره يك عدد
نمك به مقدار لازم
چوب دارچين يك عدد
زردچوبه نصف ق غ خ
فلفل قرمز نصف ق غ خ
برگ بو دو عدد
زعفرون به ميزان لازم
و پرك ليمو عماني🧐
يه پياز متوسط
آب به مقدار كافي
چهار پيمانه برنج
كره ٥٠ گرم
لپه اي كه از قبل پختيم يه پيمانه
كشمش نصف پيمانه
خلال پسته يا هر مغزي كه دوست دارين همه رو با هم تفت بدين
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_تن_ماهی😍😋
ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم.
دوستان من از تن ماهی فلفلی استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه.
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رژیمی ترین کیک شکلاتی مخصوص بدنسازا
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🍃🌸فروشگاه تخصصی روسری 🌸🍃
دلت میخواد استایل منحصر به فرد خودتو داشته باشی؟؟ 😍👌🏻
گلچینی از بهترین ها باهر سلیقه ای که تو هر فروشگاهی پیدا نمیکنی اینجاست
فقط کافیه بیای ببینی
👇🏼👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/466616597Cbf6f4ab241
پایین ترین قیمت🔥
عکسهای بدون ژورنال و واقعی🤳
🔹️#ارسال_رایگان🛵
🔹️سبد خرید به مدت دوماه
به جمع گرم و صمیمی ما پیوندید
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/466616597Cbf6f4ab241
#روغن_جادویی_جداکننده_کیک_از_قالب
ترکیبی از,مقدار مساوی آرد،روغن مایع و روغن جامد را با قلموی آشپزی به قالب بزنید
کیک پس از سرد شدن به راحتی از قالب جدا خواهد شد
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#خانه_داری
✔️ترفند نگهداری سیر
سير تازه رو با دستگاه خوب ريز ميكنم بعد كمي نمك ميزنم و تو روغن نگه ميدارم، اينجوري بدون خراب شدگي چند ماه ميتونيد تو يخچال نگهداري كنيد و هردفعه كه غذاتون نياز به چاشني سير داشت راحت استفاده كنيد☺️
پ ن: نگران بوش نباشيد،بعد از اتمام كار ميتونيد دستاتون رو به يه استيل مثل قاشق يا هرچيز ديگه مالش بديد ديگه كلا بوش رو ميگيره،البته دستكشم استفاده كنيد بد نيس
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#لقمه_سبزیجات
#غذای_ملل #غذای_ترکی
کدو سبز دو عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نان لواش چهار عدد
حمص 250 گرم( طرز تهیه #حمص)
دانه کاج تست شده 25 گرم
بیبی اسفناج 55 گرم
فلفل قرمز (خرد شده) یک عدد
پیاز قرمز( خرد شده) 50 گرم
نعنا تازه (خرد شده) 25 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
@ashpazi
صفحه گریل را روی دمای متوسط قرار دهید تا گرم شود. در این میان برشهای کدو سبز را با نمک و فلفل مزهدار کنید، سپس هر دو طرف آنها را روغنمالی کنید. پس از آنکه گریل به اندازه کافی گرم شد، دو طرف کدوها را به مدت چهار دقیقه گریل کنید.
نانها را را روی یک سطح قرار دهید و چهار قاشق غذاخوری حمص را روی هر یک پخش کنید. روی هر نان، یک قاشق آجیل تست کاج بریزد. سه برش کدو سبز، یک چهارم اسفناج، دو تکه فلفل قرمز و چند برش پیاز را روی هر کدام بچینید.
حالا روی هر لقمه مقداری برگ نعنا خرد شده بریزید و نانها را بپیچید. میتوانید برای کوچکتر شدن لقمهها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز_داخل_شیشه
کیک موز داخل شیشه 🍌
مواد لازم:
آرد سفید 2 پیمانه🥣
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری🥄
نمک یک پنسه🥄
کره 100 گرم🧀
شکر یک پیمانه🥣
1 عدد تخم مرغ درشت 🥚
1 عدد زررده تخم مرغ🥚
خامه ترش 1/4 پیمانه🥣
وانیل 1 قاشق چای خوری🥄
موز رسیده و له شده 3 عدد
چیپس شکلات نصف پیمانه🍫
طرز تهیه:
فر را روی 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
داخل 4 عدد شیشه مربا را چرب کنید.
در کاسه ای آرد را همراه نمک و جوش شیرین الک کنید. در کاسه بزرگ دیگری کره نرم شده، شکر، تخم مرغ و زررده تخم مرغ، خامه ترش، و وانیل را مخلوط کنید سپس موز له شده را اضافه کنید . در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن دستی مخلوط کنید. چیپس شکلات را اضافه کنید. و مواد کیک را بین شیشه ها تقسیم کنید طوری که داخل هر شیشه تا نیمه مواد باشد. سپس شیشه ها را توی سینی فر قرار داده و حدود 40 دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی از وسط کیک ها تمیز بیرون بیاید بپزید.
فیلم این دستور هم توی کانال موجوده.
نکته: حتما همه مواد به دمای محیط رسیده باشن
نکته: میدونم خامه ترش پیدا نمیکنید چون توی ایران موجود نیست بجاش از ماست ترش یا باترمیلک استفاده کنید.
نکته: میتونید همین دستور رو داخل یک قالب بزرگ یا به جای شیشه داخل لیوان یا فنجان مقاوم به حرارت درست کنید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a