آشپزی ونکات اسلامی
پیراشکی عدس
۱- برای خمیر پیراشکی به نصف لیوان آب ولرم ، یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق چایخوری شکر رو اضافه کنید درش رو بذارید ۱۵ دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل کنه(کف کنه و حباب بزنه)
۲-داخل ظرفی یک عدد سفیده تخم مرغ رو(زرده تخم مرغ رو برای رومال پیراشکی ها نگه دارید) با یک قاشق چایخوری نمک و ۶ قاشق غذاخوری(کره) یا روغن مایع
(کره بافت خمیر و لطیفتر میکنه)
مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده رو به همراه ۱ لیوان شیر ولرم بهش اضافه و مخلوط کنید بعد ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر لطیفی ایجاد بشه (آرد تا جایی اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه چون آرد زیاد لطافت خمیر رو کم میکنه)
سپس کف ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بذارید تو ظرف یه پارچه روش بندازید و در جای گرم ۲ ساعت استراحت بدید
۳-در این فاصله مواد میانی پیراشکی رو آماده کنید
- یک لیوان عدس رو که از قبل خیس دادید با آب و نمک بپزید و کنار بذارید.
-یک عدد سیب زمینی متوسط رو هم نگینی خرد کرده با روغن سرخ کنید.
- دو عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کرده با روغن تفت بدید تا طلایی بشه ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به همراه نمک ، پودر آویشن ، فلفل سیاه و یک قاشق آبلیمو تو پیازها تفت بدید یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن ۱ عدد فلفل دلمه ای ریز خرده شده رو اضافه کنید و در آخر عدس های پخته شده و سیب زمینی های سرخ شده رو کنار مواد بریزید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید.
۴-پس از دو برابر شدن حجم خمیر روی سطح صافی رو چرب یا آرد پاشی کنید مقداری از خمیر رو با وردنه باز کنید با کاتر دایره ای یا دهانه لیوان ، خمیر رو قالب بزنید و یک قاشق سس کچاب وسط خمیر بمالید بعد یک قاشق از مخلوط گوشت و عدس و بعد در صورت تمایل کمی (پنیر پیتزا) بریزید سپس خمیر رو روی مواد مثل بقچه بپیچید و پیراشکی ها رو دونه دونه کنار هم در سینی فر بچینید
۵- برای رومال ، زرده تخم مرغ رو با چند قطره روغن یا ۱ ق کره و ۱ ق م شیره انگور خوب بزنید تا از لختگی دربیاد بعد با فرچه روی پیراشکی ها بمالید کنجد و تخم خرفه هم بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید در آخر ۳ یا ۴ دقیقه هم گریل بالای فر رو روشن کنید تا روی پیراشکی ها هم طلایی بشه.پیراشکی های خوشمزه ی شما آماده اس درست کنید و لذت ببرید
🟣داخل فر زیاد بمونه پیراشکی خشک میشه
🟣میتونید بدون فر در روغن سرخ کنید
🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ مدل مرغ طعم دار😋😍
Pluss_magمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر #بدون_فر 😍😋
مرغ متوسط یک عدد،پیاز بزرگ 2عدد، مغز گردو نصف لیوان، رب گوجه ۱ق، رب انار ملس ۱ق، سبزی و کشمش:اختیاری (سبزی معطر ۲۰۰گرم و کشمش۲قاشق) ، زرشک:۲ق، زعفران:خیلی زیاد، لیمو ترش تازه 2عدد، نمک،فلفل سیاه و پولبیبر، زردچوبه، پودر سیر،تخم گشنیز،برگ بو، کره :۱۵۰ گرم، آلو بخارا
🔺نکاتی ک بوی زهم نده مرغ🔺
۱.از شب قبل توی مواد (پیاز فراوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران فراوان بخوابونین حتی توی شکم مرغ رو هم مزه دار کنین )و روشو سلفون بپیچین و ۱۲ساعت استراحت بدین.
۲.حتما باید مرغ رو سرخ کنین قبل پخت هم لذیذ تر میشه هم مرغ وا نمیره
۳.حتما از آب لیمو طبیعی تازه استفاده کنین
پخت ی دونه هویچ سالم بندازین تا بوی مرغ رو بگیره.
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرانچی
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#کوفته_مرغ😋
🍗 اول از همه سینه مرغ و فیله کردم و با دو عدد پیاز چرخش کردم
به موادم پودر سیر فراوون،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،آویشن،زنجبیل و کمی دارچین اضافه کردم
موادمو خوب ورز دادم بهش جعفری اضافه کردم و به اندازه گردو از مواد برداشتم و توی روغن سرخ کردم...
نکاتی که قابل عرضه اینه که وقت گوله کردن یه کاسه آب کنار دستتون باشه چون مواد کمی چسبنده اس...
و اینکه میتونید 1 دونه تخم مرغ هم اضافه کنید و نصف قاشق آرد...
من چون میخواستم طعم خالص سینه مرغ حس بشه تخم مرغ و آرد اضافه نکردم.
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#مرغ_مسما_بادمجان 😋
طرز تهیه:
مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم .
بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم ،مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته.غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه کشدار😍😋
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تابه روحی یا استیل رو روی حرارت بزارین 😍😋
باید به اندازه ای داغ بشه که وقتی بهش آب میپاشین، قطرات آب کف تابه سُر بخورن و بازی کنن.
مقداری روغن بریزین و تابه رو تکون بدین تا همه جاش پخش بشه.
روغن اضافه رو خارج کنین وَ با دستمال تمام تابه رو به روغن آغشته کنین .
وقتی روغن شروع به تغییر رنگ کرد و دقیقا زمانی که خواست دود کنه، شعله رو خاموش کنید و دو سه دقیقه اجازه بدید از داغی بیفته.
در این مرحله یک قاشق غذاخوری کره بریزین و بذارین ذوب بشه.
تخم مرغ ،کتلت ، کوکو یا هر چیزی که مد نظرتون هست رو داخل تابه بریزین.
میبینید که تخم مرغ نمیچسبه و به راحتی از تابه جدا میشه. ☺️
این آموزشو برای بقیه دوستاتونم بفرستید تا اوناهم یاد بگیرن. 😍
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل کنجدی😍😋
یه میان وعدهی خوشمزه و مقوی👌
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته(با طعم دلخواه)
سس شکلاتی ½ پیمانه
گردوی خُرد شده ۲ ق غ(به دلخواه)
کنجد به اندازهی کافی
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_کویتی😍😋
فلفل سياه عُمار (سالم،آسياب نشده )يه قاشق غ خ
هِل پنج تا دونه
زنجبيل
باديان ستاره يك عدد
نمك به مقدار لازم
چوب دارچين يك عدد
زردچوبه نصف ق غ خ
فلفل قرمز نصف ق غ خ
برگ بو دو عدد
زعفرون به ميزان لازم
و پرك ليمو عماني🧐
يه پياز متوسط
آب به مقدار كافي
چهار پيمانه برنج
كره ٥٠ گرم
لپه اي كه از قبل پختيم يه پيمانه
كشمش نصف پيمانه
خلال پسته يا هر مغزي كه دوست دارين همه رو با هم تفت بدين
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_تن_ماهی😍😋
ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم.
دوستان من از تن ماهی فلفلی استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه.
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رژیمی ترین کیک شکلاتی مخصوص بدنسازا
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🍃🌸فروشگاه تخصصی روسری 🌸🍃
دلت میخواد استایل منحصر به فرد خودتو داشته باشی؟؟ 😍👌🏻
گلچینی از بهترین ها باهر سلیقه ای که تو هر فروشگاهی پیدا نمیکنی اینجاست
فقط کافیه بیای ببینی
👇🏼👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/466616597Cbf6f4ab241
پایین ترین قیمت🔥
عکسهای بدون ژورنال و واقعی🤳
🔹️#ارسال_رایگان🛵
🔹️سبد خرید به مدت دوماه
به جمع گرم و صمیمی ما پیوندید
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/466616597Cbf6f4ab241
#روغن_جادویی_جداکننده_کیک_از_قالب
ترکیبی از,مقدار مساوی آرد،روغن مایع و روغن جامد را با قلموی آشپزی به قالب بزنید
کیک پس از سرد شدن به راحتی از قالب جدا خواهد شد
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#خانه_داری
✔️ترفند نگهداری سیر
سير تازه رو با دستگاه خوب ريز ميكنم بعد كمي نمك ميزنم و تو روغن نگه ميدارم، اينجوري بدون خراب شدگي چند ماه ميتونيد تو يخچال نگهداري كنيد و هردفعه كه غذاتون نياز به چاشني سير داشت راحت استفاده كنيد☺️
پ ن: نگران بوش نباشيد،بعد از اتمام كار ميتونيد دستاتون رو به يه استيل مثل قاشق يا هرچيز ديگه مالش بديد ديگه كلا بوش رو ميگيره،البته دستكشم استفاده كنيد بد نيس
یک دختر خانوم پیام داده گفتید هر چی یادگرفتید همون روز بپزید من سیب زمینی سرخ کرده یادگرفتم امروز پختم نصفش سوخت نصفش نسوخت😁
گفتم افرین برای شروع عالیهههه😍👏
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#لقمه_سبزیجات
#غذای_ملل #غذای_ترکی
کدو سبز دو عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نان لواش چهار عدد
حمص 250 گرم( طرز تهیه #حمص)
دانه کاج تست شده 25 گرم
بیبی اسفناج 55 گرم
فلفل قرمز (خرد شده) یک عدد
پیاز قرمز( خرد شده) 50 گرم
نعنا تازه (خرد شده) 25 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
@ashpazi
صفحه گریل را روی دمای متوسط قرار دهید تا گرم شود. در این میان برشهای کدو سبز را با نمک و فلفل مزهدار کنید، سپس هر دو طرف آنها را روغنمالی کنید. پس از آنکه گریل به اندازه کافی گرم شد، دو طرف کدوها را به مدت چهار دقیقه گریل کنید.
نانها را را روی یک سطح قرار دهید و چهار قاشق غذاخوری حمص را روی هر یک پخش کنید. روی هر نان، یک قاشق آجیل تست کاج بریزد. سه برش کدو سبز، یک چهارم اسفناج، دو تکه فلفل قرمز و چند برش پیاز را روی هر کدام بچینید.
حالا روی هر لقمه مقداری برگ نعنا خرد شده بریزید و نانها را بپیچید. میتوانید برای کوچکتر شدن لقمهها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
یکی از اعضا:واقعا صحبتها و زیرنویس های شما خیلی موثره اگه عمل کنیم.متاسفانه ما فقط بیننده پست ها هستیم روزی ده تا کانالو چک میکنیم کلی غذا مذا میبینیم اما ظهر نیمرو یا یک کوکو یا غذا حاضری میذاریم جلو خانواده.از این دستورات کمتر استفاده میکنیم😔
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز_داخل_شیشه
کیک موز داخل شیشه 🍌
مواد لازم:
آرد سفید 2 پیمانه🥣
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری🥄
نمک یک پنسه🥄
کره 100 گرم🧀
شکر یک پیمانه🥣
1 عدد تخم مرغ درشت 🥚
1 عدد زررده تخم مرغ🥚
خامه ترش 1/4 پیمانه🥣
وانیل 1 قاشق چای خوری🥄
موز رسیده و له شده 3 عدد
چیپس شکلات نصف پیمانه🍫
طرز تهیه:
فر را روی 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
داخل 4 عدد شیشه مربا را چرب کنید.
در کاسه ای آرد را همراه نمک و جوش شیرین الک کنید. در کاسه بزرگ دیگری کره نرم شده، شکر، تخم مرغ و زررده تخم مرغ، خامه ترش، و وانیل را مخلوط کنید سپس موز له شده را اضافه کنید . در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن دستی مخلوط کنید. چیپس شکلات را اضافه کنید. و مواد کیک را بین شیشه ها تقسیم کنید طوری که داخل هر شیشه تا نیمه مواد باشد. سپس شیشه ها را توی سینی فر قرار داده و حدود 40 دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی از وسط کیک ها تمیز بیرون بیاید بپزید.
فیلم این دستور هم توی کانال موجوده.
نکته: حتما همه مواد به دمای محیط رسیده باشن
نکته: میدونم خامه ترش پیدا نمیکنید چون توی ایران موجود نیست بجاش از ماست ترش یا باترمیلک استفاده کنید.
نکته: میتونید همین دستور رو داخل یک قالب بزرگ یا به جای شیشه داخل لیوان یا فنجان مقاوم به حرارت درست کنید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
AwACAgQAAxkDAAEukGlgq9hhyLQI5YXyPZSUgEOFvaEzPgAC_AIAAiDKaAVVH_CymXPgzh8E.oga
1.87M
سخنرانی استاد پرتواعلم(آثارخوراک و آشپزی در نظام زوجیت)👆👆
سلام خانوما
این سه فایل خانم پرتو اعلم درباره پخت و پز بخ روش نذری و اثراتش در زندگی هست
تو یکی از فایلها صحبت گروه میکنن این فایل خیلی قدیمی هست مال چند سال قبل هست لطفا سوال نپرسید درباره این گروه
دیگه این گروه وجود نداره✅
خانم اعلم الان هیچ گروهی ندارن لطفا پی وی نخواهید که لینک بدم
این صوتها قدیمی هستند✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانت کیک ردولوت
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#کیک
#بانت_کیک_ردولوت (قرمز مخملی)
🎂مواد لازم:
برای فیلینگ پنیری:
پنیر خامه ای به دمای محیط رسییده 200 گرم🧀
کره به دمای محیط رسیده 50 گرم🧀
شکر نصف پیمانه🍚
تخم مرغ 1 عدد🥚
آرد 2 قاشق غذاخوری🥄
وانیل 1 قاشق چای خوری🥄
🎂برای کیک:
آرد 2 و 1/3 پیمانه🥣
شکر 1 و 3/4 پیمانه🥣
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری🍫
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری🥄
نمک 1 قاشق چای خوری🥄
روغن مایع 1 و 1/4 پیمانه🍾
تخم مرغ درشت 2 عدد🥚
ماست 1/2 پیمانه🥣
شیر 1/2 پیمانه🥛
وانیل 1 قاشق چای خوری🥄
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری🥄
رنگ قرمز خوراکی ژلی به میزان لازم🍷
🎂طرزتهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب بانت را چرب و آرد پاشی کنید یا اگه قالب نچسب دارید فقط با روغن یا اسپری روغن چرب کنید.
اول فیلینگ پنیری را آماده کنید. پنیر خامه ای به دمای محیط رسییده را با کره به دمای محیط رسییده و شکر با همزن بزنید تا سبک و پوک شود. تخم مرغ و ارد و وانیل را هم اضافه کنید. تا حدی که مواد خوب مخلوط شوند بزنید و کنار بگذارید.
برای تهیه مواد کیک قرمز مخملی ، آرد را همراه پودر کاکائو و جوش شیرین و نمک الک کنید و با شکر مخلوط کنید.
در کاسه بزرگی روغن مایع و تخم مرغ ها و ماست و شیر و وانیل و سرکه را مخلوط کنید. بعد مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با سرعت کند همزن بزنید. در آخر رنگ قرمز خوراکی را تا جایی که به رنگ مورد نظر برسید اضافه کنید.
نیمی از مواد کیک را داخل قالب بانت بریزید. مواد فیلینگ پنیری را به طور یکنواخت روی لایه قبلی بریزید ولی مراقب باشید با لبه های خارجی قالب در تماس نباشد بعد بقیه مواد کیک را روی لایه پنیری بریزید. با یک عدد چاقو کمی مواد کیک را با مایه پنیری مخلوط کنید. کیک را به مدت حدود یک ساعت یا تا زمانی که خلال دندان از وسط کیک تمیز خارج شود در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید. وقتی کیک را از فر خارج کردید صبر کنید خنک شود بعد از قالب خارج کنید وگرنه خرد میشود. در این حین آیسینگ پنیری برای تزئین را آماده کنید.
🎂مواد لازم آیسینگ پنیری برای تزئین:
پودر قند 1 پیمانه
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 1/2 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
پودر قند را همراه پنیر خامه ای و خامه و وانیل به مدت 2 دقیقه با همزن بزنید. وقتی کیک خنک شد و از قالب خارج کردید آیسینگ پنیری را داخل یک قیف پلاستیکی بریزید و روی کیک بریزید.
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a