eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.8هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🥦 😋 نیم کیلو اسفناج پاک شده رو شسته بعد از خشک شدن خرد کنید و تفت بدید. بعد از سرد شدن دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، گردو خرد شده و زرشک شسته شده بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و در تابه حاوی روغن ریخته روی شعله خیلی کم قرار دهید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎🍖‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌ ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه ای 🥳🥳🥳🥳🥳 بفرمایید بستنی میوه ای رژیمی🤩🍧 مواد لازم Hadissghمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خانگی میدونستی مایونز تخم مرغ خام داره؟😕 یک و یک چهارم پیمانه روغن دو سوم پیمانه شیر نصف قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری شکر دو قاشق غذاخوری سس خردل مواد رو داخل ظرف بریزید و با کمک گوشکوب برقی میکس کنید ، گوشکوب رو بالا و پایین بیارید تا به خوبی میکس بشه یک قاشق غذاخوری ابلیمو بریزید ‌میکس کنید اگه از اول آبلیمو بریزید ، می‌بُره بعد از دو دقیقه سس مایونز آماده است این سس بهتر هست که با گوشکوب برقی میکس بشه تا فرم بگیره😋 Digchehمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌✅ پلو و تن متفاوت ✅❌ این یه مدل جدید از پلو و تن ماهی که خیلی هم خوشمزه میشه فقط یه نکته👌 ✅ برای پلو های قالبی حتما برنج و یه مقدار زنده بردارین و حتما موقعی که ریختین داخل ظرف ده دقیقه اخر دم کامل فشرده کنید✅ ✨✨✨✨✨✨✨✨ 👩🏻‍🍳👨🏽‍🍳 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 250 گرم اسپاگتی لوله ای 1.5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر) 2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید) 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه جوز هندی نمک لایه پنیری👇 125 گرم پنیر فتا پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید و‌مرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید👩🏻‍🍳 👨🏽‍🍳 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷مواد لازم برای4 نفر👇 🔹فلفل سیاه به مقدار لازم 🔹گوشت 450 گرم 🔹پیاز 1 عدد 🔹سبزی (شامل تره ، جعفری ، شنبلیله) 200 گرم 🔹لوبیا سفید یا لوبیا قرمز 1 فنجان 🔹سیب زمینی 3 عدد 🔹زردچوبه به مقدار لازم 🔹لیمو عمانی 3 عدد 🔹نمک به مقدار لازم 🔆طرز تهیه 🔅1- ظرفی مناسب انتخاب كرده و مقداری از دنبه گوشت را جدا كرده و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. 2- سپس پیاز را به 2 یا 4 قطعه تقسیم كرده و داخل دنبه انداخته و كمی تفت دهید. 3- سپس ادویه و گوشت را به مواد اضافه كرده و مدتی آنها را تفت دهید و لوبیا سفید را به آنها اضافه كنید. 4- مقداری آب به مواد اضافه كنید و آنها را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و سپس حرارت را ملایم كرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد و جا بیفتد. 5- پس از گذشت 3 ساعت و پخته شدن مواد در ظرفی جدا گانه سبزی ها را ساطوری كنید و با مقداری روغن آنها را خوب سرخ كنید و به غذا اضافه كنید 6- در این زمان لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته را هم به غذا اضافه كنید ، در اواخر پخت غذا سیب زمینی را اضافه کنید و پس از نیم ساعت غذا را برای سرو آماده كنید. لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را حد اقل 3 مرتبه عوض كنید تا نفخ آن گرفته شود ‌ ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a