6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#معجون _مقوی
Mr_food منبع پیج
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#کره_ بادام زمینی
Mojdeh.cookمنبع پیج
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
آسونترین و اصولی ترین دانمارکی
تو فر دستساز هم میتونی درست کنی ،یه دانمارکی خوش بافت و بی دردسر👌
🔴آموزش کرم همه کاره مخصوص شیرینی و نان و پیراشکی پست های قبل هست .
عیدتون مباااارک مهربونا🌱
💫پریسا فرهادی هستم مربی رسمی فنی و حرفه ای 😍👇
🆔 @parisafarhadi.cook
🆔 @parisafarhadi.cook
✴تو این پست مدل ساده دانمارکی رو آموزش دادم ،پستهای بعدی مدلی که با کره تا میخوره و لمینیت میشه رو هم آموزش خواهم داد.
🔴حتما از قاشق ها و پیمانه های استاندارد استفاده کنید. به جای پیمانه میتونید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.
✅مراحل کار تو فیلم کاملا مشخصه
🛒 مواد لازم:
آرد ۳۰۰ گرم( ۲ پیمانه)
آب ۱۰۰ گرم (حدود ۱/۲پیمانه)
خمیرمایه ۱ ق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۵۰ گرم (۱/۴پیمانه )
روغن ۳۰ گرم(۳ق غ)
نمک ۱/۴ ق چ
زعفران دمکرده یا وانیل ۱/۴ق چ
✅برای رومال زرده تخم مرغ+یک ق غ خامه+یک پنس نمک+زعفرون+وانیل +یک پنس شکر
👈اگر از سلامت مخمرتون مطمئن نیستید حتما قبلش عمل بیارید، مخمر رو با یک ق شکر مخلوط کنید آب کمی ولرم رو ( از شیر اب)داخلش بریزید(در حدی ولرم که فقط انگشتتون گرم بشه و اصلا نسوزه) دربش رو بزارید هفت دقیقه زمان بدید باید کاملا پف کنه و حجم بگیره،اگر پف نکرد یعنی خراب شده و نباید استفاده کنید.
👈استراحت اول خمیر یک ساعت و نیم
👈استراحت دوم خمیر نیم ساعت
🔴 دمای فر ۱۸۰ در جه برقی ۲۰۰ درجه گازی ، فر از قبل روشن کنید تا گرم بشه.
⏰زمان پخت ۲۰ دقیقه
👈کرمتون دمای محیط باشه
👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
با ۳ قلم مواد فقط تو ۱۰دقیقه این کرم همه کار رو درست کن ،برای انواع شیرینی،نان و پیراشکی عالیه 👌
💞@parisafarhadi.cook💞
💞@parisafarhadi.cook💞
این مدلی که آموزش دادم به روش بازاریه👌
💜پستهای بعدی چند تا شیرینی و نون خوشمزه با این کرم آموزش میدم😍
🛒مواد لازم:
آرد ۱۰۰گرم (۳/۴ پیمانه)
شیر یا آب ۴۰۰ گرم (۲ لیوان)
گلاب ۲ ق غ (ق حذف)
شکر ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)
وانیل ۱/۴ق چ یا پودر هل ۱/۲ق چ
👈اگه پیمانه نداشتید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.
👈خیلی ساده درست میشه تو فیلم مراحل کامل مشخصه
👈اگر احساس کردید خیلی غلیظ شده کمی آب جوش بهش اضافه کنید.
👈داخل یخچال نگهداری کنید.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب سالادی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش سالاد آلمانی😆
Danial_food منبع پیج
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc