کیک شکلاتی آتشفشان خوشمزه و سس شگفت انگیز👌🏼🫠😍 @azammoosavi6
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@maha_hatam
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
بو و طعمش عالی دارد😍
———————————————
مهمترین چیز در دستور پخت این کیک کیفیت پودر کاکائو است، حتما از طعم دهنده کارامل خوب استفاده کنید.
————————————————
مواد تشکیل دهنده سس
از هر کدام نصف لیوان (روغن مایع، شیرخشک، پودر کاکائو، شیر یا آب)
افزودنی های اختیاری ولی با اینها بو و طعم شگفت انگیزی میگیرد (مقداری اسانس کارامل یا سیروپ کارامل، دو قاشق غذاخوری کره و دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه)
اگر مخلوط شما خیلی غلیظ به نظر می رسد، آن را با مقداری آب رقیق کنید
—————————————
مواد تشکیل دهنده کیک
4 عدد تخم مرغ متوسط اگر بزرگ بود فقط 3 عدد کافی است
مقداری نمک(خیلی کم)، طعم دهنده (من سیروپ کارامل زدم شما میتونید اسانس کارامل هم بریزید)و یک قاشق آب لیمو (یا سرکه سفید) .
خوب با همزن بزنید تا دو برابر شود، به تدریج یک لیوان شکر اضافه کنید
آنقدر هم بزنید تا مخلوط خامه ای و سفید شود
بعد
روغن نصف لیوان یا همان پیمانه
نصف لیوان شیر
را اضافه و خیلی کم مخلوط کنید و مواد خشک الک شده (دو پیمانه یا لیوان فرانسوی دسته دار آرد، نصف پیمانه پودر کاکائو و یک بسته بیکینگ پودر معادل یک قاشق غذاخوری) را اضافه کنید.
با همزن دستی دورانی هم بزنید تا مخلوط شود
————————————
قالب گرد یا مربع را بردارید و با قلم مو به اَرده آغشته کنید .
مخلوط را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید برای من حدودا 45 دقیقه طول کشید اما بسته به شکل و اندازه قالب زمان متغییر است.
—————-
در مدتی که کیک در فر بود سس را آماده کردم وقتی کیک بیرون آمد ده دقیقه صبر کردم و سس را روی آن ریختم.
نوش جان
——————————————-
#کیک_آتشفشان
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موس بستنی بدون یخ زدگی🔥
@azammoosavi6
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@luiza_recepti
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
موس بستنی 🔥
شکلات تلخ 50 گرم
شکلات شیری 50 گرم
کره 15 گرم
پودر ژلاتین 6 گرم
شیر 60 میلی لیتر
خامه قنادی 220 میلی لیتر
طرز تهیه:
ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و 7 تا 8 دقیقه بگذارید تا پف کند.
در حالی که ژلاتین پف می کند، شکلات و کره را در یک کاسه ترکیب کنید .
ژلاتین و شیر را در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین در شیر حل شود.و یا روی بخار اب بنماری کنید.
ژلاتین را با شکلات ذوب شده ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید.
خامه قنادی را را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
حالا خامه فرم گرفته را به مخلوط خنک شده (شیر-ژلاتین-شکلات-کره) اضافه کرده و با احتیاط
با حرکات از پایین به بالا (دورانی)مخلوط کنید تا یکدست شود.
موس شکلاتی آماده است
مواد را در قالب بستنی سیلیکونی بریزید و یا از هر قالبی میتونید استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید شکلات چیپسی یا مغز دلخواه را روی موسها بریزید.
و به مدت 40-50 دقیقه در فریزر قرار دهید
برای رویه شکلاتی
شکلات شیری 120 گرم
روغن 10 گرم(حدودا یک قاشق غذاخوری)
به روش بنماری، شکلات را آب کنید، روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید!
شکلات را داخل لیوان بریزید و بستنی را داخل شکلات بزنید و روی پلاستیک یا کاغذ روغنی بزارید تا شکلات ببنده میتونید روی بستنی را با شکلات یا هر چیزی تزیین کنید 💜
نوش جان😋
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی 👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
اکلیل خوراکی خونگی در رنگ های مختلف فقط با دو ماده😍 @azammoosavi6
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@dinacook22
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
دیگه از بیرون اکلیل خوراکی گرون نخر و خودت با کمترین مواد درست کن👏👏👏
.
راستی دیگه پستامو دوست ندارید؟؟؟ چون اصلا لایک نمیکنید 😢😢😢
مواد لازم
200 میلی لیتر آب(یک لیوان )
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
رنگ خوراکی
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکلیل خوراکی
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
🎁 هدیه آقا معلم به بچههای هفتم، هشتم و نهم 🤩
🎉 آموزش فصل اول ریاضی و علوم، کامل و حرفهای 😍
🔻کلیک کن هدیتو بگیر👇🏻
🎁 هدیه هفتمیها
🎁 هدیه هشتمیها
🎁 هدیه نهمیها
🆔 @ali_rnahavandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه و متفاوت😋😋
Pinkchery_irمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#مربای_سیب 🍏 😋
▫️1 کیلو سیب زرد
▫️1 کیلو شکر
▫️2 لیوان اب
▫️1 قاشق مربا خوری اب لیمو
🍎🍎🍎🍎🍎
🔸آب وشکر رو روی حرارت گذاشتم تا شکر قوام بیاد.
سیب ها رو پس از شستن پوست کندم وبه قطعات مکعبی خرد کردم ووقتی شکر قوام گرفت به اون اضافه کردم.حدود نیم ساعت طول کشید تا مربا قوام گرفت وسیب ها پخته شد.بعد شعله رو خاموش کردم ووقتی مربا سرد شد اب لیمو رو اضافه کردم و به ظرف مربا منتقل کردم ودر یخچال گذاشتم.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#سمبوسه_پیتزایی 🌮 😋🥐
▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم
▫️قارچ......150 گرم
▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم
▫️فلفل دلمه ای.....1عدد
▫️سیب زمینی پخته.....1عدد
▫️جعفری.....نصفه پیمانه
▫️نمک و فلفل و آویشن
🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو تره🍱🍱🍱
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین دستور کیک میوهای🍑🥧
این کیک مغزدارو میتونی با هلو و شلیل هم درست کنی.🍓🍎🍑
یه گزینه عالی و خوشمزه برای مهمونیاتونه. حتما ذخیره اش کن😋🤌
.
✅ مواد لازم:
زردآلو: ۸ الی ۱۰ عدد (نصفش پوره شه)
روغن مایع: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ و نیم پیمانه
وانیل: نصف ق چ ایرانی (نصف بسته ترکی)
ماست: ۱/۳ پیمانه
پودر نارگیل: ۲ ق غ
زعفرون دم شده: ۱ ق غ (اختیاری)
آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ ق غ
نمک: نوکق چ
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
✅ سایز قالب:
مستطیل ۲۰ در ۳۰
یا گرد ۲۲ الی ۲۴ سانت
.
✅ دما و زمان پخت:
فر حتما قبل از شروع کار (یعنی از یک ربع قبل از پخت داغ شه)
فر گازی : ۱۸۰ درجه المنت پایین و ۴ دقیقه آخر گریل
فر برقی: ۱۷۰ درجه المنت پایین و دور فن
توستر و سولار و ... : ۱۵۵ درجه و المنت پایین و فن
🟠 به مدت ۳۵ دقیقه الی ۴۵ دقیق میپزه، به هیچ وجه قبل از نیم ساعت در فرو باز نکنید. و بعد از ۳۵ دقیق تست خلال دندون برید.
بعد ازینکه از داغی افتاد دیواره هاشو جدا کنیدو برش بزنید و بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید.
من با شیر عسلی و نارگیل و برش های نازک زردآلو تزیینش کردم.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
✅ برای دیدن آموزش انواع کیک های عصرونه به پیجم سر بزن😋♥️👆
.
#کیک_عصرانه
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a