eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک و نیم کیلو گوجه دوتا پیاز یکی دوحبه سیر همه رو خورد کنید و بزارید رو گاز با شعله زیاد اول، بعد که کمی آب انداخت و گوجه ها کمی نرم شد در ظرفو بزارید و شعله رو کم کنید تا حسابی بپزن و له و نرم بشن. بعد بریزید تو مخلوط کن و خوب پوره و میکس کنید. تا یکدست بشه. بعد پوره رو از صافی رد کنید تا پوست و دونه های گوجه جدا بشه. و بعد یک ق غ پودر گوجه (اختیاری) یک ق غ فلفل سیاه(یا کمتر، اگه هم تند دوست دارید فلفل قرمز یک ق چ بزنید.) نصف لیوان شکر، نصف لیوان سرکه سفید، یک چهارم لیوان آب سرد، 1ق غ نشاسته، 1ق چ نمک اول نشاسته رو با یکچهارم آب سرد مخلوط کنید تا حل شود و بعد به پوره گوجه اضاف کنید و مخلوط کنید و سپس همه مواد باقی مانده رو هم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ظرفو بزارید رو گاز، اول شعله زیاد باشه، وقتی قل زد کم کنید، و بعد ازینکه دیدید غلیظ شد خاموش کنید. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه. پ. ن این سس رو بمدت دو ماه بلکه هم بیشتر در یخچال نگهداری کنید چیزیش نمیشه. هرچند معمولا زود تموم میشه توی خونه ما. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
طرز تهیه مثلث چیکن فاهیتا مواد لازم: مخلوط فلفل دلمه 2 پیمانه پیاز خرد شده سینه مرغ خرد شده 2 عدد ادویه فاهیتا 2 ق غ روغن زیتون 2 ق غ ‌ دمای فر: 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت: 25 دقیقه ‌ یا میتونین روی گاز بپزید. بعد خردشون کنید. ‌ جعفری 2 ق غ آبلیمو پنیر چدار یا پیتزا 1 پیمانه نان ترتیلا یا بجاش نان روستا یا مدیترانه ای که سوپر مارکت ها دارن. 4 عدد آرد گندم و آب هر کدام 1 ق غ ‌ ادویه فاهیتا: نشاسته ذرت 1 ق غ پودر چیلی (فلفل قرمز) 2 و یک چهارم ق چ نمک 1 ق چ پاپریکا 1 ق چ شکر 1 ق چ پودر پیاز نصف ق چ پودر سیر نصف ق چ پودر زیره نصف ق چ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مواد دل به خواهی هر چی بخواین . من همون مواد مایه ماکارونی استفاده می کنم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت میدم . گوشت رو به بهش اضافه کردم و یه فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کردم و همه رو که تفت دادم کمی زردچوبه و آویشن و نمک و رب گوجه می ریزم یه کوچولو که تفت خورد از حرارت بر می دارم . حالا خمیر بعد از استراحت که حجمش دو برابر شده با ورز دادن پفش رو می گیرم . روی صفحه کارم کمی آرد پاشیدم و با وردنه خمیر رو نازک باز می کنم قطرش زیاد نشه توجه کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه . برای این مدل میجیدن از کاتر یا رینگ گرد و یا حالا سر لیوان قالب زدم . از مواد میانی داخلش گذاشتم و کمی روش پنیر پیتزا ریختم و بعد پیچیدم و محکم کردم . بعد توی سینی فر قرار دادم و برای رومال زعفران و یه زرده تخم مرغ رو مخلوط کردم و رومال زدم فر از قبل روشن کردم و درون فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه تقریبا قرار دادم . آخر هم خیلی کم گریل رو روشن کردم. اما اگه خواستین بدون فر می تونین توی روغن سرخ کنین حقیقتش من پیراشکی رو این شکلی دوست دارم تا سرخ شده و همین طور توی فر دست ساز هم می تونین درست کنین . ظرف حاوی آب داخل فر بزارین تا پیراشکی هاتون نرم و لطیف بشه . با مقدار خمیر جادویی که دستورش رو گذاشتم و این مواد برای من 11 تا پیراشکی این شکلی شد . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پندقرآنی؛ علّت بی میلی به عبادت . *گناه باعث میشه انسان میل و علاقه اش به عبادت و انس با خدا کم بشه و از لذت مناجات با پروردگار محروم بشه. در استغفار ما به خدا روی میاریم و یاد بدی گناهان می افتیم و همچنین یاد اینکه ما به پروردگار خودمون به شدّت نیاز داریم، با این توجّه ها در واقع تلاش می کنیم که آثار گناه را از دل های خودمان پاک کنیم. استغفار یعنی این که خدایا آثار گناه را از دلمون پاک کن ؛ در ماه رجب بر ذکر استغفار تاکید شده و بزرگان نیز این ماه را ماه استغفار نامیده اند. ماهی که وجود خودمان را از آثار سوء گناه پاک می کنیم .* *. *وَمَنْ يَكْسِبْ إِثْمًا فَإِنَّمَا يَكْسِبُهُ عَلَىٰ نَفْسِهِ ۚ. . . ۞ *و کسی که گناهی مرتکب شود، به زیان خود مرتکب شده؛ ...* *سوره نساء 111 ┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با سس جدید خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخکرده 200 تا 250 گرم رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده و نمک و فلفل سیاه ودارچین خوب ورز بدید به اندازه قابلمه ای که میخواید استفاده کنید صاف کنید بگذارید تا پخته بشه بعد برنج رو ابکش کنید یک لایه با زعفران مخلوط کنید میتونید کنجد بریزید کف قابلمه لایه زعفرونی رو بریزید روش کباب پخته شده رو بگذارید و روش برنج برنج سفید بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و دم بگدارید و درکنار گوجه سرخ شده میل کنید.😊😋 خانومی میگفت از وقتی غذاها رو به سبک نذری کانال شما میپزم همسایه ها میگن چقدر عطر غذاهاتون خوبه مگه چه ادویه ای میزنید گفتم ادویه م همون ادویه س فقط به غذا دعا و قران خوندم گی_غذای_محرم 🌸🍃🍃🍃🍃🍃 @menoeslami
ذرت و لوبيا چشم بلبلي . طرز تهيه:دو ليوان لوبيا چشم بلبلي پخته+سه ليوان ذرت(پخته يا كنسروي)+دو ليوان برگ اسفناج كوچولو+يدونه پياز بنفش ريز خرد شده:همه رو مخلوط كنيد : سه ق غ مايونز+سه ق ماست سفت+آبليموي تازه سه ق غ+نمك و فلفل و پودر سير و كمي آويشن:مخلوط و به سالاد اضافه كنيد. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
عزیزانی عدس ،عدس پلو ریز محلی باشه عدس های پهن ودرشت واسه عدس پلو خوشمزه نمیشن. واسه 3 پیمانه برنج یک پیمانه ونیم عدس کافیه من به جای نیم پیمانه عدس ،نیم پیمانه ماش زدم .ماش دوست ندارید همون یک پیمانه ونیم عدس بزنید. برای عدس پلو بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید نداشتید کره بزنید. مواد لازم برنج سه پیمانه عدس یک ونیم پیمانه گوشت چرخ کرده 200 تا250 گرم پیاز یک عدد . نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه،آویشن،و زیره به میزان لازم پیاز داغ ودارچین وپودر گل محمدی برای داخل عدس پلو. پیاز داغ،کشمش سرخ شده برای تزیین روی عدس پلو برنج رو چند ساعتی خیس کنید پیاز داغ رو درست کنید وکنار بزارید عدس وماش رو جداگانه خیس کنید.بعد از یکی دو ساعت. آبشو دور بریزد .وکمی اب بریزید وجداگانه بپزید. یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه کرده وبا نوک قاشق هی میزدیم تا از هم جدا بشه.گوشت که داره سرخ میشه ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید من همیشه بعد از تفت دادن ادویه یک لیوان آب جوش به چرخ کرده اضافه میکنم درشو میزاریم تا کمی بپزه وابشو کشیده بشه ودوباره سرخ بشه(این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم) برنج خیس خورده رو بریزید تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه بزنید .زرد چوبه برای رنگ دهی برنج حدود شش الی 7 دقیقه بجوشه کمی زنده تر از چلو آبکش کنید.برنج رو بین دو انگشت فشار بدید اطرافش نرم ومغزش سفت بود آبکش کنید. ته دیگ مورد بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ بریزید سپس عدس وماش پخته،پیاز داغ،وکمی پودر دارچین وپودر گل محمدی بریزد روش. دارچین فراموووووش نشه گل محمدی اختیاریه. تموم که شد دم کنی گذاشته بزازید رو گاز با شعله کم تا ازش بخار بلند بشه روغن حیوانی ویا کره آب کرده روش بریزید .دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه. سپس بکشید رو دیس وبا گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ وکشمش سرخ شده تزیین ونوش جان کنید. با خرما هم عااالی میشه. کشمش رو بشورید حدود نیم ساعتی خیس کنید تا نرم بشه سپس آبکش کنید وبزارید خشک بشه وتو روغن سرخ کنید. عزیزان همزمان میتونید چرخ کرده رو همراه عدس لابلای پلو بریزد خیلی خوشمزه میشه من گاه گاهی به چرخ کرده یک قاشق رب هم میزنم وهمراه عدس میریزیم اونم عاااالی میشه. خانومی میگفت از وقتی غذاها رو به سبک نذری کانال شما میپزم همسایه ها میگن چقدر عطر غذاهاتون خوبه مگه چه ادویه ای میزنید گفتم ادویه م همون ادویه س فقط به غذا دعا و قران خوندم گی_غذای_محرم 🌸🍃🍃🍃🍃🍃 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی کیک شکلاتی سه سوته 3 پاکت بیسکوئیت کاکائویی (پتی بور هم میشه ولی بیسکوئیت های توی ویدئو بهترن) 1 پاکت خامه _200 میلی 200 گرم شکلات شیری (100 گرم 100 گرم جدا میکنیم) 1 عدد موز رسیده مواد لازم برای رویش 1 استکان کرم شانتی ای که با شیر مخلوط شده- چیپس شکلات طرز تهیه: خامه را گرم کرده، شکلات شیری را اضافه میکنیم تا کامل حل شود.بیسکوئیت ها را کاملا بصورت پودر در می آوریم. خامه ی شکلاتی، پودر بیسکوئیت ها و موز را داخل ظرفی ریخته و تا زمانیکه کاملا خمیری شکل شوند؛ با هم مخلوط میکنیم.موادمان را داخل قالبی حدودا 20 سانتی ریخته و صاف میکنیم. در صورت دلخواه، رویش را با کرم شانتی و چیپس شکلات تزئین کنید. چند ساعتی داخل یخچال استراحت بدید. نوش جان😍😋 خانومی میگفت از وقتی غذاها رو به سبک نذری کانال شما میپزم همسایه ها میگن چقدر عطر غذاهاتون خوبه مگه چه ادویه ای میزنید گفتم ادویه م همون ادویه س فقط به غذا دعا و قران خوندم گی_غذای_محرم 🌸🍃🍃🍃🍃🍃 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو با گوشت چرخکرده خانومی میگفت از وقتی غذاها رو به سبک نذری کانال شما میپزم همسایه ها میگن چقدر عطر غذاهاتون خوبه مگه چه ادویه ای میزنید گفتم ادویه م همون ادویه س فقط به غذا دعا و قران خوندم گی_غذای_محرم 🌸🍃🍃🍃🍃🍃 @menoeslami
قیمه برای من صدای جلز و ولز سرخ شدن سیب زمینی ها و پیچیدن عطر پرهیاهوی زعفران و دارچین است... مرا به یاد یک مهمانی خودمانی ظهر جمعه می اندازد ،یاد صدای بشقاب ها و قاشق ها و خنده هایی سرخوش.....❤ چندتا نکته که من به کار میبرم برای درست کردن قیمه: _برای شفاف و خوشرنگ بودن خورشت، از همون اول رب گوجه رو خوب با گوشت قیمه ای خرد شده و پیاز تفت میدم و به جای پودر دارچین یه چوب دارچین میندازم و آخرش هم درمیارمش( در اخر کمی پودر دارچینم میریزم) . _برای عطر قیمه از زعفرون فراوون ،کمی پودر هل( در آخر) استفاده می کنم . _برای ترشی خورشت از آبغوره و لیمو عمانی استفاده میکنم . _لپه رو که از قبل نیم پز کردم، به همراه گوشت و پیاز تفت میدم این باعث میشه لپه له نشه _سیب زمینی هارو هم اول حدود یک تا دو دقیقه( بسته به ضخامتی که خلالیشون کردین) با آب و کمی نمک میپزم و بعد ابکش میکنم و آبش که رفت سرخ میکنم،اینجوری یک دست سرخ میشن و نرم نمیشن،آخرای سرخ شدنش کمی زعفرون سابیده میریزم تو سیب زمینی ها که خوشرنگ و خوشمزه تر بشه خانومی میگفت خورشتم شور شد شوهرمم بداخلاق،گفتم الان بیاد خونه رو رو سرش میذاره ،قسم میخورد میگفت نشستم هر چی سوره بلد بودم رو قابلمه خورشتم خوندم شوهرم اومد براش کشیدم اولین قاشق دومین قاشقو خورد ترسان لرزان نگاهش میکردم هیچی نگفت ،سریع خودم غذا رو چشیدم در کمال ناباوری غذام دیگه شور نبود شاید عجیب باشه اما واقعا اتفاق افتاد😭 🌺🌸🌺🌸🌺 @menoeslami
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
. .سلام عزیزای دل❤ یک خورشت به نام تدارک دیدم. و اما چرا سبز فسنجون؟ این خورشت برای ایام بهار و تابستون طبخ میشه. با سبزی هایی که برای این خورشت استفاده میشه کمی از گرمی گردو کاسته میشه. فسنجون تا زمانیکه هوا خنکه میچسبه. اگه بخواهیم توی هوای گرم بپزیم حتما از سبزی استفاده میکنیم . طرز تهیه: گردو 300 گرم پیاز یک عدد متوسط سبزی شامل گشنیز و جعفری و تره و نعناع از هر کدوم یک دسته کوچیک اگه چوچاق و وارنبو(بادرنجبویه) دارید به اندازه یه مشت کافیه سبزی خنش که همون اوجی هست هم خیلی خوش طعم میکنه این خورشتو. سعی کنید سبزی های معطر رو کمتر بریزید چون زیادش ممکنه تلخ کنه خورشتو. از هرکدوم اگه داشتید یک قاشق کافیه. رب انار چهار قاشق غ ممکنه کمتر یا بیشتر نیاز بشه ، بسته به ذائقه خودتون داره ترش یا ملس نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم رب گوجه دوقاشق گلپر یک قاشق چ گوشت چرخ شده نیم کیلو. میتونید از مرغ چرخ شده بشکل قلقلی هم استفاده کنید. اول گردوی آسیاب شده رو با یک عدد پیاز رنده شده و سبزی اسیاب شده داخل یکی دو قاشق روغن تفت میدیم تا خامی گردو وسبزی و پیاز گرفته بشه ده دقیقه تفت بدید.اگه نعناع و یا خنش تازه نداشتید از نعناع خشک هم میتونید استفاده کنید.دو قاشق رب گوجه و رب انارهم اضافه کنید پنج دقیقه دیگه تفت بدید تا رب خوشرنگ بشه.مواظب باشید گردو نسوزه.مدام هم بزنید.سه چهار لیوان آب بریزید تا جوش بیاد شعله رو خیلی کم کنید تا کم کم بجوشه و روغن پس بده هر از چندی دوسه قاشق آب سرد به کناره هاش اضافه کنید تا روغن بیشتری بده. میریم سراغ قلقلی ها یک عدد پیاز رنده کنید و آبشو دور بریزید کمی نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزنید و چند دقیقه ورز بدید دستتونو آب بزنید و گوشت و یا مرغ رو قلقلی کنید و داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره داخل تابه با یک قاشق روغن فقط تفت بدید و به خورشت اضافه کنید و اجازه بدید تا خورشت جا بیافته.میتونید همون قلقلی ها رو بدون تفت دادن اضافه کنید ولی من ترجیح میدم یکم تفت بخوره درنهایت وقتی خاموش کردید روش گلپر بپاشید. . 👈 اگه گردو رو خوب اسیاب کنید روغن زیادی پس میده پ.ن : گردو از دست ما شمالیها اسیره از فسنجون و گمج کباب و کال کباب و بادمجون شکم پر( همون گودَی) و مرغ شکم پر و کباب ترش و زیتون پروده و سس انار آغوز و ماهی شکم پر و ... دیگه؟🤔 خانومی میگفت خورشتم شور شد شوهرمم بداخلاق،گفتم الان بیاد خونه رو رو سرش میذاره ،قسم میخورد میگفت نشستم هر چی سوره بلد بودم رو قابلمه خورشتم خوندم شوهرم اومد براش کشیدم اولین قاشق دومین قاشقو خورد ترسان لرزان نگاهش میکردم هیچی نگفت ،سریع خودم غذا رو چشیدم در کمال ناباوری غذام دیگه شور نبود شاید عجیب باشه اما واقعا اتفاق افتاد😭 🌺🌸🌺🌸🌺 @menoeslami
کانال خودمونه دوستان به غذا و دیدنی های دنیای خوراکی ها علاقه دارید عضو بشید پشیمون نمیشید😁👆
شیر 3 لیوان شکر 7ق غ نشاسته 5ق غ سرپر وانیل مقداری کره 15 گرم خامه 2 ق غ پودر نارگیل به میزان لازم همه مواد رو باهم مخلوط کنید و بعد روی گاز بذارید تا مواد غلیظ بشه(مواد رو حتما قبل از اینکه روی حرارت بذارید باهم مخلوط کنید بعد روی حرارت بذارید).بعد بذارید مواد خنک بشه و توی فنجون بریزید وبه مدت 4 الی 5 ساعت توی یخچال بذارید تا کاملا سفت بشه بعد براحتی از فنجون خارج کنید و توی پودر نارگیل بغلطونید و توی ظرف سرو بذارید. خانومی میگفت از وقتی غذاها رو به سبک نذری کانال شما میپزم همسایه ها میگن چقدر عطر غذاهاتون خوبه مگه چه ادویه ای میزنید گفتم ادویه م همون ادویه س فقط به غذا دعا و قران خوندم گی_غذای_محرم 🌸🍃🍃🍃🍃🍃 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش دسر پان اسپانیا🍓 😋 خانومی میگفت از وقتی غذاها رو به سبک نذری کانال شما میپزم همسایه ها میگن چقدر عطر غذاهاتون خوبه مگه چه ادویه ای میزنید گفتم ادویه م همون ادویه س فقط به غذا دعا و قران خوندم گی_غذای_محرم 🌸🍃🍃🍃🍃🍃 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش بستنی خونگی مگنوم🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 خانومی میگفت من چرا هر چی به نیت نذری درست میکنم غذام خیلی خوشمزه نمیشه ؟دوستش گفت عزیزم مزه مهمه اما چیزی که مهمتره اینه که غذایی به شوهر و بچت میدی که توش دعا خوندی قران خوندی ،،این کجا اینکه معمولی غذا بپزی؟😊 😋😋😋😋😋 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد تشکیل دهنده برای قالب 29x19cm: ▫️ خامه - 500ml شیر پخته شده - 150-200 میلی لیتر شکلات تخته ای- 1 عدد. - بیسکوئیت - من 28 قطعه ▫️. شکلات ها را با چاقو خرد کنید بزارسد تو یخچال تا سرد شه و خرد شود. خامه را به خوبی بزنید 4 دقیقه حدودا شیر تغلیظ شده را اضافه کنید ، کمی هم بزنید. میزان شیر مقدار شیرینی بستنی رو مشخص میکنه میتونید کمتر باشه کمی بزنید و شکلات اصافه کنید حداقل 4 ساعت در فریزر بگذارید ما بین کوکی ها با دقت برش دهید خانومی میگفت من چرا هر چی به نیت نذری درست میکنم غذام خیلی خوشمزه نمیشه ؟دوستش گفت عزیزم مزه مهمه اما چیزی که مهمتره اینه که غذایی به شوهر و بچت میدی که توش دعا خوندی قران خوندی ،،این کجا اینکه معمولی غذا بپزی؟😊 😋😋😋😋😋 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همون طور که تو فیلم معلومه👇 درست کردن این کوکو خیلی راحته ولی چند نکته داره که اگه رعایت بشه نتیجه مطلوبتری میده یه نکته که باید بگم اینکه روغن رو داغ کنید و قالب رو چند لحظه داخل روغن بذارید تا داغ بشه بعد مایه کوکو رو تو قالب بریزید حرارت زیر ماهیتابه رو کم کنید تا کوکو مغز پخت بشه قالب رو آروم تکون بدید اگه دیدید کوکو خودشو گرفته آروم کناره هاشو جدا کنید و قالب رو خارج کنید اگه کوکو خودشو کامل نگیره بعد خارج کردن قالب بد فرم میشه و موقع برگردوندن وا میره ( پس دقت کنید با حرارت کم پخته بشه و کاملا خودشو گرفته باشه ) simin__nahani خانومی میگفت من چرا هر چی به نیت نذری درست میکنم غذام خیلی خوشمزه نمیشه ؟دوستش گفت عزیزم مزه مهمه اما چیزی که مهمتره اینه که غذایی به شوهر و بچت میدی که توش دعا خوندی قران خوندی ،،این کجا اینکه معمولی غذا بپزی؟😊 😋😋😋😋😋 @menoeslami
27.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی کرمدار 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 خانومی میگفت من چرا هر چی به نیت نذری درست میکنم غذام خیلی خوشمزه نمیشه ؟دوستش گفت عزیزم مزه مهمه اما چیزی که مهمتره اینه که غذایی به شوهر و بچت میدی که توش دعا خوندی قران خوندی ،،این کجا اینکه معمولی غذا بپزی؟😊 😋😋😋😋😋 @menoeslami