eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
. 🛑یک قدم تا درمان ناباروری با روش نوین🛑 ✅بدون نیاز به ivf و iui ✅بدون نیاز به داروهای هورمونی ✅درمان قطعی و تضمینی ⚡️⚡️فقط یک اراده لازم است⚡️⚡️ 🌱درمان تمامی مشکلات خانم‌ها و آقایان🌱 🔻برای درمان ناباروری با کمترین هزینه و زیر نظر بیمه ‌‌ وارد کانال زیر شوید⬇️ 💯https://eitaa.com/joinchat/1969488307C2f4d33b41d
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش رشته. منبع پیج @maryamgolifood @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلانچ کردن کنگر @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
بامیه حرفه ای کارگاهی پست بعد👇
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بامیه حرفه ای ۱لیوان آب (۲۰۰گرم) ۱سوم لیوان گلاب(۷۰گرم) ۱ قاشق غذا خوری کره(۳۰گرم) ۱لیوان و نیم آرد (۱۸۵گرم) ۱قاشق غذا خوری پودر نشاسته ذرت (۱۵گرم) نوک‌قاشق وانیل نوک قاشق هل نوک‌قاشق بیکینگ‌پودر سه عدد تخم مرغ یک‌قاشق چایی خوری شربت بار طرز تهیه👇👇 ابتدا آب،گلاب و کره رو‌میزاریم‌روی اجاق تا جوش بیاد تو‌این فاصله آرد،پودر نشاسته ذرت،وانیل،هل و بیکینگ‌پودر رو‌ با هم‌ترکیب میکنیم وقتی اب جوش‌اومد زیر شعله رو‌کم میکنیم و ۷ دقیقه میپزیم بعد میزاریم‌خمیر کاملا سرد بشه بعد شربت بار رو‌بهش اضاف میکنیم و دونه دونه تخم مرغ ها رو‌اضاف میکنیم فقط کاملا دونه اول صاف بشه بعد تخم مرغ بعدی اضاف بشه چون گلوله میشه بعد داخل قیف با ماسوره آجاری خالی میکنیم و شربت بار رو داغ میکنیم و رولن مایع رو میزاریم‌روی‌اجاق تا گرم‌بشه نباید دست بسوزونه فقط گرم بشه سپس بامیه ها رو داخلش قیف میزنیم و با شعله زیاد میزاریم روی اجاق تا قشنگ پف کنه و‌طلایی بشه سپس روغنش میگیریم‌و‌سریع میندازیم تو‌شربت بار و بعد ۲دقیقه از داخل شربت در میاریم نکته ها👇🛑 🛑حتما از آرد قنادی استفاده کنید 🛑میتونید به جا کره از روغن صاف استفاده کنید 🛑حتما با شعله کم منظم تفت بدید 🛑و خمیر کاملا سرد بشه بعد تخم‌مرغ اضاف بشه 🛑تخم مرغ ها رو‌کم‌کم‌اضاف کنید چون خمیر گلوله بشه دیگه بی کیفیت میشه 🛑روغنتون موقع قیف زدن خیلی داغ نباشه و خیلی هم‌سرد نباشه ولرم‌باشه 🛑تا وقتی که بامیه ها پف نکرد و‌از ظرف جدا نشه اصلا هم‌نزنید 🛑بیکینگ‌پودر زیاد نزنید خیلییی کم 🛑زیاد هم‌داخل شربت نمونه بامیه چون نرم‌میشه 🛑شربت داغ باشه کانال خانه شیرینی @shiriniyeh
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر موزی منبع پیج @maryamgolifood @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥کره 200گرم 💥پودر قند100گرم 💥تخم‌مرغ 1عدد 💥وانیل یک قاشق چایخوری 💥روغن 100میلی لیتر 💥آرد 500تا 550گرم 💥نمک یه پنس مواد لازم برای دیزاین : 💥فندق خورد شده 💥پسته خورد شده 💥میوه خشک شده 💥شکلات تخته ای بنماری شده 💥کرم فندق ،کرم پسته، مارمالاد، مربا نکته ها🍁🍁👇 🍁خمیر رو بعد از فرم دادن یا توی روغن یا توی مخلوط آب و عسل بزنید 🍁دمای فر 170به مدت 12الی 15دقیقه (حتما چک کنید شیرینی ها نسوزن) 🍁بعد از پخت حتما بذارید شیرینی ها خنک بشن بعد دیزاین کنید 🍁اگه فر ندارید توی تابه بذارید به مدت 10الی 15دقیقه. حتما دمکنی بذارید. نوش جان 😍😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش ترخینه منبع پیج @maryamgolifood @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥بیسکویت 250گرم 💥پودر نارگيل نصف پیمانه 💥پنیر خامه ای 100گرم برای کرم وسط این رولت👇👇 💥پنیر ماسکارپونه 250گرم 💥پودر خامه25گرم 💥وانیل یک قاشق چایخوری 💥پودر قند 50گرم 💥خامه قنادی 300گرم 💥ترافل رافائلو به میزان لازم برای کاور کردن👇👇 💥شکلات تخته ای بنماری سفید رو با خامه قنادی مخلوط کن بعدش رولت رو کاور کنید 💥برای دیزاین هم میتونید از شکلات بنماری.... پودر نارگيل.... ترافل رافائلو.... توت فرنگی نوش جان 😍😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯