فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا ماکارونی
منبع پیج
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
. 🛑یک قدم تا درمان ناباروری با روش نوین🛑
✅بدون نیاز به ivf و iui
✅بدون نیاز به داروهای هورمونی
✅درمان قطعی و تضمینی
⚡️⚡️فقط یک اراده لازم است⚡️⚡️
🌱درمان تمامی مشکلات خانمها و آقایان🌱
🔻برای درمان ناباروری با کمترین هزینه و زیر نظر بیمه
وارد کانال زیر شوید⬇️
💯https://eitaa.com/joinchat/1969488307C2f4d33b41d
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بامیه حرفه ای
۱لیوان آب (۲۰۰گرم)
۱سوم لیوان گلاب(۷۰گرم)
۱ قاشق غذا خوری کره(۳۰گرم)
۱لیوان و نیم آرد (۱۸۵گرم)
۱قاشق غذا خوری پودر نشاسته ذرت (۱۵گرم)
نوکقاشق وانیل
نوک قاشق هل
نوکقاشق بیکینگپودر
سه عدد تخم مرغ
یکقاشق چایی خوری شربت بار
طرز تهیه👇👇
ابتدا آب،گلاب و کره رومیزاریمروی اجاق تا جوش بیاد
تواین فاصله آرد،پودر نشاسته ذرت،وانیل،هل و بیکینگپودر رو با همترکیب میکنیم
وقتی اب جوشاومد زیر شعله روکم میکنیم و ۷ دقیقه میپزیم
بعد میزاریمخمیر کاملا سرد بشه
بعد شربت بار روبهش اضاف میکنیم
و دونه دونه تخم مرغ ها رواضاف میکنیم
فقط کاملا دونه اول صاف بشه بعد تخم مرغ بعدی اضاف بشه چون گلوله میشه
بعد داخل قیف با ماسوره آجاری خالی میکنیم
و شربت بار رو داغ میکنیم و رولن مایع رو میزاریمرویاجاق تا گرمبشه نباید دست بسوزونه فقط گرم بشه
سپس بامیه ها رو داخلش قیف میزنیم و با شعله زیاد میزاریم روی اجاق تا قشنگ پف کنه وطلایی بشه
سپس روغنش میگیریموسریع میندازیم توشربت بار و بعد ۲دقیقه از داخل شربت در میاریم
نکته ها👇🛑
🛑حتما از آرد قنادی استفاده کنید
🛑میتونید به جا کره از روغن صاف استفاده کنید
🛑حتما با شعله کم منظم تفت بدید
🛑و خمیر کاملا سرد بشه بعد تخممرغ اضاف بشه
🛑تخم مرغ ها روکمکماضاف کنید چون خمیر گلوله بشه دیگه بی کیفیت میشه
🛑روغنتون موقع قیف زدن خیلی داغ نباشه و خیلی همسرد نباشه
ولرمباشه
🛑تا وقتی که بامیه ها پف نکرد واز ظرف جدا نشه اصلا همنزنید
🛑بیکینگپودر زیاد نزنید خیلییی کم
🛑زیاد همداخل شربت نمونه بامیه چون نرممیشه
🛑شربت داغ باشه
کانال خانه شیرینی
@shiriniyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥کره 200گرم
💥پودر قند100گرم
💥تخممرغ 1عدد
💥وانیل یک قاشق چایخوری
💥روغن 100میلی لیتر
💥آرد 500تا 550گرم
💥نمک یه پنس
مواد لازم برای دیزاین :
💥فندق خورد شده
💥پسته خورد شده
💥میوه خشک شده
💥شکلات تخته ای بنماری شده
💥کرم فندق ،کرم پسته، مارمالاد، مربا
نکته ها🍁🍁👇
🍁خمیر رو بعد از فرم دادن یا توی روغن یا توی مخلوط آب و عسل بزنید
🍁دمای فر 170به مدت 12الی 15دقیقه (حتما چک کنید شیرینی ها نسوزن)
🍁بعد از پخت حتما بذارید شیرینی ها خنک بشن بعد دیزاین کنید
🍁اگه فر ندارید توی تابه بذارید به مدت 10الی 15دقیقه. حتما دمکنی بذارید.
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥بیسکویت 250گرم
💥پودر نارگيل نصف پیمانه
💥پنیر خامه ای 100گرم
برای کرم وسط این رولت👇👇
💥پنیر ماسکارپونه 250گرم
💥پودر خامه25گرم
💥وانیل یک قاشق چایخوری
💥پودر قند 50گرم
💥خامه قنادی 300گرم
💥ترافل رافائلو به میزان لازم
برای کاور کردن👇👇
💥شکلات تخته ای بنماری سفید رو با خامه قنادی مخلوط کن بعدش رولت رو کاور کنید
💥برای دیزاین هم میتونید از شکلات بنماری.... پودر نارگيل.... ترافل رافائلو.... توت فرنگی
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯