فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه حرفه ای
۱لیوان آب (۲۰۰گرم)
۱سوم لیوان گلاب(۷۰گرم)
۱ قاشق غذا خوری کره(۳۰گرم)
۱لیوان و نیم آرد (۱۸۵گرم)
۱قاشق غذا خوری پودر نشاسته ذرت (۱۵گرم)
نوکقاشق وانیل
نوک قاشق هل
نوکقاشق بیکینگپودر
سه عدد تخم مرغ
یکقاشق چایی خوری شربت بار
طرز تهیه👇👇
ابتدا آب،گلاب و کره رومیزاریمروی اجاق تا جوش بیاد
تواین فاصله آرد،پودر نشاسته ذرت،وانیل،هل و بیکینگپودر رو با همترکیب میکنیم
وقتی اب جوشاومد زیر شعله روکم میکنیم و ۷ دقیقه میپزیم
بعد میزاریمخمیر کاملا سرد بشه
بعد شربت بار روبهش اضاف میکنیم
و دونه دونه تخم مرغ ها رواضاف میکنیم
فقط کاملا دونه اول صاف بشه بعد تخم مرغ بعدی اضاف بشه چون گلوله میشه
بعد داخل قیف با ماسوره آجاری خالی میکنیم
و شربت بار رو داغ میکنیم و رولن مایع رو میزاریمرویاجاق تا گرمبشه نباید دست بسوزونه فقط گرم بشه
سپس بامیه ها رو داخلش قیف میزنیم و با شعله زیاد میزاریم روی اجاق تا قشنگ پف کنه وطلایی بشه
سپس روغنش میگیریموسریع میندازیم توشربت بار و بعد ۲دقیقه از داخل شربت در میاریم
نکته ها👇🛑
🛑حتما از آرد قنادی استفاده کنید
🛑میتونید به جا کره از روغن صاف استفاده کنید
🛑حتما با شعله کم منظم تفت بدید
🛑و خمیر کاملا سرد بشه بعد تخممرغ اضاف بشه
🛑تخم مرغ ها روکمکماضاف کنید چون خمیر گلوله بشه دیگه بی کیفیت میشه
🛑روغنتون موقع قیف زدن خیلی داغ نباشه و خیلی همسرد نباشه
ولرمباشه
🛑تا وقتی که بامیه ها پف نکرد واز ظرف جدا نشه اصلا همنزنید
🛑بیکینگپودر زیاد نزنید خیلییی کم
🛑زیاد همداخل شربت نمونه بامیه چون نرممیشه
🛑شربت داغ باشه
کانال خانه شیرینی
@shiriniyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥کره 200گرم
💥پودر قند100گرم
💥تخممرغ 1عدد
💥وانیل یک قاشق چایخوری
💥روغن 100میلی لیتر
💥آرد 500تا 550گرم
💥نمک یه پنس
مواد لازم برای دیزاین :
💥فندق خورد شده
💥پسته خورد شده
💥میوه خشک شده
💥شکلات تخته ای بنماری شده
💥کرم فندق ،کرم پسته، مارمالاد، مربا
نکته ها🍁🍁👇
🍁خمیر رو بعد از فرم دادن یا توی روغن یا توی مخلوط آب و عسل بزنید
🍁دمای فر 170به مدت 12الی 15دقیقه (حتما چک کنید شیرینی ها نسوزن)
🍁بعد از پخت حتما بذارید شیرینی ها خنک بشن بعد دیزاین کنید
🍁اگه فر ندارید توی تابه بذارید به مدت 10الی 15دقیقه. حتما دمکنی بذارید.
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥بیسکویت 250گرم
💥پودر نارگيل نصف پیمانه
💥پنیر خامه ای 100گرم
برای کرم وسط این رولت👇👇
💥پنیر ماسکارپونه 250گرم
💥پودر خامه25گرم
💥وانیل یک قاشق چایخوری
💥پودر قند 50گرم
💥خامه قنادی 300گرم
💥ترافل رافائلو به میزان لازم
برای کاور کردن👇👇
💥شکلات تخته ای بنماری سفید رو با خامه قنادی مخلوط کن بعدش رولت رو کاور کنید
💥برای دیزاین هم میتونید از شکلات بنماری.... پودر نارگيل.... ترافل رافائلو.... توت فرنگی
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❌دست واسطه رو کوتاه کردیم ❌
بیا مستقیم از #تولیدی خرید کن
همه خانم ها دوست دارن خاص باشن
چرا تو نباشی ؟😉😍
واسه عید آشپزخونه ات رو نو کن 😊 👇
https://eitaa.com/joinchat/1225064608Cec19eae9d7
به کارگاه #تولیدی گَلین سر بزن
خرید بیواسطه با قیمت پایین و کیفیت مناسب 👌
#سرویس آشپزخانه پارچه ای برای #جهیزیه
#نمگیر #دمکنی #پیشبند #قلبی
https://eitaa.com/joinchat/1225064608Cec19eae9d7
28.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کامل خمیر داخل پست قبلی گذاشته شده
بین کامنت ها به قید قرعه به یک نفر دوره ۶۰ آیتمی خشکاری داده میشه
@poriya_maroof
@poriya_maroof
@poriya_maroof
موادبرای درست کردن
یه قاشق غ پودر دارچین
نصف قاشق. غ زنجبیل
۲ ق قاشق غ پودر کاکائو
ته استکان روغن مایع
درجه فر ۱۹۰
زمانپخت ۱۲ دقیقه
بعد از پخت بزارید کاملا سرد بشه و نوتلا یا مربا بزنید جفتش کنید
و وسطش ژله قرمز بزنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلانچ کردن قارچ
منبع پیج
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش اصولی ترین بامیه بازاری 📌کپشن رو بخون📌 که بریمباهمدرستش کنیم
@poriya_maroof
@poriya_maroof
مواد اولیه بامیه بازاری
کارگاهی. . خانگی
۱۳ کیلو آب. ۱۳۰۰ آب
۱۰ کیلو آرد ۳ صفر. ۱ کیلو آرد ۳ صفر
۴۰۰ گرم نشاسته گل. ۴۰ گرم دلخواه
۲۵۰ گرم آب ولرم. ۴۰ گرم آب دلخواه
شربت بار ۵۰۰ گرم. ۵۰ گرم شربت بار
۶ شونده تخممرغ یا ۱۲۰ عدد. ۱۲ عدد تخم مرغ یا ۶۰۰ گ
پودر هل دلخواه ۳ ق غ پر. پودر هل یک م پر
روغنصاف. ۴۰۰ گرم. . کره ۵۰ گرم
مواد لازم با پیمانه.
۳وینم پیمانه آب
۲ ق غ نشاسته گل
۴ پیمانه آرد ۳ صفر
۱ ق غذا پر کره
ته استکان شربت بار
۶ عدد تخممرغ
پودر هل و زعفران دلخواه
وانیل نوک ق چ
ته استکان آب برای حل کردن نشاسته گل
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
#باسلوق_ژله_ای
تویه قابلمه نصف لیوان نشاسته و۳/۴ لیوان یا یک لیوان سر خالی آب را مخلوط میکنیم
نصف لیوان شکر و۳/۴لیوان گلاب و یک بسته پودر ژله هر طعم ورنگی که دوست دارین
و۳ ق غ روغن مایع و۱/۴قاشق غذا خوری ثعلب
همه مواد رو مخلوط میکنیم تا مایع یکدستی بشه بعد قابلمه رو حرارت میذاریم حرارت باید خیلی کم باشه ومدام هم بزنید تا به قوامی که تو (فیلم) نشون دادم برسه نباید شل یا سفت باشه
حتما حرارت کم باشه ومدام هم بزنید تا نشاسته خوب پخته بشه این نکته خیلی مهمه بعد تا داغه رو سینی که روش نایلون یا سلیفون کشیدید پهن کنید اگه پهن کردنش مشکله قاشق رو با روغن کمی چرب کنید ورو باسلوق بکشید تا صاف بشه لازم نیست صاف صاف باشه بعد سینی رو دوسه ساعت تو یخچال بذارید تا کاملا سفت بشه وبعد از یخچال خارج کرده و برش بزنید وتو پودر نشاسته ویا پودر نارگیل بغلتونید وتو یه سینی بچینید و۵_۶ساعت بذارید تو هوای آشپزخونه بمونه و کمی خشک بشه وبعد داخل ظرف دربسته در یخچال نگه داری
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راستش خودم وقتی میخواستم درستش کنم انتظار نداشتم اینقدر خوب بشه😎🦦
خوراکه وقتیه که هوس کیک و شیرینی کردی و حال خرید هم نداری🌝🍫نه فر میخواد نه همزن😎
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
شکر 2 ق غ
آرد 2 ق غ
پودر کاکائو 1 ق غ
روغن 2 ق غ
شیر 2 ق غ
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل یه مقدار کم
مواد رو توی شیشه بریزین و مخلوط کنین البته من با قاشق هم همش زدم که یکدست بشه ،بعد درشو بردارین و روی شیشه رو با کاغذ روغنی ببندین ؛قابلمه رو تا نصفه آب بریزین و درشو بذارین حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد کیک رو با خلال چک کنین اگه تمیز بود یعنی پخته و میتونین برش دارین🥮
❌حتما شیشه رو همراه آب بذارید روی حرارت، شیشه مستقیم بره توی آبجوش میشکنه🥲و بعدش هم زمان بدین خودش خنک بشه سریعا داخل آب سرد نذارید
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
خوندی دعای روز سوم رو ؟؟!
ترجمه اش خیلی جالب و خودمونیه😊😊
کانال شادی و نکات مومنانه
┄┅┅❅🇵🇸 ✌️🇵🇸✌️ 🇵🇸 ❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان شِکم پُر یا دیل دُکونه
بادمجان شکم پر یه غذای اصیل و مجلسیِ گیلانه که میتونه یه انتخاب بی نظیری برای پذیرایی از مهمونات تو ایام نوروز باشه..
از نظر من این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیاهیه و اکثر آدما با هر ذائقه غذایی عاشقش میشن.
.
عطر سبزیهای محلی که با طعم گردو و رب انار و رب آلوچه ترکیب شده به همراه اصلی ترین ادویهاش که زیره کوهیه، یه طعم خاص و اصیل رو میسازه که باورت نمیشه که این ترکیب میتونه تا این حد خوشمزه باشه.
.
.
🔴مواد لازم برای ۵ نفر:
۵ عدد بادمجان متوسط
۵ عدد گوجه
۴۰۰ گرم گردو
۴۰ گرم نعنا
۴۰ گرم چوچاق
۴۰ گرم جعفری
۴۰ گرم ریحان
۴۰ گرم مرزه
۴ حبه سیر
۱ عدد پیاز
۲ قاشق غذا خوری رب انار
۱ قاشق غذاخوری رب آلوچه
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه
۱ قاشق غذا خوری زیره کوهی (گاو زیره)
۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
نمک به میزان دلخواه
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول این پست رو سیو کن ،برای دوستاتم بفرست✌️
اگه از اکسپلور میای من رو فالوو کن چون کلی آموزش خوب خفن تو پیجم دارم
🛑این دستور نزدیکترین دستور به سس سزار اصلی هستش 🚧
اگه میخواید سس شما شبیه سس های رستورانی بشه همین مواد رو به جز روغن بریزید توی میکسر و کامل میکس کنید و د راخر روغن رو آرامآرام اضافه کنید تا سس شما غلیظ بشه
مواد لازم :
۴ عدد زرده تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا بالزامیک
۱ قاشق سس خردل دیژون
۲ حبه سیر درشت
نصف لیموی تازه
ماهی انچوی
روغن زیتون
نمک
فلفل
۲ قاشق پنیر پارمسان
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽