فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥کره 200گرم
💥پودر قند100گرم
💥تخممرغ 1عدد
💥وانیل یک قاشق چایخوری
💥روغن 100میلی لیتر
💥آرد 500تا 550گرم
💥نمک یه پنس
مواد لازم برای دیزاین :
💥فندق خورد شده
💥پسته خورد شده
💥میوه خشک شده
💥شکلات تخته ای بنماری شده
💥کرم فندق ،کرم پسته، مارمالاد، مربا
نکته ها🍁🍁👇
🍁خمیر رو بعد از فرم دادن یا توی روغن یا توی مخلوط آب و عسل بزنید
🍁دمای فر 170به مدت 12الی 15دقیقه (حتما چک کنید شیرینی ها نسوزن)
🍁بعد از پخت حتما بذارید شیرینی ها خنک بشن بعد دیزاین کنید
🍁اگه فر ندارید توی تابه بذارید به مدت 10الی 15دقیقه. حتما دمکنی بذارید.
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥بیسکویت 250گرم
💥پودر نارگيل نصف پیمانه
💥پنیر خامه ای 100گرم
برای کرم وسط این رولت👇👇
💥پنیر ماسکارپونه 250گرم
💥پودر خامه25گرم
💥وانیل یک قاشق چایخوری
💥پودر قند 50گرم
💥خامه قنادی 300گرم
💥ترافل رافائلو به میزان لازم
برای کاور کردن👇👇
💥شکلات تخته ای بنماری سفید رو با خامه قنادی مخلوط کن بعدش رولت رو کاور کنید
💥برای دیزاین هم میتونید از شکلات بنماری.... پودر نارگيل.... ترافل رافائلو.... توت فرنگی
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❌دست واسطه رو کوتاه کردیم ❌
بیا مستقیم از #تولیدی خرید کن
همه خانم ها دوست دارن خاص باشن
چرا تو نباشی ؟😉😍
واسه عید آشپزخونه ات رو نو کن 😊 👇
https://eitaa.com/joinchat/1225064608Cec19eae9d7
به کارگاه #تولیدی گَلین سر بزن
خرید بیواسطه با قیمت پایین و کیفیت مناسب 👌
#سرویس آشپزخانه پارچه ای برای #جهیزیه
#نمگیر #دمکنی #پیشبند #قلبی
https://eitaa.com/joinchat/1225064608Cec19eae9d7
28.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کامل خمیر داخل پست قبلی گذاشته شده
بین کامنت ها به قید قرعه به یک نفر دوره ۶۰ آیتمی خشکاری داده میشه
@poriya_maroof
@poriya_maroof
@poriya_maroof
موادبرای درست کردن
یه قاشق غ پودر دارچین
نصف قاشق. غ زنجبیل
۲ ق قاشق غ پودر کاکائو
ته استکان روغن مایع
درجه فر ۱۹۰
زمانپخت ۱۲ دقیقه
بعد از پخت بزارید کاملا سرد بشه و نوتلا یا مربا بزنید جفتش کنید
و وسطش ژله قرمز بزنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلانچ کردن قارچ
منبع پیج
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش اصولی ترین بامیه بازاری 📌کپشن رو بخون📌 که بریمباهمدرستش کنیم
@poriya_maroof
@poriya_maroof
مواد اولیه بامیه بازاری
کارگاهی. . خانگی
۱۳ کیلو آب. ۱۳۰۰ آب
۱۰ کیلو آرد ۳ صفر. ۱ کیلو آرد ۳ صفر
۴۰۰ گرم نشاسته گل. ۴۰ گرم دلخواه
۲۵۰ گرم آب ولرم. ۴۰ گرم آب دلخواه
شربت بار ۵۰۰ گرم. ۵۰ گرم شربت بار
۶ شونده تخممرغ یا ۱۲۰ عدد. ۱۲ عدد تخم مرغ یا ۶۰۰ گ
پودر هل دلخواه ۳ ق غ پر. پودر هل یک م پر
روغنصاف. ۴۰۰ گرم. . کره ۵۰ گرم
مواد لازم با پیمانه.
۳وینم پیمانه آب
۲ ق غ نشاسته گل
۴ پیمانه آرد ۳ صفر
۱ ق غذا پر کره
ته استکان شربت بار
۶ عدد تخممرغ
پودر هل و زعفران دلخواه
وانیل نوک ق چ
ته استکان آب برای حل کردن نشاسته گل
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
#باسلوق_ژله_ای
تویه قابلمه نصف لیوان نشاسته و۳/۴ لیوان یا یک لیوان سر خالی آب را مخلوط میکنیم
نصف لیوان شکر و۳/۴لیوان گلاب و یک بسته پودر ژله هر طعم ورنگی که دوست دارین
و۳ ق غ روغن مایع و۱/۴قاشق غذا خوری ثعلب
همه مواد رو مخلوط میکنیم تا مایع یکدستی بشه بعد قابلمه رو حرارت میذاریم حرارت باید خیلی کم باشه ومدام هم بزنید تا به قوامی که تو (فیلم) نشون دادم برسه نباید شل یا سفت باشه
حتما حرارت کم باشه ومدام هم بزنید تا نشاسته خوب پخته بشه این نکته خیلی مهمه بعد تا داغه رو سینی که روش نایلون یا سلیفون کشیدید پهن کنید اگه پهن کردنش مشکله قاشق رو با روغن کمی چرب کنید ورو باسلوق بکشید تا صاف بشه لازم نیست صاف صاف باشه بعد سینی رو دوسه ساعت تو یخچال بذارید تا کاملا سفت بشه وبعد از یخچال خارج کرده و برش بزنید وتو پودر نشاسته ویا پودر نارگیل بغلتونید وتو یه سینی بچینید و۵_۶ساعت بذارید تو هوای آشپزخونه بمونه و کمی خشک بشه وبعد داخل ظرف دربسته در یخچال نگه داری
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯