eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
24.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🍟منکه دلم رفت براش😋 Follow:@heavenly_tasty20 غذا زبان مشترک تمام ملل است 🍿ترجمه باعشق 🇹🇷آیا تا به حال چیپس فیلو را امتحان کرده اید؟ این یک دستور خوشمزه و ترد است. و قطعا تردی خود را از دست نمی دهد. امروز بردمش مدرسه و هنوز ترد بود. با سس غوطه ور عالی می شود. این یک جایگزین بسیار خوب برای کسانی است که نمی خواهند چیپس از خارج بخرند. شما چطور فکر می کنید؟ آیا چیپس را از خارج می خرید یا چنین جایگزینی را ترجیح می دهید؟ مواد لازم برای طرز تهیه چیپس خانگی * 2 تکه خمیر * 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مخلوط (گوجه فرنگی و فلفل) * 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت * 1 فنجان روغن * 1 لیوان چای آب * 1 لیوان چای آب پیاز یا 1 لیوان چای پودر پیاز حل شده در آب * 1 حبه سیر * 1 قاشق چایخوری نعنا * 1 قاشق چایخوری زیره * 1 قاشق چایخوری آویشن * 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی * 1 قاشق چایخوری نمک سس دیپ: 4 قاشق ماست، 1 قاشق چایخوری روغن زیتون، 1/2 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری زیره، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 2 قاشق چایخوری فلفل چیلی، 2 قاشق چایخوری آویشن، 1 قاشق چایخوری نعناع، 1 قاشق چایخوری از شوید 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1. بیایید همه مواد را در یک کاسه هم بزنید. 2. خمیرمان را برداریم و روی پیشخوانمان بگذاریم و نیمی از آن را سسی که آماده کرده بودیم بمالیم و نصف دیگر را روی آن بپوشانیم. 3. باید همه جای خمیر ما سس باشد. بیایید سس را روی هر دو قسمت بالا و پایین قرار دهیم. (نیمی از سس و نصف دیگر را برای خمیر دیگر استفاده کنید) 4. ابتدا خمیرمان را به شکل مربع برش می دهیم سپس به صورت مورب به صورت ورقه های مثلثی برش می دهیم. 5. خمیر فیلو را به همراه سس روی سینی فر که کاغذ فر کرده اید می گذاریم. بیایید فیلو دوم را به همین ترتیب درست کنیم. 6. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 6-7 دقیقه می پزیم. سپس دمای فر را به 120 درجه کاهش می دهیم و می پزیم تا خمیر فیلو خشک شود. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🍔این دلبر جان بی نهایت خوشمزه فقط یک ایده نیست رفت تو لیست غذاها😅 Follow:@heavenly_tasty20 🌭غذا زبان مشترک تمام ملل است 🥪تارت پاپ خوش طعم عناصر *روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری * چاک 400 گرمی(گوشت گاو) * پیاز کوچک 1 عدد * قارچ 300 گرم * 1 فنجان آب گوشت گاو( جایگزین ،عصاره گوشت) * نمک و فلفل برای چشیدن * 1 قاشق چایخوری سس ورسسترشر(جایگزین،سرکه بالزامیک یا سس سویا) * آویشن * 2 عدد برگ بو * نشاسته ذرت * پروولون(پنیر)جایگزین پنیر چدار @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااااام😍By:@shadi_faleel اینو امتحان کردی؟؟ رول تیکا مرغ! رول مرغ تیکا پاراتا یک سبک غذای خیابانی است که می توانید در کمتر از 30 دقیقه درست کنید. فراموش نکنید که فیلم را ل.ایک کنید، ذخیره کنید،و به اشتراک بگذارید. 800 گرم مرغ بدون استخوان (به مکعب های 1 اینچی خرد شده) 1 قاشق چایخوری از هر ادویه (پودر زردچوبه، پودر فلفل، پودر فلفل کشمیری، پودر زیره، پودر گشنیز) 1 قاشق چایخوری نمک (یا به سلیقه تنظیم کنید) 1/2 قاشق چایخوری فلفل 1/3 فنجان روغن 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 1/3 فنجان ماست یونانی 1 قاشق غذاخوری نعنای تازه/خشک خرد شده (1 قاشق غذاخوری نعنا خشک) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/4 قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز By:@shadi_faleel برای چاتنی داهی(سس) با هم ترکیب کنید 1 فنجان ماست یونانی 1 فنجان برگ نعنا 3 حبه سیر 1 قاشق چایخوری دانه زیره 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق غذاخوری شکر @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند مدل پخت کدو حلوایی ساده و راحت😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش اسنک پیتزایی توی تابه بدون دستگاه اسنک ساز😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سوال شرعی درباره روزه ببینید 😄 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکه یا واگعی؟😳😁 دورهمی همه کیک سازهای حرفه ای دنیا😳👏👏👏👏 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام😍@cook.yasamm یِ سر بیا توو پیجم و رسپی های جدید و خاص رو ببین😍😍😍 می تونید از انواع سبزی های محلی و کوهی استفاده کنید مثل بن سرخ و ... دمپختک عدس و تره ی کوهی پیاز رو به همراه زردچوبه تفت می دیم سبزی محلی عدس پخته شده برنج خیس شده رو اضافه می کنیم یک لیوان آب نمک و فلفل سیاه و یه کوچولو روغن بعد هم اجازه میدیم دم بکشه نوش جان😍😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🍟چیپس جذاب وشکیل بدون روغن وبی نهایت خوشمزه بسیار راحت واسان🍟 Follow:@heavenly_tasty20 🍟مراحل کار طبق کلیپ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
. اخ که دهنم آب افتاد😅پیشنهاد می کنم سیوش کنید تا در فرصت مناسب حتما درستش کنید😋 با عطر وطعم بهشتی😋 Follow:@heavenly_tasty20 لولا کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای خانگی است من تو فر پختم البته با این دستور کباب هم میشه. خوراکی ها:(مواد لازم) فلفل قرمز کاپیا 1 عدد 2 عدد پیاز 1/2 دسته گشنیز بره 1 کیلو + 600 گرم.  گوشت گوساله (من از هر دو چربی متوسط استفاده کردم.) 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده 1/3 قاشق چایخوری زیره (به مزه) نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن به طور کلی هر 800 گرم  گوشت 200 گرم  مخلوط با دمبه گوشت و پیاز و سیر و فلفل را از سر سوراخ کوچک چرخ گوشت رد می کنیم.  آب اضافی پیاز و سیر و فلفل رو که از چرخ گوشت رد کردم (از این آب موقع فرم دادن به گوشت (سیخ کشیدن)استفاده کردم) صاف کردم و به گوشت اضافه کردم.  گشنیز ریز خرد شده و ادویه ها رو اضافه کردم و حداقل 10 دقیقه هم زدم و ورز دادم.  روی گوشت را می پوشانیم و حداقل 1-2 ساعت در یخچال می گذاریم.  در ضمن سیخ های پهن را در آب جوش خیس می کنیم تا موقع پخت در فر نسوزند.  بعد از 1-2 ساعت گوشت را سیخ می زنیم و در سینی فر طبق ویدئو می چینیم.  در صورت تمایل می توانیم سبزیجات را کنار هم بچینیم.  روی ظرف پخت را با فویل یا کاغذ روغنی می پوشانیم و طوری می چینیم که زیر سیخ ها خالی باشد.  هر دو طرف را در حالت گریل در بالاترین سطح فر از قبل گرم شده سرخ می کنیم. برای مرینیت کردن پیاز 2 عدد پیاز 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری پودر قند 1 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری کره شفاف 1 قاشق چایخوری سماق پیاز را به ورقه های نازک برش می دهیم.  بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.  بعد یک دسته گشنیز به آن اضافه کرده . و در ظرف سرو می ریزیم .نوش جان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽