#نان_کرپ_فرانسوی
كرپ يك نان شيرين فرانسويست و به لاتين پيچاندن (رول) كه معمولأ براي صبحانه با شكلات صبحونه كره بادام زميني كره عسل و توت فرنگي يا موز به دلخواه سرو ميشه و اگه براي ميان وعده عصرانه بخواين سرو كنين از سبزيجات لاي نان كرپ گذاشته و بصورت رول بپيچين حتي ميتونين با اضافه كردن پوره ميوه ها مثه توت فرنگي نان كرپهاي رنگي درست كنين.
آرد ١ پيمانه
شير ١ و ١/٢ پيمانه
تخم مرغ ٢ عدد
نمك ١ پينچ
وانيل ١/٢ ق چ
كره آب شده ٣ ق غ
شكر ٢ ق غ
تخم مرغ و شيرو خوب باهم مخلوط كنين بعد شكرو کره وانيل و نمك رو اضافه كنين و هم بزنين بعد آرد رو در دو سه مرحله مخلوط كنين اگه گوله داشت حتمأ از صافي رد كنين و بيست دقيقه اي بهش در دماي محيط استراحت بدين.
كف تابه رو با برس يا اسپري روغن بزنين و با پيمانه كف تابه بريزيد و تابه رو بچرخونين بگذارين يك طرفش كه حباب زد برگردونين سمت ديگه ش بعد از طلايي شدن سطح كرپ آماده س به همين ترتيب مابقي نان كرپ ها و باهرچيزي كه دوست دارين مثه شكلات صبحونه عسل خامه و ميوه سرو و نوش جان كنين.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده شیک واسه سرو چایی 😍
✅مواد لازم:
شکر ۱۰۰ گرم
چای کیسه ای-بهار نارنج-گل سرخ-لیمو خشک-هل و ...
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم کیک تخته ای👇🙏 حمایت یادتون نره دوستان❤️🌹🙏
مواد لازم👇
سینی ۲۰/۳۰
۱۰ عدد تخم مرغ
۳۰۰ گرم شکر
۲۰۰گرم آرد
۸۵گرم پودر نشاسته ذرت
۳۰ گرم شیر
یک قاشق و نصف چایی خوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایی خوری پر وانیل
دما فر ۱۸۰ تقریبا ۵۰دقیقه
طرز تهیه👇
ابتدا داخل دو تا کاسه تمیز زرده سفیده ها رو جدا میکنیم و سفیده ها رو یه ربع میزاریم یخچال
شیر و زرده روداخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم
آرد،پودر نشاسته،بیکینگ پودر و وانیل رو با همداخل یه کاسه هممیزنیم و الک میکنیم
سفیده ها رو با دور تند هم میزنیم تا کاملا سفید بشه و حجم بگیره
وقتی سفیده هامون کاملا صفت شد و حجم گرفت شکر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا صفت بشه و حجم بگیره
بعد زرده و شیر رو بهش اضافه میکنیم و ۱۵ثانیه هم میزنیم
سپس با هم زن دستی هممیزنیم و کم کم آرد هم بهش اضافه میکنیم
هم میزنیم تا کاملا صاف بشه
بعد داخل سینی ۲۰/۳۰که از قبل کاغذ کردیم و چرب کردیم خالی میکنیم و دما ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰الی یک ساعت میزاریم فر.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۳ قلم مواد شیرینی عید درست کن🤩🤌🏻🌿
اونم چی شیرینی قندی که طعمش عالیه و خیلیم کم هزینست🤌🏻
منبع
@chashnifood1
مواد لازم
آرد قنادی ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
پودر هل یا عصاره ی هل ۱ ق چ خوری
بکینگ پودر ۱ ق چ خوری
روغن جامد یا روغن صاف قنادی ۱۲۵ گرم
تخم خشخاش یا خرفه برای تزیین
زعفرون ۱ ق چ خوری
پودر کاکائو ۱ ق چ خوری
روغن و پودر قند و بکینگ پودر و پودرهل رو با همزن هم بزنید تا پوک و کرم رنگ بشه بعد آرد رو الک کنید بهش اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر منسجم و جم بشه
اگه دوسدارین خمیر رو ۳ قسمت کنید و به یه قسمت زعفرون به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت دیگه زعفرون بزنید بعد به اندازه ی یدونه گردوی کوچیک گرد کنید بزنید توی خرفه یا تخم خشخاش با فاصله بچینید توی سینی فر و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید
قبل از پخت شیرینی فر رو با بالاترین درجه به مدت نیم ساعت گرم کنید و موقع پخت دما رو به ۱۷۰ کاهش بدین و شیرینی رو به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بپزین😉 باید شیرینی ترک برداره یه نشونه ی پختش اینه✋🏻
برای ترک خوردن شیرینی لازمه که حتما فر رو از نیم ساعت قبل گرم کنید
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽