فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مراحل ساخت برج های شکلاتی:
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
برای این کارطلق را به صورت لوله های با قطرهای مختلف و مخروطی برای نوک برج پیچوندم.
لبه های نوار را با چسب نواری چسبوندم، سپس شکلات ذوب شده و خنک شده به دمای مناسب را داخل نوار ریختم و برای سفت شدن کامل در یخچال گذاشتم.
بعد از سفت شدن کامل شکلات، چسب نواری را به آرامی جدا کردم و برج های شکلاتی را از قالب بیرون آوردم.
برای صاف کردن لبه های مخروطی، آنها را روی یک سطح گرم قرار دادم و ذوب کردم.
سپس با استفاده از شکلات ذوب شده، تزیینات پودری را به برج ها چسباندم.
✅سایر جزئیات کیک:
⭕️درب و قسمت آجری بالای برج ها را با استفاده از فوندانت و پانج طرح اجر استفاده شده.
⭕️پروانه های کاغذویفرپیپراستفا شده.
⭕️برای حروف روی کیک از استامپ استفاده شده.
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر نمیخواد 🍕 ( کپشن مهم )
.
😉 🫶
@hassani.delish
@hassani.delish
.
تمامی مواد به دلخواه قابل تغییره
اما من اینارو زدم 👇
پپرونی ۱۰ اسلایس
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
زیتون چند عدد
سس خردل ۲ ق.غ و کچاپ ۲ ق.غ
روغن زیتون ۴ ق.غ
نمک و فلفل سیاه و اورگانو به مقدار لازم
نوش جانتون 😍
.
فقط برای مرحله اول پخت :
فر و ماکروفر دمای ۲۳۰ ، ۳۰ دقیقه
تستر دمای ۲۱۰ ، ۳۰ دقیقه
مرحله دوم پخت :
فر و ماکروفر دمای ۲۳۰ ، ۲۰ دقیقه
تستر ۲۱۰ ، ۲۰ دقیقه
.
راستی اگر فر هم ندارید ، با شعله پخش کن میتونید بزارید روی گاز ، سرشم بزارید و بهش زمان بدید تا قشنگ زیرش ترد و خوشمزه بشه
.
حسنی هستم 👨🍳
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو دیگه جایی ندیدید 😍
.
اولین بار که دیدمش اون گلوله های سیب زمینی نظرمو جلب کرد بعد که دیدم ترکیب اسفناج و پنیر هم داره !
گفتم خب اینو باید درست کنم 😁
یعنی عالی بوداااا
حتما ذخیره اش کنید که درست کنید .
اگر هم دوست داشتید برای عزیزانتون بفرستید 😉🫶
@hassani.delish
@hassani.delish
.
برای خمیر اینارو میخوایم 👇
آرد ۳۰۰ گرم ( دو پیمانه )
کره ۱۳۰ گرم ( من از کره گیاهی استفاده کردم )
تخم مرغ ۱ عدد
نمک نصف ق.غ
شیر چند قاشق ق.غ نکته 👇
دقیق نمیگم چون بستگی به آردتون هم داره ،
اول که کره و با آرد ترکیب میکنید ورز بدید اگر خیلی سفت بود کم کم شیر بزنید تا یه خمیر منسجم به دست بیاریم .
خیلی هم با دست ورز ندید روغن میندازه
بعد که آماده شد ، یک ساعت تو یخچال استراحت میکنه .
.
برای مواد داخلش 👇
اسفناج ۳۰۰ گرم ( هرچی بیشتر بهتر 😁)
پیاز ۱ عدد
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۲ ق.غ
یه چیکه شیر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ، نکته 👇
پنیر پارمسان شوره مراقب باشید با مقدار نمکی که میزنید بالانس بشه .
هرچند اسفناج نمکو دوست داره .
.
سیب زمینی ۴ عدد که با نمک و حدودا ۱ ق.غ زردچوبه سر پر پوره میشه .
میتونید بهش پودر آویشن یا پاپریکا هم بزنید
عالی میشه .
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
﷽
🔰 آموزش قرآن رایگان شد😍
❇️ روانخوانی
❇️ تجوید
❇️ صوت و لحن
❇️ حفظ
❇️ تفسیر
بزن روی لینک زیر، عضو شو👇
https://eitaa.com/joinchat/1776025873C746e64a11b
.
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
⭕ معما، کلاغی تو آسمون تخم میزاره ولی تخمش نمی افته پایین اگه گفتی چرا
مشاهده معما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از کلوچه های بسیار خوشمزه و خوش بافت می باشد که بسیار راحت تهیه می شود و برای پخت آن نیازی به فر و همزن برقی و یا زمان استراحت خمیر ندارید و خیلی راحت داخل تابه دو طرفه می توانید این کلوچه خوشمزه و مینی را تهیه کنید.
✅️مواد لازم:
✅️شکر ۱/۳ پیمانه
✅️روغن مایع ۱/۳ پیمانه
✅️آرد ۱ پیمانه + ۱/۲ پیمانه
✅️تخم مرغ ۱ عدد
✅️بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
✅️وانیل ۱/۲ ق چای خوری
✅️پودر کاکاعو برای قسمت کاکاعویی
نکات مهم:
🔴اندازه آرد را زیاد نکنید وگرنه خمیر سنگین می شود و پف نمی کند.
🔴برای قسمت کاکائویی همین مقدار مواد لازم فقط 2قاشق از آرد کم کنید و پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید
🔴مواد را در حد منسجم شدن ورز دهید نه بیشتر.
🔴زمانی که یک خمیر را گلوله می کنید روی دیگر خمیر را با نایلون پوشانده تا خشک نشود.
#کلوچه_شطرنجی
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لایک نکنید ناراحت میشم ☹️عاشقتونم ک به زور لایک می کنید 😘
فوری ذخیره کن که برای یکبار هم که شده باید این نان خوشمزه رو امتحان کنی😋
این نان حسابی میچسبه😋 مطمئنم خوشتون میاد 😍
Credit : @hatice.home
.
مواد لازم:
1 کیلو آرد
2 لیوان آب
2 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری روغن.
.
آماده سازی:
ابتدا آرد، آب، نمک و روغن را به ظرف خمیر اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
خمیری نرم ولی چسبناک به دست می آوریم. هر چه بیشتر ورز دهیم خمیر بهتری بدست می آید.
از خمیر 18 عدد چانه درست می کنیم. در حین غلتاندن چانه ها مثل ویدیو تا میزنیم و حلقه میکنیم که بینشون حباب باشه اینو به عنوان ترفند مینویسم
انها را بپوشونید
نیازی به صبر نیست مستقیم پهن می کنیم و بدون روغن زدن به تابه بزرگی که گرم کرده ایم می پزیم تا دو طرف آن خوب پف کند. .
لایکیادتون نره😉🌹❤❤
ترجمه از:
@ashpazi_ba_khalaghiat
.
.
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
✋ دکتر سید محمود انوشه
با توجه به درخواست های مکرر هم وطنان عزیز کانال ●فوت و فن های زندگی آرام● رو برای حل مشکلات متاهلان و مجردان پیشنهاد میکنم👇
جهت عضو شدن روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1296695702Cb7f9909e41
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
💞اول نیت کن و حمد رو بخون💝
بعد سه تا صلوات بفرست و بزن روی پروانه ها ببین کجا میبرنت...👇
🦋 🦋
🦋🦋 🦋🦋
🦋🦋🦋 🦋🦋🦋
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
🦋🦋🦋 🦋🦋🦋
🦋🦋 🦋🦋
🦋 🦋
#الا_بذکر_الله_تطمئن_القلوب👆🥰😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی بدون قند بدون چربی
کاملا موقویی
جوپرک ۱۵پیمانه
دانه چیا ۲پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
کره بادام زمینی ۱ق پر
پروتین ویی👈 ۲پیمانه پر WHEY
بکینگ پودر ثر ق م خ
کشمش ب اندازه
کل مواد میکس کنید قشنگ مخلوط شه
بعد بریزید داخل قالب هاتون
داخل فر ۱۷الی ۱۸ مدت زمان ۱۰/ ۱۵ دقیقه
به دلخواهی خودتون تائزیین کنید
نوش جانتون
❌نکات این کیک ❌
✅شیر حتما باید کم چرب استفاده کنید
✅بکینگ پودر ثر قاشق مربا خوری
✅شما میتونید. برای شیرین کردن این کیک از عسل استفاده کرد
✅تایم فر شما باید امتحان کنید یه دونه تستی بعد بندازید داخل فر
اینم صفر تا صد کیک رژیمی خوشت اومد سیوش کن بفرست برایی دوستات
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🌺مژده به بانوان عزیز🌺
شهرمانتو عبای اینجاس🤩
مانتوهای مجلسی-ساده😍
مانتو تو بی واسطه ازتولیدکننده بخر 🛍
✅ فروش حضوری
✅ فروش اینترنتی
کف قیمت اینجاست👇👇👇
•┈••••✾•🌱🌺🌱✾•••┈۰
https://eitaa.com/joinchat/3846570138C61a819e3be
•┈••••✾•🌱🌺🌱✾•••┈۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک دوبل چاکلت
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
اولین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه
💝
⭕️پایه چیزکیک:
۲۰۰ گرم :بیسکویت اوریو
۸۰ گرم :کره
⭕️مخلوط شکلات تلخ:
۱۵۰ گرم:شکلات تلخ (ذوب شده)
۴۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۵ گرم:شکر
۸ گرم:وانیلی
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۳۰ گرم:نشاسته ذرت
⭕️مخلوط شکلات سفید:
۱۵۰ گرم:شکلات سفید (ذوب شده)
۴۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۵ گرم:شکر دانه دار
۸ گرم:وانیلی
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۳۰ گرم:نشاسته ذرت
⭕️تزئین:
۷۵گرم:خامه
۷۵ گرم:شکلات تلخ
⭕️مراحل:
✅پایه چیز کیک : بیسکویت اوریو را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب فشار دهید.
✅مخلوط شکلات تلخ: شکلات تلخ را ذوب کنید. با پنیر خامهای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید.
✅مخلوط شکلات سفید: شکلات سفید را ذوب کنید. با پنیر خامهای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید.
✅مونتاژ: مخلوط شکلات تلخ را روی خمیر بریزید. سپس مخلوط شکلات سفید را با قیف روی آن بریزید.
✅پخت: به مدت 75-80 دقیقه در فر 125 درجه سانتیگراد بپزید.
✅رویه: خامه را گرم کنید. شکلات تلخ را ذوب کنید و مخلوط کنید. روی چیزکیک بریزید.
✅سرد کردن: به مدت یک شب در یخچال خنک کنید.
✅سرو: برش داده و با تزیین دلخواه سرو کنید.
⭕️⭕️نکات:
💜برای طعم قوی تر شکلات، می توانید از شکلات تلخ با درصد بالاتر کاکائو استفاده کنید.
💜می توانید از قالب کمربندی به جای قالب معمولی استفاده کنید.
💜برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
💜می توانید چیزکیک را با تزیینات دلخواه خود مانند میوه های تازه، آجیل یا سس شکلات تزئین کنید.
قالب۲۲-۲۳
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
:
📌 یکی از مهم ترین نکات در آشپزی عرضه کردن غذاست 🥘
دیزاین یا دورچین غذا حتما باید اشتها آور باشه و کسی که میخواد غذا رو بخوره تحریک کنه 🍱✨😉
@koro_factory
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
:
فرمول جادویی سبزی قرمه سبزی 🫣🤭
در هر یک کیلو سبزی قرمه سبزی
۲۳۰ گرم تره
۲۳۰ گرم گشنیز
۲۳۰ گرم اسفناج
۲۳۰ گرم جعفری
۸۰ گرم شنبلیله
دیگه فرمول چه غذایی رو میخوای بدونی؟😍
@koro_factory
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖