فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک لوتوس
هشتمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیزکیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
✅چیز کیک لوتوس بیسکوف
خمیر کراست:
۱۷۵گرم:بیسکویت لوتوس
۹۰گرم:کره
⭕️مخلوط چیزکیک:
۶۰۰گرم:پنیر خامهای
۲۵۰گرم:ماسکارپونه
۱۴۰گرم:شکر
۸گرم:وانیل
۳۵گرم:نشاسته ذرت
۳عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۱۲۵گرم:خمیر بیسکوف لوتوس
خامه فرم گرفته برای تزیین
بیسکویت لوتوس برای تزیین
کرم لوتوس برای تزیین
✅دستورالعمل:
⭕️خمیر راست:
بیسکویتهای لوتوس را در غذاساز بریزید.آنها را به پودر نرم آسیاب کنید.کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.بیسکویتهای لوتوس آسیاب شده را به یک کاسه عمیق منتقل کنید و کره ذوب شده را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
خمیرکراست را به طور مساوی روی قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را به کف قالب فشار دهید. قالب حاوی خمیر کوکی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
در یک کاسه عمیق، پنیر خامهای، ماسکارپونه، شکر ووانیل را با هم مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و از لیسک استفاده کنید. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی آنها را درون مخلوط چیزکیک تا کنید.
⭕️پخت:
قالب را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید.مخلوط چیزکیک را داخل قالب بریزید.
چیزکیک لوتوس را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که لبهها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید.
فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری میکند.
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزی جذاب مادر و پسران 👏😁
منبع پیج
vegvillagefoodofficial
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیار شور ترد
منبع
@shokoofeh_banoo
مواد لازم :
خیار بوته ای تازه و سفت
به ازای هر ۱۸ لیوان آب یک لیوان سرکه سفید و یک لیوان نمک ترکیب کنید .
حتما آب باید جوشیده سرد باشه .
چند حبه سیر
چند عدد فلفل تند
سبزی : چند شاخه شوید و چند شاخه ترخون .
برای ترد شدن چند سوراخ در اطراف خیار ها ایجاد کنید .
میتوانید کمی نخود خام هم اضافه کنید برای ترد شدن و گاز دار نشدن .
بعد از دو هفته قابل مصرف است . در جای خنک و تاریک قرار دهید و درب آب حتما محکم باشه تا هوا نکشد . در بطری نوشابه هم میتوانید بریزید .
@shokoofeh_banoo
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با سس آلبالو🍒🤤
@my.hasti
نکته اول
اگه طعم ملس رو به ترش رو ترجیج میدین دو تا سه قاشق زرشک اضافه کنید،
اگه نه آلبالو و شکر طعم ملس نرمالی داره،
بعد اینکه
حتما زرشک و آلبالو یه تفت کوچولو تو کره بخوره،
برای اینکه مرغ شکل خودش رو از دست نده و خوش عطر بشه:
حتما اول خیلی خوب هر دو طرف رو سرخ کنید و بعد اینکه آب روی مرغ رو نگیره تا مثل ویدیو یکدست پخته بشه و بعد از پخت شکلش رو از دست نده،
ادویه های مرغ علاوه بر زعفران که ادویه اصلیه برای سرخ کردن،
کاری،فلفل قرمز و پاپریکاست هر کدوم نصف ق چ
شکر آلبالو هم دو تا سه ق غ باشه که قوام لازمو داشته باشه و براق باشه داخل غذا …
نگران نباشید بخاطر زرشک ترشیش قالبه😋😍
.
نوش جانتون
و مثل همیشه ممنون از همراهیتون❤️😍
.
@my.hasti
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید یه اعترافی بکنم 🥹🥹
@home_nasrin
@home_nasrin
اسمش ادمو یاد شیر برنج میندازه ، ولی نتیجه ش متفاوت و جذابه 🥰
بهت پیشنهاد میدم حتماا امتحانش کنی ، پس سیوش کن که گمش نکنی 😍
مواد لازم 👇🏻👇🏻
شیر : یک پیمانه ✅
پودر نارگیل : ۱۶۰ گرم ✅
تخم مرغ : ۳ عدد ✅
شکر : سه چهارم پیمانه ✅
روغن : یک پیمانه ✅
برنج شسته شده ایرانی و معطر : یک پیمانه ✅
وانیل : ۱/۲ ق چ خ ✅
بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری ✅
🍚 برنج شسته شده رو ۳ الی ۴ ساعت داخل شیر خیس کنید و حتماا بذارید داخل یخچال که خراب نشه و بعد داخل مخلوط کن بریزید و حسابی میکس کنید تا دونه های بریج کاملا له بشه بعد بقیه مواد رو به برنج و شیر میکس شده اضافه کنید داخل میکسر❌ حتماا دقت کنید که برنج کامل میکس بشه که دونه های برنج زیر دندون نیاد و بافت کیکتون کاملا نرم و اسفنجی بشه در غیر این صورت موقع سرو دونه های برنج زیر دندون حس میشن ❌
مواد رو داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۰ قرار دهید 😍👌🏻
@home_nasrin
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت اینروزای بعضیا😂😂
هر ایرانی یک میلیاردر😁
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽