eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ اسپرینگ رول😋 ✍مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰گرم قارچ خرد شدن نیم کیلو فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه ذرت نصف پیمانه پیاز خرد شده یک پیمانه سیر رنده شده ۳_۴ حبه نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن مقدار لازم خمیر یوفکا مستطیلی یک بسته 🍜طرز تهیه: ابتدا پیاز رو کمی سرخ میکنیم،سپس گوشت رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم سیر رنده شده رو همراه با ادویه ها اضافه میکنیم٬ بعد بهش ذرت و فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه میکنیم و در ماهیتابه رو‌میزاریم تا کاملا بپزه،کم مواد آب میندازه که بعد از اینکه کاملا پخت در ظرف رو برمی‌داریم و اجازه میدیم تا کاملا آبش تبخیر بشه و هیچ آبی نداشته باشه،و در آخر جعفری رو‌ اضافه میکنیم و هم میزنیم اجازه میدیم مواد کمی خنک بشه و از داغی بیافتد ،بعد خمیر یوفکا رو لایه لایه جدا میکنیم و از مواد داخلش قرار میدیم و به صورت رولی آن را میپیچیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. ✔️نکته: میتونین در صورت تمایل یه زرده تخم مرغ و کمی زعفرون هم برای رومال استفاده کنین. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم. ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم. موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۹۰گرم آرد ۹۰گرم آبجوش ۱ قاشق سوپخوری عسل ۱ قاشق سوپخوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری خامه فرم گرفته ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم طرز تهیه: زرده و سفیده های تخم مرغها را جدا کنید. زرده ها را به همرا وانیل شکر عسل و آبجوش با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و روشن شود تقریبا ۱۰ دقیقه. سپس سفیده هارا با همزن بزنید تا فرم بگیرد. زرده ها و سفیده را با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا گلوله های سفیده داخل زرده حل شود سپس ارد را کم کم داخل مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید وقتی مخلوط شد کف سینی ۳۰ در ۴۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید مواد رولت را داخل سینی بریزید و با پالت کاملا صاف کنید سینی را داخل به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل فر که با دمای ۲۲۰ گرم کردید بپزید روی رولت باید طلایی شود اگر در مدت زمان پخت رولت طلایی نشد حرارت بالا را روشن کنید تقریبا ۱ دقیقه وقتی رولت آماده شد سینی را روی یک پارچه تمیز برگردانید و با همان کاغذ روغنی رول کنید و اجازه دهید خنک شود تقریبا نیم ساعت خامه قنادی را فرم دهید نان رولت را به آرامی باز کنید کاغذ روغنی را جدا کنید و روی نان خامه بمالید و با پالت یا قاشق صاف کنید و رول کنید رولت را ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید سپس با چاقوی تیز برش بزنید و داخل کپسول بچینید نکته❗️ فر باید روی داغ ترین حالت ممکن باشد اگر فر شما با دمای ۲۲۰ خیلی داغ نمیشود دما را بیشتر کنید این دستور بکینگ ندارد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خمیر یوفکا رو از وسط نصف میکنیم بعد هر 3 لایه رو با روغن مایع چرب کرده و وسطش گردوی ریز خرد شده با کمی دارچین میریزیم و رول میکنیم و در سینی فر میچینیم تا اخر در فر با دمای 170 درجه میگذاریم تا باقلوا پخته و رویه کار طلایی بشه از فر که در اوردیم کمی صبر میکنیم شربت خنک رو روی باقلواها ریخته و میگذاریم تا شربت به خورد باقلوا بره طرز تهیه شربت : 4 لیوان اب 3 و نیم لیوان شکر و دو تا هل روی شعله میگذاریم تا بجوشه و به قوام بیاد. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
ایده ای زیبا برای تزیین تزئین خیار کدو بادمجان به شکل گل 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید صبحونه در طبیعت زیبا😍😍 سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت سلام صبح ادینه بخیر بریم صبونه😋😋😋 روز جمعه متعلق به هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذا با تبرک به حضرت صاحب الزمان آآی خوردن دارد😭😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
_دو پیمانه عدس _اب سه پیمانه تقریبا _یک عدد پیاز درشت یک عدد سیب زمینی درشت یا دوتا متوسط _نمک ادویه زردچوبه فلفل دارچین به میزان لازم _رب گوجه فرنگی یک قاشق طرز تهیه:عدسو ۲۴ ساعت قبل خیس کنید بعد درون قابلمه ریخته روش اب بریزید سپس درب قابلمه رو ببندید عدس که نیمپز شد سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به عدس اضافه کنید رب گوجه را اضافه کنید . دراین حین در تابه جدا پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن و زردچوبه تفت دهید سپس ادویه و دارچین زده و شعله خاموش.پیازهارو به عدس اضافه کنید درب قابلمه رو ببندیدتا جا بیفته ده دقیقه اخر نمک و فلفل قرمز بزنید.نوش جان پ.ن.بعضیا سیر هم میریزن توی این غذا من دوس ندارم برای همین نریختم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. همون طور که قبلا بارها تاکید کردم بهتره همه مواد رو با ترازو اندازه گیری کنید. آرد 500 گرم(3لیوان پر سرصاف+1/3لیوان) ◀آرد و پودر قند باید الک شوند. پودر قند 125 گرم(1لیوان سرخالی) ◀اگه دوست دارید شیرینی شیرین تری داشته باشید میتونید تا 250 گرم پودر قند رو بیشتر بریزید. روغن جامد یا روغن صاف قنادی 250 گرم(1 لیوان پر سر صاف) ◀در صورت استفاده از روغن نیمه جامد حتما روغنتون رو صاف کنید. زرده تخم مرغ 2 عدد ماست غلیظ و کم آب 90 گرم(1/3 لیوان) بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری استاندارد(1قاشق مرباخوری معمولی) پودر هل 1 قاشق مرباخوری ◀مواد رومال: 1عدد زرده تخم مرغ+1قاشق چایخوری ماست+نصف قاشق چایخوری زعفران دمکرده غلیظ+1قاشق چایخوری عسل یا شربت بار(به دلخواه) . ابتدا روغن+پودر قند را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود. زرده ها+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. ماست+بیکینگ پودر را مخلوط و چند ثانیه صبر کنید تا بیکینگ پودر فعال شود و بعد به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید و در انتها با نوک انگشت خمیر را منسجم کنید. روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را کم کم بین دو نایلون به قطر نیم سانت باز و کاتر بزنید. ◀کف سینی شیرینی پزی را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر کارتر خورده را در سینی بچینید و رومال کرده به دلخواه پودر پسته یا کنجد بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد. کف شیرینی کمی تغییر رنگ دهید و روی شیرینی طلایی شود. در صورت نیاز یکی دو دقیقه گریل بزنید تا روی شیرینی طلایی تر شود. ◀این مقدار مواد حدود 180 عدد شیرینی به من داد با این سایز کاتر ◀ماندگاری شیرینی زیاده و در ظرف دربسته جای خنک نگهداری کنید. ◀در فر دستساز یا تابه دو طرفه هم میتونید درست کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام دوستان شبتون بخیر😍 یکی از شیرینی های خوشمزه و معروف مشهدیاست رسپی های مختلفی برای این شیرینی هست ولی من با ی دستور قنادی درستش کردم طعمش شبیه بازاریاست ترد و خوشمزه و بعد از پخت هم شیرینی خیلی پهن نمیشه و شکل خودش رو حفظ میکنه. عزیزان اگه دوست دارین شیرینی های عیدتون رو خودتون درست کنین حتما ی ترازوی دیجیتال تهیه کنین انداره های این شیرینی به گرم هست من براتون با لیوان فرانسوی هم اندازه گرفتم ولی با لیوان دقیق نمیشه گفت. پادرازی_مشهدی مواد لازم : آرد نخود مرغوب 100 گرم(1 لیوان سرخالی) آرد برنج مرغوب 100 گرم( 3/4 لیوان) آرد سفید 100 گرم (1لیوان سرخالی) پودر شکر 80 گرم (1/3لیوان) روغن جامد 150 گرم (1 لیوان). تخم مرغ ریز 2 عدد. آب 30 گرم (5 قاشق غذاخوری) وانیل 1 قاشق چایخوری. پودر هل 1 قاشق مرباخوری خوری. پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری خوری. زعفران دم کرده ی غلیظ 1 قاشق غذاخوری. طرز تهیه : ابتدا هر سه تا آرد رو با هم مخلوط و الک کنید، در ظرف دیگری تخم مرغ ها، پودر شکر، وانیل و آب را با همزن دستی بزنید تا مواد کاملآ با هم مخلوط شوند. روغن و آردها را داخل غذاساز یا میکسر ریخته با دور کند روشن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند و کمی خمیر شوند. حالا مواد تخم مرغی را کم کم در حین زدن به خمیر اضافه کنین، بعد پودر هل، زنجبیل و زعفران را به مواد اضافه کنید و با دست کمی مواد رو ورز بدین تا به صورت خمیر جمع شود. حالا خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 24 ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس به کمک دو تا نایلون خمیر را با وردنه باز میکنیم به قطر نیم سانت و بعد با وردنه ی شیاردار روی خمیر خط می اندازیم و با کاتر شیرینی زبان قالب می زنیم، رومال زده و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی شیرینی ها طلایی شود. سایر نکات : سعی کنید حتما از روغن جامد استفاده کنید، روغن نیمه جامد یا کره باعث پهن شدن شیرینی می‌شود. روغن جامد الان تو بازار پیدا نمیشه ولی میتونین از قنادی ها بگیرین. خمیر را زیاد ورز ندهید چون بعد از پخت شیرینی سفت می‌شود. غذاساز یا میکسر حتما با درجه ی پایین کار کند. اگه وردنه ی شیاردار ندارین از چنگال برای خط انداختن استفاده کنید. اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید. برای رمال فقط از زده ی تخم مرغ و زعفران و یک قاشق غذاخوری روغن استفاده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠حاج اسماعیل دولابی (ره): 🥗قدیم پلو کم خورده می‌شد. پسر جوانی همیشه در خیال خود شب عروسی‌اش را ترسیم می‌کرد و با خود می‌گفت آن شب پلوی مفصّلی خواهم خورد. شب عروسی، پدرش مهمان‌ها را بر سر سفره دعوت کرد و به پسرش گفت: تو سر سفره نرو! 🔹 پسر بی‌خبر از آن که غذای مفصّلی برای او در حجله قرار داده‌اند تا با عروس خانم بخورند، از اینکه پدرش مانع شده که همراه مهمان‌ها غذا بخورد و شکمی از عزا در بیاورد، به شدت دلخور شد. 🔸 آخر شب که مهمان‌ها رفتند، پدرش به او گفت: خوب حالا برو به حجله. پسر که خُلقش از دست پدرش به شدت تنگ بود، با دلخوری گفت: ارواح باباش، هر که پلو را خورده، برود به حجله... 🔹 نکند ما هم خُلقمان از دست خدا و موالیانمان تنگ باشد و وقتی راه وصال و لقاء باز می‌شود و ما را فرا می‌خوانند، مثل آن داماد باشیم؟ وقتی که با خدا خلوت می‌کنیم و بر سجاده‌ی عبادت می‌نشینیم، و یا وقتی که موت می‌آید و به حجله گاه مؤمنین می‌رویم، نکند خُلقمان از خدا تنگ باشد. 📚مصباح الهدی صفحه 77 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تزیین توت فرنگی 🍓 داخل توت فرنگی رو خالی کرده و با خامه پر کنید و روی خامه بلوبری یا یکم شکلات بریزید 😍😋🍓 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍜 🔸برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دو‌تا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک رو‌با آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه و‌نیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈برای رومال تمام غذاهایی که با خمیر آماده میشود، یک زرده تخم مرغ، یک ق شیر و یک ق روغن را با قلم مو روی خمیر بمالید تا طلایی شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چقدر راحته همتون میتونید درست کنید😍 حتما برای تزئین غذاها و سالاداتون امتحان کنید👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند کاربردی و عالی نظم دهی به وسایل آشپزخونه نظم و انضباط برای ارامش و دوری از استرس کدبانوی خونه لازمه پس برای حفظ آرامش خودمون منظم باشیم😉 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
رنگ دادن به غذا با لبو 😋 لبو رو حلقه حلقه کنید، روی بخاری خشک کنید و بعد پودرش کنید. و موقع استفاده، مثل زعفران دم کنید، برای رنگ غذا یا دسر بسیار عالیـــــه 👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تخم مرغ2 عدد/ آرد50 گرم/ شکر50 گرم /وانیل 1/4 قاشق چایخوری/ بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری /خامه1 عدد تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد. سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک آرام هم زده تا مخلوط شود. سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف می کنیم. حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول می کنیم. می گذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی می کنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول می کنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل می کنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami