#بورک_مرغ
ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.
بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم
رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم.
ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم.
موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#رولت_خامه_ای
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۹۰گرم
آرد ۹۰گرم
آبجوش ۱ قاشق سوپخوری
عسل ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
زرده و سفیده های تخم مرغها را جدا کنید. زرده ها را به همرا وانیل شکر عسل و آبجوش با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و روشن شود تقریبا ۱۰ دقیقه. سپس سفیده هارا با همزن بزنید تا فرم بگیرد. زرده ها و سفیده را با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا گلوله های سفیده داخل زرده حل شود سپس ارد را کم کم داخل مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید وقتی مخلوط شد کف سینی ۳۰ در ۴۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید مواد رولت را داخل سینی بریزید و با پالت کاملا صاف کنید سینی را داخل به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل فر که با دمای ۲۲۰ گرم کردید بپزید روی رولت باید طلایی شود اگر در مدت زمان پخت رولت طلایی نشد حرارت بالا را روشن کنید تقریبا ۱ دقیقه وقتی رولت آماده شد سینی را روی یک پارچه تمیز برگردانید و با همان کاغذ روغنی رول کنید و اجازه دهید خنک شود تقریبا نیم ساعت خامه قنادی را فرم دهید نان رولت را به آرامی باز کنید کاغذ روغنی را جدا کنید و روی نان خامه بمالید و با پالت یا قاشق صاف کنید و رول کنید رولت را ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید سپس با چاقوی تیز برش بزنید و داخل کپسول بچینید
نکته❗️ فر باید روی داغ ترین حالت ممکن باشد اگر فر شما با دمای ۲۲۰ خیلی داغ نمیشود دما را بیشتر کنید
این دستور بکینگ ندارد
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#باقلوا_رولى
خمیر یوفکا رو از وسط نصف میکنیم بعد هر 3 لایه رو با روغن مایع چرب کرده و وسطش گردوی ریز خرد شده با کمی دارچین میریزیم و رول میکنیم و در سینی فر میچینیم تا اخر در فر با دمای 170 درجه میگذاریم تا باقلوا پخته و رویه کار طلایی بشه از فر که در اوردیم کمی صبر میکنیم شربت خنک رو روی باقلواها ریخته و میگذاریم تا شربت به خورد باقلوا بره
طرز تهیه شربت :
4 لیوان اب 3 و نیم لیوان شکر و دو تا هل روی شعله میگذاریم تا بجوشه و به قوام بیاد.
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
ایده ای زیبا برای تزیین
تزئین خیار کدو بادمجان به شکل گل
#میوه_آرایی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید صبحونه در طبیعت زیبا😍😍
سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت
سلام صبح ادینه بخیر
بریم صبونه😋😋😋
روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست
امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد
غذا با تبرک به حضرت صاحب الزمان آآی خوردن دارد😭😍
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#خوراک_عدسی
_دو پیمانه عدس
_اب سه پیمانه تقریبا
_یک عدد پیاز درشت
یک عدد سیب زمینی درشت یا دوتا متوسط
_نمک ادویه زردچوبه فلفل دارچین به میزان لازم
_رب گوجه فرنگی یک قاشق
طرز تهیه:عدسو ۲۴ ساعت قبل خیس کنید بعد درون قابلمه ریخته روش اب بریزید سپس درب قابلمه رو ببندید عدس که نیمپز شد سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به عدس اضافه کنید رب گوجه را اضافه کنید . دراین حین در تابه جدا پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن و زردچوبه تفت دهید سپس ادویه و دارچین زده و شعله خاموش.پیازهارو به عدس اضافه کنید درب قابلمه رو ببندیدتا جا بیفته ده دقیقه اخر نمک و فلفل قرمز بزنید.نوش جان
پ.ن.بعضیا سیر هم میریزن توی این غذا من دوس ندارم برای همین نریختم.
#صبحانه_را_جدی_بگیریم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#نان_چای_سوزان
.
همون طور که قبلا بارها تاکید کردم بهتره همه مواد رو با ترازو اندازه گیری کنید.
آرد 500 گرم(3لیوان پر سرصاف+1/3لیوان)
◀آرد و پودر قند باید الک شوند.
پودر قند 125 گرم(1لیوان سرخالی)
◀اگه دوست دارید شیرینی شیرین تری داشته باشید میتونید تا 250 گرم پودر قند رو بیشتر بریزید.
روغن جامد یا روغن صاف قنادی 250 گرم(1 لیوان پر سر صاف)
◀در صورت استفاده از روغن نیمه جامد حتما روغنتون رو صاف کنید.
زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست غلیظ و کم آب 90 گرم(1/3 لیوان)
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری استاندارد(1قاشق مرباخوری معمولی)
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
◀مواد رومال:
1عدد زرده تخم مرغ+1قاشق چایخوری ماست+نصف قاشق چایخوری زعفران دمکرده غلیظ+1قاشق چایخوری عسل یا شربت بار(به دلخواه)
.
ابتدا روغن+پودر قند را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود.
زرده ها+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.
ماست+بیکینگ پودر را مخلوط و چند ثانیه صبر کنید تا بیکینگ پودر فعال شود و بعد به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
آرد را در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید و در انتها با نوک انگشت خمیر را منسجم کنید.
روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
خمیر را کم کم بین دو نایلون به قطر نیم سانت باز و کاتر بزنید.
◀کف سینی شیرینی پزی را کاغذ روغنی بیندازید.
خمیر کارتر خورده را در سینی بچینید و رومال کرده به دلخواه پودر پسته یا کنجد بپاشید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد.
کف شیرینی کمی تغییر رنگ دهید و روی شیرینی طلایی شود.
در صورت نیاز یکی دو دقیقه گریل بزنید تا روی شیرینی طلایی تر شود.
◀این مقدار مواد حدود 180 عدد شیرینی به من داد با این سایز کاتر
◀ماندگاری شیرینی زیاده و در ظرف دربسته جای خنک نگهداری کنید.
◀در فر دستساز یا تابه دو طرفه هم میتونید درست کنید
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سلام دوستان شبتون بخیر😍
#شیرینی_پادرازی یکی از شیرینی های خوشمزه و معروف مشهدیاست
رسپی های مختلفی برای این شیرینی هست ولی من با ی دستور قنادی درستش کردم طعمش شبیه بازاریاست ترد و خوشمزه و بعد از پخت هم شیرینی خیلی پهن نمیشه و شکل خودش رو حفظ میکنه.
عزیزان اگه دوست دارین شیرینی های عیدتون رو خودتون درست کنین حتما ی ترازوی دیجیتال تهیه کنین انداره های این شیرینی به گرم هست من براتون با لیوان فرانسوی هم اندازه گرفتم ولی با لیوان دقیق نمیشه گفت.
#شیرینی_ پادرازی_مشهدی
مواد لازم :
آرد نخود مرغوب 100 گرم(1 لیوان سرخالی)
آرد برنج مرغوب 100 گرم( 3/4 لیوان)
آرد سفید 100 گرم (1لیوان سرخالی)
پودر شکر 80 گرم (1/3لیوان)
روغن جامد 150 گرم (1 لیوان).
تخم مرغ ریز 2 عدد.
آب 30 گرم (5 قاشق غذاخوری)
وانیل 1 قاشق چایخوری.
پودر هل 1 قاشق مرباخوری خوری.
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری خوری.
زعفران دم کرده ی غلیظ 1 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه :
ابتدا هر سه تا آرد رو با هم مخلوط و الک کنید، در ظرف دیگری تخم مرغ ها، پودر شکر، وانیل و آب را با همزن دستی بزنید تا مواد کاملآ با هم مخلوط شوند.
روغن و آردها را داخل غذاساز یا میکسر ریخته با دور کند روشن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند و کمی خمیر شوند.
حالا مواد تخم مرغی را کم کم در حین زدن به خمیر اضافه کنین، بعد پودر هل، زنجبیل و زعفران را به مواد اضافه کنید و با دست کمی مواد رو ورز بدین تا به صورت خمیر جمع شود. حالا خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 24 ساعت در یخچال استراحت میدهیم. سپس به کمک دو تا نایلون خمیر را با وردنه باز میکنیم به قطر نیم سانت و بعد با وردنه ی شیاردار روی خمیر خط می اندازیم و با کاتر شیرینی زبان قالب می زنیم، رومال زده و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم تا روی شیرینی ها طلایی شود.
سایر نکات :
سعی کنید حتما از روغن جامد استفاده کنید، روغن نیمه جامد یا کره باعث پهن شدن شیرینی میشود. روغن جامد الان تو بازار پیدا نمیشه ولی میتونین از قنادی ها بگیرین.
خمیر را زیاد ورز ندهید چون بعد از پخت شیرینی سفت میشود.
غذاساز یا میکسر حتما با درجه ی پایین کار کند.
اگه وردنه ی شیاردار ندارین از چنگال برای خط انداختن استفاده کنید.
اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید.
برای رمال فقط از زده ی تخم مرغ و زعفران و یک قاشق غذاخوری روغن استفاده کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
💠حاج اسماعیل دولابی (ره):
🥗قدیم پلو کم خورده میشد. پسر جوانی همیشه در خیال خود شب عروسیاش را ترسیم میکرد و با خود میگفت آن شب پلوی مفصّلی خواهم خورد. شب عروسی، پدرش مهمانها را بر سر سفره دعوت کرد و به پسرش گفت: تو سر سفره نرو!
🔹 پسر بیخبر از آن که غذای مفصّلی برای او در حجله قرار دادهاند تا با عروس خانم بخورند، از اینکه پدرش مانع شده که همراه مهمانها غذا بخورد و شکمی از عزا در بیاورد، به شدت دلخور شد.
🔸 آخر شب که مهمانها رفتند، پدرش به او گفت: خوب حالا برو به حجله. پسر که خُلقش از دست پدرش به شدت تنگ بود، با دلخوری گفت: ارواح باباش، هر که پلو را خورده، برود به حجله...
🔹 نکند ما هم خُلقمان از دست خدا و موالیانمان تنگ باشد و وقتی راه وصال و لقاء باز میشود و ما را فرا میخوانند، مثل آن داماد باشیم؟ وقتی که با خدا خلوت میکنیم و بر سجادهی عبادت مینشینیم، و یا وقتی که موت میآید و به حجله گاه مؤمنین میرویم، نکند خُلقمان از خدا تنگ باشد.
📚مصباح الهدی صفحه 77
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
تزیین توت فرنگی 🍓
داخل توت فرنگی رو خالی کرده و با خامه پر کنید و روی خامه بلوبری یا یکم شکلات بریزید 😍😋🍓
#میوه_آرایی #تزیین_میوه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#سوپ_شلغم 🍜
🔸برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دوتا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روبا آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه ونیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_آشپزی
👈برای رومال تمام غذاهایی که با خمیر آماده میشود، یک زرده تخم مرغ، یک ق شیر و یک ق روغن را با قلم مو روی خمیر بمالید تا طلایی شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گوجه_به_شکل_گل_رز
ببینید چقدر راحته همتون میتونید درست کنید😍
حتما برای تزئین غذاها و سالاداتون امتحان کنید👌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
چند ترفند کاربردی و عالی نظم دهی به وسایل آشپزخونه
نظم و انضباط برای ارامش و دوری از استرس کدبانوی خونه لازمه
پس برای حفظ آرامش خودمون منظم باشیم😉
👩🍳👩🍳👩🍳
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
رنگ دادن به غذا با لبو 😋
لبو رو حلقه حلقه کنید، روی بخاری خشک کنید و بعد پودرش کنید. و موقع استفاده، مثل زعفران دم کنید، برای رنگ غذا یا دسر بسیار عالیـــــه 👌
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#رولت_خامه_ای_در_تابه
تخم مرغ2 عدد/ آرد50 گرم/ شکر50 گرم /وانیل 1/4 قاشق چایخوری/ بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری /خامه1 عدد
تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد.
سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک آرام هم زده تا مخلوط شود.
سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف می کنیم.
حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول می کنیم.
می گذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی می کنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول می کنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل می کنیم.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#خمیر_جادویی1
این خمیر تقریبا مثل خمیر پیتزاس که دستورشو بهتون میدم با یه کوچولو👌 تغییرات.
به خاطر این بهش میگن خمیر جادویی چون واسه هر چیزی! دقیقا هر چیزی که با خمیر میخواین باهاش درست کنید با این خمیر میشه.
نون دارچینی،نون نوتلا خمیر پیتزا،پیراشکی و و و
بعد درست کردحتی میتونید سرخش کنید یا بذارید تو فر.
این عکسها رو هم از نت گرفتم که بدونید برای چه چیزهایی میشه استفاده کرد(تقریبا واسه هر خمیری)
جدا از خمیر مایه ای که استفاده شده بیکینگ پودر هم داره که باعث میشه بافت خیلی ترد و پوکی پیدا کنه.ایشالله درست کردید عینا متوجه میشید منظورم چیه😉
⏬مواد لازم
◀آرد ۳ پیمانه
◀مایه خمیر فوری ۲ ق غ
◀بیکینگ پودر ۲ ق مربا خوری
◀نمک ۱ ق چ
◀شکر ۱ ق غ(برای استفاده در خمیرهای شیرین ۱ چهارم پیمانه شکر استفاده شود)
◀روغن مایع ۲ ق غ
◀شیر ولرم تقریبا ۱ پیمانه
🌺طرز تهیه
تمام مواد خشک رو داخل کاسه ای با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مخلوط بشن(از آرد سفید یا نول استفاده کنید که بافت عالی پیدا کنه همون ارد قنادی)
وسط مواد رو خالی میکنیم و روغن و ۱ سوم از شیر رو به مواد خشک اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم.
کم کم بقیه شیر رو اضافه میکنیم تا جاییکه خمیر به دست نچسبه.
اگه ☝دیدید زیادی شیر ریختید کم کم (خیلی کم) ارد اضافه کنید تا خمیر مناسبی بدست بیارید.
اولش خیلی خمیر لطیفی نیست،ولی بعد از ۱۵ دقیقه که حساااابی ورز دادین (با کف دست ورز بدین ) خمیر رو بافت خیلی نرم و لطیفی پیدا میکنه.که تفاوتش رو توی قبل و بعد از ورز دادن توی عکس میتونید ببینید.
موقع ورز دادن هم یکم ارد کنار دستتون باشه که سطح میز کارتون رو ارد پاشی کنید که خمیر موقع ورز دادن به سطح میز نچسبه. زیادی هم ارد پاشی نکنید که زیاد به خورد خمیر نره و خمیرتون خشک نشه.
بعد از ورز دادن خمیر رو داخل ۱ کاسه تمیز(بدون زدن روغن) میذارید و روشو سلفون میکشید و به مدت ۱ ساعت میذاریدش جای گرم
شما میتونید فر رو ۱ دقیقه روشن کنید تا گرم بشه بعد خاموش کنید و ظرف رو بذارید داخل فر خاموش که جاش گرم باشه.
بعد از ۱ ساعت خمیرتون آماده س.بعد از اینکه از کاسه خارجش کردید دوباره سطح میزکارتون رو آرد پاشی کنید و یکم ورز بدید خمیر رو و هر بلایی که خواستید سرش بیارید😉
حتما حتما قبل از اینکه بره تو فر یا سرخش کنید ۱ پارچه بذارید روی خمیر و ۵ تا ۱۰ دقیقه بذارید استراحت کنه تا دوباره حجم بیاد که پوک و سبک و عالی بشه👌
💟نکته
برای هر چیزی که درستش کردید(نون،شیرینی،پیراشکی،پیتزا....) حتما باید زیرش یا کاغذ روغنی بذارید یا قالب نچسب بعد بره توی فر،اگه مستقیم روی سینی بذارید میچسبه ☝
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami