eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴🔴🔴تذکر بجای پودر ژله از اب البالو استفاده کنید و بجای شکر سفید از شکر قهوه ای بنظر یه جور پاستیل طبی میشه برای مادرانی که می خوان بچه ها رو از پلستیل خوکی بگیرن 🌹🌹🌹🌹🌹 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور : تخم مرغ درشت 2 عدد شکر قهوه ای4 قاشق غذاخوری  روغن مایع6 قاشق غذاخوری آرد 8 قاشق غذاخوری شیره انگور 7 قاشق غذاخوری  دارچین 1/2 قاشق غذاخوریزنجبیل  1/4 قاشق غذاخوریبکینگ پودر  1 قاشق مرباخوریگردو ریز شده3 قاشق غذاخوری بجای بکینگ پودر میشه از جوش شیرین استفاده کنید 🥞ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد. 🍜در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت 20 دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
نکاتی راجه به ته دیگ😋: برشته شدن بیش از حد ته‌دیگ مهمترین عامل خطر است⚠️، اگر رنگ ته‌دیگ سیب زمینی طلایی روشن باشد، خطری وجود ندارد✅، اما هر چه رنگ ته‌دیگ سیب زمینی تیره‌تر باشد احتمال وجود سم آکریلامید بیشتر است❎.
🌺آش جو یک نوع از انواع آش‌های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، شوید و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس و برنج و جو پوست گرفته، پیاز و کشک غلیظ زردچوبه و روغن استفاده می‌شود و این آش با نعناداغ و پیاز داغ تزئین و مصرف می‌شود.🌺 ❤️مواد لازم: 🍍سبزی پاک نشده یک و نیم کیلوگرم 🍍تره 600 گرم 🍍جعفری500  گرم 🍍اسفناج  200گرم 🍍گشنیز100 گرم 🍍شوید 100 گرم 🍍خرده برنج معطر یک دوم پیمانه 🍍لوبیا چیتی 1 پیمانه 🍍عدس 1 پیمانه 🍍نخود 1 پیمانه 🍍جو 2 پیمانه 🍍کشک 1 کیلوگرم 🍍آب گوشت به میزان لازم 🍍پیاز داغ طلایی به میزان لازم 🍒طرز تهیه 🍠1.حبوبات را پس از پاک کردن کاملاً شسته و10ساعت میخیسانیم وچند بار اب ان را عوض می کنیم . سپس حبوبات را با اب مرغ یا گوشت کاملاً میپزیم 🍠2. پس از پخته شدن کامل سبزی شسته وخرد شده را اضافه میکنیم حدود 45دقیقه اجازه می دهیم پخته شود ومرتب آش را بهم میزنیم تا ته نگیرد . 🍠3.حدود 200گرم روغن حیوانی یا کره را به همراه 2/1 قاشق غذاخوری زردچوبه وکمی نعنا خشک( دلخواه ) داغ کرده وبه اش اضافه میکنیم ،در صورت داشتن گوشت گردن ان را ریش ریش کرده ودر این مرحله اضافه میکنیم . 🍠4. 15دقیقه اخر پیاز داغ ، نمک وفلفل ، کشک را اضافه کرده ودر ظرف مورد نظر کشیده روی ان را با کشک وپیاز داغ وگوشت چرخ کرده سرخ شده تزئین میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه نان شیرمال تركی در منزل👇👇 مواد لازم: آرد : 6-5 فنجان روغن :دو سوم فنجان زرده تخم مرغ : دو عدد شیر:یك فنجان شكر : دو سوم فنجان مایع خمیر : یك قاشق سوپخوری نمك: یك قاشق چایخوری آب ولرم: به مقدار كافی زنجبیل:در صورت تمایل یك قاشق چایخوری برای تزئین روی نان كنجد : یك سوم فنجان كره و شیر : كمی طرز تهیه: مایع خمیر و یك قاشق مرباخوری از شكر را در شیر گرم حل كرده و می گذاریم تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم می زنیم، كه خمیر به دست آمده نرم باشد. 5 یا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به 4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می كنیم. روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را كمی چرب كرده و با وردنه هر یك از گلوله ها را به قطر یك و نیم سانتی متر پهن و به شكل بیضی در می آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم. كنجد و زرده تخم مرغ را با یك قاشق مرباخوری مخلوط كرده و روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج كرده، نان را بگذارید كمی سرد شود، بعد روی آن كمی شیرمی پاشیم و كره می مالیم، كه نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، تا خشك نشوند. این نوع نان بیشتر در استان خراسان متداول است 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoesla
📌 کنسرو ها بدن رو دچار کم خونی میکنند ✍ در کنسرو ها از مواد نگهدارنده‌ به نام ادتا استفاده میشه ، ادتا بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💟 خانم ها ببینند👇 خیلی از مادرها می پرسن که ما چون بچه شیر می دهیم نمی تونیم روزه بگیریم، حالا تکلیف هامون چی میشه؟ ♦️در عرض 2 دقیقه به آسونی حکم آن را بیاموزید. کانال تجربه بانوی بهشتی http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
مواد لازم برای پوره سیب زمینی سیب زمینی متوسط 4 عدد کره 100 گرم شیر یا خامه 3/4 لیوان جعفری خرد شده مقداری پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟ چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی خوبی به این غذاها میدهد تزئین زیبا و مناسبی هم برای غذا هست. به طور نمونه از پوره سیب زمینی میتوان برای تزئین کیک مرغ یا کیک گوشت استفاده کرد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
4_5789538395143276336.pdf
817K
💠فرمول و روش پخت ۱۰ نوع آش و سوپ👆👆 👌ویژه تغذیه افراد درگیر کرونا یا بهبود دیافته از کرونا (دوران نقاهت) ⭕️ کاری از کارگروه تغذیه موسسه پرتو سبز هستی (بامدیریت استاد طالقانی) 🔶برخی پرهیزات افراد درگیر کرونا(تقریبا شبیهه پرهیزات سرماخوردگی میباشد):👇 سرکه.ترشی. چربیجات.شوری زیاد. سیر و پیاز خام. بوهای محرّک. خوراک غلیظ مانند مصرف گوشت زیاد. لبنیات و هر موردی که پس از مصرف سرفه و تنگی نفس را تشدید مینماید. 👈لازم به تذکر است افراد بعد از بهبودی از کرونا نیز بهتر است پرهیزات خود را تا چند روز رعایت و دارهای گیاهی خود را نیز با دوز و مقدار کمتر تا بهبودی کامل ادامه دهند. ♻️این فایل را در موبایل خود ذخیره ؛ سپس منتشر کنید. 💥نشر دهید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE
فرنی آرد ذرت صبحانه ای مفید برای کودک و موادلازم: آرد ذرت ۱ قاشق مرباخوری شیر یک فنجان(در صورت عدم حساسیت) شکر یک قاشق مرباخوری آرد ذرت را باشید مخلوط کرده سپس روی حرارت قرار. دهید تا قوام بیاد سپس شکر را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید نکته: در صورت حساسیت به شیر پاستوریزه مخلوط را با آب ترکیب کنید در آخر شیر خشک یا شیر مادر ۳۰ سی سی اضافه شود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شکر یک لیوان سرخالی سیب دو عدد آرد یک و نیم لیوان شیر یا ماست یک سوم پیمانه کره 100 گرم بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری دارچین به مقدار لازم طرز تهیه : کره رو بزارین تا به دمای محیط برسه بعد با شکر مخلوط کنین هم بزنین تا کرم رنگ بشه بعد یه دونه یه دونه تخم مرغ رو اضافه کنین و هم بزنین بعد شیر یا ماست رو اضافه کنین و هم بزنین . اردو بکینگ رو بعد الک کردن کم کم به مواد اضافه کنین و با لیسک هم بزنین . سیب رو به برشهای نیم سانتی ببرین ک تو قابلمه همراه دارچین و مقدار کمی اب بزارین بجوشه تا نرم بشه بعد نرم شدن اگه هنوز ابی تو قابلمه هست ابکش کنین و بزارین سرد بشه . کپسول رو داخل قالبهای پای سیب بزارین و کمی کف قالب مایه کیک بریزین بعد روش برش سیب بزارین و دوباره روش مایه کیک بریزین . بزارین تو فر با دمای 170 تا 180 دقیقه به مدت 15 تا 20 دقیقه بستگی به فرتون داره . اگه میخواین تو قابلمه درست کنین دقیقا مثل کیک عمل کنین قابلمه بزرگ بزارین رو گاز زیرش شعله پخش کن بزارین قالب پای سیب رو داخلش بچینین بعد در قابلمه رو ببندین و حتما دم کنی هم بزارین و با شعله کم بمونه تا بپزه بعد نیم ساعت با خلال چک کنین اگه چیزی نچسبید کیکتون امادست. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اینم پای سیب مدیر پز🙈😂 حتما پای سیب بپزید فوق العاده کیک لطیف و خوشمزه اییه 😋😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه خب بریم سراغ دستور این نون خوشمزه و آسون ؛ نیازی به ورز خاصی یا استراحت نداره و همون لحظه آماده میشه. یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه ) با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نكته اول ❗️من براي اينكه ليموعماني خورشتم رو تلخ نكنه با چنگال چندتا سوراخ ميزنم و ميزارمشون بمدت نيم ساعت توي اب نكته ي دوم ❗️اضافه كردن رب گوجه خيلي خوشمزه ميكنه خورشت رو همينطور خوشرنگ نكته ي سوم ❗️ لطفا اين خورشت رو با شعله ي ملايم طبخ كنيد كه روغن بندازه و خوب جا بي افته و حدالامكان زياد همش نزنيد ...هم زدن زياد خورشت مانع از روغن انداختنش ميشه. نكته ي چهارم ❗️ سعي كنيد آب خورشت رو هم از همون اول اندازه بريزيد كه نخوايد همش بهش آب اضافه كنيد نكته ي پنجم ❗️در اواخر پخت درب قابلمه رو نيمه بزاريد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه كباب ترش مواد لازم: فيله مرغ: ٥٠٠ گرم رب انار: نصف ليوان گردو آسياب شده: نصف ليوان روغن زيتون:يك چهارم ليوان پياز خلال شده : ٢ عدد نمك ، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم فيله هاي مرغ رو اول كمي زردچوبه، نمك و فلفل بزنيد و در مخلوط رب انار و مغزگردو آسياب شده بريزيد و هم بزنيد تا مواد به خورد فيله ها برود بعد لابه لا و روي آنها پياز خلال شده بريزيد و درب ظرف را بذاريد و يا سلفون بكشيد و ٢ ساعت در يخچال قرار دهيد ، سپس پياز ها رو برداريد و روغن زيتون بريزيد و كمي هم بزنيد و مجدداً يك ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد .در آخر به شكل دلخواه سيخ گرفته و دو طرف را در روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد . براى تهیه ی سس موادی که مرغها داخلش بوده رو بریزید داخل یه ظرف نصف لیوان آب بهش اضافه کنید و با شعله ی كم بذارید تا کمی غلیظ بشه و جا بیوفته. و در كنار كباب ترش نوش جان كنيد. 👈 بجای فیله مرغ می توانيد از سینه مرغ استفاده کنید به این شکل که ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را درون کیسه فریزر گذاشته و روی تخته گوشت و با استیک کوب یا ( گوشت کوب) به آرامی بکوبید تا له نشود ، در حد پهن شدن بعد با چاقو برش طولی دهید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام پرطرفدار بدون گوشت ولی خیلی خوشمزه مواد لازم توضیحات توی کلیپ گفتم فقط دستور سس بشامل : 3 قاشق غذاخوری کره ، 2 و نیم قاشق غذاخوری آرد شیر ۲و نیم پیمانه ،آرد را سرخ کنید تا بوی خامیش از دست بره شیر اضافه کنید و هم بزنید دائماً تا بپزید. فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید نکته اخر: با فلفل قرمز بپاشید و در فر 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍آیا شام نخوردن واقعا باعث لاغری می‌شود؟ یکی از باورهای غلط طبـــی و از اشــتباهات بزرگ افراد برای رژیم های لاغری، نخوردن شام است! که نه تنهــــا با آن فـرد لاغـر نمی‌شود، بلکه سبب ضعــف بــدنی می‌گردد. 📚دکتر محمد عسکرفراشاه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @tebshia20
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا عفیف 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
تخم مرغ ۱ عدد شکر ۶۰ گرم (۴ ق غ) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر یا ۲ ق چ) خامه صبحانه ۷۵ گرم (۲ ق غ) کره آب شده ۸۰ گرم شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا ۳۰۰ تا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم لیوان) نمک نصف ق چ داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه . ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبین . داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه . بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم . دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشم . توی این مدت فر رو روشن کردم . برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami