eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 بسته بیسکویت کاکائویی 100 گرم کره(3تا4 قاشق غذاخوری) بیسکویت را پودر کنید ودر کاسه بریزید. کره ذوب شده خنک را اضافه کنید و مخلوط کنید (میتونید چند قاشق شیر اضافه کنید تا پایه چیز کیک نرم تر شود). مواد را در قالب کمربندی بریزید وخوب فشرده کنید تا سطح آن صاف ویکدست شود. قالب را 15 دقیقه بزارید در فریزر تا منسجم شود. مواد لازم چیزکیک: 400 گرم پنیر لبنه(پنیر خامه‌ای) 1 لیوان پودر شکر (ميتونيد کمتر بریزید) 250 گرم شکلات 100 گرم خامه قنادی پنیر لبنه و پودرشکر روباهم مخلوط کنید وبعد شکلات آب شده (به روش بن ماری)خنک شده رااضافه کنید وهم بزنید. از قبل خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد وبه مواد بالا اضافه کنید وهم بزنید تا مخلوط شوندوبعد قالب را از فریزر در آورده واین مواد به قالب اضافه کنید وبزارید یخچال تا ببندد. برای لایه روی چیزکیک: 100 گرم خامه (صبحانه) 150 گرم شکلات در ظرفی خامه رو بریزید وبزارید روی حرارت تا گرم شود (خامه نباید بجوشد) شکلات رو اضافه کنید واز روی حرارت بردارید وسریع هم بزنید تا شکلات در خامه حل شود وبعد بریزید روی چیز کیک که در یخچال گذاشته بودید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍊🍊😃😃 4لیوان اب پرتقال و اب نارنگی 1فنجان شکر پودری 2ق غ پر ازنشاسته پودر نارگیل به مقدار لازم مواد را باهم مخلوط کنیم و حرارت میدیم تا آماده بشه سپس مواد رو به ظرف مورد نظر منتقل میکنیم و سه تا چهارساعت در یخچال میگذاریم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
چطور کلسیم خانگی درست کنیم؟ 1 لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری پودر سنجد 1 قاشق غذاخوری شیره انگور هر روز از این نوشیدنی استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#خورشت_اروميه از خورشت سنتي اروميه هست. ازفاطمه جون گوشت هاي تكه شده(حدودا٣٠٠ گرم) روباپيازونمك فلفل بپزيد و بعدپيازداغ كنيد و ٢ق غ رب رو داخل پياز داغ وتفت بديدبعدپختن گوشت ،گوشتهاي پخته شده رو داخل رب اضافه كنيدكمي تفت بديدو بعد كمي آب ليموياآب غوره بزنيدوياازغوره تازه ياكمپوت شده هم استفاده كنيدوبعدلوبياسفيديا چيتي كه قبلا خيس شده وپخته شده رو اضافه كنيد و آب گوشت هم اضافه كنيد تا كمي جوش بزنه تا جابيفته،زياد جوش نخوره كه لوبيا ها داخلش باز بشه...كمي زعفران هم بزنيد،و تامام بي نظيرره طعمش،اين خورشت مخصوص مراسم هاي شادي و مذهبي شهرمون اروميه ست،،به خصوص در ايام ماه محرم .. نكته:اين لوبيا سفيد هست،كه ما اهل اروميه ماش سفيد بهش ميگيم☺️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بایه شیرینی خونگی در کنار چای تازه دم لحظاتتون رو شیرین کنید برای داشتن شیرینی های لطیف وپوک چند نکته رو رعایت کنید. ✔اول اینکه مایه خمیرتون حتما تازه باشه وحتما عمل بیاد. ✔بعداز پیچیدن دانمارکی ها حتما یک ساعت استراحت کنه بعد بره داخل فر واسه پخت. ✔بعداز پخت وقتی هنوز شیرینی ها داغه شربت خنک با برس روی شیرینها بزنید که بسیار لطیف وخوشمزه تر میشه(شربت:شکر یک لیوان آب نصف لیوان) آردحدود 400گرم خمیر مایه یک ونیم قاشق غذاخوری شیر نصف پیمانه تخم مرغ 2عدد کوچک شکر 1/3 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه زعفران بدلخواه 2قاشق غذاخوری آبگرفته وانیل مقداری برای کرم داخل شیرینی شیر 2پیمانه شکر 1/2 پیمانه نشاسته 2قاشق غذاخوری آرد 2قاشق غذاخوری وانیل کمی کره 2قاشق غذاخوری طرز تهیه: اول کرم لای شیرینی رو درست کنید.2پیمانه شیر سرد رو با آرد ونشاسته خوب مخلوط کنیدواز صافی رد کنید تا گوله نداشته باشه بعدروی حرارت بزارید وهم بزنید وشکر ووانیل رو هم اضافه کنید وقتی که داره غلیظ میشه کره رو اضافه کنید وخوب هم بزنید بعد کنار بزارید تا خنک بشه .برای اینکه رویه نبنده روش پلاستیک فریزر بکشید روی خود کرم . برای خمیر دانمارکی ،ابتدا مایه خمیر رو باشکر شیرولرم مخلوط کنید وهم بزنید (مطمئن باشید که خمیر مایه تازه باشه)سپس مابقی مواد رو بهش اضافه کنید وهم بزنید .حالا آرد رو کم کم اضافه کنید وبا دست ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد دقت کنید که ممکنه آرد کمتر یا بیشتر بخواهد. خمیر رو نازک باز کنید واز کرم لای خمیر بزارید واونو ببندید ودر سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید وروش رو با دستمال تمیز بپوشونید وبزارید تا 1ساعت تا 1ساعت ونیم (بستگی به گرمای محیط داره)بمونه تا حجم شرینی ها دو برابر بشه. بعد از استراحت روی شیرینی ها رو رومال زرده وزعفرون بدید وکنجد بپاشید ودر فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید در 5دقیقه آخر از گریل استفاده کنید فقط مراقب باشید روی شیرینی هاتون نسوزه. بعداز پخت بدلخواه روی شیرینهای شربت بزنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 تزیین ساده آش من باقاشق موادراریختم شمامیتونیدبرای مرتب شدن بیشترباقیفای پلاستیکی بریزی فقط یک کوچولوبایدسرشوبا قیچی بزنیدوکشک هم شل نباشه کشک زردهم که میدونیدکشک راباکمی زعفرون مخلوط میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅با گوشت چی بخوریم ؟ آب لیمو تازه ، سبزی ، سماق و گوجه ⛔️با گوشت چی نخوریم ؟ سس ، دوغ, ماست ، نوشابه ، دلستر و ترشی ❌ بهمراه گوشت اگر موادی مثل ماست و دوغ خورده بشه چنان اون غذا مسموم میشه که میگن اگر انگشت کنی تو حلقت اون غذا بیاد بالا بهتر ازاینه که تو معده بمونه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
چای گل سرخ 🌺 دارای خواص آرامبخش و کاهش دهنده استرس و اضطراب است و موجب کاهش بروز بیماری‌های قلبی می‌شود. همچنین ضد افسردگی نیز میباشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🌺 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍃🌼لبنیاتی مانند ماست و دوغ را از سفره افطار حذف کنید ! 🍃🌼زیرا بسیار سرد است و برای مغز مضر بوده و ممکن است شما را دچار افت فشار خون و احساس کسالت کند... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جگرپیچ اینجوری کباب جگردرست کنیم فیلم راببینید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍘🍀🍘🍀🍘🍀🍘🍀🍘🍀🍘🍀 📝مواد لازم (4 نفر): گوشت 250 گرم لپه 1/2 لیوان پیاز 1 عدد سیب زمینی 2 عدد تخم‌مرغ 3 عدد گردو 1 لیوان جعفری ، گشنیز ، شنبلیله ، تره خرد شده هر کدام 1 لیوان نعنا 1 قاشق غذاخوری سیر تازه 4 عدد ♨️طرز تهیه: ابتدا گوشت ، پیاز ، کمی دارچین و زردچوبه و 4 لیوان آب را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن تمام شود. لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید، سپس لپه را جداگانه بپزید. سیب زمینی ها را نیز بپزید و پوست بکنید. سیب زمینی ، گوشت ، لپه ، گردو ، سیر و تمام سبزی ها را باهم چرخ کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. تخم‌مرغ ها را به مواد چرخ شده اضافه کنید و مواد شامی را خوب ورز دهید تا یکدست شود. درون تابه ای مناسب روغن بریزید و بگذارید داغ شود. کمی از مایه شامی بردارید و کف دست تان بصورت گرد پهن کنید و وسط شامی را با انگشت سوراخی ایجاد کنید. سپس شامی‌ را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شود ، پس از سرخ شدن یک طرف شامی را برگردانید تا طرف دیگر ان سرخ شود. سبزی اصلی این شامی ترکیبی از جعفری ، تره ، شنبلیله ، زلنگ ، اناریجه ، گشنیز ، سیر ، سرسم و اوجی میباشد ، سرسم و اوجی از خونواده نعنا هستند و زلنگ و اناریجه هم از سبزی های کوهی شمال هستند که از دامنه کوه جمع میشوند. برای شکل دهی بهتر به شامی دست تان را زمان فرم دادن به شامی با کمی تخم مرغ اغشته کنید ، مقدار تخم مرغ ها بسته به اندازه انها میباشد ، باید تا اندازه ای تخم مرغ به مایه شامی اضافه کنید که قابلیت شکل دادن را داشته باشد. ✅نکات: - بدلیل وجود سبزی در این شامی رنگ روغن کمی تیره میشود. - پیش از اضافه کردن شامی روغن باید داغ باشد. - بهتر است با حرارت ملایم شامی را سرخ کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لذت آشپزی خوشمزه ترین غذاها را با ما تجربه کنید 😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ببینید😘 😉 ‌الهی هیچ سفره ای بدون نون نمونه🙏 🍞‌ ‌. ‌ مواد لازم:👇‌ تخم مرغ ۱ عدد آب ۱ لیوان ماست شل یا شیر ۱ لیوان آرد نونوایی ۱ لیوان نمک‌ ‌ طرز تهیه:👇‌ همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید. کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.‌ ‌ ◀‌دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم📝 گوشت تکه ای 300 گرم(ترجیحاگوسفند) لپه 300گرم سیب زمینی یک عدد پیازدرشت1 عدد تخم مرغ 1عدد درشت نمک وفلفل و ادویه وآردنخودچی به میزان لازم ✍️طرزتهیه: گوشت روباپیازبپزید.بعدازپخت سیب زمینی رو اضافه میکنیم لپه رو هم جدا میپزیم وبه گوشت اضافه کرده.موادمون بعدازپخت نبایدخیلی آب داشته باشه.ولی خشک هم نباشه بعداز پخت همه ی موادتوغذاسازمیکس کرده وبعدتخم مرغ زده و 2 ق آردسوخاری ام اضافه کردم ودرروغن داغ سرخ میکنیم. نکته: درصورتی که موادشل باشه میتونین دوق آردنخودچی اضافه کنین،دراصل موادشامی نبایدسفت باشه، این شامی پوکه وداخل نرم داره. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم (برای سفید) آرد سفید الک شده ۱۲۵ گرم پودر قند ۵۰گرم کره ۱۰۰گرم وانیل مایع ۱ ق چ تخم مرغ ۲۵ گرم ابتدا یک عدد تخم مرغ (زرده و سفیده) را با چنگال به خوبی هم میزنیم سپس وزن میکنیم (برای من یه تخم مرغ ۵۰گرم شد) کره را با قاشق یکدست میکنیم سپس پودر قند را به آن اضافه میکنیم. پس از اینکه کاملا با قاشق ترکیب شدند، تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کرم رنگ شود. سپس آرد الک شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. ماسوره دلخواه را درون قیف انداخته و‌مواد را میریزیم. با دست کمی مواد را فشار میدهیم تا هوا از آن خارج شود و سپس روی سینی به اندازه دلخواه ماسوره میزنیم. فر را از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شود سپس شیرینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط فر قرار میدهیم. مواد برای شکلاتی آرد ۱۱۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم کره ۱۰۰گرم پودر کاکائو ۱۵ گرم وانیل ۱ ق چ تخم مرغ ۲۵ گرم دقیقا مثل قبلیه فقط در اخر ارد و پودر کاکائو الک شده اضافه میشه. پودر کاکائو رو حتما الک کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔹 شام واجب 💠 در تئوری اسلامی صبحانه مستحب است، در صورت تمایل میل کنید و در صورت عدم تمایل هم میل نکنید، وعده ناهار از نظر طبی حرام و شام واجب است، و همواره غذای شب بهتر از غذای روز است، به همین جهت به روزه گرفتن امر شدیم، که روزه یعنی تبدیل سه وعده به دو وعده، یعنی مصرف افطار و سحری، و این به این معنی است که غذای روز تبدیل به غذای شب می شود، و می‌فرمایند: صوموا تصحوا، روزه بگیرید سالم می‌شوید، یعنی غذا را شب بخورید سالم می‌شوید. ✅ در روایات تأکید زیادی بر وعده شام شده است، در یک روایت می‌فرماید: شام نخوردن مساوی با پیری زود رس است. 🔸 در روایت دیگر می‌فرماید: طبیب‌های شما راجع به شام شب چه نظری دارند؟ عرض کردم: ما را منع می‌کنند، امام علیه السلام فرمود: ولی من دستور می‌دهم شام بخورید. 🔹 در روایت سوم می‌فرماید: شروع خرابی و فساد بدن ترک شام است. 🔸 در روایت چهارم که معتبر هست می فرمتید: کسی‌که شام را ترک می‌کند نیرویی از او کاسته می‌شود که هیچ وقت برنمی‌گردد. 🔹 در روایت پنجم می‌فرماید: ژنی در بدن وجود دارد بنام رگ عشا، که اگر انسان شام را ترک کند آن ژن صاحبش را تا صبح لعن و نفرین می‌کند و می‌گوید گرسنه شوید همانگونه که گرسنه ام کردی، و تشنه شوید همانگونه که تشنه ام کردی، پس کسی شام را رها نکند 🔸 و در روایت ششم از امام کاظم ع وارد شده است که ایشان شام را ترک نمی‌کرد و می‌فرمود : شام تقویت کننده بدن است و فکر میکنم فرمود: برای همبستر شدن هم خوب است 💠 واما مقدار شام: 🔸 به صِرف خوردن چیزی هر چند نان خشک یا خرمای خشک این مشکلات مذکور بر طرف می‌شود، ولی این بهترین گزینه نیست، بلکه بهترین گزینه پر کردن شکم بخصوص برای افراد مسن و میانسال است. 🔹 در یک روایت صحیح السند می‌فرماید: شام نخوردن مساوی با پیری زود رس است و سزاوار است انسانی که وارد سن می‌شود، شب نخوابد مگر با شکم پر. 🔸و در روایت دیگر می‌فرماید: سزاوار است برای انسان بزرگسال (چهل سال به بالا ) شب نخوابد مگر با شکم پر، زیرا خواب آرام‌تر و بدن خوشبوتری به همراه خواهد داشت. 🔹و در روایت سوم امام صادق ع می‌فرمایند: صلاح نیست کسی‌که سنش بالا رفته سبک بخوابد، بلکه می بایست با شکم پر بخوابد، که این برای او بهتر است. 🔰 تأکید خاصی برای مصرف شام و عدم ترک آن در شب شنبه و شب یکشنبه وارد شده است. 🔱 واما زمان شام خوردن بعد از نماز عشاء، روایت می‌فرماید: عِشاءُ النبییّن بَعدَ العتمه، یعنی شام پیامبران بعد از نماز عشاء است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
كوفته ازميرى تركيه اى . #كوفته_تركيه اى #سيب زمينى😋 كوفته ازميرى تركيه اى . مواد لازم: گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم پياز رنده شده و ابش گرفته شده ١ عدد بزرگ پودر سوخارى ٢ ق غ نمك زيره فلفل و زدچوبه به مقدار لازم سيب زمينى و گوجه فرنگى و فلفل سبز تند از هر كدام ٢ عدد . طرز تهيه: گوشت را با ادويه ها و پياز و پودر سوخارى ورز ميدهيم بعد به اندازه گردو بر مى داريم توى دست به شكل بيضى در مياريم و توى روغن كمى سرخ مى كنيم بعد كنار ميزاريم توى همان تابه ٢ قاشق غذار خورى رب را تفت ميدهيم تا رنگش باز بشه بعد كمى آب يا آب گوشت مى ريزيم ميزاريم تا كمى غليظ بشه سيب زمينى را ٤ قارچ مى كنيم ميزاريم روى حرارت تا نيم پز بشه بعد سيب زمينى نيم پز شده و گوشت سرخ شده را داخل ظرف مى چينيم و روش سس را مى ريزيم بعد گوجه فرنگى ها را برش زده و روى مواد مى چينيم و فلفل را روش ميزاريم روى مواد را فويل مى كشيم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٥٠ دقيقه بعد از ٢٠ دقيقه فويل را بر ميداريم ٣٠ دقيقه بعد را بدون فويل مى پزيم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تارت انبه با پایه شکلات مواد لازم رویه انبه : انبه 4 عدد شکر 3/4 پیمانه آب لیمو تازه 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 4 عدد کره 4 قاشق غذاخوری مواد لازم برای پایه : بیسکوییت شکلاتی 100 گرم شکلات تلخ تکه شده 50 گرم کره نرم شده 2 قاشق غذاخوری دستور تهیه : ● برای آماده کردن پایه تارت، بیسکوییت، شکلات تکه شده و کره را در مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید. حالا در ظرف مورد نظر برای تارت فشرده کنید، بپوشانید و حدود 2 ساعت در يخچال قرار دهید. ● برای تهیه رویه، انبه ها و شکر را در مخلوط کن میکس کنید، آب لیمو و پودر ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط کنید. ترکیب را در ظرفی روی حرارت متوسط حدود 5 دقیقه قرار دهید تا بجوشد، حالا زرده ها را اضافه کرده و اجازه دهید 7 دقیقه دیگر بجوشد. ● زمانی که ترکیب انبه کمی خنک شد روی پایه شکلاتی ریخته و یک ساعت در يخچال قرار داده و تزیین کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رطب ویا خرما ۲۰۰ گرم رطب خوشمزه تره آرد دو لیوان فرقی نداره آرد نون سنگک باشه یا شیرینی پزی روغن دو ونصف کره هم استفاده کنید ولی اصلش با کره نیست با روغنه) دارچین،پودر هل و زنجبیل از هر کدوم یک چهارم قاشق چایخوری(زنجبیل اختیاریه) گردو به میزان لازم آرد رو حدود نیم ساعت با حرارت کم تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد از تفت دادن الک کنید هسته‌های خرما ویا رطب در بیارید و بجاش مغز گردو بزارید.من بااستفاده از نی بیرون آوردم وبچینید تو ظرف کمی گود.روغن رو داغ کرده وارد تفت داده شده بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید تا به رنگ دلخواه برسه زیادی تفت ندید که ارد بسوزه وطعم تلخی بگیره حلوا نباید زیاد سفت و ویا زیاد رقیق باشه ابتدا کمی کمتر روغن بریزید اگر دیدید سفته قاشق قاشق روغن بهش اضافه کنید .وقتی به رنگ دلخواه رسید ادویه ها رو اضافه وباهاش تفت بدید و تا داغه بریزید روی خرما تا به خرما بچسپه و خرما رو کمی نرم کنه و به سلیقه خود کنجد ویا پودر گردو روش بپاشید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami