eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
چای گل سرخ 🌺 دارای خواص آرامبخش و کاهش دهنده استرس و اضطراب است و موجب کاهش بروز بیماری‌های قلبی می‌شود. همچنین ضد افسردگی نیز میباشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🌺 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍃🌼لبنیاتی مانند ماست و دوغ را از سفره افطار حذف کنید ! 🍃🌼زیرا بسیار سرد است و برای مغز مضر بوده و ممکن است شما را دچار افت فشار خون و احساس کسالت کند... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جگرپیچ اینجوری کباب جگردرست کنیم فیلم راببینید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍘🍀🍘🍀🍘🍀🍘🍀🍘🍀🍘🍀 📝مواد لازم (4 نفر): گوشت 250 گرم لپه 1/2 لیوان پیاز 1 عدد سیب زمینی 2 عدد تخم‌مرغ 3 عدد گردو 1 لیوان جعفری ، گشنیز ، شنبلیله ، تره خرد شده هر کدام 1 لیوان نعنا 1 قاشق غذاخوری سیر تازه 4 عدد ♨️طرز تهیه: ابتدا گوشت ، پیاز ، کمی دارچین و زردچوبه و 4 لیوان آب را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن تمام شود. لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید، سپس لپه را جداگانه بپزید. سیب زمینی ها را نیز بپزید و پوست بکنید. سیب زمینی ، گوشت ، لپه ، گردو ، سیر و تمام سبزی ها را باهم چرخ کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. تخم‌مرغ ها را به مواد چرخ شده اضافه کنید و مواد شامی را خوب ورز دهید تا یکدست شود. درون تابه ای مناسب روغن بریزید و بگذارید داغ شود. کمی از مایه شامی بردارید و کف دست تان بصورت گرد پهن کنید و وسط شامی را با انگشت سوراخی ایجاد کنید. سپس شامی‌ را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شود ، پس از سرخ شدن یک طرف شامی را برگردانید تا طرف دیگر ان سرخ شود. سبزی اصلی این شامی ترکیبی از جعفری ، تره ، شنبلیله ، زلنگ ، اناریجه ، گشنیز ، سیر ، سرسم و اوجی میباشد ، سرسم و اوجی از خونواده نعنا هستند و زلنگ و اناریجه هم از سبزی های کوهی شمال هستند که از دامنه کوه جمع میشوند. برای شکل دهی بهتر به شامی دست تان را زمان فرم دادن به شامی با کمی تخم مرغ اغشته کنید ، مقدار تخم مرغ ها بسته به اندازه انها میباشد ، باید تا اندازه ای تخم مرغ به مایه شامی اضافه کنید که قابلیت شکل دادن را داشته باشد. ✅نکات: - بدلیل وجود سبزی در این شامی رنگ روغن کمی تیره میشود. - پیش از اضافه کردن شامی روغن باید داغ باشد. - بهتر است با حرارت ملایم شامی را سرخ کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لذت آشپزی خوشمزه ترین غذاها را با ما تجربه کنید 😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ببینید😘 😉 ‌الهی هیچ سفره ای بدون نون نمونه🙏 🍞‌ ‌. ‌ مواد لازم:👇‌ تخم مرغ ۱ عدد آب ۱ لیوان ماست شل یا شیر ۱ لیوان آرد نونوایی ۱ لیوان نمک‌ ‌ طرز تهیه:👇‌ همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید. کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.‌ ‌ ◀‌دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم📝 گوشت تکه ای 300 گرم(ترجیحاگوسفند) لپه 300گرم سیب زمینی یک عدد پیازدرشت1 عدد تخم مرغ 1عدد درشت نمک وفلفل و ادویه وآردنخودچی به میزان لازم ✍️طرزتهیه: گوشت روباپیازبپزید.بعدازپخت سیب زمینی رو اضافه میکنیم لپه رو هم جدا میپزیم وبه گوشت اضافه کرده.موادمون بعدازپخت نبایدخیلی آب داشته باشه.ولی خشک هم نباشه بعداز پخت همه ی موادتوغذاسازمیکس کرده وبعدتخم مرغ زده و 2 ق آردسوخاری ام اضافه کردم ودرروغن داغ سرخ میکنیم. نکته: درصورتی که موادشل باشه میتونین دوق آردنخودچی اضافه کنین،دراصل موادشامی نبایدسفت باشه، این شامی پوکه وداخل نرم داره. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم (برای سفید) آرد سفید الک شده ۱۲۵ گرم پودر قند ۵۰گرم کره ۱۰۰گرم وانیل مایع ۱ ق چ تخم مرغ ۲۵ گرم ابتدا یک عدد تخم مرغ (زرده و سفیده) را با چنگال به خوبی هم میزنیم سپس وزن میکنیم (برای من یه تخم مرغ ۵۰گرم شد) کره را با قاشق یکدست میکنیم سپس پودر قند را به آن اضافه میکنیم. پس از اینکه کاملا با قاشق ترکیب شدند، تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کرم رنگ شود. سپس آرد الک شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. ماسوره دلخواه را درون قیف انداخته و‌مواد را میریزیم. با دست کمی مواد را فشار میدهیم تا هوا از آن خارج شود و سپس روی سینی به اندازه دلخواه ماسوره میزنیم. فر را از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شود سپس شیرینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط فر قرار میدهیم. مواد برای شکلاتی آرد ۱۱۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم کره ۱۰۰گرم پودر کاکائو ۱۵ گرم وانیل ۱ ق چ تخم مرغ ۲۵ گرم دقیقا مثل قبلیه فقط در اخر ارد و پودر کاکائو الک شده اضافه میشه. پودر کاکائو رو حتما الک کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔹 شام واجب 💠 در تئوری اسلامی صبحانه مستحب است، در صورت تمایل میل کنید و در صورت عدم تمایل هم میل نکنید، وعده ناهار از نظر طبی حرام و شام واجب است، و همواره غذای شب بهتر از غذای روز است، به همین جهت به روزه گرفتن امر شدیم، که روزه یعنی تبدیل سه وعده به دو وعده، یعنی مصرف افطار و سحری، و این به این معنی است که غذای روز تبدیل به غذای شب می شود، و می‌فرمایند: صوموا تصحوا، روزه بگیرید سالم می‌شوید، یعنی غذا را شب بخورید سالم می‌شوید. ✅ در روایات تأکید زیادی بر وعده شام شده است، در یک روایت می‌فرماید: شام نخوردن مساوی با پیری زود رس است. 🔸 در روایت دیگر می‌فرماید: طبیب‌های شما راجع به شام شب چه نظری دارند؟ عرض کردم: ما را منع می‌کنند، امام علیه السلام فرمود: ولی من دستور می‌دهم شام بخورید. 🔹 در روایت سوم می‌فرماید: شروع خرابی و فساد بدن ترک شام است. 🔸 در روایت چهارم که معتبر هست می فرمتید: کسی‌که شام را ترک می‌کند نیرویی از او کاسته می‌شود که هیچ وقت برنمی‌گردد. 🔹 در روایت پنجم می‌فرماید: ژنی در بدن وجود دارد بنام رگ عشا، که اگر انسان شام را ترک کند آن ژن صاحبش را تا صبح لعن و نفرین می‌کند و می‌گوید گرسنه شوید همانگونه که گرسنه ام کردی، و تشنه شوید همانگونه که تشنه ام کردی، پس کسی شام را رها نکند 🔸 و در روایت ششم از امام کاظم ع وارد شده است که ایشان شام را ترک نمی‌کرد و می‌فرمود : شام تقویت کننده بدن است و فکر میکنم فرمود: برای همبستر شدن هم خوب است 💠 واما مقدار شام: 🔸 به صِرف خوردن چیزی هر چند نان خشک یا خرمای خشک این مشکلات مذکور بر طرف می‌شود، ولی این بهترین گزینه نیست، بلکه بهترین گزینه پر کردن شکم بخصوص برای افراد مسن و میانسال است. 🔹 در یک روایت صحیح السند می‌فرماید: شام نخوردن مساوی با پیری زود رس است و سزاوار است انسانی که وارد سن می‌شود، شب نخوابد مگر با شکم پر. 🔸و در روایت دیگر می‌فرماید: سزاوار است برای انسان بزرگسال (چهل سال به بالا ) شب نخوابد مگر با شکم پر، زیرا خواب آرام‌تر و بدن خوشبوتری به همراه خواهد داشت. 🔹و در روایت سوم امام صادق ع می‌فرمایند: صلاح نیست کسی‌که سنش بالا رفته سبک بخوابد، بلکه می بایست با شکم پر بخوابد، که این برای او بهتر است. 🔰 تأکید خاصی برای مصرف شام و عدم ترک آن در شب شنبه و شب یکشنبه وارد شده است. 🔱 واما زمان شام خوردن بعد از نماز عشاء، روایت می‌فرماید: عِشاءُ النبییّن بَعدَ العتمه، یعنی شام پیامبران بعد از نماز عشاء است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
كوفته ازميرى تركيه اى . #كوفته_تركيه اى #سيب زمينى😋 كوفته ازميرى تركيه اى . مواد لازم: گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم پياز رنده شده و ابش گرفته شده ١ عدد بزرگ پودر سوخارى ٢ ق غ نمك زيره فلفل و زدچوبه به مقدار لازم سيب زمينى و گوجه فرنگى و فلفل سبز تند از هر كدام ٢ عدد . طرز تهيه: گوشت را با ادويه ها و پياز و پودر سوخارى ورز ميدهيم بعد به اندازه گردو بر مى داريم توى دست به شكل بيضى در مياريم و توى روغن كمى سرخ مى كنيم بعد كنار ميزاريم توى همان تابه ٢ قاشق غذار خورى رب را تفت ميدهيم تا رنگش باز بشه بعد كمى آب يا آب گوشت مى ريزيم ميزاريم تا كمى غليظ بشه سيب زمينى را ٤ قارچ مى كنيم ميزاريم روى حرارت تا نيم پز بشه بعد سيب زمينى نيم پز شده و گوشت سرخ شده را داخل ظرف مى چينيم و روش سس را مى ريزيم بعد گوجه فرنگى ها را برش زده و روى مواد مى چينيم و فلفل را روش ميزاريم روى مواد را فويل مى كشيم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٥٠ دقيقه بعد از ٢٠ دقيقه فويل را بر ميداريم ٣٠ دقيقه بعد را بدون فويل مى پزيم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تارت انبه با پایه شکلات مواد لازم رویه انبه : انبه 4 عدد شکر 3/4 پیمانه آب لیمو تازه 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 4 عدد کره 4 قاشق غذاخوری مواد لازم برای پایه : بیسکوییت شکلاتی 100 گرم شکلات تلخ تکه شده 50 گرم کره نرم شده 2 قاشق غذاخوری دستور تهیه : ● برای آماده کردن پایه تارت، بیسکوییت، شکلات تکه شده و کره را در مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید. حالا در ظرف مورد نظر برای تارت فشرده کنید، بپوشانید و حدود 2 ساعت در يخچال قرار دهید. ● برای تهیه رویه، انبه ها و شکر را در مخلوط کن میکس کنید، آب لیمو و پودر ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط کنید. ترکیب را در ظرفی روی حرارت متوسط حدود 5 دقیقه قرار دهید تا بجوشد، حالا زرده ها را اضافه کرده و اجازه دهید 7 دقیقه دیگر بجوشد. ● زمانی که ترکیب انبه کمی خنک شد روی پایه شکلاتی ریخته و یک ساعت در يخچال قرار داده و تزیین کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رطب ویا خرما ۲۰۰ گرم رطب خوشمزه تره آرد دو لیوان فرقی نداره آرد نون سنگک باشه یا شیرینی پزی روغن دو ونصف کره هم استفاده کنید ولی اصلش با کره نیست با روغنه) دارچین،پودر هل و زنجبیل از هر کدوم یک چهارم قاشق چایخوری(زنجبیل اختیاریه) گردو به میزان لازم آرد رو حدود نیم ساعت با حرارت کم تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد از تفت دادن الک کنید هسته‌های خرما ویا رطب در بیارید و بجاش مغز گردو بزارید.من بااستفاده از نی بیرون آوردم وبچینید تو ظرف کمی گود.روغن رو داغ کرده وارد تفت داده شده بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید تا به رنگ دلخواه برسه زیادی تفت ندید که ارد بسوزه وطعم تلخی بگیره حلوا نباید زیاد سفت و ویا زیاد رقیق باشه ابتدا کمی کمتر روغن بریزید اگر دیدید سفته قاشق قاشق روغن بهش اضافه کنید .وقتی به رنگ دلخواه رسید ادویه ها رو اضافه وباهاش تفت بدید و تا داغه بریزید روی خرما تا به خرما بچسپه و خرما رو کمی نرم کنه و به سلیقه خود کنجد ویا پودر گردو روش بپاشید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلم گوسفند برای استفاده در داخل انواع آش ها ،سوپ ها خورشت ها 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نکات خانه داری وتجربیات 👇👇👇 🔸برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد . 🔸برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. 🔸برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاحروغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید. 🔸برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه. 🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش. 🔸برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید. 🔸برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید. 🔸برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید. 🔸برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته ترفندهاي سرآشپز ! 🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید 🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید. 🔸برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید . 🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید . 🔸برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود . 🔸اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید . 🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید. 🔸برای ترد شدن گوشت روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید . 🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست . خانمهای کدبانو بروید به نزدیک ترین سوپرمارکت نزدیک تون و یک بسته جو پرک بخرین بعد بیاین خونه و اونو رو آسیاب کنین حالا ما چی داریم ؟ پودر جو بعد توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق غذاخوری بریزيد . اول : آب خورش غلیظ میشه دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره سوم: موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه در آخر: توی کتلت ها و همین طور توی هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها میپزید ميتونيد استفاده كنيد . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم: 2 فنجون شکر 4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده و رنگ خوراکی نصف فنجون شکر داخل ظرفی بریزین و مقدار کمی رنگ خوراکی اضافه کنین و به هم بزنین یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا مواد شکل ماسه خیس بشه . مواد رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم و در آخر قالب میزنیم و. مواد قالب رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈آموزش بدون استخوان کردن ماهی قزل آلا🦈 دوستان عزیزم👇👇 حتمابایدماهی قزل آلا 🦈🦈ازقبل مرینیت داشته باشه تا همه تیغ های ماهی خوب جدابشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاکشیر _گل سرخ _نعنا _تخم شربتی(از شب قبل توی کمی آب بزارین یا داخل آب جوش بریزین خودشو وا کنه ) _آب جوش سرد شده یا آب معدنی با میوه ها هم میتونید یخ های تزیینی برای شربت درست کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🥣 1/2 یک گل کلم 🥣 2 عدد تخم مرغ 🥣 2 قاشق جعفری خردشده 🥣 2 قاشق شوید تازه خردشده 🥣 1 پیمانه آرد سوخاری 🥣 نمک 🥣 فلفل سیاه 🥣 فلفل قرمز پرک 🥣 آویشن 🥦گل کلم رو رنده کنید 🥣اب گل کلم رو بگیریدبقیه مواد رو اضافه می کنیم. 🥣مخلوط رو با دست به هم میزنیم تا خمیر مناسب بدست بیاد. 🍪از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برمیداریم و در دستمون پهن میکنیم. 🍽و توی ماهی تابه رژیمی می زاریم و بعد سرخ شدن تو ظرف می چینیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE