eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.9هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
20.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
💥💥💥💥💥💥💥💥 مسئولین ادعا می کنند که وارد کشور نمی شود👇 با پرداخت ۱۰۰ دلار می توان از بعضی کشورها گواهی حلال دریافت کرد و این گواهی که برای ژلاتینهای خوکی استفاده می شود بیشتر جنبه تجاری دارد. ✅مسئولان غذا و دارو ادعا می کنند که از طریق آزمایشPCR متوجه حلال بودن و یا نبودن ژلاتین وارداتی می شوند، اما این آزمایش برای تشخیص کاربرد دارد و برای نمی توان از آن استفاده کرد 🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ژله های رنگارنگ با طعم موز، پرتقال، توت فرنگی، آناناس، انار و … که از مواد شیمیایی و ژلاتین تهیه شده اند یکی از بدترین مواد برای خوردن می باشد چرا که نه تنها شکر، مواد شیمیایی و اسانس های بکار رفته در آن سودازا بوده و برای بدن ضرر دارند، بلکه باید بدانید مواد ژلاتینی برای معده بسیار مضر هستند، حتی اگر طبیعی هم درست شده باشد، باز طبع بلغمی آن برای هضم مشکل ایجاد می کند. 🚫👉 @GMO_NO👈🚫
‍ ‍ مقداری خرما نزدیک به نیم کیلو رو پوستش رو بگیرید و در تابه با مقداری کره تفت بدید نرم که شد یک بسته بیسکوییت پتی پور پودر شده وانیلی اضافه کنید و ورز بدید روی کاغذ فریزر پهن کنید به شکل مستطیل و وسطش رو مغز بریزید من فقط گردو ریختم سپس با کمک کیسه رول کنید و در فریزر قرار بدید و سفت که شد برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتانید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‍ ‌ با کره بادام زمینی(مخصوص سفره رمضان) مواد اولیه : برای 15 نفر خرما 15 عدد کره بادام زمینی 15 ق غ شکلات تلخ 100 گرم پسته خرد شده 1/3 پیمانه بادام خرد شده 1/3 پیمانه طرزتهیه دسر خوشمزه و جدید مخصوص ماه رمضان 1_خرما رو از وسط نصف کرده و هستش رو از داخلش جدا میکنیم 2_داخل هر خرما رو با یک قاشق از کره بادام زمینی پر میکنیم 3_شکلات تلخ داشتیم که به روش بن ماری(روی حرارت غیر مستقیم کتری)یا با ماکروویو ذوبش میکنیم. 4_بعد نصف هر خرما باشکلات آب شده پوشش میدیم 5_بعد داخل پسته و بادام خرد شده میزنیم و میگذاریم یخچال تا سفت بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مصرف مواد قندی در وعده‌های سحر و افطار را کاهش دهید یک کارشناس ارشد تغذیه: 🔺روزه داران باید در وعده‌های سحر و افطار مصرف مواد قندی را به حداقل برسانند چون این مواد باعث خشکی گلو در طول روز می‌شود که این امر بدن را برای ابتلا به کرونا آماده می‌کند. 🔺در وعده سحر، روزه داران حتما از سبزی‌ها و صیفی‌جات که آب بیشتری دارند مانند کاهو، خیار و گوجه استفاده کنند چون این مواد از کم آبی بدن و خشکی گلو و دهان جلوگیری می‌کنند. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پختن یه کاپ کیک خوشمزه فقط با دوتا تخم مرغ و یکم شکلات😋 حرف نداره دخترااااا حتما امتحان کنید😍 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش حلیم بادمجان🍓 😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شربت عسل برای افطار مناسب است !🍯 ▫️بهترين نوشيدنی برای بازكردن افطار شربت عسل است. مخلوط آب ولرم و عسل یکی از بهترین مایعات طبیعی برای دفع مواد زائد از بدن هستند +شما می‌توانید با حل کردن عسل در مقداری آب یک شربت خوش طعم ومعجزه‌گر تهیه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.👆 سبکترین دسر که می توان با مواد خانگی تهیه کرد تهیه و طعم آن بسیار آسان است 1 لیتر شیر 1 فنجان آرد 1 فنجان شکر وانییل قاشق غذاخوری کره تزئین نارگیل شیر ، آرد و شکر را در یک قابلمه اضافه می کنیم. پخته می شود تا غلیظ شود. وانیل و کره را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. لیوان ها را با آب خیس کنیم. 10-12 فنجان بیرون می آید. بیایید کاردمان را بگذارید حداقل 3 ساعت در یخچال نگه داشته شود. بگذارید آن را با کمک چاقو از فنجان خارج کنیم. بگذارید آن را در نارگیل سرو کرده و سرو کنیم. . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
توصیه به خوردن گوشت  گوشت موجب روئیدن گوشت بر بدن، توانمندی، قدرت بخشیدن به بینایی و شنوایی و... می شود. ترک گوشت فساد بدن را در پی دارد. از این رو رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: هر کس چهل روز گوشت نخورده باشد، پس باید پولی قرض کند و گوشت تهیه کرده و بخورد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❇️درون قابلمه‌ای ۲ پیمانه آب بریزید و عدس و سیب‌زمینی‌ها را در آن جوش بیاورید سپس حرارت را کم کرده و تا حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را بپزید سپس درون آبکش بریزید. نصف قاشق روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط حرارت داده و پیازها را به مدت ۳ دقیقه درون آن تفت دهید. سیر و زیره را به تابه اضافه کرده و ۳۰ ثانیه آن‌ها را تفت دهید. پنیر فتا و عدس و سیب زمینی‌ها را به تابه اضافه کنید. ❇️مواد درون تابه را به صورت پوره درآورید و تابه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی، گشنیز و نعنا را به پوره اضافه کنید و چاشنی لازم را به آن‌ها اضافه کنید. ❇️دستتان را کمی مرطوب کنید و مخلوط را به صورت ۱۲ پاته درآورید. هر کدام از پاته‌ها را ابتدا درون تخم‌مرغ‌های هم زده سپس با آرد سوخاری آغشته کنید. ❇️پاته‌ها را درون یخچال به مدت سی دقیقه خنک کنید تا سفت شوند. مابقی روغن در تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت ۴- ۳ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami @ASSHPAZEE