eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🍹 شیر سرد 1 لیوان طالبی1 عدد یخ خرد شده 1/2 لیوان بستنی 5 ق ع 🔸شیر سرد ، تکه های یخ ، طالبی خرد شده و بستنی را داخل میکسر بریزید و سپس سرو کنید ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
🍜 لوبیا چیتى با مقدارى نخودو عدس بپزيدبهش پیاز داغ فراوان بازردچوبه و يه ق غ رب اضافه کنید،وقتی حبوبات پخته شد آلو رو اضافه کنیدبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
. برای درست کردن این نوع سیب زمینی خوشمزه کف تابه یا قابلمه یک بسته نمک بریزین سیبب زمینی شسته و خشک شده رو روی نمک بچینید درب قابلمه رو گذاشته و روی شعله متوسط می گذاریم تا مغز پخت بشن فقط چند بار سیب زمینی رو بچر خونید تا تمام اطراف سیب زمینی پخته بشه ، حالا یک سیب زمینی خوشمزه بدونه درست کردن آتش و دود و دم داریم ،با کره و نان سنگک داغ ویک لیوان دوغ محلی واقعا میچسبه 😋شما می تونید با انواع پنیر هم نوش جان کنید 👌🏼😋😋 . . .نکته:اگر سیب زمینی درشت بود از وسط نصف کنید . ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبا درست کن ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
31.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
برای داشتن همچین ته دیگی ته قابلمه روغن ریختم بعد نون تافتون سه نانو که برشهای مثلثی داده بودم چیدم ته قابلمه و وسط قابلمه هم سیب زمینی ورقه شده چیدم.یه ردیف که نون ها رو چیدم رو جاهای خالی باز یه لایه دیگه نون چیدم و در آخر دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده روش ریختم برنج آبکش شده روش دادم و گذاشتم رو شعله اجاق گاز تا دم بکشه چند دقیقه اول شعله رو زیاد میکنیم تا بخار بندازه بعد شعله رو ملایم میکنیم. 👩‍🍳همیشه برای اینکه ته دیگتون ترد بمونه تا موقع سرو غذا شعله زیر برنج رو نباید خاموش کنید از درب قابلمه حتما بخار خارج بشه یا با دم کنی یا محفظه خروج بخار قابلمه رو باز بزارید . ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
كوفته ازميرى تركيه اى . #كوفته_تركيه اى #سيب زمينى😋 كوفته ازميرى تركيه اى . مواد لازم: گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم پياز رنده شده و ابش گرفته شده ١ عدد بزرگ پودر سوخارى ٢ ق غ نمك زيره فلفل و زدچوبه به مقدار لازم سيب زمينى و گوجه فرنگى و فلفل سبز تند از هر كدام ٢ عدد . طرز تهيه: گوشت را با ادويه ها و پياز و پودر سوخارى ورز ميدهيم بعد به اندازه گردو بر مى داريم توى دست به شكل بيضى در مياريم و توى روغن كمى سرخ مى كنيم بعد كنار ميزاريم توى همان تابه ٢ قاشق غذار خورى رب را تفت ميدهيم تا رنگش باز بشه بعد كمى آب يا آب گوشت مى ريزيم ميزاريم تا كمى غليظ بشه سيب زمينى را ٤ قارچ مى كنيم ميزاريم روى حرارت تا نيم پز بشه بعد سيب زمينى نيم پز شده و گوشت سرخ شده را داخل ظرف مى چينيم و روش سس را مى ريزيم بعد گوجه فرنگى ها را برش زده و روى مواد مى چينيم و فلفل را روش ميزاريم روى مواد را فويل مى كشيم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٥٠ دقيقه بعد از ٢٠ دقيقه فويل را بر ميداريم ٣٠ دقيقه بعد را بدون فويل مى پزيم .. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجلسی😋😋 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
. سلام مهربونا،پنیر درست کردم چه پنیری عاقا عالیه عالی👌👌👌 خیلی خوشمزست و اصلا فکرشم نمیکردم انقدر خوشمزه باشه😍😍😍 پنیر_خونگی ابتدا دو کیلو شیر را میجوشانیم.اگه شیرتون‌پاستوریزست نیاز نیست وقتی جوش اومد بذارین بازم بجوشه ولی اگه مثل من از شیر محلی استفاده کردین،بعداز اینکه شیر جوش اومد بیست دقیقه کامل بذارین با شعله کم بجوشه. سپس یک کاسه ماست خوری ترش اضافه کرده و خوب هم میزنیم و یه ده دقیقه ای میذاریم تا بجوشه.میتونین بجای ماست،نصف لیوان سرکه سفید بریزین. در این‌مرحله آب شیر جدا شده و شیر حالت بریده بریده پیدا میکنه. خوووب حالا یه پارچه حریر تمییز و یا پارچه تنظیف رو روی یه کاسه قرار داده و شیر رو داخلش میریزیم. این آبی که از شیر داخل کاسه میمونه رو نگه دارین و داخلش نمک بریزین و بذارین کنار. پارچه ای که داخلش پنیر قرار داره رو محکم گره زده و آویزان‌میکنیم تا آب اضافی اون خارج بشه.حدود ده دقیقه به همین حالت قرار میدیم. بعد هم پارچه رو باز کرده و پنیرمونو داخل آب نمکی که درست کردیم میذاریم و داخل یخچال نگه میداریم
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجبوس محبوب ترین غذای هم وطنان عرب جنوب ایران و حاشیه خلیج فارس که با گوشت، ماهی، میگو و یا مرغ درست میشه، برنج، شوید، پیاز، سیب زمینی، لپه و ادویه مخصوص به اضافه هل، میخک و دارچین، البته در مناطق مختلف متاثر از سبک زندگی و فرهنگ بومی و محلی روش پخت متفاوته، مثلا در این منطقه مردم غیر عرب بومی هستند که به زبان اَچُمی صحبت می کنند اما این غذا رو درست می کنند و بیشتر از مرغ و یا گوشت استفاده می کنند، میهمان خانواده محترم احمدی در بندر پارسیان بودیم، دِی حسن با کمک بُوای حسن و بچه ها این مجبوس خوشمزه با مرغ رو آماده کردند، مرغ هم اول پخته بودند بعد سرخ کردند و روی چلو گذاشتند تا دم بکشه، خیلی عالی شده بود به خصوص عطر خاصی که به خاطر ادویه و هل و میخک و دارچین پیدا کرده بود. راستی سیب زمینی و لپه خیس کرده هم جدا سرخ کردند برای تزئینات دور دیس. «ایران با همه زیبائی هایش از شما دورنیست» ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
مواد لازم: فیله گوساله یا گوسفند:150 گرم سینه مرغ بدون استخوان:150 گرم پیاز:1عدد متوسط فلفل دلمه ای سبز: 1عدد کوچک آبلیموی تازه:1قاشق سوپخوری زعفران دم کرده: 1قاشق سوپخوری روغن زیتون یا روغن مایع:2قاشق کره آب شده یا کره نرم شده:1قالب 25 گرمی نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم طرز تهیه:برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، 2قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب،2قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را 12 تا 24 ساعت به گوشت اضافه کنیم. گوشت سینه مرغ را با زعفران هم میزنیم یعد آب پیاز، 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنیم و 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود. 4،5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم. آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه میکنیم. در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم. نوش جان ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami
که به شدت عاشقشم دستورشو براتون میذارم. اولین بار که خودم این کوفته روخوردم به شدت از طعمش خوشم اومد و تصمیم گرفتم بپزمش😊 اینو هم ساده با پوره سیبزمینی و در کنار پاستا سرو میکنن طرز تهیه: 300 گرم گوشت چرخ کرده گوسفد رو با 1 عدد پیاز رنده شده، نصف پیمانه آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، 1 عدد تخم مرغ، 3 ق غ خ جعفری خورد شده، ادویه آلسپایس به خوبی با هم ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه و روش سلفون کشیده میذاریم به مدت 1 ساعت استراحت کنه. بعد از 1 ساعت کوفته قلقلی های متوسطی ازشون درست کرده و توی تابه که مقداری کره ریخته بودیم تفتشون میدیم و سرخ میکنیم.حالا کوفته هارو از اون تابه جدا کرده و دوباره توی همون تابه 1 ق غ خ کره ریخته و بهش 1 ق غ خ آرد اضافه کرده و تفت میدیم سپس به آرامی تقریبا 1 الی 1/5 لیوان آب مرغ اضافه کرده به جوش که اومد بهش 1 ق غ خ خامه و نمک اضافه کرده و خوب یکدستش میکنیم به جوش که اومد کوفته هامونو به سسمون اضافه میکنیم و میذاریم 5 دقیقه ای با شعله کم بپزن و جا بیفتن. کنارشم یه پاستا درست کردم و این کوفته هارو با سس روی این پاستا سرو کردیم. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) 🌺🌺🌺🌺🌺 @menoeslami