eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
دمپخت میگوبوشهری 😍 اول از همه باید بگم اون سیرها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید 🤣 و اما دستور من یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان 😊 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
زمانی که غذای نذری توزیع می‌شود، عموم مردم به عنوان سیر کردن شکم به این غذا نمی‌نگرند وهمانطور که شاهدیم فقیر وغنی به دنبال این غذا هستند. در حالی که خیلی از مردم هم هستند که ممکن است در منازل غذای به مراتب بهتراز غذای نذری داشته باشند، ولی به این طعام نذریست که بسیار اهمیت می‌دهند. علت این است که غذای نذری در یک فرآیند مقدس تهیه می‌شود ودید افراد به این غذا به صورتی است که فرد نذری دهنده با نیت وآرزوی پاک به ائمه معصوم متوسل  وحاجت روا شده است ویا در جستجوی حاجت خویش ارتباط  قلبی مقدسی با ائمه معصوم است. در نتیجه ی این  ارتباط قلبی با ائمه است که این غذای نذری متبرک و مقدس است و از نظر مردم باارزش حساب می شود  وبا دید مافوق بشری به آن نگریسته می‌شود.   🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا عفیف 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
486.3K
❣💠آهنگ اصلاح سبک تغذیه به سبک حامد همایون👆👆 شنیدن این آهنگ👌رو به همه توصیه میکنیم لطفا اصول غدا خوردن 🍯 وزندگی سالم را جدی بگیرید🙏 آینده ای سالم برای کودکانمان🥀 رقم بزنید❣ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
😍😍 خرما یه جعبه کره ۲۰۰ گرم پودر قند یک ق غ سرپر آرد یک لیوان وانیل نوک ق نمک از نوک ق کمتر اول میتونین هسته های خرما رو با نی خیلی راحت دربیارین و توش مغز گردو بزارین. بریم سراغ خمیر ، کره هارو مکعبی کنین و نزارین خیلی نرم بشه،یکم سفت باشه،بعد با پودر قند میکس کنین،وانیل و نمک هم اضافه کنیم و بعد قاشق قاشق آرد رو اضافه کنین و میکس کنین مواد که جمع شد بیارین بیرون و یه کوچولو ورز بدین،زیاد ندین ،بعد ۱۵ دقیقه یخچال بذارین و روی یه سطح آردپاشی کنین و خمیرو پهن کنین و برش بدین به اندازه هایی که میخواین دور خرما بپیچین و بعد دور خرما بپیچین و بچینین داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم،بعد فر رو ۱۰ دقیقه گرم کنین و ۱۵ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه بذارین بپزه. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
گل محمدی تازه 500 گرم شکر 1 کیلوگرم آبلیمو 1 ق م هل 1/4 ق چ آب 1 لیتر برای تهیه مربای گل سرخ تازه ابتدا گلبرگ‌ها را جدا کرده و داخل ظرفی پر از آب قرار دهید تا کمی خیس بخورد و گرد و غبار و آلودگی‌های آن جدا شود و بعد خوب شسته و آبکشی کنید. با گلبرگ‌ها به آرامی رفتار کنید تا له نشده و خراب نشوند. وقتی آب اضافه گل‌برگ‌ها رفت، آن‌ها را روی یک تکه پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا آب اضافه آن‌ها گرفته شود. سپس با کمک قیچی، گلبرگ‌ها را خرد کنید. حالا سراغ آب و شکر رفته و آن‌ها را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید. وقتی شربت به غلظت رسید، گلبرگ‌ها را داخل شربت بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدهید تا گل‌ها بپزند. سپس آبلیمو، دانه هل خردشده و (در صورت تمایل) یکی دو قطره رنگ خوراکی به مربای گل سرخ تازه اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. وقتی یک جوش کوچک زد، شعله را خاموش کنید. در این مرحله، یک دم کنی روی قابلمه مربا قرار دهید و حدود 2 ساعت زمان دهید تا دم بکشد و شربت به خورد گل‌ها برود و مربا خوشرنگ شود. بعد از خنک‌ شدن مربا را داخل ظرف شیشه‌ای دردار ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید. 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش مربای گل محمدی🍓 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
نحوه خرد کردن مرغ درسته برای خانم های تازه کار متفاوت باش باسلیقه زندگی کن 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند های جالب آشپزی در 5 دقیقه 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami @ideaplus
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش مرغ سوخاری در فر🍓 ۲فنجان شیر آرد 5/1 جام 12 ران مرغ نمک ، ، فلفل قرمز ، اگر کاری ، پودر ریحان ، پودر سیر یا 1 سیر دارید. روغن مایع ، و به اندازه کافی آرد سوخاری 😋 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش چیکن استراگانف🍓 😋 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بار با باگت درست کردم موادش گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه و رب گوجه فرنگی و ادویه تند و آویشن هستش که حسابی سرخ کردم با پیاز ، بعد یه برش عمودی به نون ساندویچ زدم اگر نون ساندویچ تون تازه س نیازی نیست خمیر داخلش رو در بیارین من در نیاوردم از مواد سرخ شده لای نون گذاشتم و روشم پنیر پیتزا ریختم تو فر از قبل گرم شده گذاشتم فقط گریل کردم بعد داغ داغ با سس سرو کردیم. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش بسبوسه🍓 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش کوکو کرفس🍓 😋 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
🌞صبح آمده 🌿باز و موسم شادی ماست 🌞این فرصت تازه ای در آبادی ماست 🌿حیف است 🌞اسیر غصه و غم باشیم 🌿زیبایی زندگی در آرامش ماست... سلام 🌿صبحتون بخیر و خوشی 🌞امروزتون 🌿سراسر آرامش و خوشبختی امروز یکشنبه متعلق به اقا ع و خانوم زهرا س هست امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید و مادران بی بی فاطمه و اقا امیرالمومنین ع 😍 با ذکر ✨✨ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
از هر رنگ فلفل دلمه ای دوتا برداشتم【سبز و زرد و قرمز و نارنجی】کاملا ساتوری شون کردم...روی دستمال آشپز خونه پهن کردم تا آب نداشته باشن. ده دوازده تا ساقه ی پیازچه رو با چند پر تره و دوحبه سیر و یک هویج کوچک و یک سیب زمینی متوسط توی غذا ساز ریختم و کاملا خرد کردم ...فلفل دلمه ای ها رو به این موادم اضافه کردم. سه تا تخم مرغ و دو قاشق آرد سفید و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و آویشن اضافه کردم و یک قاشق هم آرد سوخاری داخلش ریختم وکاملا مخلوط کردم و توی روغن داغ سرخشون کردم. این غذا رو با سس تند میل کنین و حتما داغ سروش کنین 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
ترفند تشخیص ماهی تازه 🤔 🔸ماهی های تازه چشم های واضح و مشخصی دارند. چشم های برجسته و تار نشان دهنده کهنه بودن ماهی است. 🔸 آبشش های ماهی باید قرمز یا در مواردی صورتی باشد، پولك ماهى تازه برخلاف ماهى كهنه با دست كنده نميشود 🔸 و در آخر وقتى با انگشت گوشت ماهى تازه را فشار دهيد سريعاً به حالت اول برميگردد كه ماهى كهنه اينگونه نيست. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
مواد لازم (براى ٤نفر) روغن هسته انگور ١قاشق غذاخورى لوبيا چيتى از قبل پخته شده ٤٠٠گرم (مى توانيد از كنسرو لوبيا هم استفاده كنيد) پياز خرد شده ١عدد متوسط سير خرد شده ٢حبه گوجه فرنگى خرد شده ٤٠٠گرم (مى توانيد از رب گوجه هم استفاده كنيد) گوجه گيلاسي ٢٠٠گرم آب مرغ يا آب گوشت١/٤فنجان روغن زيتون ريحان تازه ١/٢فنجان پنير موزارلا تكه تكه شده ١٨٠گرم نمك، فلفل سياه و فلفل پاپريكا به مقدار لازم سس بالزاميك به مقدار لازم طرز تهيه ١. گرم كردن فر در دماى ١٨٠درجه سانتيگراد. ٢. سرخ كردن سير و پياز با روغن هسته انگور به مدت ٣دقيقه. ٣. اضافه كردن لوبياى پخته شده، آب مرغ، گوجه خرد شده، نمك، فلفل سياه و فلفل پاپريكا و بعد اجازه دهيد ١٥دقيقه با هم پخته شوند تا مخلوط غليظي بدست بيايد. ٤. اضافه كردن تخم مرغ ها، گوجه گيلاسي و پنير موزارلا به آن و سپس ١٠تا ١٥دقيقه داخل فر قرار دهيد. ٥. پس از آماده شدن كمي ريحان تازه و سس بالزاميك بر روي آن بريزيد سپس به همراه نان تست شده سرو كنيد 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
طرز تهیه فيله هاي مرغ رو خرد كردم وبا زعفران وفلفل سياه ونمك مزه دار كردم وبعد از يكساعت با كره وهر بار مقداري از فيله هارو در تابه ريختم وتفت دادم ودر ظرفي گذاشتم بعداز سرخ شدن تمام فيله ها يك پياز متوسط رو خلال كردم وبا كره سرخ كردم وبعد كمي ازادويه جوجه كباب تركي به پيازها اضافه كردم تفت دادم وبعد فيله ها رو به آن اضافه كردم وهمه رو باهم تفت دادم وبعد يك قاشق ماست پرچرب به اون اضافه كردم ويه تفت كوچولووغذا آماده بود چلو هم بصورت كته گذاشتم ماست رو به خاطر اينكه فيله خشك نباشه وكمي لعاب بگيره ونرم باشه اضافه كردم كه خيلي هم موثر بود. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوگرا پلو ‌ 👩‍🍳مواد لازم گوشت، 300 گرم هویج، 2 عدد پیاز متوسط، 2 عدد برنج پاکستانی، 2 پیمانه سیر، 1 غوزه نمک، ½ قاشق چای‌خوری فلفل، ½ قاشق چای‌خور 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ترفند خیلی سریع برای باز کردن یخ گوشت 👌 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ @menoeslami
و بدون نیاز به هم زدن 🥣 2 لیوان شیر 🥣 5 گرم وانیل 🥣 نصف استکان شکر 🥣 2 قاشق غذا خوری ماست 🍚 مرحله اول: ظرفی برداشته و شیر را ریخته و وانیل و شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می جوشانیم. 🍚مرحله دوم: زمانی که شیرمان ولرم شد ماست را اضافه کرده و خوب هم می زنیم در ادامه با هم زن دستی به مدت 3 دقیقه هم می زنیم. 🍚مرحله سوم: حالا مخلوطمان را در ظرفی مناسب ریخته و به مدت چند ساعت در فریزر 18- درجه می گذاریم تا آماده شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 👨‍🍳 @ASSHPAZEE