آشپزی ونکات اسلامی
کوفته تبریزی😋 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 #غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید ☘☘☘☘☘ @menoeslami
#کوفته_تبریزی
1پیمانه لپه
برنج 1/2پیمانه
زردچوبه1/2ق م
گوشت 2بار چرخ شده600گرم
فلفل وادویه کاری
سبزی کوفته
تخم مرغ 1عدد
پیاز رنده شده1/2 پیمانه
ارد نخود چی1ق غ
روغن 3ق غ
رب گوجه فرنگی3ق غ
نمک بمقدارلازم
مواد میانی.
تخم مرغ ابپز
خلال پیاز سرخ شده,,,,الو,,,,زرشک,,,,,گردو,,,,البالو خشک بدون هسته
لپه رو خیس کنید وبذارید خوب بپزه وبعداز پخت روش اب بگیرید وتو صافی بریزید تا لعابش بره وبعد چرخ کنید,,,,,برنح رو با یه پیمانه اب وکمی نمک وادویه وزردچوبه بپزید تا ابش کشیده بشه وبذارید سرد بشه,,,,,گوشت چرخ شده رو با کمی نمک وفلفل سیاه وادویه کاری وزردچوبه ورز دهیدتا حالت چسبنده پیدا کنه ولپه رو اضافه کنید(میتونید یک عدد سیب زمینی ابپز رنده شده هم بزنید)ونیمی از سبزی کوفته و1عدد پیاز رنده شده و1عدد تخم مرغ رو هم به گوشت اضافه کنید وخوب ورز دهید تا منسجم بشن مایه کوفته رو 20دقیقه تو یخچال استراحت میدیم (اگر مایه کوفته شل بود 1ق غ ارد نخود واگه سفت بودیک عدد تخم مرغ دیگه اضافه میکنم)،،،،پیاز خرد شده رو تو قابلمه با روغن تفت میدیم تا طلایی بشه ورب اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم تا خامی رب ازبین بره وکمی از سبزی کوفته و3_4لیوان اب اضافه میکنیم ومیذاریم بجوشه,,,,از مواد گوشتی به اندازه پرتقال برداشته گرد میکنیم ووسطش رو گود میکنیم از مواد میانی توش میذاریم و جمعش میکنیم گردش میکنیم وتو اب در حال جوش میندازیم اب باید تقریبا روی کوفته هارو بگیره وبا حرارت ملایم میذاریم بپزه نیم ساعت اول درب قابلمه رو نمیذاریم وکوفته هارو سرو میکنیم
برای اینکه کوفته سفت بشه ووا نره سعی کنید کمی گوشت سینه مرغ چرخ شده اضافه کنید
🌹🌿🌹🌿🌹🌿
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کی بود میگفت هندونه رو نمیشه پوست کند و خورد😁😂
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
#آموزشی
نحوه خرد کردن مرغ درسته برای خانم های تازه کار
متفاوت باش
باسلیقه زندگی کن
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@menoeslami
#مربا_پوست_هندوانه
🍉🍉🍉🍧🍧
مواد لازم
پوست هندوانه :1 کیلو
شکر :1 کیلو
آب: 2 لیوان
آهک 250 گرم
اسانس هندوانه یا وانیل دو قطره
مغز هل به مقدار لازم
آبلیموی تازه یک ق.غ
طرز تهیه
ابتدا پوست هندونه رو تمیز کرده وبطوری که کمی قسمت صورتیشم باشه پاک کرده و قسمتهای راسبز هم با چاقو گرفته و قالب بزنیدسپس آهک را در ظرفی ریخته با آب خیس کرده کاملا هم میزنیم بعد از ته نشین شدن آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه آماده شده تا جایی میریزیم که روی هندوانه ها را بگیرد وبمدت یکساعت داخل آب آهک گذاشتم بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد شستم و دو بار با فاصله نیم ساعت شستن و تکرار کردم بعد آبشون را خالی کردم با دو لیوان آب با شعله کم پختم بعد از پختن اگه آب داشت بریزید داخل ابکش ابشون خشک بشه شکر را با سه لیوان آب در ظرف لعابی ریخته و می جوشانیم وقتی شربت قوام آمد پوست هندوانه واسانس وهل و آب لیموی تازه رو داخل شربت ریخته تا جا افتادن شربت و مربا با حرارت کم میجوشانیم مربا باید کاملا شفاف و شکننده باشد خیلی هم خوشمزه شده
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
.
سلام به همگی حال و احوالتون چطوره؟
براتون مربای زردآلوی خوشرنگ آوردم مخصوص اونایی که میگفتن مربای زردآلو یاد بده جاش توکانال خالیه بفرماییداینم
#مربای_زردآلو
زردآلو= یک کیلو
شکر=900 گرم
فرقی نداره از چه زردآلویی استفاده میکنین از این زردآلوهای کوچیک یا بزرگ ها تنها تفاوتی که داره تو رنگشه زردآلوهای بزرگ کمرنگ ترن اما این کوچیکا خوش رنگن و به طبع باعث خوش رنگ شدن مرباتون میشن و اینکه سعی کنید از زردآلو های سفت استفاده کنید منظورم زردآلوی کال و سفت و ترش نیست، زردآلوی شیرین و سفت و رسیده
زردآلو ها رو بشورین و هسته شو در بیارین من به صورت درسته مربا رو آماده کردمتا مجلسی تر باشه شما اگه میخواین خوردنش راحت تر باشه میتونید نصف یا چهار قاچ کنید
داخل قابلمه یک لایه زرآلو و یک لایه شکر بریزید و بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین تا آب بندازه بعد روی حرارت متوسط رو به بالا قرار بدین تا شکر ها حل بشه و شروع به جوشیدن و کف کردن بکنه مواظب باشید که سر نره و سعی کنین کف روی مربا رو جمع کنینتا مربا شفاف تر باشه و وقتی تست کردین و دیدین شیره قوام اومده کمی آبلیمو اضافه و حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین خنک بشه و بعد داخل ظرف مورد نظر انتقال بدین و توی یخچال یا فریزر نگه داری کنید
اگه بعد از بیست و چهار ساعت دیدین زردآلو ها تون اصلا آب ننداختن یه استکان آب جوش روش بریزین و روی حرارت قرار بدین
سعی کنین بیشتر از یک کیلو نباشه مربا چون زمان بیشتری میبره و زردآلو ها وا میرن اگه مقدار بیشتری مربا میخواین دفعات بیشتری تهیه کنین
من وانیل و زعفران اضافه نمیکنم کلا طعم خود میوه رو دوست دارم ولی شما اگه دوست داشتید اضافه کنید
هسته های زردآلو رو هم پوست بگیرید و اواخر پخت یا بعدا بهش اضافه کنید ولی یادتون نره تست کنین اگه تلخ بود اضافه نکنین ولی معمولا شیرین هستن
خب دیگه فکر میکنم همه نکات رو گفتم امیدوارم تهیه کنید و راضی باشین.
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
.
.
#مرغ_بریون
یکی از راحتترین و شیکترین و خوشمزه ترین غذاهاست..😋
فقط حتما مرغتون کوچیک باشه که هم خوشمزه تر میشه و هم زودتر آماده میشه.
برای #مرغ_بریان من یک مرغ یکو نیم کیلویی رو از شب قبل کامل شستم و داخلش رو خوووب تمیز کردم. نمک و فلفل و سه چهار قاشق روغن زیتون و کمی زعفران دمکرده و آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کردم و داخل و خارج مرغ رو به این مخلوط آغشته کردم بعد یک دونه پیاز بزرگ رو روی مرغ و کمی هم داخل مرغ خلالی خرد کردم. روی ظرفرو سلفون کشیدم و گذاشتم یک شب تا صبح تو یخچال موند فرداش سه چهار قاشق ار آبی که ته ظرف جمع شده برداشتم و کمی زعفران و کمی زدچوبه و کمی روغن زیتون بهش اضافه کردمو باز به همه جای مرغ از این موادزدم. یک دونه سیب زمینی و یک عدد هویج رو حلقه ای خرد کردمو کف ظرف چیدمکمی هم از پیازهایی که روی مرغ ریخته بودم کف ظرف ریختم و مرغ رو که از پیازها جدا کردم روی این مواد گذاشتم. رانهاش رو با نخ دندون بستم در ظرف رو گذاشتم(میتونید از فویل هم استفاده کنید) گذاشتم تو فر از قبل گرم شده با صدوهشتاد درجه. و هر نیم ساعت بیرون آوردم و با یک فرچه از آبی که کف ظرف جمع شده به همه جای مرغ زدم. نیم ساعت آخر در ظرف رو بر داشتم و روی مرغ رو با یک قاشق کچاپ خووب رومال کردم. در آخر اگر روش خوب سرخ نشده بود پنج دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا سرخ بشه. مرغ من یکو نیم ساعته آماده شد. برای تشخیص پختش یک عدد خلال رو وارد گوشت کنید اگه به راحتی فرو رفت یعنی پخته و نباید زیاد بمونه تو فر چون خشک میشه. ولی اگه خلالخوب فرو نرفت و موقع فرو رفتن آب از گوشت خارج شد پس هنوز نپخته. فقط یادتون باشه موقع سرو حتما نخ های مرغ رو جدا کنید. نوش جون هر کسی که درست میکنه و کنار خانواده اش لذت میبره.
.
. .
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
#كوكو_سيب_زميني_و_پيازچه_با_سسس_مخصوص
چهار تا سيب زميني آبپز و رنده شده+سه ساقه سبز پيازچه ريز خرد شده+يك تخم مرغ كوچك+دو ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+آرد سفيد يا آرد سوخاري دو تا چهار ق غ:مخلوط كنيد،در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.
سس گوجه
يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه
اين كوكو به همراه اين سس،عاليه
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
#رول_گوشت_قارچ
گوشت چرخ کرده رو در یک عدد پیاز رنده شده همراه کمی نمک و زردچوبه و پودر پاپریکا و ادویه لازانیا و دوحبه سیر رنده شده تفت دادم قارچای خرد شده رو هم اضافه کردم .. وقتی قارچا سبک شد و آبشون کشیده شد نصف قاشق رب هم زدم همینطور در حین تفت فلفل دلمه ای نگینی شده یا فلفل سبز خردشده هم میتونین بزنین . مایه ک آماده شد نونها رو ب اندازه ی دلخواه برش زدم طبق تصویر شماره ۳ از مایه روی یک طرف نون ریختم و پنیر اضافه کردم و رولشون کرده در روغن سرخ کردم
شما میتونین از سینه ی مرغ و یا حتی سویا استفاده کنین . تقریبا مثل بورک میشه ولی اون با خمیر یوفکا درست میشه
نوش جان ❤️
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
✅خواص آلو
وَ إِنَّ الْإِجَّاصَ الطَّرِيَ يُطْفِئُ الْحَرَارَةَ وَ يُسَكِّنُ الصَّفْرَاءَ وَ إِنَّ الْيَابِسَ مِنْهُ يُسَكِّنُ الدَّمَ وَ يَسُلُّ الدَّاءَ الدَّوِي
✍همانا آلوی تازه گرمی را خاموش میکند و صفراء را تسکین میدهد و آلوی خشک غلبه خون را تسکین میدهد و بیماری سخت و خطرناک را از بدن خارج میکند.
📚 الکافی،ج۶ ،ص۳۵۹
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
#چلو گوشت
پیاز رو به مقدار درشت خرد کن با چن تا سیر بعد یکم بذار سرخ بشه نه زیاد گوش تا رو بهش اضافه کن و هر دو طرفشون رو تف بده همره پيازا
وقتی تف دادی تا روی گوشت آب بریز و بذار که با شعله ملایم بپزه
نیم ساعت آخر فلفل سیاه و نمک اضافه کن
و کمی پودر سیر
بذار تا آب گوشت حدود یه لیوان یا کمی بیشتر بمونه
این مدلی خوشمزس
من خودم چلو گردن و ماهیچه رو با این روش ميپزم
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
شكلاتهاي قالبي سی صد گرم شكلات تلخ مرغوب را با سي گرم كره و پنجاه گرم شكلات شيري مخلوط كرده و ذوب مي كنيم كمي از شكلات را ميريزيم تو قالب و روش يك عدد اسمارتيز و تكه اي از كيت كت قرار ميدهيم و روشو با بقيه شكلات مي پوشانيم ،،هر كدام از شكلاتها را ميتونيد داخلشو با هر چي دوست داريد پر كنيد شكلات را درون يخچال قرار بدهيد تا سفت بشه بعد از قالب جداش كنید
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
#كلوچه گوشت
خمير:
مواد لازم :
آرد 3لیوان
شیر1لیوان گرم
مایه خمیر1قاشق غذاخوری
نمک 1قاشق چایخوری
روغن 1/3لیوان
این خمیرمثل بقیه خمیرهادرست 1ساعت استراحت درجای گرم حجمش دوبرابرشه
مواد لازم براي داخل خمير
پياز رو با گوشت سرخ ميكنيم
بعد فلفل دلمه وهويچ رو ريز خورد كرده داخلش ريختم وسرخ كردم سپس قارچ خورد شد رو جدا تفت دادم وهمراه با نمك وفلفل وزرچوبه وكمي هم مرزه خشك داخل موادم اضافه كردم
خمير رو باورنه باز كردم وسپس با قالب گرد قالب زدم واز اين مواد ريختم ودر اخر پنير پيتزا روش ميريزم وب هر مدلي ك دوست داريد ميپيچيد
وبعد در اخر بازرده ي تخم مرغ وزعفران روي خمير رو رومال كردم
وب مدت ١٠دقيقه البته بستگي ب درجه ي فر داره من با ١٨٠درجه گذاشتم
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶نقش نمک درتامین سلامت بدن
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به
هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚دکتر اکبری
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
آشپزی ونکات اسلامی
#کشک_مغز_پسته #اشکنه_پسته 😋😋😋😋😋😋😋😋😋 #غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید ☘☘☘☘☘ @menoes
سلااام دوستان🌷
غذای اصیل وسنتی رفسنجان #کشک_مغز_پسته 😍بسی خوشمزه غذاهای سنتی بسیاری در کشور وجود داره هر کدام متناسب با آب وهوای آن منطقه به وجود آمده.از جمله این کشک مغز شما هم با یکبار امتحان کردنش عاشقش میشید.
بریم سراغ کشک مغز خوشمزه یا همون #اشکنه_پسته.
پسته رو با دستگاه مخلوط کن ویا غذا ساز پودر کنید.
کشک رو با آب رقیق می کنیم
پیاز رو با روغن حیوانی تفت بدید ندارید از همون روغن مصارف خونگیتون استفاده کنید .
پیاز وقتی تفت خورد زردچوبه وفلفل رو باهاش تفت بدید. پودر پسته اضافه کنید وبا شعله کم تفت بدید تا پسته روغنشو پس بده .آخر سر یکی دو حبه سیر رنده شده،ونعنا وترخان خشک رو اضافه وباهاش تفت میدهیم.کشک رقیق شده رو اضافه میکنیم. وقتی جوش اومد نمکشو بچشید اگر کم نمک بود نمک بزنید فلفل سیاه اضافه. شعله رو خیلی کم کنید ودرشو بزارید تا غذا جا بیفته.(حدود ده الی پانرده دقیقه) به همین راحتی به همین خوشمزگی😍
به روش دیگه هم میتونید درست کنید بعد از اینکه پسته تفت خورد یک لیوان آب بریزید حدود ده دقیقه بپزه سپس کشک رو بریزید در این صورت کشک نیاز نیست رقیق بشه بریزد وهم بزنید تا کشک گرم بشه وگاز رو خاموش کنید
عزیزان مقدار مواد لازم این غذا ذایقه ای هستش و مقدار پسته تو خونه 😉هرچه پسته بیشتر خوشمزه تر
با انواع مغزها میتونید درست کنید با گردو هم عالی میشه
دستگاه آسیاب ندارید مغز پسته رو بین دو نایلون بزارید وبا چکش بکوبید.
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
.
حدودا دو ماه پیش مشهد بودم رفتیم یه رستوران ترکمنی و یه غذای خوشمزه خوردیم به اسم #بوروک، فهمیدم این یه غذای ترکیِ به اسم #مانتی و یه عده هم میگن که این یه غذای افغانیه به اسم #منتو وتوکشورای دیگه به اسمهای دیگهای هم معروفه
.
وقتی برگشتم خونه رفتم دربارهش تحقیق کردم و دیدم همه درست میگن، این غذا نوعی دامپلینگه که بیشتر در آشپزی ترکی متداوله اما در قزاقزستان، آسیای مرکزی، افغانستان، ازبکستان، ارمنستان و غیره هم رواج داره و شامل یه خمیره که با گوشت تکهای یا چرخکرده پر شده و بعد جوشونده یا بخارپز میشه.
.
این مانتی که من درست کردم با یه رسپی ترکیِ و به این صورته که اول دو تا تخممرغ رو با چنگال با دو ق چ نمک و نصف لیوان آب مخلوط میکنین، بعد سه لیوان آرد رو کمکم بهش اضافه میکنین و با دست ورز میدین تا تمام آرد به خوردش بره. وقتی خمیر یکدست و لطیف شد روشُ میپوشونین و میذارین یه ربع تا بیست دقیقه بمونه و عمل بیاد. تو این فاصله چهارصد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز متوسطِ رنده شده، یک ق چ نمک و مقداری فلفل سیاه مخلوط میکنین. بعد که خمیر آماده شد روی سطح کار به صورت خیلی نازک بازش کنین و با چاقو به صورت مربعهای دو در دو یا سه در سه سانت برشش بزنین. رو هر تکه یه کوچولو از مخلوط گوشت بذارین و گوشههاشو به هم بچسبونید و به شکل بقچه در بیارینش. دورشون یکم آرد بپاشین که به هم نچسبن. بعد تو یه قابلمه مقداری آب جوش و نمک بریزین و مانتیها رو بریزین توش تا یه ربع بپزن. تو این فاصله دو حبه سیر رو رنده بزنین و بهش یه لیوان ماست و کمی شوید خرد شده اضافه کنین. تو یه ماهیتابه کوچولو یکم کره رو آب کنین و بهش پودر چیلی اضافه کنین. وقتی مانتیها آماده شدن آبشونو بکشین و بریزیدشون توی ظرف سرو، روش از سس ماست بریزین و در نهایت کره و فلفلها رو بریزین روش و از طعم عالیش لذت ببرین 😍😋
.
.
پ.ن من از ماست یونانی استفاده کرده بودم و چون خیلی سفت بود خوب روی مانتیها پخش نشد ولی موقع خوردن هم زدیم و تمام سطح مانتیها با سس ماست پوشونده شد و کلی خوشمزهترشون کرد😋
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
#غذاها_را_به_نیت_نذری_بپزید
☘☘☘☘☘
@menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅خواب عمیق با طعم سیر
✍از قدیم مردم برای درمان بیخوابی از شیوه گذاشتن یک حبه سیر در زیر بالشت استفاده می کردند؛ شاید عجیب به نظر برسد که رایحه قوی سیر بتواند آرام بخش باشد اما مشخص شده است که استنشاق ترکیب گوگردی سیر به انسان کمک میکند تا تمام شب را راحت بخوابد.
به گزار ش ایرنا،خواص سیر به قدری زیاد است که با خواندن فواید و خواص آن شاید خود را مجبور به استفاده از آن در هر وعده غذایی و در طول روز بکنید اما در برخی موارد هم باید در مصرف سیر احتیاط کرد. به طور خلاصه اما مفید میتوان گفت که سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B2، B1 و B3 است.
از گذشته تا کنون از سیر برای تصفیه خون استفاده میشده است. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.
📚منبع: سایت دکتر روازاده
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅