#ناگت_مرغ
سینه مرغ چرخ شده 400 گرم
پودر نان و یا پودر سوخاری یک فنجان
سیر سه حبه رنده شده
صد گرم پنیر رنده شده موزرلا
نصف قاشق چ آویشن نصف قاشق چ پودر تخم گشنیز. نمک و فلفل و دو قاشق آبلیمو تازه
همه مواد بالا رو با هم مخلوط کنید و کاملا ورز بدید یا داخل غذا ساز بریزید و میکس کنید.بعد ورز دادن نیم ساعت بزارید داخل یخچال. بعد از این زمان به دستتون کمی آب بزنید به اندازه گردو و یا بزرگتر بردارید و فرم بدید بعد داخل پودر سوخاری بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید.
نکته:
دوستان میتونید یک عدد تخم مرغ رو با یک چهارم فنجان شیر و کمی آویشن و کمی پودر سیر مخلوط کنید و خوب با چنگال بزنید.بعد ناگت رو اول به تخم مرغ همزده آغشته کنید بعد داخل پودر بغلتونید و بعد داخل روغن سرخ کنید.من روش اول رو درست کردم و به نظرم اصلا نیازی نداره به تخم مرغ باز هرجور راحت ترید ❤
راستی میتونید یک بار به مقدار بیشتر درست کنید و توی زیپ کیپ و یا ظرف در دار قرار بدید توی فریزر و برای روزایی که عجله دارید و یا مهمون سر زده دارید سرخ کنید .
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
طرزتهیه #بستنی_سرخ_کرده
مواد لازم👇👇
بستنی وانیلی 2 لیوان
کورن فلکس 1 لیوان
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 1/3 لیوان
شیر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
عسل مقداری
بستنی سرخ شده
طرز تهیه : کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.
با استفاده از اسکوپ یا هر وسیله دیگری بستنی ها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند.
تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، بستنی ها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را خوب بپوشانید و به مدت 3 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس بستنی ها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند ( برای هر بستنی 20 ثانیه زمان کافیست ) ، پس از آماده شدن میتوانید بستنی را همراه با عسل ، خامه ، سس شکلاتی و … سرو کنید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
بستنی سرخ کرده
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍢🍚🍷 یه شام سبک، خوشمزه و مقوی
هر روز/ چهاروعده خوشمزه و آسون با نون سیر
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩 ☕️ یه میان وعده لذیذ
هر روز/ چهاروعده خوشمزه و آسون با نون سیر
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه درست کردن کیک های راه راه براتون سخته این راه میان برشه 😊👌
میتونید کیک رو که کاملا داخل یخچال سرد شده با قلمو و رنگ های خوراکی رنگ کنید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکی میخوای حسرت #بافتنی های خوشگل وفانتزی رو بخوری🧐
سریع عضو شو که آموزش داریم چه آموزشایی😋
کانالش تکه🤩 من نمیگم همه میگن 👇😉
http://eitaa.com/joinchat/1134297098C2d7a33b56d
اینطوری نمیشه عضوشو☝️خودت ببین💃
سریع میره بالا ، بیا قلابتو دست بگیر
🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/1134297098C2d7a33b56d
بیا #اینجا پولدار شو⇡🤑
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
من خیلی دنبال کارگشتم😞
ولی با بچه سخت بود بیرون ازخونه😔
تا اینکه این کانال روپیداکردم😍👇
با آموزشهای عالی این کانال الان روزی #500تومن درآمد دارم🤑
http://eitaa.com/joinchat/1134297098C2d7a33b56d
اگه دنبال #کسب و #کارخونگی هستی بیا اینجا👆😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقاشی روی فوندانت با قلمو و رنگهای خوراکی و دورگیری با ماژیک خوراکی
کافیه ذوق و استعداد نقاشی داشته باشید تا کارهای هنری زیبایی خلق کنید
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
✅آبگوشت گوسفندی خون ساز است
✍اگر در هفته حداقل ۲ بار مصرف کنید
افرادی که دچار کم خونی شده اند را درمان میکند و خون مفیدی را به بدن می رساند.
📚سایت دکتر روازاده
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
سلاااام
امروز یکشنبه متعلق به اقا #امیرالمومنین ع و خانوم #فاطمه زهرا س هست
امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید و مادران بی بی فاطمه و اقا امیرالمومنین ع 😍
با ذکر #یارحمان✨✨
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
بیسکوییت بستنی توت فرنگی❤️😍
مواد اولیه :
برای ۸ نفر
خامه به میزان لازم
توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده)
بستنی وانیلی به مقدار لازم
بیسکویت ۱بسته (ساقه طلایی یا کرمدار)
طرز تهیه:
یک قالب کیک (گرد) ۲۰ سانتیمتری را با کاغذ روغنی یا فویل میپوشانیم و بمدت ۱۰ دقیقه در فریزر میگذاریم تا سرد شود.
بستنی را در یک کاسه با همزن برقی حدودا ۲ دقیقه میزنیم تا نرم شود اما همچنان حالت خودش را حفظ کند.
نصف توت فرنگی های خرد شده را به بستنی اضافه میکنیم و حدودا ۱ دقیقه میزنیم تا بستنی صورتی رنگ شود. سپس بستنی را با توت فرنگی های له نشده مخلوط میکنیم و به قالب کیک سرد شده منتقل کرده، سطحش را صاف میکنیم. بیسکویت را خرد کرده و با نصف خامه مخلوط میکنیم و روی بستنی میریزیم و حداقل ۲ ساعت در فریزر قرار میدیم تا حالت بگیرد. (اگر بیش از ۲ ساعت در فریزر میگذارید باید روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا یخ نزند
بعد از آماده شدن بیسکویت بستنی بقیه خامه را میزنیم تا فرم بگیرد. بستنی را از قالب بیرون می آوریم و از خامه برای تزئین کیک بستنی استفاده میکنیم.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
آیا میدانید نمک طبیعی و دست نخورده بشر،فشار خون را تنظیم میکند و حتی فشار بالا رو پایین میاورد ،امتحان کنید .
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
@menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅ اهمیت بسیار بالای آش ها در سلامت انسان
✍براندازی آش ها در ایران یک طرح استعماری بوده است یک پزشک غربی در کتاب خود بعداز نام بردن از انواع آشی که مردم درتبریز می پخته و تناول می کردند نام می برد، می گوید تا زمانی که مردم از این آش ها استفاده می کنند بیمار نخواهند شد. با خوردن آش و سوپ معده هیچ وقت آسیب نمی بیند و بدن همیشه با نشاط و قوی خواهد بود.
کسی که آش می خورد دیگر آب نمی خورد چون آب از طریق آش به بدن تزریق شده است و غذا به سرعت جذب بدن شده و هضم های چهار گانه نیز با سرعت انجام می شود. مادران باید توجه داشته باشند که خانواده ای که آش جزو غذاهای اصلی آن است بیمار نخواهند داشت. ما در گذشته به تعداد ایام سال (بیش از 365 نوع) آش داشتیم.
📚برگرفته از بیانات حکیم حسین خیراندیش
😏 تغذیه الان بیمارستانها به شدت مضره هست و بیمار روز به روز بدتر میشه ! مثلا به بیماری که مشکل گوارش داره مرغ و برنج و ماست و روغن مایع میدن همچنین به کسی که دیابت داره و مشکل قلب غذا ها یکسان و مضر است...
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
#آش_لخشك(خراسان)
آش لخشک يا آش لاخشه نوعی آش رشته اس که فقط با عدس و سبزی و رشته نازک و پهن به نام لخشک پخته ميشه كه خيلى هم خوشمزه اس
چاشنی اون هم کشک، نعنا داغ، پیاز و یا سیر داغ هم به اون اضافه می کنن.براى اين آش ميتونيد رشته هاى لخشك رو از بيرون تهيه كنيد و هم ميتونيد خودتون تو خونه درست كنيد.
براى درست كردن رشته لخشك اول یك پیمونه آرد رو با یك قاشق چایخوری نمك مخلوط كنيد (بهتره آرد رو الك كنید) و یك دونه تخممرغ و چند قاشق آب به اون اضافه و خوب مخلوط كنید تا خمیر یكدستی به دست بياد (اگر نیاز بود آب اضافه كنید، تا خمیر به دست نچسبه) بعد یك ساعت خمیر رو استراحت بديد و بعد اون رو به قطر 2 میلیمتر باز كنيد و به پهنای 2 انگشت برش بزنید و بزاريد تو آفتاب یا با حرارت فر خشك كنيد.
حالا ميريم سراغ آش، اول دو دونه پياز رو سرخ ميكنيم. يك قاشق مرباخورى زردچوبه ، دو سه حبه سير رنده شده بهش اضافه ميكنيم و بعد ١٠ ليوان آب رو اضافه ميكنيم و بعد از به جوش اومدن آب ٢٠٠ گرم رشته لخشك رو به اون اضافه ميكنيم و ميزاريم مدت ١٠ دقيقه بجوشه ( لخشك ها رو هم بزنيد تا بهم نچسبه ) بعد نيم كيلو اسفناج آبپز و ساتوري شده ودوپیمانه عدس پخته رو به اون اضافه ميكنيم .براي تزئين آش هم از ، كشك و پياز داغ روغن گرفته شده استفاده ميكنيم توجه كنيد در اضافه كردن نمك به اين آش دقت كنيد چون لخشك نمك داره .
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
آشپزی ونکات اسلامی
#آش_لخشك(خراسان) آش لخشک يا آش لاخشه نوعی آش رشته اس که فقط با عدس و سبزی و رشته نازک و پهن به نام
طرز تهیه خمیر و لخشک 👆
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
هدایت شده از بنیاد تربیتی قرآنی سابقون
♦️ ثبت نام مدرسه قرآنی و تربیت محور سابقون
💠 پایه #هفتم پسرانه
جهت ثبت نام آزمون ورودی و کسب اطلاعات بیشتر به سایت مؤسسه مراجعه کنید👇
🌐 sabeghon.ir
📞 ۰۳۱_۳۷۷۳۷۰۵۰
👌 جهت آشنایی با روش فعالیت مدرسه ، پس از ثبت نام در سایت با اولیاء محترم جهت مصاحبه حضوری تماس گرفته خواهد شد.
🆔 @sabeghon_ir
آشپزی ونکات اسلامی
طرز تهیه خمیر و لخشک 👆 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پ
آش لخشک | طرز تهیه آش لخشک گناباد و مشهد
آش لخشک یکی از آش های سنتی مردم خراسانه.این آش خوشمزه از رشته های پهن و نازکی به نام لخشک که عموما به صورت دستی تهیه میشه درست میشه. به آش لخشک، لخشه یا لاخشه هم میگن.
طرز تهیه آش لخشک گناباد و مشهد
آش لخشک یکی از آش های محلی خراسان به حساب می آید . عده ای زادگاه واقعی آن را مشهد و عده ای نیز زادگاه آن را گناباد معرفی می کنند. رشته این آش با آش رشته متفاوت است. در طرز تهیه آش لخشک از نوعی رشته پهنه و نازک به شکل مربع استفاده می شود.
آش لخشک مانند آش چغندر اراک و آش سماق تویسرکان ، آش بوشهری ، غذایی محلی است که اغلب در خراسان و در شهر گناباد طبخ می گردد. آش لخشک یک آش پرملات است که به راحتی تهیه و آماده خوردن می شود. مواد لازم در نظر گرفته شده برای ۳ الی ۴ نفر کافی است. در ادامه طرز تهیه آش لخشک را مشاهده نمایید.
مواد لازم
نعناع داغ : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
کشک : ۱۵۰ گرم
نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
پیاز نگینی شده : ۳ عدد
لخشک : ۱۵۰ گرم
کشک : یک پیمانه
اسفناج : ۵۰۰ گرم
طرز تهیه لخشک
برای شروع طرز تهیه آش لخشک ، نیازمند تهیه لخشک هستید. بدین منظور ابتدا باید یک پیمانه آرد را با یک قاشق چای خوری نمک میکس و آن گاه آن را الک کنید. در ادامه می توانید یک عدد تخم مرغ و چند قاشق آب به آرد بیفزایید. بعد از طی این مراحل خمیری یک دست و نرم به دست می آید. اگر خمیر به دست شما می چسبد ، کمی آرد به آن اضافه کنید.
به خمیر به مدت یک ساعت استراحت دهید. این کار موجب می شود خمیر خودش را بگیرد. بعد از گذشت زمان استراحت ، خمیر را به قطر ۲ میلی متر با وردنه پهن کنید و آن گاه به اندازه ۲ انگشت آن را برش دهید.
دستور تهیه آش لخشک خراسان
طرز پخت آش لخشک خراسان شمالی
بعد از برش ، آن را در آفتاب یا فر خشک کنید. لخشک شما بعد از خشک شدن آماده طبخ می باشد.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
✅خرما علاج سـرطان
✍آیت الله العظمی بهجت گفته اند: «تعجب است که با این همه پیشرفت های علمی و طبّی هنوز نتوانسته اند سرطان را علاج کامل و یا از آن جلوگیری کنند و یا این که بفهمند از چه حاصل می شود. می گویند: عراق و مناطقی که نخلستان دارد و خرما خیز است، مبتلایان به سرطان خیلی کم و نادر هستند.
یکی از اطبّاء مدّعی بود که دارویی کشف کرده است که می تواند سرطان را درمان کند و گفته است که آن را از «قانون» شیخ ابن سینا برگرفته و عمده ی اجزای آن شیره خرماست.»
📚منبع: در محضر بهجت، ج۳، ص۱۵۸
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿