eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
تقریبا ۱ لیوان توتفرنگی یخ زده رو توی غذاساز ریخته و تا جایی که کاملا پوره بشه میکس میکنیم. سپس تقریبا ۱/۳ لیوان ماست رو به توت فرنگی ها اضافه کرده و دوباره خوب میکس میکنیم(توی این مرحله اگه مشکل رژیمی ندارین میتونین به همراه ماست مقداری شکر و یا عسل هم به موادتون اضافه کنید که من این کارو نکردم). حالا موادمون که آماده شده توی ظرف پهنی که کفشو کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و خوب پهن میکنیم به قطری که دوست داریم. سپس روی سطح موادمون از هر نوع مغز یا شکلات تخته ای ساده یا تلخ و یا میوه های خورد شده میریزیم همونطور که توی تصویر میبینید. بعد توی فریزر میذاریم به مدت ۳ ساعت یا حتی بیشتر میذاریم بمونه تا کاملا یخ ببنده. سپس میتونین به صورت شکلات تخته ای برش زده و نوش جان کنید😉 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🍓 مواد لازم : توت فرنگی ۲۰۰ گرم شیر نصف لیوان بستنی ۴ اسکوپ طرز تهیه : بستنی را به همراه شیر ، توت فرنگی در مخلوط کن بریزید و تا 3 دقیقه در مخلوط کن هم بزنید تا ترکیب بدست آمده یکدست شود . شیک ما آماده است ‌‌‌‌ 😋 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده شده و آب گرفته شده و جعفری و گشنیز ریز شده و یه حبه سیر و نمک و فلفل فراوون و کمی زیره و کاری و پودر پاپریکا مخلوط کردم و حسابی ورز دادم تا چسبندگی لازم رو پیدا کنه و بعد یه رینگ گذاشتم و توش رو با مواد پر کردم و با دست صاف کردم و خیلی اروم برداشته و تو تابه گذاشتم شما میتونید با دست هم بهش شکل بدید (کاملا سلیقه ایه) این همبرگر رو میتونید روی طوری و ذغال خیلی شیک و رژیمی درستش کنید یا مثل من تو تابه ی داغ و کمی چرب شده گریل کنید من قارچ رو هم خورد کردم و بعد از پخت و سرخ شدن همبرگرا قارچ ها رو هم با کمی نمک و فلفل نیم کوب سرخ کردم که با همبرگر واقعا عالی میشه نوش جااان 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
⁦⏺️⁩موادلازم . ⁦✔️⁩ماست1 پ ⁦✔️⁩آرد 2,5 پ ( میتونه کم تر یا بیشتر بشه ) ⁦✔️⁩بکینگ پودر 1 ق م ⁦✔️⁩نمک 1 ق م ⁦✔️⁩سرکه 1 ق م⁦✔️⁩ روغن مایع برای سرخ کردن . ⁦⏺️⁩مواد داخلی . ⁦✔️⁩پنیر خانگی یا سفید ، ⁦✔️⁩پنیر پیتزا ⁦✔️⁩جعفری خرد شده . . ⁦⏺️⁩طرزتهیه . همه ی مواد خمیر به غیر از آرد رو در ظرفی بریزید مخلوط کنید و آرد رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید و ورز دهید و بعدش روش رو خوب بپوشونید (با پاکت فریزر ) 15 دقیقه استراحت دهید و بعدش به 10قسمت تقسیم کنید ، در سطح مورد نظر آرد پاشی کنید و به اندازه بشقاب بازش کنید و در نصف خمیر مواد داخلی بریزید و نصف دیگر رو روی اون ببندید و کناره هاش رو به وسیله ی چنگال فشار دهید در قابلمه موردنظر روغن مایع بریزین روی حرارت گذاشته روغن داغ داغ شود و بعدش خمیرهارو دوتا دوتا سرخش کنید پشت رو سرخ شود ، داغ داغ سرو شود . نوش جونتون 😋 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🤩 حدود ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی متوسط یک عدد تخم مرغ و یک زرده برای رومال ۱ ق چ بکینگ پودر نمک و فلفل کمی ۱ تا ۲ ق غ روغن زیتون ۱۰۰ گرم آرد الک کرده پنیر پارمزان یک پیمانه سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید . پوره کنید و بعد خنک کنید . با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و‌ نمک و فلفل بزنید . اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه . از خمیر چونه درست کنید . پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید . ضخامت زیاد نباشه . سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید . خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید . با چنگال روی نونا خط بندازید . با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و رویه نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید . در صورت تمایل کنجد و یا زعفران یاسیاه دونه ویا شوید و ... روشون بپاشید . فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی بشه. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
2عدد تخم مرغ 2لیوان شیر نصف لیوان آب 1 ق م نمک 1/5لیوان آرد طرز تهیه👇🏻 ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را ‌می گذاریم. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
💗روزتون 💫 عـالی و بینظیـر 🌼 روزتون سرشار از 💗 موقعیتهای عـالی 💫 امیدوارم هفته تون 🌼 پراز فرصتهـای نو 💗موفقیتهای پی در پی 💫و عشق و برکت درتمام 🌼 مراحل زندگیتون باشه 💗روزتون زیبا و در پناه خدا امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون با قرائت سوره عصر جهت صبوری و سعه صدر ان شالله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودشون که بهش میگن صبحونه!🌯🧀🍞 آخه کدوم آدم بیکاری کله سحر پامیشه اینو درست کنه که واسه صبحونه بخوره؟؟؟🌯🧀🍞 چای شیرینتو بخور بابا! ☕️🌯😂😂 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🧆 😋 ▫️کدو سبز خورشی 2عدد متوسط ▫️سیب زمینی ابپز 1عدد اندازه یک نارنگی کوچک ▫️شوید خشک یا تازه 1ق غ سرپر ▫️پیازچه خرد شده 3 عدد ساقه و پیاز باهم ▫️1تخم مرغ کامل ▫️نمک و فلفل قرمز (کمی باید تند باشه) ▫️1ق پنیر فتا ▫️پودر نان خشک یا پودر سوخاری 1/2پ ▫️سیر 1حبه کوچیک له شده ▫️پنیر چدار با گودا به میزان لازم 🔸کدوها رو رنده کنید و حتما خوب خوب با چلوندن آبشو بگیرید در غیر اینصورت خوشمزه نمیشه و البته زمان سرخ شدن ترک میخوره. بعد سیب زمینی رنده شده سیر و شوید و نمک و فلفل و پیازچه رو همراه فقط زرده تخم مرغ باهم مخلوط کنید. حالا از مواد به اندازه یک توپ کوچیک بردارید (کوچیکش خوشگلتر)وسطش کمی پنیر چدار یا گودا بزارید (پنیر پیتزا بی طعمه ولی میتونید بزارید در کل پنیرهای طعمدار خوشمزش میکنه .میشه کلا پنیرو حذف کرد)بعد مواد و گردکنید اول تو سفیده تخم مرغ و بعد پودر نان بغلطونید و سرخ کنید و گرم سرو کنید ♦️بعنوان فینگر فود و یا مثل من یک وعده اصلی سرو کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🥘 😋 🔸اینم یه خوشمزه دیگه از گیلان عزیزمون این قورمه سبزی فرقش با بقیه قورمه سبزیا اینه که از مرغ استفاده میشه داخلش و لیمو عمانی نداره....اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه ( تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج ) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته اخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحا لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم ♦️برای روش هم بادمجون و گوجه رو سرخ کردم و سرو کردم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم، بعد درآوردم و دو تا پیاز متوسط رو خلالی کردم و توش تفت دادم تا طلایی بشه. بعد دو قاشق رب گوجه زدم و گذاشتم رنگشو پس بده، کمی فلفل و پاپریکا هم زدم، دو لیوان اب ریختم و مرغ سرخ شده رو گذاشتم توش با شعله کم بپزه. بادمجونا رو هم جدا سرخ کردم، نیم ساعت آخر پخت خورش روی مرغها چیدم و کمی سس خورشت رو روش ریختم. دو تا گوجه هم نصف کردم و توش انداختم و گذاشتم باهم بپزه. آخرش هم دو قاشق آبغوره بهش زدم. پ ن: برای تهچین هم مقداری برنج مونده داشتم، تقریبا یک پیمانه بود، تو یه کاسه یه تخم مرغ کوچیک تقریبا، دو قاشق ماست سفت، یک قاشق روغن و زعفرون دم کرده و کمی نمک رو باهم کاملا مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم. موقع دم کردن برنج اول اینو ریختم کف قابلمه ای که کمی روغن ریخته بودم، بعد روشو صاف کردم و بقیه برنج تازه آبکشی شده رو روش ریختم و دم کردم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴 پرخوری عامل کسالت در عبادت و منشأ بیماری‌ ها پیامبر گرامی صلوات الله علیه و آله فرمودند: دل‌ های خود را با خوردن آب و غذای فراوان نمیرانید،‌ ( زیرا ) دل نیز مانند کشت زار است، اگر آب فراوان به آن داده شود، می‌ میرد. 📚 مستدرک الوسائل، ج ۳، ص ۸۰ حضرت عیسی علیه السلام می فرماید: ای بنی اسرائیل! پرخوری نکنید؛ زیرا هر که زیاد بخورد، زیاد می خوابد و هر که زیاد بخوابد، کم تر نماز می خواند و هر که کم تر نماز بخواند، در زمره غافلان قلمداد می شود. 📚 میزان الحکمه، ج ۱، ص ۱۸۶ پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله می‌ فرمایند: بدان که معده مرکز و خانه هر دردی است و پرهیز ( از غذاهای نامناسب و زیاده‌روی در خوردن ) اساس هر داروی شفابخش است. 📚 بحارالانوار، ج ۱۰، ص ۲۰۵ 💢 امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: نزدیک ترین حالت بنده به خدا، وقتی است که شکم او سبک باشد. 📚 بحارالانوار، ج ۶۶، ص ۳۳۱ 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslam @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
_ماست 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
حدود پنج عدد بادمجان قلمی رو پوست کنده و به صورت مربع خرد کرده و روش کمی نمک می پاشیم و میذاریم عرق کنه و آب اضافیش در بیاد ، دویست گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز بزرگ رنده شده که آبشو گرفته ویک حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده میذاریم یخچال و3 تا دونه سیب زمینی متوسط رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم،یه دونه هویج رو هم یا نگینی ویا رنده میکنیم وسرخ می کنیم وبعد جمع می کنیم وبعد بادمجان رو تفت میدیم و درشو میذاریم تا بپزه وجمع میکنیم و توی همون روغن گوشت رو تفت داده و نصف ق چ پودر گل سرخ و نصف ق چ دارچین رو اضافه میکنیم تا بوش خوب آزاد بشه، بعد از روی حرارت برمیداریم و 4 یا 5 عدد تخم مرغ، بسته به بزرگی و کوچیکی اضافه می کنیم ونمک وفلفل و زعفران کافی وپودر گل سرخ و دارچین اضافه کرده و خوب مخلوط کرده ودر تابه نچسب یک ق غ روغن ریخته ومایه کوکو رو میریزیم و روش دمکنی میذاریم تا خودشو بگیره ،این کوکو هر قدر ضخامتش بیشتر باشه مجلسی تر هستش ونیاز به برگردوندن هم نداره ولی من برگردوندم تا طرف دیگرش هم سرخ بشه، برای تزیینش هم من از چیپس خلالی سیب زمینی و زرشک و خلال پسته استفاده کردم این کوکو بسیار خوشمزه هستش در مهمانی ها بعنوان پیش غذای بسیار لذیذ مورد استفاده قرار میگیره و همچنین بعنوان یه غذای کامل برای شام هم مناسبه، ان شاالله که درست کنین و لذت ببرین .نکته :چون همه مواد این کوکو با روغن سرخ میشه اگه در روغن زیاده روی بشه در آخر کوکو بسیار روغن پس میده، بنابراین موقع سرخ کردن مواد روغن اضافیشوسعی کنید بگیرین .من چون بعد از خرد کردن بادمجونا نمک پاشی کرده بودم دیدین که اصلا نمک نزدم و نمکش کافی بود پس در ریختن نمک هم دقت کنید وگرنه شور میشه 😊😊😊 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ امام حسین علیه السلام میفرمایند: شکم های شما از حرام پر شده که حرفهای مرا نمیفهمید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ امام حسین علیه السلام میفرمایند: شکم های شما از حرام پر شده که حرفهای مرا نمیفهمید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😅 مادربزرگ پز😍 کلیپ بالا طرز پیچیدن راحت دلمه برگ انگور هست👏👏👏👏😋 ▫️برنج دو پیمانه ▫️لپه یک چهار پیمانه لوبیا قرمز یک چهارم پیمانه عدس یک چهارم پیمانه لوبیا چشم بلبلی یک چهارم پیمانه ▫️پیاز داغ به میزان لازم ▫️سبزی قورمه سبزی سرخ شده میزان لازم ▫️رب ۳ الی ۴ قاشق ▫️ادویه، زرد چوبه، نمک، ▫️سس دلمه شامل ▫️روغن به میزان لازم بستگی به مقدار برنج ▫️سرکه یا آبغوره بستگی به ذایقه خودم ترش ترش درست میکنم مقدار ابغوره رو زیاد میریزم ▫️اب جوش به مقدار لازم ابتدا حبوباتی که از شب خیس شده میپزیم بعد از پخت با برنج خام مخلوط میشه سبزی قورمه سبزی+پیازداغ+رب+ماست+ادویه_ آبغوره یا سرکه خوب مخلوط میشه این مواد داخل همه صیفی جات خوشمزه میشه برگ انگور،بادمجون،کدو،فلفل دلمه،کاهو،کلم،پیاز مواد رو داخل این صیفی جات میریزیم داخل قابلمه میچینیم ته قابلمه یه لایه برگ انگور اگر بود میچینیم اگر تبود لازم نیست قشنگ وقتی چیدیم یک در قابلمه کوچکتر از اون قابلمه دلمه ها روی مواد میذاریم تا مواد تکون نخورن بعد تا روی سطح مواد آبجوش میریزیم و مقداری روغن زیرشو کم میکنیم بعد جوش تا به دل و ارام پخته بشه این دلمه بخاطر حبوباتش فوق العاده خوش خوراکتر از دلمه با گوشت چرخ کرده هست میتونید امتحان کنید حتما به حرف بنده میرسید نکته ای درباره دلمه کلم باید ته کلم رو دراورد و کل کلم رو تو قابلمه ای روی گاز میذاریم داخل آب جوش تا نرم بشه و ورق ورق میکنیم تا زمان پخت کلم کم بشه من خودم عاشق دلمه کلم هستم 😋 امیدوارم بپزید و کیف کنید از نوش جان کردنش☺️😋😋😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🔴 معده، لانه بیماری ها ✍امام صادق علیه السلام: بدان که همانا معده لانه ریشه های بیماری است و همانا پرهیز، خودش درمان است. 📚 بحارالانوار، ج ۵۸، ص ۳۷۰ 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
🥗 😋 🔸اول از همه تیکه های سینه مرغ رو مزه دار میکنیم. سینه های مرغ رو به اندازه دلخواه برش زده و توی ظرف مناسب ریخته بهش پودر پیاز یا یدونه پیاز رنده شده، پودر سیر فراوان، پاپریکای فراوان، فلفل سیاه به همراه پودر لیمو و یا عصاره لیموی تازه، پول بیبر، نمک و ۱ ق غ خ روغن زیتون میزنیمو خوب با هم میکس میکنیم و میذاریم نیم ساعت استراحت کنه. من از یه بسته کنسرو لوبیا سیاه استفاده کردم شما هر لوبیا و حتی نخود اگه دوست دارین میتونین استفاده کنین. کاهو، خیار، گوجه ترجیحا گیلاسی، پیاز، پیازچه، شوید، ذرت پخته شده، همه رو با هم توی یه ظرف میریزیم. حالا مرغایی که مزه دار کردیمو توی تابه رژیمی بدون روغن میذاریم گریل بشه اول حرارت بالا بعد حرارتشو کم میکنیم که مغز پخت شده و خوب گریل بشن. حالا لوبیا هامونو به همراه مرغمون به سالاد اضافه میکنیم. توی یه کاسه تقریبا نصف لیوان ماست ساده و ماست چکیده رو به همراه نصف آب لیموی تازه و نمک ۱ حبه سیر رنده شده پودر پیاز و ۱ مشت شوید تازه خورد شده، همه رو با هم خوب یکدست میکنیم و به سالادمون اضافه میکنیمو خوب مخلوط میکنیم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا