#دلمه_کدو_حلوایی
یک نوبرانه شیک پاییز ی دلمه کدو حلوایی
مواد لازم :
برنج 1 پیمانه (160گرم)
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
کدو حلوایی 1 عدد (1520گرم)
کره یک دوم پیمانه (80گرم)
عسل یک دوم پیمانه (160گرم)
دارچین (پودر شده) یک قاشق چایخوری (3گرم)
جوز هندی (پودرشده) یک قاشق چایخوری (3گرم)
زنجبیل (پودر شده) یک قاشق چایخوری (3گرم)
آب لیموترش یک چهارم پیمانه (40میلی لیتر)
پیاز (خرد شده) 1 عدد (140گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند) 400 گرم
زرشک (شسته و خشک شده) یک چهارم پیمانه (20گرم)
شکر یک چهارم پیمانه (38گرم)
زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) 3 قاشق سوپخوری (42میلی لیتر)
سبزی (پاک و خردشده) 150 گرم
طرز تهیه
1.برنج را با آب و مقداری نمک به مدت سه ساعت خیس کنید و قبل از پخت، آب روی آن را خالی کنید. کدو حلوایی را بشویید و خشک کنید. سرِ کدو را برش داده و داخل آن را خالی کنید؛
2.نیمی از کره را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. عسل، نیمی از دارچین، جوز هندی، زنجبیل، آب لیمو و مقداری فلفل سیاه را به کره افزوده و تفت دهید؛ سپس از روی حرارت بردارید و دیواره داخل کدو و درِ کدو را با آن مزهدار کنید؛
3.در قابلمهای مناسب مقداری آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. سپس برنج را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید به مدت هشت دقیقه تا نیم پز شود، سپس در آبکش بریزید؛
4.پیاز را در تابهای حاوی مقداری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید، حرارت را زیاد کنید تا آب گوشت تبخیر شود؛
5.زرشک و شکر را به گوشت افزوده و مخلوط کنید. نیمی از زعفران، باقیمانده دارچین، جوزهندی، زنجبیل، آب لیمو، مقداری نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و مجدداً همه مواد را تفت دهید، سپس از روی حرارت بردارید، سبزی و برنج را نیز به آن اضافه و مخلوط کنید؛
6.داخل کدو را با مخلوط بالا پُر کنید. درِ کدو را گذاشته و در سینی مخصوص فر قرار دهید. باقی مانده کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و به همراه مابقی زعفران روی پوست بیرونی کدو بمالید؛
7.سپس مواد را در طبق وسط فری که از یک ربع قبل با حرارت 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کردهاید به مدت یک ساعت و 30 دقیقه قرار دهید تا کاملاً پخته شود. در مرحله آخر، دلمه را در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.
نکته :
سبزی شامل تره و جعفری جمعاً 120 گرم و نعناع 30 گرم میباشد.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
#میگو_سوخاری 🍤
🔸میگو ها رو شستم و به مدت نیم ساعت با کمی زرد چوبه،پاپریکا،نمک و 3 قاشق روغن زیتون و یک قاشق آبلیمو استراحت دادم..
بعد خمیر بنیه "مارک تردک" که پودرش رو آماده از سوپر مارکت خریده بودم، طبق دستورش که روی کارتنش نوشته شده آماده کردم و دونه دونه میگو ها رو اول توی خمیر زدم و بعد انداختم توی روغن داغ و حدود 2 دقیقه بعد وقتی طلایی میشدن از روغن خارج میکردم و روی دستمال کاغذی میذاشتم تا روغن اضافیش کشیده شه و برای قارچ های سوخاری هم همین کارو انجام دادم..
سس_تار_تار که مخصوص میگو هست رو اصلا فراموش نکنید 3 تا خیار شور رو یا رنده بزنید یا ریز خرد کنید کمی گشنیر ساطوری بهش اضافه کنید و 4 قاشق سس مایونز،فلفل،یک عدد سیر رنده شده که دلبخواهیه، بچشید و اگر نمک لازم داشت نمک بزنید و در کنار میگو ها سرو کنید..
برای قارچ سوخاری هم حتما از سس کچاپ استفاده کنید
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
#تزئین_کدو_حلوایی_پخته
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
#شکلات_نارگیلی 🥯 😋
▫️شکلات سفید ۲۰۰ گرم
▫️پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
▫️وانیل کمی در صورت تمایل
▫️شکلات شیری و نقل رنگی برای تزیین
🔸شکلات را خرد کنید و روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود.
از روی شعله بردارید و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.
به اندازه یک قاشق غذا خوری روی کاغذ روغنی قرار داده و با انتهای خودکار یا انگشت وسطش سوراخ ایجاد کنید بعد از ۱ ساعت با شکلات رنگ دلخواه ذوب شده تزیین کنید و نقل رنگ دلخواه بپاشید
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_کدو_حلوایی
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
مریم بانو :
#شیرین_عسل
مواد لازم :
بیسکوئیت ساده گرد : ۲۶ تا ۳۰ عدد (من ساقه طلایی)استفاده کردم
پودرژله آلوئورا : یک بسته
آب : یک سوم لیوان
شکلات : تقریبا ۲۰۰ گرم
روغن مایع : ۱ یا ۲ قاشق غ
طرز تهیه:
اول پودرژله رو با آب مخلوط کرده وبعد میزاریم روی بخارآب بصورت بنماری کاملا شفاف وحل بشه هراز گاهی یه همی میزنیم .
بعد یک قاشق عسل رو اضافه می کنیم وهم میزنیم تا حل بشه حالا از روی حرارت برداشته بعد ۱۰ دقیقه با همزن برقی خوب میزنیم تا فرم بگیره .مثل خامه بشه . ظرف بر گردونی نریزه .
داخل قیف مواد رو میریزیم . از مواد روی یک بیسکوییت ریخته و سریع یک بیسکوئیت دیگه روش قرار داده به آرومی فشار میدیم تا مواد وسط کاملا بین بیسکوییت ها قرار بگیره .
باید سرعت عمل داشته باشیم چون مواد زود سفت میشه .
بعد نیم ساعت بیسکوئیت ها رو تو یخچال میذاریم .
شکلات روبنماری رو بخار کتری میزاریم و روغن مایع رو اضافه می کنیم(اگه می خواین شکلاتش سفت باشه روغن نریزید کمی شکلات بیشتر کنید) مخلوط کرده ، بیسکوئیت ها رو داخل شکلات قرار داده باید همه جای بیسکویت ها شکلاتی بشه بعد روی توری یا هر صافی گذاشته تا شکلات اضافه بریزه
یکساعت تو یخچال میزاریم بعد آماده سرو میشه . وروشم با شکلات ترافل تزیین کردم .
نکته :
بسکوئیت ساقه طلایی ترده با احتیاط استفاده کنید .
مواد دقیق استفاده کنید مخصوصا آب دقیق بریزید .
عسل وگلوکز باشه حتما من عسل ریختم
پودر ژله هر رنگی دوست داشتین میشه ولی من آلورا زدم . عالی بود مزش..
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
#کلوچه_کنجدی نرم
مواد لازم :
پودر شکر 1 لیوان
تخم مرغ درشت 2 عدد
آرد سفید 3 لیوان
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کنجد به میزان دلخواه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3/4 لیوان
ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری پر
دستور تهیه :
ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.
آرد ،نمک و وانیل رو سه مرتبه الک کرده و با پودر هل به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا.
نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم یا اگه عجله ندارین دو سه ساعت داخل یخچال قرار بدین.
از فریزر که بیرون آوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم. و یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد میغلطونیم و توی سینی فر میچینیم و تو فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه میذاریم تا بپزه که البته بسته به دمای فرتون ممکنه کم تر یا بیشتر طول بکشه. در انتهای پخت اگه دوس داشتین گریل رو روشن کنید تا روی کلوچه ها طلایی بشه .
حواستون باشه اگه کلوچتون زیاد داخل فر بمونه سفت میشه.
همینطور بچه ها کمی که از داغی افتاد حتما داخل ظرف دربسته بذارید چون در دمای محیط کلوچه خشک میشه.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
#سس
#سس_زرشک
زرشکای پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم)
مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار.
از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین.
امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
#نان_سیر_و_پنیر
🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀
مواد لازم:
دو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز🥄
سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه🍾
يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید
نون باگتها 🥖رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا🧀 بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید
نوش جان 😋😋
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami