eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقایون وقتی میخوان آشپزی کنند🙃😝😝 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
(مناسب عصرانه) : مواد لازم : کنجد به میزان لازم زرده تخم مرغ و زعفران (جهت رومال) بمیزان لازم شیر یک دوم پیمانه بیکینگ پودر یک چهارم ق چ خمیر مایه نصف ق چ کره 250 گرم آرد بمیزان لازم حدود نیم کیلو نمک یک چهارم ق چ تخم مرغ 3 عدد نان گاتا یا به قول بعضیا کاتا یه نان بین المللی هست و بیشتر توی آمریکا و ارمنستان تهیه میشه. نان خوشمزه ای هست و خیلی تغییرات میشه توش داد. این نان برای افرادی که در تهیه خمیر مشکل دارن خیلی مناسبه چون طرز تهیش به نسبت سایر نانها خیلی سادست. طرز تهیه: تخم مرغها رو نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا سرد نباشن بعد اونها رو داخل ظرف مناسب بشکنید و با شیر و خمیر مایه مخلوطش کنید. بعد کره نرم شده را که قبلا از یخچال بیرون گذاشته اید و خرد کرده اید را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. آرد با بیکینگ پودر و نمک را حد اقل 3 بار الک می کنیم و کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم و ورز میدهیم. کمی آرد روی میز میپاشیم و خمیر را روی میز انداخته وخوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود وتا زمانی که به دست نچسبد ورز میدهیم. اگر لازم بود در حین کار کمی آرد هم اضافه کنید. سپس خمیر رادر کاسه تمیز میگذاریم وسلفون میکشیم نیم ساعت میگذاریم استراحت کند. بعد از استراحت خمیر را به اندازه های کوچک چانه میگیریم (این مقدار را به چهار قسمت تقسیم کنید). خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر رو مجددا باز میکنیم. نباید نازک باشد و به حالت گرد وردنه میکشیم. از مغزی مخصوص گاتا وسط خمیر گذاشته دور خمیر را مانند بقچه جمع میکنیم. دوباره با دست کمی فشار میدهیم تا کمی پهن بشه. در سینی فر با فاصله میچینیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه استراحت کنه. طرز تهیه مغز نان: 1) شکری: یک لیوان آرد را تفت بدید و بعد از خنک شدن نصف لیوان شکر را به آن اضافه کنید و در آخر 100گرم کره نرم را به آن اضافه کنید تا مثل خرده نان شود. 2) شکلاتی گردویی: 70 گرم کره را روی حرارت ملایم میگذاریم. 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به اون اضافه کنید. وقتی که حل شد از روی حرارت بردارید و به مخلوط 50 گرم آرد تفت داده شده و 50 گرم پودر قند اضافه کنید تا خمیر شود و یک دوم پیمانه گردوی خرد شده هم به این مخلوط اضافه کنید. خمیر رو مجددا باز میکنیم. نباید نازک باشد و به حالت گرد وردنه میکشیم. از مغزی مخصوص گاتا وسط خمیر گذاشته دور خمیر را مانند بقچه جمع میکنیم. دوباره با دست کمی فشار میدهیم تا کمی پهن بشه. در سینی فر با فاصله میچینیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه استراحت کنه. فر رو هم در این فاصله با دمای 200 درجه روشن میکنیم تا گرم شه. بعد از نیم ساعت استراحت رومال زرده تخم مرغ و زعفران و کنجد رو با برس روی خمیر میزنیم و میزاریم برای حدود نیم ساعت بپزه. نکات: 1) در صورت تمایل به مواد مغز نان کمی دارچین و گلاب هم اضافه کنید. 2) در صورت تمایل مقداری پودر کاکائو داخل خود خمیر هم بریزید. نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
يه دوستی ميگفت: وقتي مادرم اشپزی ميكرد اگر توی غذام يه تار مو پيدا ميشد زمين و زمانو بهم ميريختم! ولي حالا كه از دست دادمش زمينو زمانو بهم ميريزم، تا يه تار مو ازش پيدا کنم!!❤️🌹 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آموزش پختن شیرینی کشمشی مناسب برای 10 نفر مواد لازم: 1⃣ تخم مرغ دو عدد 2⃣ پودر قند 200 گرم 3⃣ روغن جامد 100 گرم 4⃣ روغن مایع 10 گرم 5⃣ وانیل 1/4 قاشق چایخوری 6⃣ آرد 150 گرم 7⃣ کشمش 100 گرم طرز تهیه: ابتدا پودر قند یا پودر شکر را به همراه روغن جامد وروغن مایع در ظرف هم زن میریزیم و حدود 3 تا 4 دقیقه با هم زن میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و به رنگ سفید تبدیل بشه . باید توجه داشته باشید که وقتی مواد خشک هستند با دور کند هم زن و وقتی کمی مخلوط روغن و پودر قند مخلوط شدند و از خشکی در امدن با دور تند هم میزنیم . بعد از سفید شدن مواد تخم مرغ ها را دونه دونه به مواداضافه میکنیم و حدود 30 ثانیه برای هر کدام زمان میدهیم. یعنی وقتی که تخم مرغ اول مخلوط شد بعد از 30 ثانیه تخم مرغ بعدی را به آن اضافه می کنیمو به همراه آن وانیل را به مواد اضافه میکنیم. وانیل هایی که اصولا در بازار موجود می باشد به دو صورت وانیل های خالص و وانیل های شکری است که اگر از وانیل های شکری در این شیرینی استفاده می کنید حتما اندازه آن را دو برابر کنید در غیر این صورت نباید از وانیل بیشتری استفاده کنید چون باعث تلخی شیرینی می شود. شما می توانید اول از همه پودر قند را به همراه روغن جامد و سپس روغن مایع در داخل کاسه هم زن ریخته و هم بزنید ، البته همانطور که در قسمت مواد اولیه ذکر کردیم نیاز نیستی حتما از پودر قند استفاده کنید می توانید از پودر شکر که تفاوتی چندانی هم با یدیگر ندارند اضافه کنید. اما به سراغ ادامه مبحث آشپزی شیرینی کشمشی خواهیم پرداخت :قریب به 4 دقیقه موادی را که در داخل کاسه همزن ریختیم هم میزنیم تا به صورت تمام این مواد با یکدیگر مخلوط شوند و رنگی مانند سفید به خود بگیرند. دقت داشته باشید که از همان ابتدا که مواد خشک هستند از دور تند همزن استفاده ننمایید بعد از چند دور که از حالتی خشکی مقدار در آمدند می توانید دور تند همزن خود را به کار بگیرید. سپس هنگامی که مواد ما رنگ سفید به خود گرفت شروع به اضافه کردن تخم مرغ ها به صورت یکی یکی میکنیم و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ حدود سی ثانیه تحمل میکنیم و به تخم مرغ ها زمان پخش شدن کامل را خواهیم داد. به این منظور خدمت شما عرض خواهیم کرد که وقتی تخم مرغ اول اضافه شد سی ثانیه بعد تخم مرغ دوم هم اضافه شود. و در همین حین اقدام به اضافه کردن وانیل به مواد سفید شده مون خواهیم کرد. نکته: اگر از وانیل شکری در طرز تهیه شیرینی کشمشی استفاده میکنید بهتر است مقدار این وانیل را بیشتر نمایید زیرا اگر این کار را انجام ندهید در پایان شیرینی کشمشی شما طعم تلخی را به خود خواهد گرفت. آرد را زمانی به مواد مان اضافه خواهیم کرد که تخم مرغ بعدی ما مخلوط و درهم شده باشد ، پس از این مرحله با دور آرام همزن آرد را می افزایم که فقط در حدی باشد مواد با یکدیگر مخلوط شوند و سپس کشمش ها را به آرد اضافه می کنیم و آن را با یک وسیله مانند قاشق هم خواهیم زد. اما در صورتی که قصد داشتید که شیرینی شما که مشغول به پخت آن بودید کشمش زیاد تر داشته باشد باید کشمش را به اندازه صد گرم اضافه کنید اما این نکته را در نظر داشته باشید که مبادا مقدار کشمش شما از 100 گرم کمتر باشد. بعد از اضافه نمودن مقدار دلخواه کشمش آن را بر روی یک سینی فر میگذاریم و از افزودن روغن به سینی فر و یا اینکه کاغذ پرهیز می کنیم. بعد از این کار نوبت به آن می رسد که تمامی مواد را با یک قاشق کوچک در همه جای سینی با فاصله پر می نماییم و آن را در فری قرار میدهیم که از قبل حدود 20 دقیقه با ضمن حرارت 20 درجه مهیا نموده ام میگذاریم. البته سینی را باید در قسمت بالاتر فر قرار میدهیم و حدود یک ربع منتظر می مانیم تا عملیات پخت و کامل شدن صورت بگیرد. نکته برای پخت شیرینی کشمشی درهنگامی که متوجه طلایی شدن شیرینی شدید بلافاصله آن را از فر خارج نمایید زیرا حرارات وارده به سینی تاثیر بالایی در رنگ زرد و یا طلایی گرفتن شیرینی کشمشی شما دارد. نوش جان😄 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴 #فوری در شورای امنیت کشور چه خبر است⁉️ ♨️ آخرین تصمیم برای اینترنت کشور 🎥حرف های دردناک مجروحین حوادث اخیر روی تخت بیمارستان ➕ تصاویر تخریب اموال عمومی #اخبار_تکمیلی 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/950665239Cf75be244d5
برای درست کردن این ته دیگ ابتدا زیر گاز رو روشن میکنیم و سپس گروه های آشپزی ایتا رو چک میکنیم 😂😂😂 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت زمان انتظار: ۲ ساعت مناسب برای: ۱۰ نفر مواد لازم کیک (موزی) ۳ قطعه بستنی (موزی یا وانیلی) نیم کیلو خامه (شیرین شده) نیم کیلو دراژه (اختیاری) به میزان دلخواه موز به میزان لازم طرز تهیه ۱- ابتدا کیک موزی را بدون تکه های موز می پزیم و دو قطعه از کیک ساده تخته ای را با یک بشقاب گرد قالب می زنیم. ۲- داخل یکی دیگر از قطعه های کیک را به اندازه پیش دستی برش زده و کیک وسط آن را خارج می کنیم. ۳- خامه را با دور تند همزن زده تا کاملا سفت شود، سپس کیکی را که با بشقاب قالب زده ایم درون یک ظرف گذاشته و روی آن را با خامه می پوشانیم و حلقه خالی شده کیک را روی آن گذاشته و یک لایه خیلی نازک از خامه را دور تا دور فضای داخلی حلقه کیک می مالیم. ۴- قسمت خالی شده داخل کیک را با بستنی پر کرده و با ته قاشق کمی فشار می دهیم تا فضای خالی در آن باقی نماند روی بستنی و لبه کیک را نیز با لایه نازک خامه پوشانده و قطعه سوم کیک را روی آن می گذاریم و تمام سطح کیک را با خامه زده شده می پوشانیم. ۵- برای تزیین کیک از دراژه و موز استفاده می کنیم، کیک را به مدت نیم ساعت در فریزر می گذاریم تا بستنی و خامه آن سفت شود. نکات • برای آماده کردن کیک بستنی همیشه احتیاج نیست کیک یا بستنی را در منزل درست کنیم بلکه می توان کیک را از فروشگاه های نان فانتزی تهیه نمود. • بهتر است از موز تازه استفاده کنید تا در فریزر خراب نشود. • حتما روی کیک بستنی درپوش بگذارید تا بوی فریزر نگیرد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام روز بخیر دوستان لطفا تجربیات خاطرات طنز و جدی و جالب خلاقیت ها ترفندهایی درباره خانه داری،اآشپزی،شیرینی پزی،دیزاین ، اداب مهمانداری و پذیرایی برای بنده بفرستید تا درج بشه و همه از تجربه خوب شما استفاده کنن😋😉
🥘آشپزی خودمونی 🔷 ‍ مواد لازم ١/٥ ليوان شير ۲۰۰ گرم بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱ عدد دنت توتفرنگي ٢قاشق غذا خوری ژلاتین شكر ٢ق غ (اكه براتون كافي بود شيرينيش نزنيد شكر رو) كيك رولت اماده مواد لازم شیر و بستنی را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم ،تا بستني داخل شير اب بشه و سپس پنیر ماسکارپونه و دنت رو با مقداری از مواد خوب باز کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با همزن خوب هم ميزنيم . در اخر ژلاتيني كه با ١/٤ ليوان اب بن ماري كرديم و به موادكمون اضافه ميكنيم . حالا اگه دسرتون كمي كف داشت از صافي رد كنيد من دسرم رو داخل قالب هاي سيليكوني ريختم . مقداري ار دسر رو داخل قالب ريختم گذاشتم فريزر تا كمي سفت بشه بد وسطش كيك گذاشتم و خيلي كممممم از موادم رو روش ريختم (حتماا كم بريزيد بزاريد يخچال تا سفت بشه بد بقيه دسر رو بريزيد والا كيك در دسر شناور ميشه) . دراخر ميزاريم يخچال ي شب بمونه و موقع دراوردن ميزاريم توي فريزر كه سفت بشه كه راحت از قالبمون در بياد براي روي دسر از اسپري رنگ استفاده كردم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍 مواد لازم: آرد سه و نیم لیوان نمک یک چهارم ق چ بیکینگ پودر یک ق چ کره یک لیوان ( دویست و بیست و هفت گرم.) شکر نصف 1 لیوان (سیصد گرم) تخم مرغ دو عدد وانیل دو ق چ طرز تهیه : کره و شکر و وانیل را خوب بزنید .سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد یک تا دو ق چ شیر اضافه کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه)خمیر را نصف کرده در 2 کیسه گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهیدفر را روی درجه صد و هشتاد قرار دهید. سطح کار را آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید. ( هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال قرار دهید)خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را چرب کنید) و به مدت ده تا پانزده دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه بیسکوییتها توی فر وا نرن)در فر صد و هشتاد درجه به مدت ده دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور بیسکوییت ها طلایی شود .سپس با آیسینگ شوگر تزیین کنید . بعد از آمادا کردن کوکی ها شکلات را با روش بنماری ذوب کنید و سر کوکی ها را آغشته کنید و سپس داخل ترافل رنگی فرو کنید و اجازه دهید خشک شوند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#⃣نان هندوانه ای 1 پیمانه شیر یک ونیم ق غ کره دو نیم ق غ شکر 1 ق چ نمک 3 ق چ مخمر فوری 1زرده تخم مرغ دو پیمانه آرد را به تدریج اضافه می کنیم به تمام موادی که بالا به ترتیب تایپ کردم البته شیر ولرم باشه با شکر ومخمر فوری کمی کف کرد مخلوط بقیه مواد این خمیر رو خوب ورز وبا کاردک به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم ودر یکی رنگ خوراکیه صورتی ویه قطره قرمز و کمی داخلش کشمش میریزیم وخوب ورز میدهیم ومیزاریم کنار ور بیاد در ظرف بعد داخل خمیرش رنگ سبز ویک پیمانه آرد مخلوط خوب ورز میدهیم ومیزاریم کنار ور بیاد سپس خمیری سفید هستش با وردنه باز می کنیم وبا برس روشو شیر می کشیم البته این کار بعد از یک ساعت استراحت خمیرها انجام می دهیم بعدخمیری که سفید هستش رو باز می کنیم با وردنه وسپس با برس روش شیر می کشیم وخمیر صورتی رو لابلاش قرار میدهیم بعد با وردنهدخمیر سبز رو باز میکنیم وگلوله خمیر آماده شده رو لاش می پیچیم وداخل قالب لوف قرار میدهیم ومی گذاریم استراحت دومشو که نیم ساعت هست انجام بشه بعد در فر با دمایه 180 تا وقتی رویه نان حالت برشتگی وپختگی وسبک شدن پیدا کرد میزاریم بپزه . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❌نکته: استفاده از رنگهای خوراکی رو محدود کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آموزش پختن شیرینی کشمشی مناسب برای 10 نفر مواد لازم: 1⃣ تخم مرغ دو عدد 2⃣ پودر قند 200 گرم 3⃣ روغن جامد 100 گرم 4⃣ روغن مایع 10 گرم 5⃣ وانیل 1/4 قاشق چایخوری 6⃣ آرد 150 گرم 7⃣ کشمش 100 گرم طرز تهیه: ابتدا پودر قند یا پودر شکر را به همراه روغن جامد وروغن مایع در ظرف هم زن میریزیم و حدود 3 تا 4 دقیقه با هم زن میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و به رنگ سفید تبدیل بشه . باید توجه داشته باشید که وقتی مواد خشک هستند با دور کند هم زن و وقتی کمی مخلوط روغن و پودر قند مخلوط شدند و از خشکی در امدن با دور تند هم میزنیم . بعد از سفید شدن مواد تخم مرغ ها را دونه دونه به مواداضافه میکنیم و حدود 30 ثانیه برای هر کدام زمان میدهیم. یعنی وقتی که تخم مرغ اول مخلوط شد بعد از 30 ثانیه تخم مرغ بعدی را به آن اضافه می کنیمو به همراه آن وانیل را به مواد اضافه میکنیم. وانیل هایی که اصولا در بازار موجود می باشد به دو صورت وانیل های خالص و وانیل های شکری است که اگر از وانیل های شکری در این شیرینی استفاده می کنید حتما اندازه آن را دو برابر کنید در غیر این صورت نباید از وانیل بیشتری استفاده کنید چون باعث تلخی شیرینی می شود. شما می توانید اول از همه پودر قند را به همراه روغن جامد و سپس روغن مایع در داخل کاسه هم زن ریخته و هم بزنید ، البته همانطور که در قسمت مواد اولیه ذکر کردیم نیاز نیستی حتما از پودر قند استفاده کنید می توانید از پودر شکر که تفاوتی چندانی هم با یدیگر ندارند اضافه کنید. اما به سراغ ادامه مبحث آشپزی شیرینی کشمشی خواهیم پرداخت :قریب به 4 دقیقه موادی را که در داخل کاسه همزن ریختیم هم میزنیم تا به صورت تمام این مواد با یکدیگر مخلوط شوند و رنگی مانند سفید به خود بگیرند. دقت داشته باشید که از همان ابتدا که مواد خشک هستند از دور تند همزن استفاده ننمایید بعد از چند دور که از حالتی خشکی مقدار در آمدند می توانید دور تند همزن خود را به کار بگیرید. سپس هنگامی که مواد ما رنگ سفید به خود گرفت شروع به اضافه کردن تخم مرغ ها به صورت یکی یکی میکنیم و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ حدود سی ثانیه تحمل میکنیم و به تخم مرغ ها زمان پخش شدن کامل را خواهیم داد. به این منظور خدمت شما عرض خواهیم کرد که وقتی تخم مرغ اول اضافه شد سی ثانیه بعد تخم مرغ دوم هم اضافه شود. و در همین حین اقدام به اضافه کردن وانیل به مواد سفید شده مون خواهیم کرد. نکته: اگر از وانیل شکری در طرز تهیه شیرینی کشمشی استفاده میکنید بهتر است مقدار این وانیل را بیشتر نمایید زیرا اگر این کار را انجام ندهید در پایان شیرینی کشمشی شما طعم تلخی را به خود خواهد گرفت. آرد را زمانی به مواد مان اضافه خواهیم کرد که تخم مرغ بعدی ما مخلوط و درهم شده باشد ، پس از این مرحله با دور آرام همزن آرد را می افزایم که فقط در حدی باشد مواد با یکدیگر مخلوط شوند و سپس کشمش ها را به آرد اضافه می کنیم و آن را با یک وسیله مانند قاشق هم خواهیم زد. اما در صورتی که قصد داشتید که شیرینی شما که مشغول به پخت آن بودید کشمش زیاد تر داشته باشد باید کشمش را به اندازه صد گرم اضافه کنید اما این نکته را در نظر داشته باشید که مبادا مقدار کشمش شما از 100 گرم کمتر باشد. بعد از اضافه نمودن مقدار دلخواه کشمش آن را بر روی یک سینی فر میگذاریم و از افزودن روغن به سینی فر و یا اینکه کاغذ پرهیز می کنیم. بعد از این کار نوبت به آن می رسد که تمامی مواد را با یک قاشق کوچک در همه جای سینی با فاصله پر می نماییم و آن را در فری قرار میدهیم که از قبل حدود 20 دقیقه با ضمن حرارت 20 درجه مهیا نموده ام میگذاریم. البته سینی را باید در قسمت بالاتر فر قرار میدهیم و حدود یک ربع منتظر می مانیم تا عملیات پخت و کامل شدن صورت بگیرد. نکته برای پخت شیرینی کشمشی درهنگامی که متوجه طلایی شدن شیرینی شدید بلافاصله آن را از فر خارج نمایید زیرا حرارات وارده به سینی تاثیر بالایی در رنگ زرد و یا طلایی گرفتن شیرینی کشمشی شما دارد. نوش جان😄 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم : 1⃣ خرمای بدون هسته 500 گرم 2⃣ آرد سفید 500 گرم 3⃣ ماست 250 گرم 4⃣ کره 250 گرم 5⃣ پودر مغر گردو ، بادام ، پسته و کنجد از هر کدام 2 قاشق غذاخوری 6⃣ پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری 7⃣ دارچین یک قاشق چایخوری 8⃣ زعفران آب شده یک قاشق مرباخوری 9⃣ نمک یک قاشق چایخوری طرز تهیه : کره را بر روی حرارت آب کنید و با  ماست ، بیکینگ پودر و زعفران مخلوط کنید.آرد را هم با وانیل مخلوط کنید و 2 بار الک کنید. سپس کم کم به مخلوط ماست و زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید .خمیر را خوب ورز دهید و بعد از آماده شدن در یک ظرف در بسته قرار دهید و خارج از یخچال ، جایی که نه سرد باشد و نه گرم به مدت 5 ساعت استراحت دهید.  در این فاصله خرماهای بدون هسته را یا چرخ کنید و یا بکوبید تا له شوند.سپس با پودر پسته ، بادام و گردو مخلوط کنید. وقتی خمیر آماده شد و به اصطلاح ور آمد به اندازه یک گردو از آن بردارید و داخل آن را باز کنید و از مخلوط خرما با پودر پسته و گردو پر کنید .و روی آنها کنجد بریزید. خمیر های پر شده را در داخل سینی فر بچینید و با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید . شیرینی های آماده شده را بعد از پخت از فر بیرون بیاوردید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بچینید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مادر شوهرم قورمه سبزی عالی میپزن اما من با روش اشپزی اسلامی اشپزی کردم بعد از پنج سال شوهرم گفت این غذا فوق العاده اس خیلی خوشمزه تر از دست پخت مامان هس😱 کلا غذای اسلامی هم برکت داره هم رضایت شوهرم رو بر زبانش جاری کرده ذکر و اشپزی اسلامی هر روز اجرا میشه اسراف رو حذف کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آموزش پختن 🍩 مناسب برای 4 نفر زمان پخت : 15 دقیقه مواد لازم : 1⃣ آرد 2 فنجان 2⃣ شیر گرم 3/4 پیمانه 3⃣ مخمر یک قاشق چایخوری 4⃣ تخم مرغ دو عدد 5⃣ پودر قند 2 قاشق غذاخوری 6⃣ کره 2 قاشق غذاخوری 7⃣ اسانس وانیل 1/8 قاشق چایخوری 8⃣ روغن به مقدار لازم طرز تهیه : طرز تهیه کامل “پیراشکی” ساده با طعمی باورنکردنی “پیراشکی” یک شیرینی خوشمزه و نام آشنا که طرز تهیه آسان و همچینن با حداقل مواد را دارا می باشد. طرز تهیه پیراشکی ساده خانگی مواد لازم برای پیراشکی آرد 2 فنجان شیر گرم 3/4 پیمانه مخمر 1 قاشق غذا خوری تخم مرغ 2 عددپودر قند 2 قاشق غذا خوری کره 2 قاشق غذا خوری اسانس وانیل نصف قاشق چایخورینمک 1/8 قاشق چایخوری روغن به مقدار لازم روش تهیه پیراشکی ساده ابتدا در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها را میشکنیم و هم میزنیم سپس شیر گرم و کره را اضافه میکنیم.و کمی هم میزنیم.بعد مخمر و نمک را به همراه پودر قند و اسانس را اضافه میکنیم و هم میزنیم.تا به خوبی مخلوط شوند.در آخر هم کم کم آرد را اضافه کنید و آنقدر ادامه دهید تا مواد خمیری شکل شود. سپس خمیر آماده شده را روی سطح صاف که کمی آرد پاشی کردیم قرار می دهیم و خمیر را با دست ورز میدهیم بعدداز چند دقیقه ورز دادن خمیر آن را داخل ظرفی که آرد پاشی کردیم قرار میدهیم و سر آن را می پوشانیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.بعد از 15 دقیقه مجددا کمی آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید تا به ضخامت یک سانتی متر برسد. و با قالب گرد پیراشکی ها را قالب بزنید . میتوانید وسط بعضی از پیراشکی ها را با یک قالب گرد کوچکتر سوراخ کنید .در ظرف مورد نظر روغن بریزید طوری که پیراشکی ها داخلش غوطه ور شوند.و وقتی روغن ها کاملا داغ شدند پیراشکی ها را داخل آن بیندازید تا دو طرف آن کاملا سرخ شوند و خمیرها رنگ قهوه ای طلایی پیدا کنند. پیراشکی های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. می توانید آن ها را با پودر قند یا شکلات تخته ای تزئین کنید. نوش جان 😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami