فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم_آموزشی
آموزش املت اسفناج
اول یه سیب زمینی رو نگینی کنید و سرخ کنید و کنار بذارید.بعد اسفناج رو تفت بدید در حدی که آبش کشیده بشه توجه داشته باشید حجمش خیلی کم میشه.
بعد دو تا تخم مرغ با دو تا سه قاشق شیر و نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید و توی تابه بریزید یکم که خودشو گرفت اسفناج رو روش میچینیم و در آخر سیب زمینی ها
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد.
#وضو_برای_اَشپزی_مهم_است✅
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_سيب_و_كاری_هندی
مواد لازم (٤ نفر)
ساق مرغ ٥ عدد
پياز ١ عدد
نمك و فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
شكر ١ قاشق چ خوري
زعفران دم كرده ٣ قاشق غ خ
آب پرتقال نيم پيمانه ( مرينيت )
آب پرتقال ١ و نيم پيمانه خورش
سيب ١ عدد
كره ١٠ گرم
آلو ٣٠ گرم .
خورش كلا ١ ساعت تا ١ ساعت و نيم كار ميبره(حرارت ملايم ) اين خورش جزء خورش هاي كم آبه ،براي برنج قالبي از برنجي كه به روش آبكش پختين استفاده كنيد
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌧هو الرزاق🌨
🤭نمیخوام الکی از کانالم تعریف کنم
🙏 فقط خواهش میکنم یک لحظه
👁خودتون بیایید و قیمت ها رو ببینید
🎯تقریبا به قیمت عمده میفروشم با کمترین درصد سود مثلا روسری ها ۵۹ خریدمونه و ۶۸ فروش
🥁 درضمن به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و روز مادر تخفیف ویژه هم داریم
🇮🇷اجناسمون کاملا ایرانیه و مستقیم از تولید کننده میگیریم
🌺از شهر مقدس قم
🏠حضوری هم در خدمتیم (فروش در منزل)
با افتخار دعوتتون میکنم به کانال پوشاک خانم مهربان🌷🌷🌷
آیدی کانال :
https://eitaa.com/joinchat/4177395797C57c8221013
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_موزی 👨🍳
موز ۵ عدد
شکر یک چهارم پیمانه
وانیل ۱ ق غ
روغن یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
دارچین ۱ ق چ
نمک یک چهارم ق چ
شکلات ذوب شده و کارامل برای سرو کردن 😋
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد
#ادعیه_قرآن_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😋
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#تزیین_سالاد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد
#ادعیه_قرآن_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😋
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
🔸فواید بی نظیر خوراکیهای خشک شده برای بدن
🔹میوههای خشک و آجیل مانند بادام، گردو، کشمش، خرما، زردآلو و غیره، منبع ذخیرهسازی مواد مغذی و ضروری مختلف هستند که می توانند به شدت برای سلامتی افراد مفید باشند.
🔹خوردن میوه های خشک و آجیل به مقدار کافی می تواند در جلوگیری از بیماریهای مختلف کمک کننده باشند.
🔹گردو در غنیسازی نیمکره چپ، راست و چروکهای پیچیدهای که نئوکورتکس را تشکیل میدهند، نقش مهمی دارد.
🔹بارز ترین فایده برگه زردآلو آرام کردن دستگاه گوارش است. فیبر محلول در زردآلو، حرکت روده را بهبود میبخشد.
🔹بادام زمینی به تسریع عملکرد قلب کمک میکند، زیرا حاوی چربی کمتری نسبت به سایر آجیلهاست.
🔹سیب خشک حاوی دو ویتامین B ضروری است که سوخت و ساز انرژی بدن فرد را بهبود داده و تعادل هورمونی ایجاد می کند.
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴 آداب مصرف مرکبات
✍بعد از خوردن مرکبات، نان خشک بخورید تا آن را هضم کند. ابوبصیر چنین روایت می کند: به امام صادق علیه السلام عرض کردم که در خوردن بالنگ یا عسل، زیاده روی کردم، به طوری که سنگینی آن را احساس می کنم. امام علیه السلام غلام را صدا زد و فرمود: نزد فلان خانم برو و به او بگو، از تکّه نان هایی که در تنور خشک می کنی، برای ما بفرست. غلام [ رفت و ] نان را نزد امام علیه السلام آورد. امام به ابوبصیر فرمود: بخور؛ زیرا نان خشک، هضم کننده بالنگ است. من نان خشک را خوردم، سپس از جا بلند شدم، در حالی که احساس می کردم چیزی نخورده ام.
📚 کافی، ج ۶، ص ۳۵۹، ح ۱
مرکبات را بعد از غذا بخورید.
در این باره روایات می فرمایند: بعد از غذا اُترج بخورید، زیرا آل پیامبر علیهم السلام این کار را انجام می دادند.
📚 محاسن، ص ۵۵۵، ح ۹۰۷
امام صادق علیه السلام از عبد الله بن ابراهیم پرسید: طبیبان، چه سفارشی درباره اترج می کنند؟ گفتم: به ما امر می کنند که مرکبات را قبل از غذا بخوریم. امام علیه السلام فرمود: ولی من امر می کنم که بعد از غذا بخورید.
📚 کافی، ج ۶، ص ۳۵۹، ح ۲
امام صادق علیه السلام به اصحابش فرمود: طبیبان، چه سفارشی برای اترج می کنند؟ گفتند: آن ها امر می کنند که مرکبات را قبل از غذا بخورید. امام علیه السلام فرمود: قبل از غذا، چیزی بدتر از اترج نیست و بعد از غذا، چیزی مفیدتر از اترج نیست.
مربای مرکبات درست کنید.
روایتی می فرماید: مربای اترج بخورید، زیرا در درون آن، عطری مانند عطر مُشک دارد.
📚 طب الائمة، ص ۱۳۵
مرکبات را در شب نخورید.
امام رضا علیه السلام می فرماید: خوردن اترج در شب، چشم را چپ می کند و سبب لوچی می شود.
📚 رساله ذهبیه، ص ۲۷
👈 برخی میوه ها سفارش شده است که آن را ببویید، مانند سیب و به و برخی میوه ها هم سفارش شده است که به آن ها نگاه کنید، مانند بالنگ سبز و سیب قرمز.
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
# تزیین _صبحانه
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#فرنی_پسته 🍨 😋
شیر 2 لیوان
آرد برنج 3 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ
شکر 6 ق غ
کره 1 ق غ
خامه 100 گرم
گلاب 2 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
پسته نیم کوب 1/3 لیوان
پودر پسته و پرک پسته برای تزیین
🔸آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تخمه_افتاب_گردان
آجیل پر طرفدار (شورک)یا تخمه شور
تخمه گرم وتازه 😉
تخمه خام رو با آب گرم خیس میکنیم نمک و وکمی آبلیمو میریزیم ومیزاریم به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت(گاه گاهی هم میزنیم)
سپس تو آبکش میریزیم تا آبش کاملا بره دوباره نمک وکمی آب لیمو روش میریزیم رو سینی یا پارچه پهن کرده جلو آفتاب میزاریم تا کاملا خشک بشه الانه که هوا سرده منروی بخاری خشک کردم عزیزان توجه کنید باید مغز تخمه کاملا خشک وترد بشه وگرنه کپک میزنه بعد از اینکه خشک شدن تو کیسه نخی ریخته وجای خشک ودور از رطوبت میزاریم موقع مصرف مقداری از ان رو دوباره رو حرارت گذاشته(حرارت متوسط)حدود پنج الی ۷ دقیقه بو داده مواظب باشید نسوزه توجه کنید هر وقت مغز تخمه داغ بشه کافیه گاز رو خاموش کنید تخمه بعد از سرد شدن مغزش ترد وخوشمزه میشه
تخمه های سوخته مغزش سیاه وتلخ مزه میشه و قابل خوردن نبست
آب شورک باید شور باشه
کاملا خشک بشه تا کپک نزنه
___
روش دیگه آینه تخمه خام به اندازه مصرف بشورید مقداری آب شور درست کنید وبریزید توش وبا همان آب بزارید رو گاز تا آبش کاملا کشیده بشه وقتی آبش کاملا کشیده شد مدام هم میرنیم تا یکنواخت بو داده بشه
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد
#ادعیه_قرآن_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😋
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#خورشت_قلقلى_با_انار 😋
🔸یدونه سینه مرغ رو با پیاز چرخ کردم و بهش نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و آرد سوخاری زدم و خوب ورز دادم و نیم ساعت استراحت دادم سپس به صورت قلقلی هایی به اندازه ای که میبینید درست کردم و توی مقدار کمی روغن کمی تفت دادم.
توی یه قابلمه متوسط یدونه پیاز نگینی رو با یه قاشق غذاخوری روغن تفت دادم سپس ۱ ق غ خ رب گوجه زده بعلاوه ادویه که شامل زردچوبه نمک وفلفل سیاه بود اضافه کرده و خوب تفت که خورد ۲ عدد هویچ رو که حلقه ای برش زده بودم رو به همراه ۱ لیوان آب اضافه کردم. به جوش که اومد بهش قلقلی هارو اضافه کرده بعد از تقریبا ۳۰ دقیقه ۲ ق غ خ رب انار زده و تا رمانی که به روغن افتاد اجازه دادم تا بپزه
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#حلوای_زنجبیلی 😋
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 ق غ
پودر زنجبیل : 1,1/2ق غ
خلال پسته برای تزیین : مقداری
🔸ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شودسپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد
#ادعیه_قرآن_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😋
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی