خورش_کدو_و_بادمجان_با_مرغ
مواد لازم : برای 6 نفر
مرغ 6 تکه
پیاز 1 عدد
کدو سبز 2 عدد
بادمجان 2 عدد
گوجه فرنگی ریز 8 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
پودر زیره سیاه 1/4 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را پوست بکنید و هر بادمجان را به 4 قسمت طولی برش بزنید. روی بادمجان ها نمک بپاشید و 15 دقیقه داخل یخچال استراحت دهید؛ سپس آبکشی کنید.بعد بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن ، زردچوبه ، نمک و فلفل تفت دهید تا سرخ شود. سپس کدوهای سبز خرد شده را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.تکه های مرغ را با مقداری روغن ، سیر خرد شده ، پودر زیره سیاه ، نمک و فلفل 5 دقیقه تفت دهید. سپس 4 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه آب مرغ نصف شد رب گوجه فرنگی ، زعفران دم کرده ، مخلوط پیاز و کدوی تفت خورده را اضافه کنید.
در اواخر پخت بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی ها را روی خورش بریزید ( مخلوط نکنید ) و پس از 20 – 30 دقیقه که خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید ( میتوانید بادمجان و گوجه را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش بریزید ).
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دیزاین با پیاز👌👌
#جهت_ایده_دیزاین
#نکته❌
میتونید بجای سوسیس از مواد سالم بهتری استفاده بشه
سعی بشه از کالباس کمتر استفاده بشه
بعضی دوستان میگن ماخودمون تو خونه سوسیس کالباس درست میکنیم سالمه
باید بگم اگر مواد تو پلاستیک پیچ پخته میشه اصلا سالم نیست و سرطان زاست
اگر خلاقیت بخرج بدید جایگزین اون پلاستیک پیچ چیزی مقاوم پیدا کنید بله میشه گفت سوسیس کالباس خونگی سالم تهیه کردید.
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
سلام روزتون بخیر
دوستان براشون سوال پیش اومده چرا توی آشپزی اسلامی ژله مله و دسر مسر و این خوراکی های ناسالم گذاشته میشه😂
والا حقیقتش بنده به ممنوعیت کامل اعتقاد ندارم
یعنی شما هرجااااااا کامل ممنوع شدید(در مباحث خوردن و آشامیدن) همونجا روی نقطه حرص و ولع شما دست گذاشتن
دیگه شما سیرمونی نداری از اون خوراکی یا هر چی
به همین خاطر منم در حد محدود میزنم خوراکی های مدرن و بروزو که خانوما بهش خیلی علاقه دارن بپزن باهاش یه خودی نشون بدن😅
اما همیشه اینم توجه کنید وقت و انرژیتونو برای غذاهای سالم صرف کنید
این دست خوراکی هارو سالی چندبار بیشتر درست نکنید
هم موادتونو هدر میدید
هم وقتتون
هم پولتون
هم مهمتر از همه سلامیتون
خوب منبر من تموم شد امیدوارم منطق من مورد قبولتون واقع شده باشه 😁❤️
شعارم اینه کم بخور همیشه بخور😊
#ژله_مخملی
وسایل مورد نیاز برای این ژله
چهار عدد بیسکویت پتی بور دوبسته پودر ژله طالبی دو لیوان سرخالی شیر که به دمای محیط رسیده دو لیوان آب جوش و رنگ خوراکی سبز
طرز تهیه
بیسکویتها رو به رنگ خوراکی آغشته کنید وبزارید کاملا خشک شه توجه داشته باشید که کل بیسکویتها باید رنگ بشه پشت ورو بعد خشک شدن پودرشون کنید وکنار بزارید
پودر ژله هارو با دولیوان آب جوش کاملا حل کنید وبزارید به دمای محیط برسه وسرد بشه شیر رو هم بزارید بیرون تا به دمای محیط برسه
اینکار برای اینه که شیر داخل ژله نبره ژله وشیر رو مخلوط کنید چند قطره رنگ بزنید وداخل قالب بریزید اجازه بدید کامل ببنده
بعد بستن ژله اونو از قالب جدا کنید داخل ظرف مورد نظر بزاریدو پودر بیسکویت رنگ شده رو روش الک کنید
امیدوارم این ژله رو درست کنید واز این کار زیبا لذت ببرید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#لوکوم_پرتقال
مواد لازم:آب پرتقال: 3 لیوان، شکر : 70 گرم(حدود یک استکان)،نشاسته ذرت : 3 ق غ
طرز تهیه:
آب پرتقال(صنعتی باشه بهتره)رو همراه نشاسته و شکر داخل ظرفی ریخته با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا نشاسته در آبمیوه کامل حل بشه.
سپس ظرف رو روی حرارت متوسط قرار داده تا وقتیکه به نقطه جوش برسه مدام هم میزنیم، وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت رو تا آخر کم کرده و باز حدود چهل وپنج دقیقه تا یک ساعت مدام هم میزنیم،وقتی به غلظت رسید از روی حرارت برداشته و داخل فنجان یا لیوان یا قالب های دلخواه ریخته، صبر میکنیم تا از حرارت بیفته و به دمای محیط برسه،سپس دو تا سه ساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد از این مدت ابتدا با کمک چاقو،کناره های لوکوم رو از فنجان جدا کرده،سپس فنجان رو برگردونده و لوکوم رو از فنجان خارج میکینم. در آخر میشه هم در پودر نارگیل غلتوند هم در نشاسته ذرت.
✅نکات
*اگر از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید مزه لوکوم تلخ میشه(من امتحان کردم)،پس اگر میخواید با آب میوه طبیعی درست کنید نارنگی بهتره.
*میشه از انواع آبمیوه های پاکتی با رنگ های مختلف استفاده کرد.
*میشه به جای نشاسته ذرت از نشاسته گل یا معمولی هم استفاده کرد.
*میشه مواد رو در لیوان های آب خوری ریخت،سپس بعد از برگرداندن با چاقو برش های یکدست زد.میشه در ظرفهای پیرکس مربع یا مستطیلی ریخت و بعد برشهای لوزی یا مربعی زد.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این میگن هنر آشپزی😋
ببینید چقدر ماهرانه این کارو انجام میده 👌
لذت دیدن زیباییها و خوشمزه ها😍😋
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
چگونگی اثرپذیری روح و دل انسان از خوراک
حضرت علی علیه السلام می فرماید: «مَنْ اَقَلَّ اَکْلُهُ صَفی فِکْرُهُ»؛ کسی که خوراکش اندک باشد، فکر و اندیشه اش پاک شود». این روایت زیبا یادآور آن است که عواطف انسان در حالت گرسنگی اندک، رقیق تر و هوش و حواس او بیدارتر است. در واقع، یکی از عواملی که رشد فکری را متوقف می کند، زیاده روی در تغذیه است.
اگر بیش از اندازه مواد غذایی وارد معده شود، ترشحات بسیار همراه با تعداد زیادی گلبول سفید از دیواره های معده، برای هضم غذا به معده سرازیر می شوند. در نتیجه خون بیشتری در دستگاه هاضمه جریان می یابد. بدین ترتیب دستگاه کنترل خون از سهم خونرسانی به مغز می کاهد و اکسیژن و مواد غذایی کمتری به مغز می رسد و این گونه از قدرت خلاقه و حس ابتکار و درک مطالب کاسته می شود.
بیماریهای «پسیکو سوماتیک» که در پی ناراحتی های روحی پدید می آید، با توجه به نوع مواد غذایی مصرفی ایجاد می شود. اسلام در 14 قرن پیش به ارتباط نماز با غذا و بهداشت بدن و لباس و تغذیه و تمرکز قوای دماغی اشاره کرده است.
لقمان حکیم به پسرش فرمود: «با پرخوری، فکر به خواب می رود و زبان حکمت گنگ می شود و اعضا از انجام دادن وظیفه عبادتی خود بازمی ماند». درباره موریانه نوشته اند که چون به کمبود نفرات در یکی از قسمت ها مثل (انباردار سرباز و نظافتچی) برمی خورد، با دادن غذای مخصوص همان نوع ویژه از نفرات مورد نظر را به وجود می آورد. امروزه نیز این فرضیه مطرح است که آیا بشر می تواند با نوع غذا، فرزندانی هشیارتر و باایمان پرورش دهد یا نه البته در اسلام، این موضوع به اثبات رسیده است که انسان می تواند، با انتخاب غذای حلال و منزه ویژگی های شخصیتی دلخواه را در فرزندان خود ایجاد کند.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
یه غذای خیلییییی خوشمزه
این غذا در مازندران درست میشه و ممکنه هر جای این استان با کمی تفاوت درستش کنن مثلا بعضی ها تخم مرغ روی خورش میشکنن😍😍❤️❤️
اول از همه دویست و پنجاه گرم گوشت خورشتی قیمه ای رو با یک عدد پیاز نگینی تفت بدید .فلفل قرمز و زردچوبه بریزید همچنین من از برگ بو و یک حبه سیر درسته برای از بین بردن بوی گوشت استفاده کردم.
گوشت که خوب تفت خورد آب ،به مقداری که روی گوشت رو بگیره بهش اضافه کنید و بذارید بپزه😍😍جداگانه سه تا پیاز بزرگ رو خرد کنید.زیاد لازم نیست ریز باشه بعد تو روغن تفت بدید تا جایی که طلایی و در اصطلاح عسلی رنگ بشه. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی و به دلخواه مقدار خیلی کم چاشنی که من اینجا از قوام نارنج شمالی استفاده کردم. وقتی گوشت پخت پیازها رو به خورش اضافه کنید. نمک بزنید و بذارید خوب جا بیفته. توجه داشته باشید که این خورش نباید آبکی باشه و سس مانند بشه بهتره.
مادر شوهر من سیب زمینی رو مکعبی میکنن و سرخ میکنن و برای سرو غذا روی خورش میریزن.
در کنارش هم سبزی پلو خوشمزه دزست کنید و میل کنید.
از خوشمزگی این غذا نگم براتوووون که عالیه😍😍😍😍❤️❤️❤️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#رفتار_های_قررری
سلام
میخواستم بگم خیلی ها هستند مثل من که غذارا با قابلمه میارن سر سفره چون حال ندارن ظرف بشورن و میخوان زیاد ظرف کثیف نشه...
خیلی ها هستن مثل من که غذا پختن واسه شوهرشون فقط و فقط به خاطر رفع تکلیفه...
امروز با خودم گفتم بذار من هم یه بار این چیزهایی را که تو کانال میگن امتحان کنم؛
غذای مورد علاقه ی شوهرمو درست کردم،
بعدش واسه اینکه بوی غذا ندم رفتم یه دوش سریع گرفتم و یه لباس مخصوص میهمانی پوشیدم(چون همیشه با یه شلوار گشاااااد و یه بلوز که پر از لک غذا و بوی غذا بود میومدم مینشستم جلوی شوهرم)
یه کوچولو هم آرایش کردم،واسه اولین بار تو خونه ی خودم از ریملی که فقط واسه مهمونی ها و عروسی ها بود استفاده کردم!!!!
وای من چقدر تا حالا در حق شوهرم اجحاف کردم....😔
وقتی میخواستم غذا را بکشم ،واسه اولین بار از سرویس چینی ام -که فقط واسه مهمون های ویژه ازش استفاده میکردم-استفاده کردم
بعد مدت ها به جای اینکه بشینیم رو زمین رو میز غذا خوری غذا خوردیم!!!
آخه همیشه شلوغ پلوغ بود،بعدش هم هیچوقت حال نداشتم بعدش رو و زیر میزو تمیز کنم....
واسه اولین بار شمع روشن کردم موقع غذا خوردن،سالهاست که شمع ها تو جا شمعی بودن ولی دلم نمیومد ازشون استفاده کنم😁
شوهرم اصلاااااا باورش نمیشد...
الهی بمیرم براش😭
خیلی خوشحال شده بود....
اصلا بی اختیار میخندید...
من امروز یه زن قررری بودم
نزدیک ترین ادمای زندگیمونو ببینیم 😔
#ایده_خانوم_خونه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سلام
من مدتیه که با کانال شما آشنا شدم ازهمون وقتی هم آشناشدم قبل از آشپزی وضو میگیرم
راستش شوهرمن از اون مرداییه که رو غذا حساسه هم شکلش هم مزه ش امروز من داشتم برنج میپختم که حواسم ب بچم پرت شد و کلا یادم رفت ک برنج رو گازه وقتی رفتم سراغش تقریبا شفته شده بود و هنوز هم نمک نزده بودم خلاصه گازو کم کردم و گفتم یا امام حسین امروز ما مهمان شماییم خودتون ی کاریش کنین و بعدش برنج و آبکش کردم و یکم نمک بهش زدم و گذاشتم دم بکشه وقتی سرو کردم با اینکه یکم شفته شده بود ولی واقعا خوشمزه بود و شوهرم اصلا ایراد نگرفت و بشقابشو کامل خورد
#تجربه_غذای_نذری
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#نخود_پلو
برای سه پیمانه برنج، حدود یک ونیم پیمانه نخود فرنگی نیاز داریم. سه پیمانه برنج رو خیس می کنیم نمک اضافه می کنیم. نخود فرنگی رو توی یک قابلمه همراه مقداری آب با در باز میذاریم تا ده دقیقه بجوشه. بهش نمک و آبلیمو میزنیم تا پخته بشه ولی له نشه چون باید همراه برنج دم بکشه.
یدونه پیاز بزرگ رو رنده کرده همراه روغن تفت میدم. بهش زردچوبه میزنیم. دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ شده رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم با اندازه کافی بهش رب گوجه فرنگی میزنیم.تفت میدیم تا رب خوشرنگ بشه و قاطی گوشت و پیاز بشه. نخود فرنگی رو بهش اضافه می کنیم. نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم. دارچین فراوان بهش میزنیم. برنج رو آبکش کرده کف قابلمه ته دیگ دلخواهمون رو میذاریم و مواد گوشتی رو با برنج قاطی و یا لابلای برنج میریزیم توی قابلمه تا دم بکشه. میتونیم کمی اب روغن بهمراه زعفران روی پلومون بدیم میتونیم هم فقط کمی آب روغن روی برنج بریزیم. پلوی نخود فرنگی رو میشه با مرغ و یا باگوشت قیمه ای هم درست کرد همچنین همراه رب میشه از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کرد امیدوارم درست کنید و از طعمش لذت ببرید.
#نذری_بپز_بانو
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#گلهای_شکری 🌸
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر قند ۲۲۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
کرم تارتار ۱/۸ قاشق چای خوری
۱- سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن خوب بزنید تا فرم بگیرد .
۲- مخلوط پودر قند و نشاسته را کم کم با قاشق اضافه کنید و همزمان همبزنید تا مایع به دست آمده غلظتش مانند ماست چکیده شود .
۳- اگر مایع کمی شل بود می توانید مقدار کمی مخلوط نشاسته و پودر قند اضافه کنید .
۴- رنگ مورد نظرتون رو به مایع اضافه کرده همبزنید .در قیفهای یکبار مصرف با ماسوره های کوچک ریخته و گلها و برگهای شکری زیبایی روی کاغذ روغنی بزنید و بگذارید خشک شوند و از آنها برای تزیین کیک ،کاپ کیک ،قند و .... استفاده کنید .
۵- به جای کرم تارتار می توانید از آبلیمو استفاده کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
موس_کیک_و_قهوه_و_شکلات
مواد لازم: برای 15 نفر
شیر 1 لیوان
آب 4 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 150 گرم
پودر قهوه 1 قاشق چایخوری
شکر 1/2 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
خامه 300 گرم
کیک شکلاتی به مقدار لازم
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری آب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب هم بزنید تا حل شود ، شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را اضافه کنید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود ) سپس این مخلوط را نصف کنید و در 2 کاسه جداگانه بریزید ( کاسه شماره 1 و کاسه شماره 2 ).
شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود سپس شکلات و نصف خامه را به کاسه شماره 1 اضافه کنید ، پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه شماره 2 اضافه کنید.کیک شکلاتی را بخرید یا آماده کنید سپس با قالب گرد یا لیوان کیک را قالب بزنید و ته لیوان سرو قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات را ذوب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید ).
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#پتاژ_كدوحلوايى
پیازرا خرد کرده درکمی روغن تفت میدهیم بعد کدوحلوایی را به قطعات کوچک خرد کرده میشوریم همینطور یک عدد سیب زمینی وهویج را خرد کرده با پیاز وسیب زمینی تفت میدهیم آب مرغ نمک وفلفل وپاپریکا ریخته میگذاریم بپزند بعد با گوشتکوب برقی له میکنیم دوباره میگذاریم بجوشد تا غلیظ شود آب لیمو ترش تازه داخلش میریزیم برای تزیین هم ازجعفری وخامه استفاده میکنیم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترش_کردن
🔴 درمان رفلاکس از زبان حکیم حسین خیراندیش
بفرستید برای اونی که دوسش دارید 💐
📚:حکیم خیراندیش
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خورشت_داوود_پاشا
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 2 عدد
نعنا خشک 1 ق غ
رب انار ملس 3 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یه دونه از پیاز ها رو ریز رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد گذاشتم یخچال تا کمی بمونه وقت نداشتین اشکالی نداره بعد از به اندازه یه گردو برداشتم و کوفته قلقلی درست کردم روغن رو توی تابه ریختم و قلقلی ها رو توش تفت دادم ، بعد بیرون آوردم یه پیاز دیگه رو ریز خرد کردم و داخل روغن تفت دادم حالاقلقلی ها رو به پیاز اضافه کردم و نعنا خشک پودر شده رو بهش اضافه کردم یه کوچولو تفت دادم رب انار رو با یک لیوان آب حل کردم و داخل خورش ریختم درش رو گذاشتم تا بمونه و خورشت با حرارت ملایم قوام بیاد حدود نیم ساعت زمان لازم داره نمک و فلفل خورش رو هم بچشین کم بود بهش اضافه کنین.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami