#كباب_تابه_ايى
يك غذاى خيلى خوشمزه و آسون 👇🏻
يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم آبشو ريختم دور بعد ٢٠٠ گرم گوشت مخلوط گوسفند گوساله و ٢ قاشق غ خ آرد نخودچى نمك فلفل سياه زردچوبه قاطى كردم حسابى ورز دادم تا دونه هاى چربى گوشت خوب له شه با گوشت يكدست شه بعد چيدم كف تابه روش ٥٠ گرم كره نمك فلفل سياه زردچوبه ريختم گوجه فرنگى قاچ شده هم دورش چيدم و با شعله كم هم پخت هم سرخ شد زير و روشم ميكنيم تا هردو طرف با طعم گوجه ادغام بشه و سرخ شه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی دوس داشتی رزمی کار شی ولی بابات گفته فقط اشپز 😂☝️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کلیپ تصویری
🔴 تاثیر نماز بر ژن های بدن و
رفع تمام بیماری ها ،طبق آزمایشات علمی
بعداز دیدن کلیپ باور خواهی کرد نماز چه تأثیری بر بدن داره.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کیک خیس پرتقالی
مواد لازم
آرد -- ۲ پیمانه
شکر -- ۱ پیمانه پُر
تخم مرغ -- ۳ عدد
آب پرتقال طبیعی -- کمتر از ۱ لیوان
روغن مایع -- نصف پیمانه
بیکینگ پودر - ۱ قاشق چایخوری
وانیل -- به مقدار لازم
پوست پرتقال رنده شده -- ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- تخم مرغ، شکر، وانیل را با دور متوسط همزن میزنیم حدود ۵ دقیقه تا کاملا روشن و کشدار شود.
2- آب پرتقال که بهتر است سرد نباشد را داخل کیک بریزید.
3- روغن هم به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
4- آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد در کیک گلوله نشده و یکدست شود .
5- پوست پرتقال رنده شده را هم اضافه کنید.
6- مراقب باشید فقط پوستش را رنده کنید اگر قسمت سفیدش را رنده کنید کیک شما تلخ میشود .
7- کف قالب را با قلمو چرب کنید و مواد کیک را داخلش بریزید و بگذارید روی پایه فلزی.
8- دم کنی یا پارچه زا گذاشته و سپس در قابلمه را بگذارید.
9- با دمای متوسط حدود یک ساعت زمان میخواهد تا کیک بپزد.
10- در قابلمه را تا نیم ساعت به هیچ عنوان باز نکنید .
11- بعد از این مدت با خلال یا چنگال کیک را تست کنید اگر نچسبید کیک شما آماده هست.
12- داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۴۵ دقیقه زمان لازم است . این زمان بستگی به دمای فر دارد و ممکن است متغیر باشد.
سس پرتقال
13- یک لیوان آب پرتقال را با یک قاشق غذاخوری شکر (اگر پرتقال ترش بود دو قاشق شکر بریزید) و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت روی حرارت بگذارید .
14- کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
15- کیک که خنک شد برش بزنید یا با سیخ چوبی چند تا حفره ایجاد کنید و سس را روی آن بریزید.
16- نیم ساعت زمان دهید تا سس به خورد کیک برود و در نهایت کیک شما آماده ی سرو است.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
چیز_کیک_نوتلا_بدون_پخت😃😃
مواد لازم: برای 12 نفر
بیسکویت اوریو 1 بسته 137 گرمی
کره 45 گرم
پنیر خامهای 250 گرم
شکلات نوتلا 240 گرم
خامه پر چرب 1/4 پیمانه
پودر قند 1/2 پیمانه
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شکلات نوتلا 1/3 پیمانه
خامه پرچرب 3/4 پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
یک قالب کاپ کیک ۱۲ عددی را آماده کنید و داخل آن کپسول کاغذی قرار دهید. بیسکویتهای اوریو را داخل غذاساز بریزید و پالس بزنید تا کاملاً پودر شوند. لازم نیست کرم وسط بیسکویتها را جدا کنید. در ضمن میتوانید به جای استفاده از غذاساز بیسکویتهای اوریو را داخل کیسه زیپکیپ بریزید و با گوشتکوب یا ورنه خوب بکوبید.کره را بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود. سپس آن را روی بیسکویت پودر شده بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را بین کاپها تقسیم کنید و روی هر کدام با دست یا با کف لیوان فشار دهید تا خمیر فشرده شده و سطح آن کاملاً صاف شود.پنیر خامهای را در کاسهای بریزید و با همزن بزنید تا نرم شود. سپس پودر قند، شکلات نوتلا و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. خامه پر چرب را هم اضافه کنید ۲–۳ دقیقه بزنید تا خوب فرم بگیرد.حال کرم پنیری را به طور مساوی بین کاپها تقسیم کنید و روی بیسکویتها بریزید. سطح کرم را صاف کنید و قالب کاپ کیک را در یخچال قرار دهید تا چیزکیکها سفت شوند (حداقل سه ساعت).برای تهیه روکش چیز کیک، خامه را با همزن بزنید تا شروع به فرم گرفتن کند. سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. سپس آن را به قیف منتقل کنید و روی چیزکیکها بریزید. شکلات نوتلا را داخل زیپ کیپ بریزید. در آن را ببندید و ۱۵ ثانیه در مایکروفر قرار دهید. وقتی شکلات آب شد گوشه کیسه سوراخ کوچکی ایجاد کنید و آن را روی چیزکیکها بریزید. میتوانید از سس شکلات آماده هم برای این مرحله استفاده کنید.چیز کیکها را داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند و سپس آنها را سرو کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ظرافت_خانه_داری
💢اگه می خواید خونه مرتبی و منظمی داشته باشید و با سلیقه تر به نظر بیاید این تکنیک ها هم می تونه مفید باشه:
1️⃣سعی کنیم هر دفعه یه جای خونه رو تمیز کنیم تا کارها انباشته نشه .
2️⃣از بیرون که میایم اول لباسهامون رو سر جاش بذاریم و بعد اگه خرید کردیم سریع جابجا کنیم .
3️⃣از روز تعطیل استفاده بهینه کنیم و برنامه ریزی داشته باشیم تا بتونیم در طول هفته اگه سرکار میریم تمیزکاری نداشته باشیم .
4️⃣کنار سینک یه حوله بزاریم وبعد هر بار باز شدن شیر و خیس شدن سینک همه جاشو پاک نیم تا لکه نندازه.
5️⃣بعد هر بار لباس شستن در شیشه ای لباس شویی رو با شیشه پاک کن از داخل پاک کنیم.
6️⃣روی گاز یه رو انداز درست کنیم و فقط دوتا شو بیرون بزاریم تا بقیه سر شعله ها و قسمت های گاز روغنی نشه.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
این مرغ فری ک همیشه درست میکنم.
#جوجه_فری
زعفرون و کمی آب ..
ادویه ها...
آب لیمو ترش..
چند حبه سیر...
مخلوط میشن...
رو مرغ ها ریخته میشن...
میفرستیم تو فر...
ب همین راحتی...
درجه فر مختلفه دیگه خودتون فر خودتون و بهتر میشناسین^_^
من مهمون ک داشته باشیم کمی روغن زیتون هم اضافه میکنم ب سس...
نیاز ب هیچ پوششی هم نداره...
تو حرارت ملایم فر, آب مرغ تبخیر میشه و مرغ با روغن خودش سرخ میشه..دقیقا میشه مثل اکبر جوجه..
_زعفرون هر چی بیشتر ..طعمش عالی تره..
_ رون مرغ مسلما لذیذ تره...سینه مرغ خشک میشه...
حداکثر یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان میبره...
_معجزه این غذا..اون حبه سیر ها هستن بعد پخت...عالی میشن...
_ مرغ با پوست گذاشته میشه چون از خشک شدن گوشت و سفت شدن جلوگیری میکنه و چربی خود پوست اون و برشته و طلایی میکنه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این آقا هرهفته بچه های کارودعوت میکنه، به رستورانش بهشون غذا میده
پس هنوز انسانیت زنده هست 😍
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سلام عزیزان
بازم براتون یه سالاد خوشمزه اوردم که هم میتونید قالب بزنید وتو مراسم هاتون استفاده کنید هم بدون قالب زدن
خیلی خیلی خوشمزست وحتما امتحان کنید👌😋
سالاد مرغ و پاستا
دستور👇
مواد لازم
پاستا:۲۵۰گرم
نخود فرنگی:یک پیمانه
سیب زمینی:دوعدد
هویج پخته شده:دوعدد متوسط
جعفری خرد شده:دو ق غ
فلفل دلمه ای :یک پیمانه
ماست:چهار ق غ
سس مایونز:چهارتا پنج ق غ
سینه مرغ:یک عدد
نمک وفلفل و وکمی اب لیمو
اول از همه سس وماست ونمکوفلفل واب لیمو را در ظرفی ریخته جعفری م اضافه کنید وخوب مخلوط کنید وسپس پاستا ابکش شده وهویج نگینی وفلفل دلمه ای خرد شده ونخود پخته شده را اضافه کنید سیب زمینی پخته شده را هم خردکنید وبه مواد افزوده ودر اخر مرغ پخته شده را که خرد کردید اضافه کنید وبهم بزنید ونیم ساعت تو یخچال بزارید ونوش جان کنید اگر خواستید بصورت قالبی باشه یک ق مربا خوری پودر ژلاتین را با نصف استکان اب بن ماری کنید ووبا مواد مخلوط کنید ودر قالب مورد نظر که با روغن زیتون چرب کرده اید ریخته خوب فشرده کرده وبه مدت سه تا چهار ساعت در یخچال بذارید وبعد در ظرف مورد نظرتون برگردونید😋🍁
#نکته❌❌
پاستا و ماکارونی از دسته موادغذایی هست که زیاد خوردنش توصییه نمیشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#باقالي_پلو_با_ماهيچه 😍
اونم ماهيچه باپيازداغ فراوان
طرز تهیه:ماهیچه هاراخوب بشوییدپیازهاراخلالی خردکنیدوبا مقداری روغن و2ق غ کره تفت دهیدتا نرم شود،سپس ماهیچه هارااضافه کنید. حرارت راکم کنیدودرقابلمه رابگذاریدو 10دقیقه اجازه دهیدگوشت بپزدوپس از 10دقیقه گوشت را3عددسیرراخردکنیدو اضافه نماییدکمی فلفل سیاه وکمی زردچوبه روی ماهیچه هابپاشید.1 چوب دارچین داخل غذابندازیدسپس چندلیوان آب اضافه کنید( دقت کنیدکه آب روی ماهیچه هارا بپوشاند)باحرارت کم به مدت3ساعت اجازه دهیدماهیچه هابپزندونرم شوندوآب غذا کشیده شود (دراین مدت زمان اگرلازم بودمقداری آبجوش اضافه کنیدبرنج رابشوییدو بهمراه چندلیوان آب کمی روغن ونمک داخل قابلمه بریزیدوروی حرارت متوسط قراردهیدتابرنج بجوشدسپس برنج راباآب ولرم آبکشی کنید.(برنج راتاحدی بپزیدکه وقتی دانه برنج رابین دوانگشت میفشاریدمغزش کمی خام واطرافش نرم باشد ) سپس باقالي هارو آب پز كنيد و همرا شويد خشك لاي پلوي آب كش شده بريزيد و اجازه بديد دم بكشه😍😍
پ ن:از دارجين غافل نشيد
از زعفروون و روغن حيواني غافل نشيد😍😍
#باقالي_پلو_با_ماهيچه
#نذری_بپز_بانو_خوشمزه_ترش_کن
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدسی باسس آش دوغ😋
يك پيمانه يا بيشتر ماست
يك عدد تخم مرغ
دو ق غ آرد
نمك و فلفل
اين مواد رو با هم خوب هم بزنيد و بعد يك ملاقه از عدسى در حال پخت رو در سس بريزيد ، تا سس رو تمپر كنيد (يعنى دماش رو متعادل كنيد كه وقتى به آش يا عدسى در حال جوش اضافه ميكنيد نبره ) بعد سس تمپر شده رو به قابلمه عدسى اضافه كنيد و تا زمانى كه جابيافته با حرارت ملايم بپزيد .
من به عدسى گشنيز و پيازچه خرد شده هم اضافه كردم .
لازم به يادآورى هست كه كلسيم ماست از جذب آهن عدسى كم ميكنه ، و ما ديگه عدسى اين مدلى نخواهيم پخت .
ولى طعمش عالى بود 👍
#نذری_بپز_عالیتر_میشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاچی دوست دارید؟
اموزش کاچی اوردم😋
کاچی فقط برای خانومهای زائو استفاده نمیشه
غذایی بسیار مقوی هست برای خانومها بخصوص
ایام سیکل ماهیانه حتما حتما کاچی بخورید عالیه و به سلامت بدنتون خیلی کمک میکنه زودتر به روال عادی برگرده
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
یه خوراک چینیه که هم میتونید خالی بخورید هم با برنج..من با برنج قهوه ای سروش کردم.
مواد تشکیل دهندش هم پیاز،کلم،فیله مرغ،فلفل دلمه ای،هویج،کدو،قارچ،پیازچه،سویا سس،نمک،فلفل و ادویه اس
اول از همه تمام موادتون رو خلالی خرد کنیدحالادرتابه روغن بریزیدو پیازرو داخلش بریزید و تفت بدید.بعداز اینکه پیاز کمی سبک شد فیله های مرغ خلالی رو بهش اضافه کنید و تفت بدید.در ظرفتون رو بزارید تا فیله ها یه مقدار بپزه.قارچ رو در ظرفی جدا تفت بدید و به همراه تمامی مواد به اضافه سویاسس و ادویه دلخواه که من کاری و پودر پاپریکا استفاده کردم به فیله ها اضافه کنید و اجازه بدید تا سبزیجات از حالت خامی دربیان.چنددقیقه آخر پیازچه خرد شده رو به موادتون اضافه کنید
➖➖➖➖➖➖➖➖
غذاهای خارجی هم میشه نذری پختا😁
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کیک بیسکویت پودینگی 🍪🥧😍😋
🍴مواد لازم🍴
آرد ۴ ق غ
بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ بسته
شیر ۱ لیتر
پودر نشاسته (گندم) ۳ ق غ
شکر ۳/۴ ل
وانیل ۱ ق چ
کره ۱ ق غ
برای سس شکلاتی
خامه صبحانه ۱ پاکت
شکلات ۷۰ گرم
🔥طرز تهیه🔥
۱. خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد.
۲. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
۳. برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.
نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.
۴. سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
۵. بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
۶. سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کتلت_گوشت_سیب_زمینی_دریانی
کتلت خوشمزه دریانی
گوشت چرخکرده 1 بسته ی سه نفره
سیب زمینی 4تا دونه قد نارنگی
یدونه پیاز قد گردو
دوتا تخم مرغ
پودر زیره
پودر سیر فراوون
پودر مرزه
پودر اویشن
پودر فلفل قرمز و سیاه
پود گشنیز
نمک
اول سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم قاطی چرخکرده کردمو تخم مرغ رو اضافه کردم خوب مخلوط کردم،بعد تک تک ادویه هارو اضافه کردم.ممنون که پیج بزرگ هنر مهمانی را دنبال میکنید ،فلفل و پودر سیر از همه بیشتر ولی باقی چیزا یکی دوبار نمکدونشو تکون بدید رو مواد کتلت کافیه،خخخخ نمکدون نه؛همون جا ادویه ایش رو منظورم بود ولی تصورم به سر نمکدونیش بود خواستم خو راهنماییتون کنم،😐😦😦😦چیه خووو چرا اینجوری میکنید؟اگه الان ننوشته بودم میگفتید ادویه ها چه مقدار!؟😕😳
یکمی اب میندازه مواد که طبیعیه اما تو دست که میخوایید فرم بدید خیلی کم ابشو بگیرید و بعد بنذازید تو روغن*هی پشتورو کنید.
گوجه فرنگی هارو حلقه کردم و کف تابه پیرکس چیدم و روشون نمک پاشیدم و دو دقیقه داخل ماکرو گذاشتم؛سیب زمینی هارو تو روغنی که کمی زرچوبه زده بودم سرخ کردم تا زرد بشه رنگشون...
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کوکی_گردویی_شکلاتی
مواد لازم :
آرد : 210 گرم
کره : 70 گرم
روغن:30 گرم
شیر: 70گرم
پودرقند:110 گرم
پودرکاکائو:1قاشق غذاخوری
تخم مرغ:2عدد(کوچیک باشه)
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بکینگ: پودر۱ قاشق چایخوری
گردو نگینی شده:80 گرم
شکلات چیپسی نسوز:80گرم
طرز تهیه کره به دمای محیط رسیده را با پودرقند الک شده با همزن یک دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود. روغن و بعد تخم مرغ ها را همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید.(یک دقیقه)
شیر را اضافه کنید و بعد آرد و بکبنگ پودر الک شده و پودرکاکائو را اضافه کنید با قاشق بزنید تا کاملا یکدست شود.
در آخر گردو وشکلات را اضافه کنید
باروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیدبا قاشق یا اسکوپ بستنی(اسکوپ من کوچیک بود باقاشق زدم) با فاصله بچینید چون تغییر شکل می دهد .داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه 20 دقیقه قرار بدهید.(بسته به نوع فر فرق داره )
با این مقدار 15 عددکوکی به شما می دهد.
بافت کیک مانندی دارد 😍
.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ژله_حبابدار_قلبى 🧡🍷
یک بسته ژله الورا
یک بسته ژله توت فرنگی
بستنی وانیلی
💢ژله الورا رو با یکونیم لیوان ابجوش بن ماری میکنیم بعد تو لیوان میریزیم نیم بند بشه بعد با چنگال توش حباب ایجاد میکنیم ضربه میزنیم بعد ژله توت فرنگی رو که قبلا با بستنی که تو سینی گذاشته بودیم تا خودشو بگیره قالب قلب میزنیم و با فشار داخل لیوان جا سازی میکنیم بعد مقداری از ژله رو اندازه نصف لیوان اضاف مونده بود رو سطح ژله میریزیم تا خرابی سطح ژله پوشیده بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
خوردن هندوانه در شب یلدا ممنوع!
بهخلاف آنچه شایع است، خوردن هندوانه برای شب چله و تمام شبهای پاییز و زمستان اصلاً خوب نیست
زیرا مزاج این میوه، کاملاً سرد و مرطوب است و خوردن آن در این ایام میتواند بسیار بیماریزا باشد.
همچنین به دلیل اینکه این میوه از ماههای قبل نگهداری شده بهتر است مصرف نشود و جایگزین آن از میوههای فصل همچون نارنگی، لیمو و پرتقال استفاده شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami