eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🍳اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود... قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید✌️💯 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانوی باردار ،با گوش کردن به صوت قران به صورت روزانه میتوانید به حافظ قران شدن فرزند خود کمک کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
ته چین مرغ ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانوی باردار ،با گوش کردن به صوت قران به صورت روزانه میتوانید به حافظ قر
مواد لازم : برنج سه پیمانه ماست یک پیمانه روغن نصف پیمانه تخم مرغ یک عدد زعفران آبکرده زرشک 100گرم خلال بادام هستش دستور تهیه : اول از همه سینه ی مرغ رو با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر میذارم تا پخته شود. بعد ریش ریش میکنیم و کنار میذاریم. حالا برنج رو به روش آبکشی شده آماده میکنیم و میذاریم تا آب اضافیش گرفته بشه. بعد یه دونه تخم مرغ رو میزنیم، یک پیمانه ماست شیرین بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا زعفران میریزیم و هم میزنیم. بعد برنج رو میریزیم با روغن و هم میزنیم. تابه یا قابلمه ای (بهتره از قابلمه ی چدنی یا سرامیکی استفاده کنید) رو کمی روغن میریزیم و نصف برنج زعفرانی رو میریزیم داخل قابلمه وسطحش رو صاف میکنیم و مرغ های ریش شده رو رویش میریزیم. حالا زرشک از قبل خیس خورده رو هم میریزیم روش بعد خلال بادام میریزیم و دوباره مابقی برنج زعفرانی را اضافه کنید وسطحش رو صاف کنید و دمی بذارید وبذارید روی شعله اجاق گاز به مدت 45 دقیقه تا ته دیگش طلایی بشه. نوش جان پ.ن : اگر میخواهید برنجتون بیشتر و منسجم تر باشه دوتا تخم مرغ بزنید. . ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانوی باردار ،با گوش کردن به صوت قران به صورت روزانه میتوانید به حافظ قران شدن فرزند خود کمک کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
آزمایش دانشمندان که اسرار حکم اسلام را روشنتر کرد😨 آیا دلیل علمی دارد؟ 🧝🏻‍♀ آیا بیمارتر هستند؟🤵🏼 جواب👇 https://eitaa.com/joinchat/2061369427Cc5c0894323 🌡🩺🧪 🚨افشای عوارض علمی گناهان 👇 https://eitaa.com/joinchat/2061369427Cc5c0894323
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
برای اینکه مغزتان: تندتر مطالعه کند ⏱ کمتر درد بگیرد 💊 حافظه قوی داشته باشد 🧠 تمرینات: 👇 عدم فراموشی ▫️💡 تمرکز 💡▫️ کاهش استرس ▫️💡ضربه بزنید را از کانال زیر یاد بگیرید 👇 https://eitaa.com/joinchat/1180368951C251317fc39
آموزش پخت شامی مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 500 گرم پیاز خرد شده: 1/2 لیوان سیر: 4 لوش تخم مرغ هم زده: 2 عدد آرد سخاری: 1 لیوان نمک: کمی فلفل: کمی پودر ریحان: 1 قاشق پودر پونه: 1 قاشق پودر جعفری: 1 قاشق فلفل قرمز پنیر موزارلا آرد: 2 لیوان تخم مرغ: 4 عدد آرد سخاری: 3 لیوان گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانوی باردار ،با گوش کردن به صوت قران به صورت روزانه میتوانید به حافظ قران شدن فرزند خود کمک کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی خوشمزه😋 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانوی باردار ،با گوش کردن به صوت قران به صورت روزانه میتوانید به حافظ قران شدن فرزند خود کمک کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبگوشت رو باید اینجوری سرو کرد👌👨‍🍳 ┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄ @khandehpak
کیک شکلاتی سه لایه مواد لازم: کیک شکلاتی: تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان شیر‌ 1 لیوان روغن مایع نصف ارد 2لیوان پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری لایه خامه ای: پودر خامه 150 گرم نوتلا 3 قاشق غذاخوری شیر 2 لیوان برای گاناش خامه 200 گرم شکلات تخته ای 200 گرم طرز تهیه تخم مرغ را قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شود. تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.سپس شیر و روغن را اضافه کنید. آرد ٬ کاکائو ٬ وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید. کیک را در فر از قبل گرم شده ذر دمای 170 سانتیگراد به مدت40 تا 45 دقیقه بپزید‌. بعد از پخت کیک با خلال چوبی روی آنرا سوراخ کنید. روی کیک داغ 1 پیمانه شیر بریزید. برای لایه خامه ای پودر خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.(می توانید از خامه فرم گرفته آماده استفاده کنید). مواد را به دو قسمت تقسیم کنید .به یک قسمت نوتلا اضافه کنید. بعد از خنک شدن کیک لایه خامه ساده را روی آن پخش کنید.بعد لایه شکلاتی را روی آن پخش کنید. برای گاناش خامه را روی بخار آب قرار دهید وقتی به نقطه جوش آمد از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . وقتی خنک شد روی لایه بالا بریزید .در آخر تزیین کنید. 4 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید. .نوش جان💙 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانوی باردار ،با گوش کردن به صوت قران به صورت روزانه میتوانید به حافظ قران شدن فرزند خود کمک کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی سه لایه ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانوی باردار ،با گوش کردن به صوت قران به صورت روزانه میتوانید به حافظ قران شدن فرزند خود کمک کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانوی باردار ،با گوش کردن به صوت قران به صورت روزانه میتوانید به حافظ قران شدن فرزند خود کمک کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ايده اي جالب محشره😋 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانوی باردار ،با گوش کردن به صوت قران به صورت روزانه میتوانید به حافظ قران شدن فرزند خود کمک کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دشواری های زندگی جدید دختری که مرگ موقت را تجربه کرد ▪️این قسمت: تاریک و روشن ▫️تجربه‌گر : خانم فاطمه نعمت الهی 💢لینک فیلم کامل در تلوبیون: https://www.telewebion.com/episode/2564177 ┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄ @khandehpak
بادام زمینی 2 لیوان نمک 1/4 ق چ روغن کنجد یا کره 1 ق غ اول از همه بادوما رو داخل فر یا روی اجاق گاز تُست میکنیم تا جائیکه بوی بادوم بلند شه باید مواظب باشیم نسوزه بعد که خنک شد پوست اونا رو میگیریم (کف دست میسابیم تا پوستاش جدا بشه) بعد داخل غذا ساز یا بلندر میریزیم و حدودا سه یا چهار پالس میکس میکنیم بعد با یه قاشق کناره ها رو تمیز میکنیم و نمک رو اضافه میکنیم و دوباره چند پالس دیگه وقتی که شکل خمیری به خودش گرفت اونموقع کره یا روغن کنجد رو اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم کل زمان میکس کردن 5 دقیقه اس . بعد داخل ظرف در دار میریزیم و تو یخچال نگهداری میکنیم مدت زمان نگهداری ده روز الی دو هفته میباشد. خیلی خوشمزه و مقوی بدون روغن پالم و بدون افزودنیهای نگهدارنده و ضامن سلامتی . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ویدئوی مراحل کارهم ببینید با ما همراه باشید🙏 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
_باقالی_پلو 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
_نیمرو 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
🍛 😋 🔸یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه. سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم. حالا توی یک قابلمه 3 پیمانه برنج بعلاوه 5 پیمانه آب 500 گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
_سبزی 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
مواد لازم عدس قرمز2 پیمانه پیاز بزرگ1 عدد سیر له شده2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط2 عدد لیمو عمانی2 عدد ادویه1 قاشق چایخوری فلفل قرمز1 قاشق غذاخوری روغن1 قاشق غذاخوری تمبر هندی به میزان دلخواه ✍طرز تهیه *. به نقل از آکاایران : ابتدا پیاز را با روغن سرخ کنید. پیاز که طلایی شد، سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، فلفل، ادویه، لیمو عمانی، سیب زمینی و عدس را با هم به آن اضافه کنید. حرارت شعله را کاملا ملایم کنید تا با بخار بپزد. هر از چند گاهی همه مواد را زیر و رو کنید تا به ته ظرف نچسبد. *. زیرا عدس قرمز فورا می چسبد. بعد از اینکه غذا آب انداخت، تمبرهندی، نمک و آب را به میزان لازم اضافه کنید و اجازه دهید مواد کاملا بپزد. وقتی غذا جا افتاد، زیر آن را خاموش کنید و با گوشت کوب، دال عدس را کاملا بکوبید. این غذا را می توانید با ترشی هم بخورید. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
سلام خانمای گروه خسته نباشین عزاداریهاتون قبول درگاه حق میخواستم یه تجربه ای بهترین حال خوش توی یک روز زندگی براتون بگم قبل از اینکه برین سراغ غذا پختن وضو بگیرین ویه مداحی خوشگلی که دوست دارین بزارید وخونتون به حسینه تبدیل کنید ویک زیارت عاشورا را با نیت یکی از شهدای چله تون هدیه کنید به آقا امام زمان وخانم فاطمه زهرا سلام الله علیهم اجمعین وبعد آن با حضور قلب وتمرکز وخالصانه بخونید حس خیلی خوبیه حس میکنید توی مراسم عزاداری امام حسین نشستین ومهمونشون هستید بعداز آن برین غذاتون بپزید به عشق آقا امام حسینوحضرت زینب سلام الله علیهم اجمعین آشپزی بهتون میچسبه ویه حس سبکی وآرامش روح دارین موفق باشین التماس دعا 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
آشپزی ونکات اسلامی
#فیلم_اموزشی #چلو_مرغ_رستورانی 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 #گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( ر
خورش مرغ خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره تکه مرغ پنج تکه گوجه فرنگی رسیده یک کیلو رب یک قاشق غذاخوری کره حدود50 گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم ) سیر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ که پخت از آب خارج کرده تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید یا نصف نصف استفاده کنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی