کیک باقلوا
مواد لازم :
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
هل آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه شربت :
شکر 1 و 1/2 لیوان
آب 1 و 1/2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق غذا خوری
هل 1 عدد
طرزتهیه:
ابتدا شربت رو درست میکنیم.شکر و آب رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا شکر حل بشه وقتی که به جوش اومد حرارت رو کم میکنینم و زعفران و هل و گلاب رو اضافه میکنیم.
نیازی نیست که شربت غلیظ بشه ولی اگه یه کم بیشتر رو حرارت بمونه از شکل آب بودن در اومده و یه کم غلظت پیدا میکنه.
شیره رو از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم شربت کاملاً سرد بشه.
فر رو روشن کرده و روی دمای 180 درجه تنظیم میکنیم.
روغن و شکر رو مخلوط کرده و حدود ده دقیقه باهمزن میزنیم تا شکر و روغن با هم مخلوط بشن.
بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر دانه را حدود 2 دقیقه باهمزن بزنین.
ماست و هل رو هم اضافه کرده و باهم زن خوب میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و دو بار الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط رو یکدست میکنیم. تمام گلوله های آرد رو باز کرده و مخلوط مون رو یکدست میکنیم.
سینی مستطیلی به ابعاد 35 در25 رو چرب کرده و توش کاغذ روغنی انداخته و مواد رو توش ریخته و حدود 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم. چند دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک طلایی بشه.
اندازه قالب تون کمتر هم باشه مشکلی نیست ولی بزرگتر از این سایز نباشه چون کیک تون نازک میشه.
بعد از پخت ،کیک رو از فر درآورده و اجازه میدیم تا کاملاً سرد شود. سپس برش زده و شربت سرد شده رو روی کیک میریزیم و کمی بهش زمان میدیم تا کاملاً به خورد کیک برود.
روی کیک رو میتونین با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کردم.بافت وطعمش عالیه
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه نوع سالاد ترکیه ای هست که همراه غذا سرو میشه
کدو و هویج رو ریش ریش کرد یه کوچولو روغن زیتون زد خیارشور رو خرد کرد و فلفل قرمز هم خرد کرد این فلفلا تند نیستن بچه ها برای کسایی که تهران هستن تو بازار سنتی تجریش ازین فلفل ها زیاده و همه رنگش هست مواد رو قاطی کرد و با مقداری شوید و ماست قاطی کرد،مواد رو سرخ نکرد
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم لذت همسرمو فراهم میکنم ،یا احترام به پدر مادرم میذارم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم اونوقت همه کارهای شما مفیده و اجر داره(خانم پرتو اعلم)
بازیگر خوب کشورمان درگذشت
کرونا جان این بازیگر خوب طنز را گرفت
فیلم حلالیت گرفتن دخترش 😔
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# هپی_ چیپس
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد
نکات اون قسمت خیاروکه قراره خم بشه نازک برش بدین ک راحت حالت بگیره و خیارخیلی سردنباشه ک موقع برش دادن دچار شکنندگی نشه
گل گوجه برشهاروروی تخته کنارهم بچینیدوبعدوسط ظرف اصلیتون قراربدین
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#کویماک_ترکیه_صبحانه_لاکچری
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
#تزئین_ الویه
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
#تزئین_ سالاد
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
🚨 اطلاعیه مهم ویژه همسران
از آنجاییکه زن و شوهرهای #مذهبی نمیتوانند به هر کانالی اعتماد کنند و نیاز فراوانی به ریزهکاریهای همسرداری و #زناشویی دارند ما جمعی از اساتید #حوزه_علمیه_قم کانالی عالی راهاندازی کردیم.
🌷با ذکر صلوات به جمع 179 هزار نفری همسران بپیوندید!👏
👇🏼👇🏼👇🏼
http://eitaa.com/joinchat/1130430467Ca0c7cbea7d
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴 #فوری
🔵 #دستورالعمل_جدید
🚨 جزء سیام قرآن رو حفظ کن و #500 هزار تومن جایزه بگیر| وارد سامانه زیر شو و همین الان ثبتنام کن
https://b2n.ir/645374
ظرفیت فقط 100 نفر| کلیک کن👆👆👆
✍ اطلاعات بیشتر در:
https://eitaa.com/joinchat/431882258Cc7844cf6f2
#پاداش_500_هزار_تومانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب پلویی😋😋😋
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آشپزی
#آموزش_کیک_خوشمزه_با_پف_زیاد
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_ایده_جالب_برای_پخت_شیرینی_یا_نون_به_شکل_ماهی
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_آلبالویی
یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته رو داخل قابلمهای بریزین، 4 قاشق غذاخوری شکر و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و بذارین روی حرارت ملایم گاز تا نیم ساعت بپزه و قوام بیاد
مرغ رو با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزهدار کنید و بعد داخل تابه سرخ کنید؛ وقتی طرف اول سرخ شد از زعفران دم کرده روی مرغها بریزین و بذارین طرف دیگرش هم سرخ شه
حالا تو همون تابه که مرغا سرخ شدن، 2 تا پیاز خلالی رو به خوبی تفت و سرخ کنید و بعد هم مرغها رو بچینید، از آلبالو قوام اومده بریزین، چوب دارچین و 1 لیوان آب جوش هم بریزید و بذارین 1 ساعت با حرارت خیییییلی کم بپزه و مرغ مغزپخت بشه، سس غلیظ بشه
اواسط پخت 1 ق غ رب آلبالو، 1 ق غ رب نارنج محلی و 1 ق غ کره محلی بریزید که محشر بشه😁
با کته زعفرونی نوش جان کنید، تمام🪴
❌به دلخواه شکر رو کمتر یا زیادتر کنید با توجه به ذائقهتون.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_کلم_پیچ
مواد لازم:
کلم پیچ : دو کاسه غذاخوری (یک فنجان هم کلم پخته)
گردوی ریز شده : سه قاشق غذاخوری
خیارشور ریز شده : سه عدد
شوید ریز شده : پنج قاشق
ذرت پخته: پنج قاشق
گوجه : دو عدد متوسط
هویج : یک عدد متوسط
سس + ماست: یک کاسه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا کلم پیچ رو ریز کنید و بشورید. به اندازه یک کاسه ماست خوری از کلم ها رو بپزید که در آخر به سالاد اضافه می کنید.
گوجه رو پوست بگیرید و ریز کنید. هویج، شوید، خیارشور و گردو رو هم ریز کنید.
مثل کلیپ ابتدا کلم رو توی ظرف بریزید. بعد سایر مواد رو اضافه می کنید. کلم های پخته شده رو هم اضافه کنید. این کار طعم سالاد رو تغییر میده. کلم پخته و خام دو طعم کاملا متفاوت دارند که مزه سالاد رو محشر می کنن.
درست کردن سس سفید: اگر نمیخواید سس سفید پرچرب استفاده کنید، یک فنجان ماست بهش اضافه کنید. فلفل و نمک رو هم به سس اضافه کنید تا خوش طعم تر بشه.
در آخر سس رو به سالاد اضافه کنید و نوش جان کنید.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 پیغامی از دیار باقی برای یک دختر
▪️این قسمت: پرستو
▫️تجربهگر : خانم پرستو نظیفی
┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄
@khandehpak
روز شنبه روز حضرت محمد ص
ناهار و شلم امروزو ان شالله به نام پیامبر بزرگ اسلام تبرک کنید و مادر گرامیشون
هر دعا و سوره ای در کنارش به غذا تلاوت کنید
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#خورشت_دال_عدس .
این غذا توی خونه ما به شدت محبوب هستن. مخصوصا بچه ها خیلی عاشقش هستن
دستور این #غذای_گیاهی
یک لیوان عدس قرمز رو شستم و با اب, یک عدد هویج متوسط, یک عدد سیب زمینی متوسط گذاشتم با شعله کم بپزه. (توی دستور اصلی این غذا هویج نیست ولی من برای تکمیل خواصش از هویج استفاده کردم).
کمی که جوشید کف های روی اون رو با قاشق جمع کردم.
یک عدد پیاز متوسط رو خرد کردم و سرخ کردم. چند حبه سیر, کمی سیر سبز, زردچوبه و فلفل و دو قاشق رب گوجه فرنگی زدم و خاموش کردم.
وقتی عدس و هویج و سیب زمینی پخت, همگی رو با هم له کردم. یک عدد گوجه فرنگی متوسط رو رنده کردم و به خورشت اضافه کردم. پیاز و سیر سرخ کرده رو هم اضافه کردم. نمک و اب نارنج هم ریختم و اجازه دادم با شعله ملایم کمی بپزه تا جا بیفته.
اگه کمی پیاز داغ هم روی اون بریزید که عطر و طعمش خیلی بهتر میشه.
این غذا با نون یا برنج خیییییلی خوشمزه میشه.
روز خوش
haniye_mirhashemi
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#پیتزا_خونگی_بدون_فر.
اول از همه مواد پیتزامون ک ب دلخواه میتونید ازش کم کنید و یا بش اضافه کنید رو آماده میکنیم.
بعد ته ظرفمون رو چرب میکنیم و خمیرو پهن میکنیم روی خمیرو با مشما میگیریم و 10 دقیقه استراحت میدیم( استراحت خمیر ب این دلیله ک خمیری نشه و کاملا پخته بشه). توی یک قابلمه یک ظرف کوچیکتر قرار میدیم بعد خمیرو میزاریم 5 دقیقه روی حرارت متوسط پخته بشه. خمیرو بر میداریم سس کچاپ زده و موادمون رو ب ترتیب میزاریم بین هر لایه کمی پنیر پیتزا میزاریم ک وقتی برش میدیم لایه ها از هم جدا نشن. مرحله آخر قارچ گذاشته و پنیر فراوون میزنیم. (اگر پیتزاتون آب پس میده بخاطر قارچه. قارچ رو یا برش های نازک کنید و یا یکم روی حرارت تفت بدید) بعد فلفل دلمه ای میزنیم و با هرچیزی ک موجود بود تزیین میکنیم.
ب مدت 15 دقیقه روی فر دست سازمون میزاریم تا زمانی ک گوشه های خمیر برشته و طلایی شد پیتزامون آماده اس.
qaza_deser_1
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تکه کردن مرغ
فیلم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کیک شکل خانه قارچی
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami