فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_ایده_جالب_برای_پخت_شیرینی_یا_نون_به_شکل_ماهی
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_آلبالویی
یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته رو داخل قابلمهای بریزین، 4 قاشق غذاخوری شکر و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و بذارین روی حرارت ملایم گاز تا نیم ساعت بپزه و قوام بیاد
مرغ رو با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزهدار کنید و بعد داخل تابه سرخ کنید؛ وقتی طرف اول سرخ شد از زعفران دم کرده روی مرغها بریزین و بذارین طرف دیگرش هم سرخ شه
حالا تو همون تابه که مرغا سرخ شدن، 2 تا پیاز خلالی رو به خوبی تفت و سرخ کنید و بعد هم مرغها رو بچینید، از آلبالو قوام اومده بریزین، چوب دارچین و 1 لیوان آب جوش هم بریزید و بذارین 1 ساعت با حرارت خیییییلی کم بپزه و مرغ مغزپخت بشه، سس غلیظ بشه
اواسط پخت 1 ق غ رب آلبالو، 1 ق غ رب نارنج محلی و 1 ق غ کره محلی بریزید که محشر بشه😁
با کته زعفرونی نوش جان کنید، تمام🪴
❌به دلخواه شکر رو کمتر یا زیادتر کنید با توجه به ذائقهتون.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_کلم_پیچ
مواد لازم:
کلم پیچ : دو کاسه غذاخوری (یک فنجان هم کلم پخته)
گردوی ریز شده : سه قاشق غذاخوری
خیارشور ریز شده : سه عدد
شوید ریز شده : پنج قاشق
ذرت پخته: پنج قاشق
گوجه : دو عدد متوسط
هویج : یک عدد متوسط
سس + ماست: یک کاسه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا کلم پیچ رو ریز کنید و بشورید. به اندازه یک کاسه ماست خوری از کلم ها رو بپزید که در آخر به سالاد اضافه می کنید.
گوجه رو پوست بگیرید و ریز کنید. هویج، شوید، خیارشور و گردو رو هم ریز کنید.
مثل کلیپ ابتدا کلم رو توی ظرف بریزید. بعد سایر مواد رو اضافه می کنید. کلم های پخته شده رو هم اضافه کنید. این کار طعم سالاد رو تغییر میده. کلم پخته و خام دو طعم کاملا متفاوت دارند که مزه سالاد رو محشر می کنن.
درست کردن سس سفید: اگر نمیخواید سس سفید پرچرب استفاده کنید، یک فنجان ماست بهش اضافه کنید. فلفل و نمک رو هم به سس اضافه کنید تا خوش طعم تر بشه.
در آخر سس رو به سالاد اضافه کنید و نوش جان کنید.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 پیغامی از دیار باقی برای یک دختر
▪️این قسمت: پرستو
▫️تجربهگر : خانم پرستو نظیفی
┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄
@khandehpak
روز شنبه روز حضرت محمد ص
ناهار و شلم امروزو ان شالله به نام پیامبر بزرگ اسلام تبرک کنید و مادر گرامیشون
هر دعا و سوره ای در کنارش به غذا تلاوت کنید
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#خورشت_دال_عدس .
این غذا توی خونه ما به شدت محبوب هستن. مخصوصا بچه ها خیلی عاشقش هستن
دستور این #غذای_گیاهی
یک لیوان عدس قرمز رو شستم و با اب, یک عدد هویج متوسط, یک عدد سیب زمینی متوسط گذاشتم با شعله کم بپزه. (توی دستور اصلی این غذا هویج نیست ولی من برای تکمیل خواصش از هویج استفاده کردم).
کمی که جوشید کف های روی اون رو با قاشق جمع کردم.
یک عدد پیاز متوسط رو خرد کردم و سرخ کردم. چند حبه سیر, کمی سیر سبز, زردچوبه و فلفل و دو قاشق رب گوجه فرنگی زدم و خاموش کردم.
وقتی عدس و هویج و سیب زمینی پخت, همگی رو با هم له کردم. یک عدد گوجه فرنگی متوسط رو رنده کردم و به خورشت اضافه کردم. پیاز و سیر سرخ کرده رو هم اضافه کردم. نمک و اب نارنج هم ریختم و اجازه دادم با شعله ملایم کمی بپزه تا جا بیفته.
اگه کمی پیاز داغ هم روی اون بریزید که عطر و طعمش خیلی بهتر میشه.
این غذا با نون یا برنج خیییییلی خوشمزه میشه.
روز خوش
haniye_mirhashemi
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#پیتزا_خونگی_بدون_فر.
اول از همه مواد پیتزامون ک ب دلخواه میتونید ازش کم کنید و یا بش اضافه کنید رو آماده میکنیم.
بعد ته ظرفمون رو چرب میکنیم و خمیرو پهن میکنیم روی خمیرو با مشما میگیریم و 10 دقیقه استراحت میدیم( استراحت خمیر ب این دلیله ک خمیری نشه و کاملا پخته بشه). توی یک قابلمه یک ظرف کوچیکتر قرار میدیم بعد خمیرو میزاریم 5 دقیقه روی حرارت متوسط پخته بشه. خمیرو بر میداریم سس کچاپ زده و موادمون رو ب ترتیب میزاریم بین هر لایه کمی پنیر پیتزا میزاریم ک وقتی برش میدیم لایه ها از هم جدا نشن. مرحله آخر قارچ گذاشته و پنیر فراوون میزنیم. (اگر پیتزاتون آب پس میده بخاطر قارچه. قارچ رو یا برش های نازک کنید و یا یکم روی حرارت تفت بدید) بعد فلفل دلمه ای میزنیم و با هرچیزی ک موجود بود تزیین میکنیم.
ب مدت 15 دقیقه روی فر دست سازمون میزاریم تا زمانی ک گوشه های خمیر برشته و طلایی شد پیتزامون آماده اس.
qaza_deser_1
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تکه کردن مرغ
فیلم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کیک شکل خانه قارچی
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_مرغ_رستورانى─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
طرز تهیه آش غلور
#آش_غلور_بیرجند
مواد لازم :
🍵🍵🍵🍵
مواد اصلی
فلفل قرمز
به مقدار لازم
زعفران
به مقدار لازم
حبوبات (شامل نخود،لوبیا چشم بلبلی و عدس)
2 پیمانه
روغن
به مقدار لازم
بلغور گندم
3 پیمانه
سیر
3 حبه
آرد
2 قاشق سوپ خوری
گوشت (همراه با استخوان)
300 گرم
🍵🍵🍵🍵
ابتدا قابلمه ای را از آب پر كرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید سپس بلغور گندم را پاك كرده و بشویید و به مدت 5 دقیقه در آب سرد خیس كنید.
سپس آب بلغور را خالی كرده و آن را به آب در حال جوش اضافه كرده و هم بزنید. آرد را كم كم اضافه كرده و هم بزنید تا گلوله نشود.
در ظرفی جداگانه مقداری روغن ریخته و سیرهای درسته، گوشت و حبوبات را اضافه كرده و كمی تفت دهید و مواد را به بلغور اضافه كرده و شعله را ملایم كنید.
آش را گاه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد و جا بیفتد. در انتهای پخت سیرداغ، زعفران و فلفل قرمز را اضافه كنید.
سایر نکات
🍵🍵🍵🍵
1)بهتر است در این آش از روغن حیوانی یا كره استفاده كنید.
2)در صورتی كه بلغور گندم همراه با آرد باشد، میتوانید آرد را حذف كنید.
3) این غذا مربوط به آشپزخانه بیرجند است و در شهر بیرجند مركز استان خراسان جنوبی در مراسم اربعین و نیز 48 امام حسین(ع) كه در استان خراسان برگزار میشود، طبخ میگردد.
4)یادتان باشد حتما حبوبات را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آنها را 2بار جوشانده و آبش را خالی كرده و بعد بپزید.
5)هرچه گوشت این آش بیشتر باشد و مدت بیشتری بپزد خوشمزه تر خواهد شد.
6)این آش را میتوانید بدون افزودنی یا با كشك و هرچیز دیگری كه باب میلتان است سرو كنید.
🍵🍵🍵🍵
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#چلو_مرغ_رستورانى─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر
#چلو_مرغ_رستورانى
مواد لازم :
مرغ :4 تكه
زعفران دم شده:2 ق غ خ
پياز :2 عدد متوسط
زرشك :1 يا 2 ق غ خ
آبليمو:2 ق غ خ
رب گوجه :2 ق غ خ
حبه سير يك عدد متوسط
به دلخواه براى عطر چلو مرغ دو ق غ خ فلفل دلمه
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
دستور تهیه : 👇
اول گوشت رو با دو ليوان اب و يك عدد پياز و يك ق غ خ زعفران و يك ق چ خ زرد ميزاريم به مدت يك ساعت بپزه و فقط يك ليوان از ابش باقى بمونه.
حالا كمى روغن تو قابلمه اى جدا و بعد داغ شدن يك پياز رو خلالى كرده و تا طلايى بشه و بعد سير رو خرد كرده و بعد فلفل و رب گوجه بعد اب گوشت و مرغمون رو اضافه و ميزاريم به مدت يك ربع يا بيست دقيقه و با حرارت ملايم بپزه و در 5 دقيقه اخر پخت زرشك شسته و خشك شده و ابليمو رو اضافه و بعد يكى دو قل خاموش و نوش جان
نكته:من مرغ خام رو دوست ندارم به همين خاطر بعد پخت خيلى كمى سرخ و بعد به چلو اضافه ميكنم
البته اينم بگم كه بعضى ها هم از همون اول پخت مرغ رو تفت ميدن و بعد مواد اوليه رو ميزنن اما من به اين روش درست و عالى ميشه
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_گوجه
فیلم
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزبسته بندی کردن گوشت
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
27.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
ڪلیپــ آموزشے
#سوهان_کنجدی
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
ڪلیپــ آموزشے
اینمنحوه پیچیدن پیتزا خورشیدی😍
با خمیر جادویی یا فطایر
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
برادر روحانی در سریال گاندو👇😳
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
حالا علت تعطیل شدن گاندو معلوم شد
#محلبی_دورنگ_پرتقالی
مواد لازم برای سس پرتقالی
3 لیوان آب پرتقال
3.5 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم)
1 استکان شکر (70 گرم)
مواد لازم برای محلبی سفید:
5 لیوان شیر
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته (گندم)
4 قاشق غذاخوری سرپر آردبرنج
1 پاکت وانیل شکری (5 گرمی و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
ابتدا آب پرتقال ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید و داخل قالب سیلیکون که با آب خیس کردید بریزید و 1 ساعت در یخچال بذارید. سپس برای محلبی سفید تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد و قوام بگیرد بپزید. و آرام روی تمام قسمتهای سس پرتقالی که از یخچال بیرون آوردید بریزید. وقتی کمی ولرم شد داخل یخچال بذارید و 8 ساعت داخل یخچال نگه دارید. اگر شب درست کنید تا صبح کاملا خودش را میگیرد
By: Sukrankaymak
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی
.
گوجه فرنگی
فلفل سبز
سیر
جعفری
یه کم سرکه و نمک
مقداری روغن زیتون
.
با بلندر پوره کنید و توی یخچال نگه داری کنید. از ترکیباتش مشخصه که طعمش عالی میشه!
😋😋😋
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
آشپزی ونکات اسلامی
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی . گوجه فرنگی فلفل سبز سیر جعفری یه کم سرکه و نمک مقداری روغن زیتون
سلام
خدا قوت
من امروز از کانال شما این چاشنی رودرست کردم
جای شما خالی خیلی خوشمزه شده
#پخت_شیرینی_بدون_فر
دوستان من سال گذشته حدود چهارده نوع شیرینی خشک درست کردم.
تمامشون رو داخل قابلمه و بدون فر هم میتونید درست کنید.
حتی کیک و بیسکوییت هم میتونید با این روش درست کنید.
خودم قبلا سه سال پیش درست کردم .
دو روش براتون گذاشتم.
یکی اینکه شعله پخش کن حتما میذارید پایه فلزی هم میذارید تا شعله غیر مستقیم بشه و شیرینیا نسوزه. قابلمه یا تابه بزرگی رو انتخاب میکنید. کفش کاغذ روغنی میذارید
شیرینی های مورد نظر رو می چینید و با شعله خیلی کم تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی بشه روی حرارت میذارید. دم کنی حتما بذارید که بخارش بیرون نیاد.
روش دوم اینه که شعله پخش میذارید . قابلمه یا تابه بزرگ رو روش میذارید ولی پایه رو داخل قابلمه میذارید . در قابلمه رو میبندید حدود یک ربع تا فر دست سازمون گرم بشه. بعد داخل قالب تارت یا قالب پیتزا یا کف قالب کمربندی یا سینی استیل یا روحی کاغذ روغنی میذارید شیرینی مورد نظر رو میچینید بعد از یک ربع که دمای داخل قابلمه گرم شد سینی شیرینیا رو روی پایه میذاریم و سریع در قابلمه رو همراه با دم کنی میذارید. شعله از روش قبلی کمی بیشتره چون شیرینیا از کف قابلمه فاصله دارن. و تا زمان طلایی شدن زیر شیرینیا صبر میکنیم. طبق زمانی که دستور گفته.
بجز این دو روش که گفتم داخل تابه رژیمی دوطرفه هم میتونید کاغذ روغنی بذارید و روی گاز شیرینی بپزید.البته حتما از شعله پخش استفاده کنید.
maman.sepehr
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی
شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami