eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی . گوجه فرنگی فلفل سبز سیر جعفری یه کم سرکه و نمک مقداری روغن زیتون . با بلندر پوره کنید و توی یخچال نگه داری کنید. از ترکیباتش مشخصه که طعمش عالی میشه! 😋😋😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
آشپزی ونکات اسلامی
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی . گوجه فرنگی فلفل سبز سیر جعفری یه کم سرکه و نمک مقداری روغن زیتون
سلام خدا قوت من امروز از کانال شما این چاشنی رودرست کردم جای شما خالی خیلی خوشمزه شده
دوستان من سال گذشته حدود چهارده نوع شیرینی خشک درست کردم. تمامشون رو داخل قابلمه و بدون فر هم میتونید درست کنید. حتی کیک و بیسکوییت هم میتونید با این روش درست کنید. خودم قبلا سه سال پیش درست کردم . دو روش براتون گذاشتم. یکی اینکه شعله پخش کن حتما میذارید پایه فلزی هم میذارید تا شعله غیر مستقیم بشه و شیرینیا نسوزه. قابلمه یا تابه بزرگی رو انتخاب میکنید. کفش کاغذ روغنی میذارید شیرینی های مورد نظر رو می چینید و با شعله خیلی کم تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی بشه روی حرارت میذارید. دم کنی حتما بذارید که بخارش بیرون نیاد. روش دوم اینه که شعله پخش میذارید . قابلمه یا تابه بزرگ رو روش میذارید ولی پایه رو داخل قابلمه میذارید . در قابلمه رو میبندید حدود یک ربع تا فر دست سازمون گرم بشه. بعد داخل قالب تارت یا قالب پیتزا یا کف قالب کمربندی یا سینی استیل یا روحی کاغذ روغنی میذارید شیرینی مورد نظر رو میچینید بعد از یک ربع که دمای داخل قابلمه گرم شد سینی شیرینیا رو روی پایه میذاریم و سریع در قابلمه رو همراه با دم کنی میذارید. شعله از روش قبلی کمی بیشتره چون شیرینیا از کف قابلمه فاصله دارن. و تا زمان طلایی شدن زیر شیرینیا صبر میکنیم. طبق زمانی که دستور گفته. بجز این دو روش که گفتم داخل تابه رژیمی دوطرفه هم میتونید کاغذ روغنی بذارید و روی گاز شیرینی بپزید.البته حتما از شعله پخش استفاده کنید. maman.sepehr ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
پلو ارمني يا ته انداز زعفراني "برنج با ته دیگ بال مرغ یکی از راه های سرو مجلسی برنج است که هم پلوی زعفرانی دارید و بال مرغ هم در کنارش مواد اولیه : برنج به تعداد نفرات بال مرغ به تعداد نفرات طرز تهیه : ابتدا به هر تعداد که دوست دارید بال مرغ ها را با نمک، زعفران، ماست، آبلیمو و فلفل (یا ادویه های دلخواه) مزه دار کنید. برنج هم به تعداد نفرات آبکش میکنیم . سپس یک قابلمه مناسب مواد انتخاب کرده و ته قابلمه روغن و کمی زعفران میریزیم. بال مرغها را ته قابلمه چیده و برنج را رویش میریزیم. درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم با شعله کم بمدت یک ساعت بپزد . سپس ظرفی را که میخواهیم غذا را سرو کنیم آماده کرده و قابلمه را روی ظرف برمیگردانیم بطرری که مطابق شکل برنج زیر و بال مرغها روی غذا قرار بگیرد. نکته : اگر روی برنج کره و زعفران بدهید بسیار خوش طعم تر می شود.می توانید مثل ته چین روی بالها را با یک لایه مخلوط ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج بپوشانید.و برنجي كه روي لإيه بالايي قرار ميگيرد ميتواند با انتخاب شما عدس باقالي يا سيب پلو باشد ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
خوشمزه و خونگی مقداری ران و سينه مرغ را دوبار چرخ كردم بعد يه پياز هم رنده ريز كردم و يكم ابش گرفتم و مخلوط كردم بعد نمك يكم ادويه يكم تخم گيشنيز و يكم سير رنده شده يا پودر سير و سه ق غ ارد سوخاري همه با هم مخلوط كردم و تو يخچال گذاشتم تا سفت بشن و مواد به خورد هم برن بعد از مواد كمي برميراري و هر شكلي ك دوس داشتي بهش ميدي و داخل پفك پودر شده زدم و سرخ كردم. حرارت زياد نباشه تا كامل مغز پخت بشه.اگر خواستيد ازسينه مرغ استفاده كنيد حتما پنجاه گرم كره نرم شده را به موادتون اضاف كنيد تا مواد گوشتي لطيف تري داشته باشيد.اگه به مخلوط یک ق غ سس خردل اضاف کنید خیلی خوشمزه تر میشه. منظور از پفک پفک نمکی هستش که تمام سوپر مارکت ها دارن که ناگت رو خیلی خوشمزه و خوشرنگ میکنه ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
26.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ کامل تهیه این میان وعده فوالعاده خوشمزه ومقوی ست مخصوصابرای بچه مدرسه ای ها طرزتهیه شم خیلی راحت راحته توفیلم کاملا واضحه فقط یک نکته که انجیرهاراشب باآب گرم خیس کنید صبح میتونیدازش استفاده کنید موادلازمشم که مشخصه خامه بیسکویت پتی بور شکلات تخته ای گردو انجیر پودرنارگیل ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ اگر در زندگینامه بزرگان دقت کنید ،توجه زیادی به دائم الوضو بودن مادر حین شیر دادن شده حتی قران خوندن زمان شیرخوارگی شنبه روز پیامبر ص ،سر دیگ غذا حضرت محمد و مادربزرگوارشونو فراموش نکنیم. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
برادر روحانی در سریال گاندو👇😳 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 حالا علت تعطیل شدن گاندو معلوم شد
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 جوانی که به واسطه اشک در مجالس روضه از مرگ نجات یافت ▪️این قسمت: صعود ▫️تجربه‌گر : آقای حسن تحققی ┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄ @khandehpak
سلام روز یکشنبه تون بخیر امروزو به نام مبارک حضرت امیر( ع) و بی بی دو عالم حضرت فاطمه( س ) متبرک کنیم تمام پخت و پزها و خوراکی هارو و هدیه کنیم به مادران معظم و بزرگوار ایشان خانوم فاطمه بنت اسد و خانوم خدیجه کبری س رو ائمه به مادرانشون ارادت ویژه دارند و باعث خشنودیشون میشه و غذای ما دو قبضه متبرک میشه به انوار خوبان❤️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━* ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
مواد لازم: لیمو ترش درشت و زرد یک کیلو سرکه یک فنجان نمک هم مقداری طرز تهیه: ابتدا لیمو ها رو شسته و خشک کنید بعد روش نمک بپاشید و به مدت یک روز کناری بزارید این کار برای اینه که پوست لیمو ها نازک بشه. بعد از یک روز لیمو ها رو بشورید و داخل قابلمه ایی که اب و سرکه رو جوش اوردین بریزین و اجازه بدین یک دقیقه بجوشه بعد هم داخل ابکش بریزید امادیگه روش اصلا اب نگیرید بعد از خنک شدن لیمو ها رو با خلال دندون چند تا سوراخ ریز بکنید که لیمو های من داخل عکس این سوراخ ها کاملا مشخصه این کار هم برای اینه که داخل لیمو ها هوا بره و زود خشک بشه و کپک نزنه و بعد هم روی پارچه ایی در افتاب پهن کنید بستگی به درجه هوا داره ولی (حدودا پانزده روز برای هوای این روز های تهران کافیه) بعد از این زمان لیمو ها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار بدین تا کاملا خشک بشه . بعد هم میتونید مقداری از اون رو خرد کنید و هسته هاش رو در بیارید و پودر کنید 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
ميوه دلخواهتون رو داخل ميكسر بريزيد و بسته به ميزان علاقتون شكر بهش اضافه كنيد و وقتى خوب ميكس شد داخل قالب بريزيد و تو فريزر بزاريد اگه علاقه داشتيد ميتونيد يكم آبميوه هم بهش اضافه كنيد و بعد تو قالب بريزيد 😉 🍇🥝🍉 🎀 🌸 🎀 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو😋 مواد لازم🔻 لوبیا سبز خرد شده: 300 گرم برنج: 4 پیمانه گوشت چرخ کرده: 400 گرم پیاز: 1 عدد بزرگ رب گوجه فرنگی: حدود 4 قاشق غذاخوری روغن: به مقدار لازم نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم زعفرون هر چقدر کَرَمته نکات پخت🔻 لوبیاها را با آب و مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شوند. برنج را هم یک ساعت زودتر بزارید خیس بخوره. پیاز رنده شده را بهمراه روغن و ادویه ها کمی تفت دهید و سپس گوشت را اضافه کنید. پس از تفت گوشت کمی رب سرخ کنید و داخلش بریزد و مواد را باهم ترکیب کنید و زعفرون را بهش اضافه کنید. در این بین برنج را با کمی نمک داخل قابلمه بجوشونید و آبکش کنید. سپس مواد و برنج را حسابی با هم ترکیب کنید. ته قابلمه برنج کمی روغن و زعفرون بریزید و نون یا سیبزمینی برای تهدیگ را کفش بچینید. سپس ترکیب گوشت و لوبیا پلو را داخلش بریزید و بزارید برای حدود 20 دقیقه رو شعله کم دم بکشه. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
دو پیمانه ماش رو خیس کردم و گذاشتم با کمی اب بپزه و اواخر نمک زدم برنج رو دو ساعت قبل خیس کردم 250 گرم گوشت چرخکرده ویکعدد پیاز درشت رنده شده ونمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق ارد نخودچی مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد قلقلی درست کردم وتو روغن سرخ کردم برنج رو آبکش کردم و موقع دم گذاشتم لابه لاش ماش ریختم ودم گذاشتم یک پیمانه کشمش رو شستم ونیم ساعت تو اب نگه داشتم وبعد صاف کردم و با کمی کره تفت دادم و موقع سرو لابه لای برنج و روی برنج ریختم و روی برنج کوفته قلقلی گذاشتم. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 به شکل گل رز 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون یک دارم ناب همراه تهچین🤗😋 مواد لازم: 4 پیمانه برنج 4 عدد هویج درشت خلال شده 2 عدد پیاز متوسط 400 گرم گوشت چرخ کرده 8 ق غ زرشک 1 ق غ رب یک ق غ کره زعفران دم کرده یک استکان در دو. مرحله برای مواد و تهچین شکر یک قاشق غذاخوری ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی ترکیبی از زرشک، کشمش، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم)، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ، خلال پسته و بادام و‌ دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون رو حرارت ملایم سرخ کردم. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تست 1 بسته پودر پفک 1 لیوان ادویه: نمک 1 ق مرباخوری زردچوبه 1 ق مرباخوری پاپریکا 1 ق مرباخوری فلفل قرمز 1 ق چایخوری فلفل سیاه 1 ق چایخوری آویشن 1 ق چایخوری پودر سیر 1 ق چایخوری پکینگ پودر 1 ق چایخوری 🌺فقط اگه خواستید نون ها رو بدون فر و در هوای آزاد خشک کنید،بعد از پودر کردن حتما کمی داخل تابه تف بدید تا بوی خامی نان گرفته بشه. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه_روکش_شکلات خوشمزههه😋 200 گرم شکلات تخته ای 2 عدد موز توتفرنگی ابتدا موزهارو برش زده و شکلات رو روی بخار کتری ذوب میکنیم و توت فرنگی و موزها رو یه سیخ چوبی میزنیم و شکلات ذوب شده رو روی میوه ها میریزیم و تکون میدیم که شکلات اضافی بریزه و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم گذاشته و در یخچال 4 ساعت میذاریم تا شکلات ببنده و بعد با سس شکلات یا شکلات ذوب شده که داخل قیف ریختیم تزیین میکنیم 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی رنگی سیب زمینی هویج ذرت جعفری لبو نمک و فلفل و زردچوبه طرز تهیه سیب زمینی را پوست بگیرید با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد و پوره کنیدوسه قسمت کنید به یک قسمت هویج پخته و رنده شده و یک قسمت جعفری خرد شده با ذرت پخته و یک قسمت لبوی پخته و رنده شده بزنید ته یک قالب را سلفون بگذارید و مثل فیلم درون قالب بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف برگردانید 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠زندگی را خیلی جدی گرفتیم... ▪️این قسمت: من، مادر؛ من، پدر ▫️تجربه‌گر : آقای مهدی حسن نژاد ┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
آشپزی ونکات اسلامی
#شیرینی_شکومالد #شیرینی_بدون_فر 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و
برای تهیه این شیرینی خوشمزه و راحت به روش زیر عمل کنید: پودر نارگیل 120گرم شکلات تخته ای سفید 200گرم_می تونین برحسب ذايقه از160گرم تا200گرم بریزید من برای نوع نارگیلی 160گرم زدم، شیرعسلی 100گرم_شیرعسلی رایا به صورت اماده ازلوازم قنادیها یاسوپریها تهیه کنید مثلا شیرعسلی الفجر معمولا همه سوپریها هم دارند یامثل من خودتون تهیه کنید،یه کم زحمت داره ولی خوب فرقی بانوع بازاریش تقریبا نداره،دستورشم پست بعد میگذارم_ درابتدا شکلات تخته ای سفید خردشده رابرروی بخاراب کتری ذوب کنید،ازروی حرارت بردارید پس از کمی ازدماافتادن شیرعسلی وپودرنارگیل اسیاب شده رابه ان اضافه کنیدخوب مخلوط کنید تاخمیرلطیفی بدست بیاد،خمیر راداخل قالبهای شکلات خوب فشرده کنیدوبه مدت پانزده دقیقه درفریزر بگذارید پس ازآن از قالب جدا کنید ونوش جااان.... *پودرنارگیل اسیاب شده:پودر نارگیل رادرون اسیاب خوب پودرکنید،درحد نرم شدن نه به روغن افتادن، برای همان میزان مواد یعنی: پودرپسته120گرم شکلات 200گرم فقط شیرعسلی را70گرم بزنید که احیانا خمیر شل نشه وبه همان روش گفته شده عمل کنید، . . 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🍇 مصرف شیرۀ انگور بصورت شربت یا بعنوان صبحانه بهترين علاج کم خونی است. 🍇شیره انگور بسیار مقوی است💪 و برای افرادی که بر اثر بیماری یا عمل جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفیدست. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🍎 😋 سیب ترش 1کیلو شکر 1 کیلو گلاب 1/3لیوان زعفران به اندازه دلخواه 🔸ابتدا یک طرف آب سرد را که در آن آب یک عدد لیمو چپانده آید را در کنار دستتون بگذارید حتی در آب اگر یخ هم بریزید بهتر هم هست. سیبها را پوست بگیرید و درون ظرف آب سرد ولیمو بریزید این کار باعث میشه سیبها تغییر رنگ ندهند وهمچنین ترد وشفاف بمانند. یک قابلمه بردارید وشکر را با دو لیوان آب وزعفران بگذارید روی حرارت وقتی جوش آمد سیبها را که در آبکش ریخته اید وآب آن را گرفته اید به شهد در حال جوش اضافه کنید وبگذارید تا خوب بپزد وجا بیفتد در آخر کار گلاب ودر حد نصف لیموی تازه را بریزید کمی که جوشید بردارید. نوش جان امیدوارم شما هم درست کنید ولذت ببرید. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami