#کیک_اسفناج
ارد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
پوره اسفناج نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر یه قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل یه ق چ
پودر هل یه ق چ
طرز تهیه:
اول از همه تخم مرغ+شکر+وانیل را با همزن میزنیم تا کش دار و حجمش دو برابر بشه بعد روغن و شیر و پوره اسفناج و پودر هل رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم و در اخر ارد و بکینگ پودر(که از قبل باهم سه مرتبه الک کردیم) کم کم به بقیه مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...قالبمون رو روغن جدا کننده میزنیم و مایه ی کیک رو داخلش میریزیم و به مدت پنجاه دقیقه با دمای 180داخل فر قرار میدیم...این کیک بافت فوق العاده ای داره و خیلی خوشمزس و با کرم پاتیسیر عالی تر میشه که بعد از خنک شدن کیک میریزیم روش و نوش جان میکنیم...
طرز تهيه كرم پاتيسير : یک و یک چهارم پيمانه شير رو با نصف پيمانه شكر و 1/5ق س نشاسته ذرت و 1 عدد زرده تخم مرغ و كمي وانيل داخل قابلمه ريخته با همزن كاملا ميزنيم تا مواد يكدست شود بعد روي حرارت ملايم ميپزيم تا به غلظت فرني برسد .
من این کیک رو توقالبای تک نفره ساوارین درست کردم وتوش رو باکرم پاتیسر پرکردم ،کیک خیلی خوشمزه وخوش طعمیه ؛امتحان کنید
mahbobe.se
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#کیک_فنجونی_بدون_فر
#کیک_فنجونی_بدون_فر
مواد لازم:
تخم مرغ4 عدد
شکریک و نیم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد دو لیوان
بکینگ پودردو قاشق چایخوری
آب پرتقال تازه نصف لیوان
رنده پوست پرتقال دو قاشق غذاخوری
وانیل کمی
نمک یک پنس
طرز تهیه:
میدونم که همتون میدونید اما بازم میگم که برای درست کردن کیک چند تا کار رو باید اول انجام بدید: اولی اش اینکه تمامی مواد به دمای محیط رسیده باشند. دوم اینکه اگرازفراستفاده میکنیدآنرا رو حتما گرم کنید. سوم اینکه تمام مواد رو اندازه گرفته و دم دستتون بزارید.
خوب برای شروع من تخم مرغها رو از یکساعت قبل گذاشتم بیرون. یه پرتقال درشت رو خوب شستم. اول پوشتش رو رنده کردم. فقط حواستون باشه که قسمت سفید رنده نشه که کیک رو تلخ میکنه. بعد آبش رو گرفتم.
تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حسابی میزنیم تا حجیم و کرم رنگ بشه. بعد روغن رو اضافه میکنیم و باز میزنیم. بعد هم آرد و بکینگ پودر و نمک رو که سه بار الک کردیم بهش اضافه میکنیم و با قاشق و به صورت دورانی هم میزنیم و در آخر هم آب پرتقال رو و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
بعد فنجون های چینی رو میاریم ته فنجون ها رو چرب میکنیم سپس به اندازه نصف فنجونا داخلشون مواد میریزیم. فنجون هارو داخل قابلمه میچینیم و تا نصف قد فنجونا داخل قابلمه آب میریزیم روی اجاق قرار میدیم هنگامی که اب داخل قابلمه به جوش اومد در قابلمه رو میذاریم و به مدت 20 دقیقه اجازه میدیم که کیکا اماده بشه .در نهایت کیک ها اماده است
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم
#شیرینی_نارگیلی_معصومه
این شیرینی کمی بد قلق هستش . همه نکات بایدرعایت.بشه
سفیده تخم مرغ 100 گرم (3 عدد تخم مرغ متوسط)
پودر نارگیل 100 گرم (یک و یک چهارم لیوان تقریییییبا)
شکر 200 گرم (یک لیوان تقریبا)
آب لیمو 1 ق م
آرد برنج 10 گرم (1 ق غ سر صاف )
وانیل 1/4 ق چ
پودر نارگیل و شکر و نیمی از سفیده ها رو با هم مخلوط کردم . بعد این مواد رو یا با چرخ گوشت چرخ کنید یا داخل غذاساز (یا یک دو سه) میکس کنین . زیاد دیگه میکس نکنین که یه وقت به روغن نیفته . بعد ما بقی سفیده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم .
مواد رو روی بخار کتری قرار دادم روی حرارت . حالا می تونین یه طرفی رو اب بریزین و بزارین روی حرارت و بعد موادتون که داخل یه قابلمه یا طرف هست روی اون قرار بدین .
مدام مواد رو هم زدم تا ذرات شکر اب بشه و طوری که حرارت کم باشه شکر حل بشه انا سفیده نپزه به این مرحله میگن داغ زدن . تایم هم نمیشه دقیق گفت برای من 5 دقیقه طول کشید .
بعد از حرارت برداشتم و آب لیمو و وانیل و ارد برنج رو ریختم و مخلوط کردم . گذاشتم بمونه توی محیط 6 الی 7 ساعت .
بعد توی قیف بدون ماسوره ریختم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم . مواد رو داخل سینی ریختم سایزش بستگی به خودتون داره کوچیک یا بزرگ درست کنین
فر با دمای 200 درجه از قبل گرم بشه . بعد که سینی رو در طبقه وسط قرار دادم دما رو 180 درجه کردم به مدت 20 دقیقه .
یه نکته در مورد دمای فر بگم حتما باید با دمای فر خودتون چک کنین قبلش یه دونه بزارین بپزه توی فر تایم بگیرین و همچنین دما و چک کنین برای من این تایم و این درجه شد .
با مواد بالا 9 عدد شیرینی نارگیلی سایز بزرگ داریم .
masoumehrasouli
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالادزیتون
پیازچه جعفری گوجه پوست کنده زیتون رب فلفل(فلفل دلمه اي قرمز با چن حبه سير ميپزيم تا ابش خشك شه) و فلفل قرمز پرک مغز گردو رب انار ملس روغن زیتون
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
ویار پفک داری؟؟😍😋🤰🏻
میدونی که چقد ضرر داره؟🤦🏻♀
ولی خب.. ویاره دیگه🙄
نمیشه کاریش کرد که! نی نی اون تو دلش خواسته😋👶🏻
میخوای یه پفک بهت بدم ضرر نداشته باشه، تازه کلی هم مقوی و خوشمزه باشه؟😋😋😌 بین خودمون باشه هاا، از سویق درست شده😋
اینجا معدن خوراکی های خوشمزه و مقویه
هم پفک برای خودتون و کوچولو هاتون که پفک های بیرونی مضر نخورن🤦🏻♀
هم رب های ترشی که خوراکِ ویارای حاملگیه😜😋🤤
و چیزای دیگه ک خودت میای میبینی
بدو بیا😜
https://eitaa.com/joinchat/2642346001C3491be78fd
https://eitaa.com/joinchat/2642346001C3491be78fd
آشپزی ونکات اسلامی
ویار پفک داری؟؟😍😋🤰🏻 میدونی که چقد ضرر داره؟🤦🏻♀ ولی خب.. ویاره دیگه🙄 نمیشه کاریش کرد که! نی نی اون ت
از این پفکا میارن سریع تموم میشه😳
#فوت_کوزه_گری
#طبخ_ماهی
برای از بین بردن بوی بد ماهی، می تونید اون رو توی شیر بخوابانید !
شیر بوی بد ماهی رو میگیره و خوش طعمش میکنه ! 🤔
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#مرغ_لایی_پلویی #مرغ_لایی_پلویی_فریبا
این مدل مرغ به روشهای دیگه هم پخته می شه این روش راحت وبسیار خوشمزه است حتما درست کتید تا متوجه طعم متفاوت مرغ بشید واسه زمانیکه کارتون زیاده بهترین گزینه است
طرز تهیه..... سماق وپودر گرد غوره و پودر پاپربکا وفلفل سیاه و پودر تخم گشنیز وزیره و پودر گل سرخ و پودرزنجبیل وپودر پیاز وپودر سیر رد مخلوط کنید همه جای تکه های مرغ را با این ادویه پوشش دهید
برنج را دانه تر ابکش کنید
کف قابلمه روغن بریزید و هر چیزی دوست دارید به عنوان تهدیک بذارید من سیب زمینی را قالب زدم وگذاشتم مقداری از برنج را بریزید مرغ را روی برنج قرار دهیدو پیاز حلقه شده روش واطرافش بذارید در صورت تمایل سیب زمینی هم بذارید ومابقی برنج را بریزید
دم کردن. شعله پخش کن بذارید وبا حرارت ملایم حدود دو ساعت تا کاملا مرغ با بخار برنج پخته بشود کاملا می پزه وانقد نرم ولطیف است گوشت مرغ پس خیالتون راحت ودر موقع کشیدن غذا کمی از برنجتون را هم زعفرانی کنید.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#شوفلُق#شوفلُق (گل كلم)
طرز تهيه شوفلُق
ابتداگل كلم رو بخارپز ميكنيم وبعد در يك ظرف مورد نظر (پيركس ،نسوز)ميچينيم وسس سفيد درست ميكنيم روي گل كلم ها ميريزيم ومقداري هم پنير پيتزا وپنير پارمسان روش ميريزيم ، مقداري پودر ريحان خشك شده و آويشن ميريزيم و بعدتوي فر ميذاريم با شعله بالاي فر كه روش برشته بشه واصلاً درجه نميخواد چون گل كلم ها پخته هستند فقط پنير طلايي بشه
طرز تهيه سس سفيد :
آرد ٢قاشق غذا خوري
كره ٢٥گرم
شيريه ليوان وفلفل سياه به مقدار لازم
آرد وشير رو قبل از اينكه روي حرارت بذاريم مخلوط ميكنيم وبعد بقيه مواد رو اضافه ميكنيم
و روي حرارت ميذاريم تا كمي ببنده و روي كلم ها ميريزيم.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی