eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل سوپ پاییزی پارت اول 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل سوپ پاییزی پارت دوم 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
روز همگی بخیر و شادی امیدوارم که حال دل همتون خوب باشه امروز با یه شیرینی رژیمی اومدم که خیلیاتون درخواست دادین کافیه یه بار امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد😍اگه بوی شوید اذیتتون میکنه از جعفری هم میتونین استفاده کنید 2عدد تخم مرغ(زرده یکی برای روی خمیر) 1فنجان روغن مایع 1فنجان ماست نصف فنجان کره 1ق غ شکر 1ق غ سرکه 1ق م نمک 10گرم بکینگ پودر یک کاسه کوچک پنیر سفید یک کاسه کوچک شوید 3ل آرد داخل یک ظرف تخم مرغ،روغن،ماست،کره،شکر،نمک،سرکه و بکینگ پودر را بریزین و با هم مخلوط کنید سپس آردو کم کم بریزین تا یک خمیر نرم بدست بیاد پنیر و شوید رو هم اضافه کنید و خوب ورز بدین داخل سینی فر کاغذ روغن قرار بدین از خمیر به اندازه تخم مرغ بردارین و گرد کنید داخل سینی فر قرار بدین (با این دستور حدودا 16عدد میشه درست کرد) زرده تخم مرغی که کنار گذاشتینو هم بزنید و روی شیرینیا بزنید داخل فر که از قبل در دمای 190 گرم شده قرار بدین و 25الی30دقیقه بپزه و گرم گرم نوش جان کنید😋اگه دوس داشتین با چای شیرین بخورین عالی میشه😍 نکته:اگه پنیری که استفاده می کنید خیلی نمکی هست مقدار نمک رو کم کنید 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تی تاب خونگی 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات خانگی دستور پست بعد 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
‎دونات_خونگی# ‎مواد لازم ‎آرد گندم500 گرم (3-4 بار الک شده) ‎شکر100 گرم ‎کره آب شده 75 گرم ‎شیر ولرم1لیوان ‎تخم مرغ 2 عدد ‎پودر خمیر ترش1 ق غ ‎نمک ¼ ق چ ‎وانیل نصف ق چ ‎روغن به مقدار لازم ‎یک ق غ شکر و پودر خمیر ترش به همراه نمک رو به شیر ولرم اضافه کنید و هم بزنید وظرف رو 10 دقیقه با دربسته، تو جای گرم، قرار بدید تا خمیرمایه عمل بیاد. ‎تخم مرغ باقی شکر، وانیل و کره آب شده رو یک دقیقه با همزن دستی یا برقی بزنید و مخلوط خمیر مایه عمل آماده رو به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. وقتی مایع کاملا یکدست شد، آرد رو کم کم داخل مواد الک کنید. ( هر بار به اندازه یک پیمانه) هنگام اضافه کردن آرد، مایه را مرتبا با دست ورز دهید تا آرد به طور کامل جذب مواد شود 🖐🏼 ‎بعد از تمام شدن آرد، خمیر را آنقدر ورز دهید تا کاملا لطیف و یکدست شود و به دست نچسبد. ‎خمیر را داخل کاسه رها کنید و یک حوله نمدار ولرم روی آن قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم خمیر را در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند 😴 ‎طی این مدت، هر 15–20 دقیقه یکبار حوله را از روی خمیر بردارید و قدری خمیر را ورز دهید تا در انتها دونات های سرخ شده، سطحی کاملا صاف و بدون حباب داشته باشند. ‎سطح تخته کار را با کمی روغن مایع چرب کنید، خمیر را روی آن با وردنه باز کنید، سپس با قالبهای مخصوص دونات یا لیوان که در دسترس دارید ، خمیر را قالب بزنید. ‎کف یک سینی را نیز با مقدار خیلی کم روغن مایع چرب کنید یا از کاغذ روغنی چرب شده استفاده کنید، دونات های قالب خورده را با فاصله یک سانتی از هم داخل سینی بچینید و روی آن را با سلفون یا پارچه تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا آماده شوند(در این فاصله دونات ها رو پشت و رو کنید تا خشک نشوند) ‎داخل یک قابلمه کوچک گود، تا نصف روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا داغ شود. ‎(دقت کنید که شعله زیاد نباشد در این صورت دونات ها سریعا میسوزند) ‎دونات ها را یکی یکی داخل روغن بیندازید و کنترل کنید که تمام سطح دونات داخل روغن قرار گرفته باشد و هر دونات را به مدت 2 - 3 دقیقه سرخ کنید از قاشق برای ریختن روغن روی دونات ها نیز استفاده کنید تا بهتر پخته شوند.(تا زمانی که به رنگ مطلوب برسد) ‎دونات های سرخ شده را روی توری فلزی یا کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن کامل جدا شود و بعد با شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین الک شده تزئین نمایید🤗 . Source 📷 alisinaakbari ‎ 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین گوجه و خیار خیلی زیبا 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ سوخاری مستر تابه 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
آشپزی ونکات اسلامی
ذرت مکزیکی 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بانو هر کار میخواهی انجام بدی نیت معنوی کن اشپزی👈نیت نذری آرایش👈جهادم
من مُردم براش🤤🤤🤤 . ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار در جهانه و از اسمش پیداست که اصالتش متعلق به کشور مکزیکه و با مواد و روشهای بسیار متنوعی طبخ میشه. . مواد لازم👇 ذرت: 500 گرم قارچ: 300 گرم کره: 20 گرم سس مایونز: 3 ق.غ پنیرپیتزا: 200 گرم نمک، فلفل سیاه، فلفل پولبیبر، آویشن از هر کدام: 1ق.چ آبلیمو: 1ق.غ اول آب رو میذاریم تا جوش بیاد بعد ذرت رو داخلش میریزیم و میذاریم نیم ساعت بپزه بعد تو آبکش میریزیم تا آبش بره. قارچ‌ هامون رو خورد میکنیم و تو کره با حرارت زیاد تفت میدیم آبلیمو هم بهش میزنیم تا سفید بمونه بعد ذرت پخته شده رو همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و سس مایونز و پنیرپیتزا رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم تا پنیرمون کاملا آب بشه.به این مرحله رسید آمادست شعله رو خاموش میکنیم و تو ظرف سرومون میکشیم. به همین راحتی یه ذرت مکزیکیِ سالم و خوشمزه خونگی درست کردیم😍 شما هم درست کنید و از خوردن این میان وعده خوشمزه و جذاب لذت ببرید😋 نوش جان❤ . . 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت ماهی ب روش جدید 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش پودر پاپریکا🍓 😋 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍 پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دوست داشتم در آتش بسوزم اما... ▪️این قسمت: تاریک و روشن ▫️تجربه‌گر : خانم فاطمه نعمت الهی 💢لینک فیلم کامل در تلوبیون: https://www.telewebion.com/episode/2564177 ┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄ @khandehpak
ســـــــ🌸ــــــلام امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇 امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم با قرائت سوره والعصر جهت افزایش صبر ان شالله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده سالا الویه 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین اش رشته 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بریان حرفه ای 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
نکته.....دوستان نکته ای را همین اول واستون بگم که من همیشه این مدل مرغ را از شب قبل مزه دار می کنم ومخلفاتش را هم اطرافش می ریزم وتوی پخچال میزارم تا خوب مرغ طعم دار بشه طرز تهیه....مرغ را از قبل نمک ویه قاشق سرکه سفید بزنید من از از شب قبلش نمک میزنم ودوساعت اخر قبل شستن مرغ هم سرکه میزنم وبعد بشورید زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا که عطاری وفروشگاههای موادغذایی بصورت بسته بندی دارن وادویه مرغ وپودر پیاز وهر ادویه معطری که خودتان دوست دارید را مخلوط با یک قاشق ماست فرقی نداره پرچرب یا کم چرب وابلیموی تازه و سس خردل و روغن ترجیحا زیتون وپوره سیر وزنجبیل تازه اگر نداشتین از پودرش استفاده کنیدو خوب مخلوط کنید ادامه کار..... با انگشت اشاره پوست را از گوشت ارام جدا کنید وسس رادبه تمام سطح داخلی وبیرونی وزیر پوست بمالید بعد توی شکم مرغ را هم میتونید پر کنید هم خالی باشه با هر چی دوست دارید مثلا اگر پرتقال ولیمو را چهار قسمت کنیم یه قسمت اون را درشت خرد کنید با پوست وسیب وپیاز والو بخارا وشکم مرغ را به روش خودتان ببندید توی ظرف بذاربد اطرافش را با ربع لیمو وپرتقال وپیاز وسیب والو بریزید یا به دلخواه هویج وسیب زمینی یا هر چیزی مایلید وبذارید یه شب بمونه بعد توی ظرف مناسب فر بذارید یا سرش رادبذارید یا فویل بکشید وچند تا سوراخ ریز کنید ودر طبقه وسط با حرارت 200درجه بمدت تقریبی 2ساعت تا مرغ کاملا پخته بشه کلی اب می اندازه ودر اخر فویل را بردارید ومرغ را گریل کنید تا کاملا طلایی بشه شما میتونیدهمه این مراحل را روی گاز انجام بدین ودراخر مرغ را سرخ کنید . نوش جان نکته.... زیاد لیمو وپرتقال بریزید تلخ می شه حواستون باشه tnavoashpazi 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
26.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمپورا غذای ژاپنی 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
AwACAgQAAxkDAAEukGlgq9hhyLQI5YXyPZSUgEOFvaEzPgAC_AIAAiDKaAVVH_CymXPgzh8E.oga
1.87M
سخنرانی استاد پرتواعلم(آثارخوراک و آشپزی در نظام زوجیت)👆👆 سلام خانوما این سه فایل خانم پرتو اعلم درباره پخت و پز بخ روش نذری و اثراتش در زندگی هست تو یکی از فایلها صحبت گروه میکنن این فایل خیلی قدیمی هست مال چند سال قبل هست لطفا سوال نپرسید درباره این گروه دیگه این گروه وجود نداره✅ خانم اعلم الان هیچ گروهی ندارن لطفا پی وی نخواهید که لینک بدم این صوتها قدیمی هستند✅