#محلبي_دورنگ_ليواني
شير 1ليتر
آرد 3 ق غ
نشاسته ذرت 2 ق غ
وانيل 1ق م
كره 1 ق غ
شكر 1 ليوان
بيسكويت بتي پور 2 بسته
شكلا تخته ايي 80 گرم
شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه
بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شنیسل
#شنیسل_مرغ
یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری 👌 گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید 😊
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
تزریق انرژی مثبت ❤️
عشق الهی هم اکنون در من و از طریق من به عالیترین کار خود سرگرم است و برای من سلامت کامل و ثروت فراوان و سعادت بیکران میآورد.🌹
خداوندا سپاسگزارم🙏🏻
امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست
خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون با ذکر شریف #السلام
#ایده_سبزی_آرایی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
خوراک سیرابی تنوری
.
سیرابی یا شکمبه رو تمیز کرده و با پیاز و ادویه جات دلخواه بپزید . بعد خرد کنید و با کره تفت بدید و فلفل و سیر رنده و رب فلفل وگوجه و نمک و فلفل و ادویه سرخ کنید و بعد داخل ظرف مناسب ریخته و پنیر موتزارلا اضافه کنید و داخل تنور یا فر بذارید تا پنیر ذوب بشه .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کیک_کدو_حلوایی
مواد لازم:
آرد: ۲پیمانه
شکر:یک و یکدوم پیمانه
تخممرغ: ۴ عدد
بیکینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: یکهشتم قاشق چایخوری
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱۰۰گرم
کدو حلوایی: ۴۰۰گرم
روش تهیه:
کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له کنید. ( آب را تا حدی بریزید که بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد کدوها برود).فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) روشن کنید تا گرم شود.آرد، گردو، هل، دارچین، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید.تخم مرغها را درون ظرف شکسته و با سرعت بالای همزن بهمدت ۵ دقیقه خوب بزنید.روغن و شکر را با هم مخلوط و به تخممرغ زده شده اضافه کرده و بعد کدو را به آن اضافه کنید.وسط مواد آردی و خشک را باز کنید و مخلوط تخممرغ و کدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شود.مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل کمی چرب کرده و آرد بپاشید)قالب را بهمدت ۴۰ دقیقه درون فری که از قبل گرم شده قرار دهید.کیک را بدون اینکه از قالب خارج کنید، بهمدت ۲ ساعت زمان دهید تا خوب خنک شود.نکته:برای تزیین روی کیک من تنها از گاناش شکلات سفید استفاده کردهام که برای تهیه آن میتوانید از ۱۵۰ گرم شکلات سفید، ۱۰۰گرم خامه که روی حرارت میگذارید استفاده کنید. وقتی مواد کمی ولرم شد روی کیک دهید.البته من چند قطره رنگ خوراکی نارنجی زدم تو گاناشم تا به رنگ کدو حلوایی در بیاد .اگر تخممرغها را برای ۵دقیقه هم نزنید ممکن است به بافت پوکی دست نیابید پس لطفا زمان را دقیق رعایت کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#دسر_نارنگی
آب نارنگي 3 ليوان
شكر 3 ق غ
نشاسته ذرت 3 ق غ
لايه شيري👇
شير 3 ليوان
نشاسته ذرت 2 ق غ
آرد 1 ق غ
وانيل 1 ق م
شكر 1/2 ليوان
كره 1 ق غ
داخل ظرفي اب نارنگي،نشاسته و شكر را ريخته خوب باهم قاطي ميكنيم ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا مايع ب جوش بياد وقتي بجوش امد از رو حرارت برداشته قالب را با اب خنك خيس كرده مواد را داخل قالب ميريزيم ميزاريم كنار شروع ب درست كردن لايه شيري ميكنيم شير،شكر،نشاسته،آرد را بهم مخلوط كرده خوب همزده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر وانيل و كره را اضافه كرده همزده و روي لايه نارنگي ميريزيم و داخل يخچال بمدت 3تا4 ساعت قرار ميدهيم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
خورشت تره
که اکثرا در کردستان درست میشه
گوشت گوساله،لوبیا سفید،پیاز،ادویه،رب دو ق غ،سبزی تره،لیمو عمانی یا آبغوره
یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میزاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم ومیزاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شامی_گیلانی
مواد لازم 👇
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
نخود 300گرم
لپه: 250 گرم
مغز گردو: در صورت تمایل
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران
تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیمو
۴ عدد تخم مرغ
۱.۵ استکان شکر (۱۰۰ گرم)
یک استکان روغن مایع (۷۰ گرم)
یک لیوان آب سرد
۱ بسته وانیل ( در حد کم حدودا ۱/۴ قاشق چایخوری)
۱ بسته بیکینگ پودر ( ۱ قاشق مربا خوری)
یک عدد لیمو ( آب یک عدد لیمو را بگیرید)
رنده پوست لیمو ( یک عدد لیمو رو پوستش رو رنده کنید)
۳ لیوان آرد
تخم مرغ و شکر رو پنج دقیقه با همزن بزنید و وانیل را هم اضافه کنید . روغن را اضافه کنید و سپس آب را بریزید .
یک عدد لیمو را پوستش را رنده کرده و ریخته و آب یک عدد لیمو را هم بگیرید و بریزید و مخلوط کنید .
آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و مدت کم مخلوط کنید .
داخل قالب که چرب شده بریزید و در فر ۱۷۵ درجه قرار دهید . تایم پخت حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه . حتما چک کنید .
اجازه دهید کیک کمی خنک شود و بعد از قالب بیرون بیارید و روش کمی پودر قند بریزید .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
قبل اینکه دستورشو بگم جا داره یه قدردانی ویژه از پاناکوتا کنم، آقا چه دسر نجیبیه آخه این پاناکوتا، یعنی هر بلایی سرش بیاری، هر جور درستش کنی، هر چی بهش اضافه کنی بازم خوشمزه اسو خوب درمیاد
اول شیرو بریزی بعد خامه بریزی، ژلاتینو جدا آب کنی بریزی یهو بریزی، شیرو کم کنی خامه رو زیاد، خامه رو کم کنی شیرو زیاد .... اصن هر کاری کنی بازم خوشمزه اسو خوب درمیاد خلاصه که اصن راه نداره خراب بشه....
این پاناکوتا این دفعه ایم من اینطوری درست کردم که شونزده گرم پودر ژلاتینو با نصف پیمونه آب گذاشتم رو حرارت تا ژلاتین خوب تو آب حل شدو محلولم یکنواخت شد. بعدش تو یه قابلمه دیگه چهارصد گرم خامه، یک پیمونه شیر و نصف پیمونه شکرو با یه همزن دستی مخلوط کردم تا شکر خوب حل شدو یکنواخت شد حرارت کم باشه و اصلا بجوش نیاد فقط اینکه حل بشه کافیه. بعدش یک سوم پیمونه گلابو به اندازه ایکه رنگشو دوست داشتم زعفرون دم کرده ام اضافه کردمو آخرشم محلولو آب ژلاتینم ریختم توشو هم زدمو تماااام حالا بریزینش تو قالب دو تا نهایتا سه ساعت بعدش آماده اس، نوش جونتون
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🍀 #فواید_شگفت_انگیز_ریحان
👤 امام صادق (ع):
💠 ریحان سبزی انبیاست و در آن هشت خاصیت است: هضم کننده است، رگها و مجاری را باز میکند، بازدم را خوشبو میسازد، بدن را بوی خوش میبخشد، اشتها آور است، درد را از بدن بیرون میبرد، از جذام در امان میدارد و چون وارد معده شود درد را به کلی از بین برد.
📚 منبع: کافی، جلد ۶، ص ۳۶۴
#ریحان
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ژله_چوبی_هندوانه
ژله یکی از بهترین دسرها برای میهمانی های شب یلدا است. این بار با سه طعم مختلف ژله می توانید ژله هایی به شکل هندوانه درست کنید.
ژله هندوانه را به صورت معمولی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط کنید. مایع را درون قالب ریخته و چوب مخصوص را درون آن قرار دهید. قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله هندوانه کاملا ببندد. ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان شیر مخلوط کرده و بعد از بستن کامل ژله هندوانه روی آن بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید.
بعد از بسته شدن کامل ژله آلوورا و شیر، پودر ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی ژله شیر و آلوورا بریزید. قالب را برای آخرین بار درون یخچال بگذارید. بعد از بستن ژله مرحله آخر قالب را درون آب جوش قرار داده و ژله را از درون قالب جدا کنید. به جای دانه های هندوانه از شکلات های آب شده استفاده کنید"نوش جان"
#نکته
مصرف ژله رو محدود کنید ❌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
ایده #شب_یلدا
#موس_انار
مواد لازم:
سفیده ی تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 40 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
خامه 100 گرم
آب انار 3 ق غذاخوری
انار 1 عدد
طرز تهیه موس انار :
ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم.سپس سفیده را جدا کرده و با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و از ظرف نریزد.پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم . پنیر خامه ای، خامه و آب انار را جداگانه مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس خیلی آرام آنها را به سفیده افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف آن نخوابد. روی مواد را با یک لایه (نایلون یا سلفون) کاملا چسبیده به سطح میپوشانیم و برای یک ساعت در یخچال میگذاریم، بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو ریخته و موس را اضافه کنید و با باقی مانده های دانه های انار تزیین و سرو کنید.
نکات: در صورت تمایل از مقداری خامه زده شده نیز برای تزیین استفاده کنید. میتوانید از یک لایه پودر بیسکویت هم در ظرف سرو استفاده کنید.
#ایده_یلدا
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آش جو
اول اينكه جو خيس شده رو داخل قابلمه ميريزيم وبهش آب اضافه ميكنيم تابپزه بعد از اينكه جوكمي پخت لوبيا قرمز پخته شده و نخود پخته شده رو بهش اضافه ميكنيم وبعد سبزي آش اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا بپزه بعد داخل ي تابه تعدادي پياز نگيني خرد ميكنيم وداخل روغن داغ سرخ ميكنيم بعد زرچوبه بهش اضافه ميكنيم ووقتي كه پياز طلايي شد بهش رب گوجه اضافه ميكنيم وخوب تفت ميديم تا رب هم كمي سرخ بشه بعد پيازو به آش اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم ودر آخر نمك وفلفل سياه واگر دوست داشتيد مقداري هم آبليمو اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا آش جا بيفته ،
نوش جان
اميدوارم كه درست كنيد واز خوردنش لذت ببريد
نكات مهم
هرچقدر پياز داغ بيشتر باشه آشتون خوشمزه تر ميشه 😋
ميتونيد براي تزيين وسرواز نعنا داغ وكشك استفاده كنيد
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#دسر_پودینگ_موزی
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
💟 داستان کوتاه
بوی کتلت مادر آنقدر خوب بود و من هميشه آنقدر گرسنه بودم که اغلب سلام را فراموش می کردم. چهره ی خسته اما همیشه خندانش که توی قاب در ظاهر می شد، در جواب «آخ جون، کتلت» پاسخ «علیک کتلت!» را می شنیدم، پاسخی که تا مدت ها مفهوم آن را درک نمی کردم.
کتلت های چیده شده در دیس، گوجه فرنگی های خرد شده ی توی بشقاب و نان تازه ی لواش، منتظر سیب زمینی های در حال سرخ شدن روی اجاق، و ما، در انتظار سفره ای که خوشمزه ترین غذای دنیا را توی خودش جای دهد.
اصلأ کتلت، همه چیزش سرشار از خاطره است: از نحوه ی درست کردنش بگیر تا بوی مست کننده اش و لذت خوردنش که فکر می کردی هیچ وقت کافی نیست، که فرقي نداشت چند تا کتلت باشد و چند نفر آدم، که انگار هیچ وقت سیر نمی شدی از خوردن آن...
کوچکتر که بودم، وقتی قد و قامتم به زحمت به ارتفاع اجاق گاز می رسید، کنار مادر می ایستادم و حرکت انگشت هایش را در برداشتن گلوله ای از مواد و صاف کردن آن روی کف دست چپش با انگشت های دست مخالف دنبال می کردم. از صدای «جلیز» تکه گوشتی که توی تابه مى افتاد لذت می بردم، و هميشه ی خدا، از او می خواستم که کتلت کوچولویی مخصوص من درست کند؛ چقدر آن کتلت کوچولو خوشمزه تر از بقیه بود، چقدر همه ی کتلت هاي مادر دلچسب و خوشمزه بودند.
بزرگتر که شدم، در دوران دانشجویی، کتلت های مادر، توشه ی راه تقریبا هميشگي ام را، در رستوران بین راهی قره چمن یا توی خوابگاه دانشجويي با دوستانم می بلعیدیم! با همان سیب زمینی های سرخ شده ی درشت و گوجه فرنگی های همراهش و همان نان لواش لطیف کنارش.
بعد از ازدواج، سال ها طول کشید تا کتلت خوب درست کردن را یاد بگيرم، فرمول های مختلف را امتحان می کردم تا کتلت هایم وا نرود، سفت نشود، شور یا بی نمک نباشد و خلاصه کمی شباهت به کتلت های مادر را داشته باشد.
بی فايده بود، بی فایده است. سیب زمینی پخته یا خام یا هر دو، تخم مرغ کمتر یا بیشتر، آرد نخودچی یا نشاسته ی ذرت.... هیچ کدام مؤثر نیست. هیچ کتلتی در دنیا مزه ی کتلت های مادر را نمی دهد.
بعد از بیست سال، کتلت هایی که درست مى کنم را همه دوست دارند جز خودم. این روزها، قلب مادر بیمار است، قامتش خمیده شده و دستانش لرزان. مدت هاست توانایی ساعت ها پای اجاق ایستادن و کتلت سرخ کردن را از دست داده است. خجالت می کشم توي این سن و سال از او بخواهم برايم کتلت درست کند، اما.... آرزو دارم تنها یک بار ديگر، بچگی هایم را مزه کنم، با خوردن کتلت دست پخت مادر.
کتلت یک غذا نیست، یک شیوه ی زندگی است و هیچ کتلتی در دنيا هیچ وقت، مزه ی کتلت مادر را نمی دهد. اطمينان دارم این حس مشترک همه ی آدم های روی زمین است.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#كيك_ميكري
تخم مرغ:دوعدد
شكر:يك پيمانه
شير :سه چهارم پيمانه
ارد:دوپيمانه سرپر
وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري
بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري
روغن مايع:يك چهارم پيمانه
شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك
دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست
دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کتلت_مرغ
۱/سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین
۲/چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید
۳/یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید
۴/ب این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید
۵/همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami