فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزخونه ها هم دارن ماشینی میشن و طعم غذاها رو به زواله.غذا باید با عشق توسط خانوم خونه پخته بشه نه یه آهن قراضه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اول مرغ
نمك فلفل زردچوبه فراوون پودر سير كمي دارچين ميزنيم سرخ ميكنيم وسطاي سرخ شدن زعفرون ابشده ميريزيم وقتي سرخ كرديم جدا ميذاريم تو يه قابلمه جدا بعد تو همون روغن رب تفت ميديم و يه نصف بوته سير يه پياز درسته و ابجوش به مرغ اضافه ميكنيم ميذاريم بپزه اخر سر دوس داشتين پياز داغ به اب مرغ اضافه ميكنيم اين ديگه ميره كنار
حالا نخود فرنگيو با اب و كمي روغن و نمك ميذاريم بپزه وقتي پخت
پياز داغ درست ميكنيم بهش نخود پخته و شويد خشك اضافه ميكنيم يه تفت ميديم
ازون ور برنجو مثل كته ميذاريم ابش خشك شد
مخلوط نخود و برنجو با هم قاطي ميكنيم ميذاريم دم بكشه
برنج زعفرونيم درست ميكنيم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۷زرده که ندیدیگ قطعا ...😮
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
این سیبای خوشرنگ که مشاهده می کنید استفاده های زیادی میشه ازش کرد.می تونه به عنوان دسر بعد از غذا باشه یا یه عصرونه خوشمزه یا اینکه...
خوشمزه بعدی رو در پست بعد بهتون می گم فعلا بریم سر دستور این قرمز خوشمزه
برای تهیه این سیبهای کوچولوی رنگی ابتدا پوستشون رو جدا کنید و چوبشو نگه دارید. داخل شربت آلبالو بذارین شربتی که زیاد غلیظ نباشه من از شربت آلبالویی که برای تهیه آلبالو پلو درست کرده بودم گذاشتم(یک کیلو آلبالو را با یک کیلو شکر ده دقیقه حرارت دادم آلبالوهاش برای آلبالو پلو یا مربا استفاده کنید از شربتش برای رنگ کردن سیبها).اجازه بدین سیب کمی بپزه به طوری که حالت کمپوت داشته باشه مراقب باشید له نشه.بعد بذارین داخل همون شربت تا خنک بشه و سپس نوش جان کنید ولی اگه دوست دارید ازش استفاده دیگری داشته باشید منتظر پست بعدی من باشید.
میتونید به جای آلبالو از رنگ خوراکی هم استفاده کنید ولی طبیعی اون بهتره.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
shur_o_shirin
# کیک_شیفون
_ برای کیک شیفون باید اندازه ها و دمای فر رو رعایت کنید تا کیکتون عالی دربیاد و حسابی پف کنه و روش ترک نخوره
مواد لازم:
ارد سه صفر...... ۲۲۰ گرم
زرده تخم مرغ درشت.... شش عدد+نصف ق چ وانیل+ ۱۰۰گرم شکردانه ریز
سفیده تخم مرغ.... شش عدد+نصف ق چ وانیل+ ۱۰۰ گرم شکر
سرکه سفید.... یک قاشق مرباخوری
شیر.......۱۸۰گرم
روغن مایع..... ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر..... یک قاشق مرباخوری پر
_فر رو با دمای ۱۳۰ درجه روشن کنید
_زرده و وانیل رو کمی بزنید سپس شکر،شیر و روغن رو باهاش مخلوط کنید
_آرد و بکینگپودر رو مخلوط و روی مواد الک کنید و مخلوط کنید
_سرکه و وانیل رو به سفیده اضافه کنید وبا همزن بزنید تا کف کنه
_حالا همونطور که دارید سفیده رو میزنید شکر رو در سه مرحله اضافه کنید
_و اونقدر سفیده رو بزنید تا کاملا فرم بگیره
_سفیده رو مطابق فیلم در سه مرحله با مخلوط قبلی مخلوط کنید خیلی اروم و به صورت دورانی که پف سفیده نخوابه
_حالا مواد رو در قالب شیفون به قطر ۲۰ تا ۲۵ سانت بریزید ارتفاع قالب باید بلند باشه (۸تا ۱۲ سانت)چون این کیک خیلی پف میکنه ،اگه ارتفاع قالب کمه باید قطرش بیشتر باشه تا مواد کیک توش جا بشه یا اینکه اگه قالبتون کوچیکه باید مواد رو نصف کنید
_حالا کیک رو برای ۷۵دقیقه تو فربذارید بعدش دمای فر رو بذارید روی۱۶۰ درجه برای حدود سی دقیقه دیگه و بعدش کیک آماده ست
_قالب رو روی پنل فلزی وارونه کنید و بذارید کیک خنک بشه
_وقتی کاملا خنک شد کیک رو برش بزنید و سرو کنید
_این کیک رو خیلیا برای پایه ی کیک تولد استفاده میکنن
_این کیک اصلا به قالب نمیچسبه و راحت درمیاد
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دل_سرخ_شده
مواد
5 عدد دل بره
1 پیاز
1 فلفل قرمز
2 فلفل سبز
1 فنجان چای روغن
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پودر فلفل دلمه
نمک
5 پیازچه (برای سالاد)
جعفری (برای سالاد)
سماق(برای سالاد)
نمک (برای سالاد)
طرز تهیه؛
ابتدا دل را به قطعات کوچک خرد می کنیم. پیاز و فلفل ها را خرد می کنیم. ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته روغن را روی آن ریخته تا داغ شود . پیازها را به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید و فلفل ها را اضافه کنید.هم بزنید دل ها را به مواد اضافه کنید. سالاد خود را درست می کنیم تا قلب پخته شود. برای سالاد پیاز را ریز خرد می کنیم در قابلمه ریخته جعفری را خرد کرده و اضافه میکنیم . سماق و نمک راریخته و خوب مخلوط کنید. نان خود را از وسط نصف کرده .در اخر ، پودر فلفل و نمک و زیره را به دل ها اضافه می کنیم.. و با نان سرو میکنیم.
نوش جان😘😘
💞💞💞💞💞💞💞
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل ترد🇱🇧☄️🔥
.
.
شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️
.
.
مواد لازم ( ٦ نفر)
نخود >> نيم كيلو
پياز >> ١ عدد
جعفري >> ١٥٠ گرم
گشنيز >> ١٠٠ گرم
سير >> ٦ حبه
فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد
ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ
نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ
نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ
فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ
بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري
آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ .
.
كچاب ٢ قاش غ خ
مايونز>> ٢ قاشق غ خ .
.
طرز تهيه✍️
اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
🌸آیت الله مجتهدی تهرانی(ره):
⚠️در طعام خود احتیاط کنید⚠️
💡غذاهای ما خیلی مناسب نیست. ما الان حلال واقعی نداریم.
🌿ما حرام نمی خوریم، ولی نمی توانیم بگوییم این غذا ها حلال واقعی است.
🍁ما حلال ظاهری می خوریم، چون در روایت است که همه چیز به شما حلال است مگر آن که علم به حرام بودن آن
داشته باشی،لذا ما چون علم نداریم، می خوریم.
🌺ما علم داریم حیوانات ذبح شرعی می شوند؟
می گوییم : 《إن شاءالله》
🍂 همه را با إن شاءالله درست می کنیم. ما مسؤوليت نداريم. اما نور ما به واسطه ی این غذاها رفته است.
🌹👈شما اگر شراب را خیال کنی که سرکه شیره است و یک لیوان از آن شراب بخوری،گناه نکردی، اما تلو تلو که می خوری ، مست که هستی، مستی آن که با عدم گناه از بین نمی رود ،لذا چاره ای نداریم.
💡باید قدری در غذاها احتیاط کنیم و وسواس داشته باشیم.
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_سبزیجات :
از قارچ و فلفل رنگى فريزرى استفاده كردم .
يك عدد پياز نگيني شده را در روغن تفت دهيد، زردچوبه اضافه كنيد . فلفل دلمه رنگي خرد شده را اضافه و تفت دهيد، در وسط قارچ را اضافه و تفت دهيد و نمك و پاپريكا بزنيد ، مخلوط و تفت دهيد.
٥ عدد تخم مرغ ، يك ق غ زعفران دم كرده و يك ق م نمك را با همزن مخلوط كنيد.درماهيتابه ترجيحا تفلون و چهار گوش ، روغن ريخته، كمي كه داغ شد مخلوط تخم مرغ را در آن بريزيد، كمي ماهيتابه راتكان دهيد تا كف ظرف از تخم مرغ پوشيده شود
چند دقيقه درب ظرف را بذارید ، حرارت را كم كنيد سپس سبزيجات سرخ شده را روي سطح تخم مرغ بريزيد
سبزيجات سرخ شده بايد داغ باشد تا سطح بالايي تخم مرغ را كه هنوز خام است بخود جذب كند و هم سبزيجات حالت چسبندگي بگيرند و هم تخم مرغ پخته شود. درب ظرف را بزاريد و بعد از اينكه مطمئن شديد كه خوب مغز پخت شده با احتياط به ظرف ديگري منتقل و آن را داغ رول كنيد تا تمام قسمت ها حين رول كردن به هم بچسبند و روي دستمال آشپزخانه بذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود و در انتها به ظرف مورد نظر براي سرو منتقل كنيد و به دلخواه تزيين و برش دهيد و نوش جان كنيد .
#رول_سبزیجات ☝️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_مرغ🍗
برای درست کردن ش میتونید دو قاشق سس مایونز به مواد اضافه کنید که من قدیما استفاده نمیکردم.
میتونید فقط از زرده استفاده کنید، ولی به نظرم لازم نیست چون اضافه کردن مقدار کمی پودر هل اینقدر عطر فوق العاده ای بهش میده که اصلا فکر میکنید هیچ تخم مرغی توی این ترکیب استفاده نشده 😁
فلفل سیاه و زعفرون هم که جای خود داره.
برای یکربع بیست دقیقه اول روی قالب یه سینی بذارید یا روش فویل بکشید تا برنج دم بکشه و بعد برش دارید که برشته بشه.
جزییات مواد اولیه:
برنج آبکش شده چهار پيمانه استاندارد ( معادل یک لیوان بزرگ برنج خشک/ دو نیم پیمانه پلوپز برنج خشک)
دو تخم مرغ
یک سوم لیوان روغن
سه چهارم لیوان ماست پرچرب همزده
نصف استکان زعفران آبکرده
یک چهارم قاشق مربا خوری پودر هل
نمک به میزان لازم ( حتما به آب برنج هم هنگام جوشیدن نمک اضافه کنید)
زرشک تازه، خلال بادام و پسته مقداری برای تزیین
برای مواد میانی هم یک تکه بزرگ سینه مرغ، یک پیاز متوسط، پنجاه گرم کره، نمک و زردچوبه و مقداری زعفران و زرشک استفاده کنین.
.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش ب همین راحتی میشد کیک تزیین کرد😁
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کاش امروز طعم یک سیب رسیده و تازه بدهد..شیرین،سرخ،زیبا ..❤️
🍐🍎🍏🍊
برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین
امام سجاد (ع)
امام محمد باقر(ع)
امام جعفر صادق (ع)
میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید
✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید
✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام همراهان خوشگل، واااااى اين املت عاليه. به نظرم حتى ميتونه يه وعده غذايى باشه😍😍😋😋
.
طرز تهيه كه هم خيلى آسونه، هم مشخصه. مواد اوليش رو براتون مينويسم❤️👇🏻
روغن
سيب زمينى
تخم مرغ
تخم مرغ
فلفل سياه، فلفل قرمز پولكى
سوسيس
پنير پيتزا ورقه اى
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گوشت لوبياچشم بلبلى 1ليوان
بلغورگندم1ليوان
يك ماهيچه گوسفندى با استخوان
زردچوبه كمى
نمك به ميزان دلخواه
آب 8ليوان
بلغورگندم روبشوريدو بگذاريدنيم ساعت خيس بخوره.همه موادروباهم بپزيد تاجابیوفته
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل ترد🇱🇧☄️🔥
.
.
شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️
.
.
مواد لازم ( ٦ نفر)
نخود >> نيم كيلو
پياز >> ١ عدد
جعفري >> ١٥٠ گرم
گشنيز >> ١٠٠ گرم
سير >> ٦ حبه
فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد
ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ
نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ
نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ
فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ
بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري
آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ .
.
كچاب ٢ قاش غ خ
مايونز>> ٢ قاشق غ خ .
.
طرز تهيه✍️
اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ديگه ازين اسونتر و سالمتر نيست.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخودپلو
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش
مقدار مواد آش برای ظروف تک نفره، حدودا 80 نفر
سبزی آش دو کیلو خرد شده یعنی اینکه سبزی بعد از تمیز شدن و شستن و خرد شدن دو کیلو هستش، نخود و لوبیا روی هم یک کیلو، لوبیا چیتی یک کیلو، عدس دو کیلو، رشته دو بسته، کشک برای داخل آش ربع کیلو و یک شیشه پاستوریزه هم برای تزیین، پیاز سرخ شده که هر چی بیشتر بهتر، سیر رو بعد از خلالی کردن همزمان با روغن روی آتیش میزارم و مرتب هم میزنم تا تفت بخوره ولی سرخ نشه چون تلخ میشه، و توی روغنش هم زرچوبه میریزم، پیاز هارو هم توی روغن فراوون سرخ میکنم و مرتب هم میرنم تا حالت کرانچی بگیرن، نعنا هم خودم خشک میکنم بعد با میکسر خرد میکنم و با زرچوبه تفت میدم، من توی آش آرد نمیریزم چون از آب خوده حبوبات استفاده میکنم و آب حبوبات غلیظه و نیاز به آرد نداره، البته اگه آب زیادی توی آش بریزید مسلما شل میشه و نیاز به آرد پیدا میکنه، امیدوارم استفاده کنید، سس پاپریکا هم دستورشو میزارم استفاده کنید
#نکته❌❌
ظروف کم مصرف برا غذای داغ ممنوع⛔️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
پسر ایرانی با دختر زیبای ملکه افریقایی ازدواج کرد
فیلم رونمایی از دختر ملکه افریقا
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
نقاشی روی ماست
برای شروع هرطرحی که مد نظرتون هست رو جلوتون بگذارید و یا اگه ذهنی میکشید از قبل با خودتون به تفاهم برسید .
.
رنگهای ژله ای مورد نظر و خلال دندان و قلم موی سه صفر(باریکترین قلم موی طراحی) رو هم اماده کنید.
.
ابتدا خلال دندان رو در رنگ مورد نظر بزنید و طرحتون رو به آرامی و با دقت بکشید.خطوطی که با خلال دندان میکشید خیلی باریک هستن.در صورتی که تمایل دارید خطوط و یا طرح ضخیم تر باشه از قلم موی سه صفر استفاده کنید.من برای کشیدن خطوط اصلی گل رز ، از قلم مو استفاده کردم.
.
برای پخش کردن رنگ خلال دندان و یا قلم مو رو بصورت دایره وار بچرخانید.میبینید که رنگ پخش میشه. اگه به تصویر نگاه کنید داخل برگها و گلبرگها رو بهمین شیوه رنگ کردم.
.
دوستان گل پیشنهاد میکنم برای درک بهتر مطلب همین الان با یدونه خلال دندان، رنگ و کمی ماست اینکار رو انجام بدید .اونوقت خودتون متوجه راحتی و ساده گی کار میشید.
حتما از رنگ ژله ای استفاده کنید.در غیر اینصورت کمی بعد از طراحی رنگها پخش میشن.
حتما و الزاما از ماست پرچرب و غلیظ استفاده کنید.در غیر اینصورت باز هم یکی دوساعت بعد از طراحی رنگها پخش میشن.البته اگه قرار هست همون لحظه ماست رو مورد استفاده قرار بدید که این قضیه منتفی هست.
بعد از اینکه ماست رو در ظرف مورد نظر ریختید با قاشق کمی ماست رو هم بزنید تا سطح روی ماست یکدست بشه.
من ماستم رو خودم درست میکنم از شیر گاومیش و اصلا چربیه شیر رو هم نمیگیرم. ماستم کاملا سفت و غلیظ هست.بهمین دلیل وقتی روی ماست نقاشی میکشم حتی بعد از گذشتن دوسه روز باز هم طرح بهمون شکل و بدون پخش شدن و یا کمرنگ شدن باقی میمونه
شبیه چادر نماز شده
اگه دقت کنید رنگها کمی پخش شدن و علتش استفاده از رنگ مایع بود
#ایده_نقاشی_روی_ماست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami