eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.7هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
#باسلوق_با_طعم_نارنگی دو لیوان آب نارنگی سه قاشق نشاسته و نصف لیوان شکر باهم خوب مخلوط میکنیم و تقریبا ۵۰گرم کره هم اضافه میکنیم و میزاریم رو اجاق تا به غلظت برسه میزاریم یک ساعت خنک بشه بعد از این که به خوبی سرد شدمثل خمیر میمونه که به اسانی با دست میتونی بهش شکل بدی من همین جوری با دست گرد کردم و تو پودر نارگیل غلطاندم و گذاشتم ظرف 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#سالاد_خيار_و_انار 🥒 🥗 😋 ۴ تا خيار ۱ انار دون شده، ۲ تا پيازچه خرد شده رو مخلوط كنيد سس👇 ۲ ق غذاخوری روغن زيتون ۳ ق غ آبليمو نمك و فلفل سياه روی سالاد مقداری پنير فتا مكعبی بريزيد و سس رو روش بريزيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین #ایده_تزیین یه ایده عالی برای تشویق بچه ها به میوه خوردن یا برای جشن تولدها 🍌 موزها رو داخل شکلات مذاب بزنید,و روش مغزهای خردشده یا اسمارتیر بریزید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسگری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسگری و با ذکر یا عفیف توضییحات تکمیلی درباره غذاری نذری به نیت پختن ادامه دارد #ایده_خرما 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
طرز تهیه مسقطی انار شیرینی ببا نشاسته بدون پودر ژله مواد لازم برای مسقطی انار : شکر ۴۰۰ گرم نشاسته ۸ قاشق غذاخوری گلاب ۱۰۰ میلی لیتر آب انار ۴ لیوان کره ۴۰ گرم دانه انار به مقدار لازم طرز تهیه مسقطی انار : نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود. مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید. مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#فرنی_سیب #مزاج_معتدل 🔶خواص: تقویت اعصاب آرام بخش ضد عفونت خونساز تب بر و....... ♦مواد لازم: گلاب بمیزان لازم آرد برنج ایرانی ۴ ق غذاخوری شیر محلی ۴ لیوان شیره انگور در صورت تمایل شکر قهوه ای یا عسل بمیزان لازم سیب درختی پوست کنده ، خرد شده بمیزان لازم 🔷طرز تهیه: آرد برنج را با شیر مخلوط و روی شعله هم زده تا نرم و یک دست شود. سپس گلاب و شکر یا عسل را اضافه کرده و مرتب هم زده تا جوش آید و غلیظ شود. بعد میوه را اضافه نموده و ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم هم زده تا بپزد. در صورت تمایل می توانید از شیره انگور استفاده کنید. ✅می توانید از قبل سیب را جداگانه بپزید و به فرنی اضافه کنید. 🌹نوش جون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴 #تغذیه.سالم 🍲بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی ایرانی محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و مناسب فصل #سرما است. این خورشت خوشمزه‌، متفاوت و مغذی با تقویت #سیستم‌ایمنی از سرماخوردگی و سایر بیماریها #پیشگیری میکند. ♻️ مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر نخود : یک پیمانه پیاز : یک کیلوگرم سیر : یک بوته گوشت بدون استخوان : 300 گرم کشک : به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری نعنا داغ : به میزان لازم گردو خرد شده : به میزان لازم آب : 2 پیمانه ♻️ طرز تهیه 1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، کمی تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید. 2. گوشت را بریزید، درب ظرف را بسته کمی تفت دهید. 3. نخودها را که از شب قبل خیس کرده اید در ظرفی حرارت دهید وقتی بجوش آمد به داخل قابلمه گوشت بریزید. آبجوش اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید. 4. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد. 5. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم برای پوره سیب زمینی سیب زمینی متوسط 4 عدد کره 100 گرم شیر یا خامه 3/4 لیوان جعفری خرد شده مقداری پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟ چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی خوبی به این غذاها میدهد تزئین زیبا و مناسبی هم برای غذا هست. به طور نمونه از پوره سیب زمینی میتوان برای تزئین کیک مرغ یا کیک گوشت استفاده کرد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خارق العاده ترین میوه آرایی های جهان رو ببینید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴 #آشپزی_با_طعم_معنویّت 💠 خانم‌ها باید بدانند طبق آموزه‌های دینی، نَفَس آنها، #افکار و نیّات ایشان هنگام پختن #غذا بر روی طعم آن و اثرگذاری آن بر #جسم، نقش دارد. 💠 هر روز #ثواب پختن غذای خود را به یکی از اهل بیت علیهم السلام #اهدا کنید تا برکات آن را مشاهده کنید. 💠 به هنگام طبخ غذا، زبانتان مشغول #صلوات و ذکر خدا باشد. از خدا بخواهید توان و نیرویی که از این غذا در بدن اهل خانه ایجاد می‌شود در راه عبادت، خدمت به دیگران، #رضایت خدا و غیر گناه صرف شود. 💠 از خدا بخواهید از #برکات ذکر و دعایی که هنگام پختن این غذا بر زبان جاری می‌کنید ایجاد #محبّت و علاقه‌ی جدید بین شما و همسرتان باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا