eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
خانومای خوش سلیقه مژده😍 این کانال روفرشی های 1میلیون و 200 هزار تومنی بازار رو فقط با قیمت👇👇👇 🔥💥400 هزار تومان💥🔥 بخرید و از کیفیت عالیش لذت ببرید👇😍 https://eitaa.com/joinchat/3553427475Ce3e032acfc کاملا 😍
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای پوست هندوانه 🍉🍉🍉🍉🍉 . الان که مصرف هندوانه زیاده گوشتش رو دور نریزید باهاش مربای خیلی خیلی خوشمزه درست کنید مربای پوست هندوانه پوست هندوانه پونصد گرم شکر پونصد گرم هل چهار حبه گلاب دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ آبلیمو یک ق غ آب به میزان لازم @ashpaz_ide_mahbano خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نشونه های یک هندونه رسیده به نظر شما چیه؟؟ @ashpazi_ba_khalaghiat @basaligheha😍💃 🔺بهترین راه تشخیص هندوانه شیرین🍉 🔸هر هندوانه معمولا یک لکه دایره‌ای بزرگ زردرنگ دارد. این درست همان بخشی از هندوانه است که با زمین تماس داشته است و بنابراین در زیر نور آفتاب رسیده است. هرچه این لکه زرد تیره‌تر باشد، هندوانه بهتر است. فکر نکنید این چیزی است که فقط قدیمی‌ها به آن اعتقاد داشته‌اند، کاملا درست و علمی است. اگر این لکه سفید باشد یا اصلا وجود نداشته باشد، بدان معناست که هندوانه زود برداشت شده است و کاملا رسیده نیست. خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیب خوشمزه ای میشه خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ملل
نکات مهم در طبخ خورش قرمه سبزی مجلسی👇 بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.آب را به صورت یک جا به خورش اضافه نمایید.حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند.سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود.نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید. نکات ریز در مورد گوشت قورمه سبزی👇 گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد.از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است.برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن از عصاره مرغ، یا قلم استخوان استفاده می کنند. نکات ریز در مورد چاشنی قورمه سبزی لیمو عمانی جزء لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود.لیموعمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود.به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد.از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸شرح فراق/بزرگداشت عارف مجاهد،شهید دکتر مصطفی چمران و شهدای ستاد جنگهای نامنظم 🔹دوشنبه ۳۰ خرداد - ساعت ۱۷.۳۰ 🔹میدان فاطمی، تالار بزرگ کشور اخبار داغ سلبریتی ها ┄┅┅❅⏰📺⏰❅┅┅┄ @BaSELEBRTY
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالو پلو خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
آلبالو پلو خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در د
آلبالو پلو اینبار ملس @basaligheha به ازای هر پیمانه برنج نصف پیمانه البالو هسته گرفته و به ازای هردو پیمانه البالو هسته گرفته نصف پیمانه شکر جهت جوشیدن البالو نیاز من شیرین نکردم اگر دوست دارید شیرینتر باشه شکرتونو بیشتر کنید من با گوشت قلقلی درست کردم و گوشتم با ادویه و نمک و پیاز رنده شده مزه دار کردم و تفت دادم میتونید از مرغ تیکه تیکه یا ریش ریش شده هم استفاده کنید کاملا سلیقه ای مرغ بزارید پخته بشه ریش ریش کنید یا سینه مرغ نگینی کنید بعد تفت بدید داخل کمی کره و روغن به همراه پیاز و ادویه بعد البالو هاتونو بزارید با شکر در حد چند ساعت اب بندازه و بعد در حد ده الی ۱۵ دقیقه بزارید ی قل بزنه برنجتون دون ابکش کنید لابه لای برنجتون ی لایه البالو و گوشت و دوباره برنج بریزید و در اخر کمی با زعفرون اب کرده و سس البالو که از حوشیدن البالو مونده اب دم بدید (اب اضافه نکنید که شفته میشه) البالو من زیاد درشت نبود با البالو درشت شکل ظاهری البالو از بین نمیره ولی رنگ و عطر البالو پلو من عالی بود مادربزرگم خدا رحمتش کنه با مرغ درست میکرد بعد اینکه مرغ پخته شد ریش ریش میکرد سینرو بعد البالو هسته میگرفت میزاشت کمی با شکر اب بندازه و بعد ی قل بزنه لابه لا برنج ابکش شده میریخت و دم میکرد عطرش کل محلرو برمیداشت 😍🤕 خدا رحمتش کنه من کلا اهل غذاهای شیرین نیستم ولی دستپخت مامان بزرگ جادو بود همرو شیفته و دلباخته خودش میکرد😋😍 روحش شاد خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تن ماهی خونگی راهکار از شیر گرفتن بچه: بجای صبر زرد میشه اینکارم کرد👇 باید انار رو دون کنند داخل یه مکان مذهبی مثل امام زاده صالح علیه السلام مثل شاه عبدالعظیم حسنی علیه السلام سوره یاسین رو بخونند تقدیم حضرت علی اصغر علیه السلام کنند خودشون و بچشون از این بخورنند بچه کامل از شیر میوفته ان شالله(خانم پرتو اعلم) اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
آشپزی ونکات اسلامی
تن ماهی خونگی راهکار از شیر گرفتن بچه: بجای صبر زرد میشه اینکارم کرد👇 باید انار رو دون کنند داخل
تن ماهی خونگی یک حال خوب یه غذای خونگی دورهمی با خانواده از چیزی که میل میکنین و میدونید سالم و بسیار خوشمزس .. مواد لازم ماهی هوور بهترین نوع ماهی برای تن فلفل دلمه نمک فلفل سیاه دان سیر تازه پیاز روغن زیتون یا پخت پز .. استفاده بیش از دو روز پیشنهاد نمیشه برای درست کردنش اول شیشه مورد نظر رو داخل اب داغ قرار بدید تا استریل و اب بندی بشه و بعد ماهی هارو تکه تکه کنید داخل شیشه خنک شده بذارید و سیر نمک و فلفل پیاز و فلفل دلمه رااضافه و روغن را داخل شیشه بریزید در را به ارامی نیمه بسته بذارید و در قابلمه ای قرار بدید و اب داغ را در اطراف ان بریزید چهل دقیقه تا یک ساعت بذارید ملایم بجوشه و تمام .😋 ‌.. گوشت ماهی تن قرمز و سرشار از آهن است ‚ هوور مسقط مرغوب ترین گونه ی ماهی تن در ایران است @chef.bikhatar @dastpokht_ironiii راهکار از شیر گرفتن بچه: بجای صبر زرد میشه اینکارم کرد👇 باید انار رو دون کنند داخل یه مکان مذهبی مثل امام زاده صالح علیه السلام مثل شاه عبدالعظیم حسنی علیه السلام سوره یاسین رو بخونند تقدیم حضرت علی اصغر علیه السلام کنند خودشون و بچشون از این بخورنند بچه کامل از شیر میوفته ان شالله(خانم پرتو اعلم) اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکبر جوجه اصلش اینجوریه مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄ @t_banooo ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a