آشپزی ونکات اسلامی
اکبر جوجه اصلش اینجوریه مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو ام
اکبر جوجه اصل😍😋
این دقیقا دستوری ک داخل خود اکبر جوجه گلوگاه (اصلی) درست میکنن بدون هیچگونه ادویه یا پخت اضافه ایی و صرفا اون عطر و طعم کره و نوع پخت باعث لذیذ شدنش میشه
درکنارشم رب انار ملس و تامام
.
درست کنید
بزنید بر بدن و.... حالیشوووو ببرید
.
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب املتی
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد مجلسی
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
امام حسنی ام
کیک به مناسبت میلاد امام حسن(ع)
کیک شیفون چهار تخم مرغی بدون جدا کردن زرده و سفیده درست کردم
دستور کاملش👈
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/11520
فیلینگ خامه و موز و گردو
بعد ازکاور با خامه فرم گرفته،ژله بریلو رو بامقداری آب جوش رقیق کردم و روی بخار کتری هم زدم تا کاملا یکدست بشه بعد رو کیک ریختم و با پالت صاف کردم
نوشته ها هم با ژله بریلو که با مقداری پودر کاکائو مخلوط کردم
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
طریقه درست کردن #کشک👇
ابتدا ماست یا دوغ را روی شعله ی گاز میگذاریم و یه کمی نمک اضافه میکنیم و حدود یه ربع هم میزنیم بعد هرچند دقیقه یه بار هم میزنیم تا به قل قل افتاد و یه کمی سفت شدن از روی گاز برمیداریم وقتی سرد شد توی کیسه میریزیم فشار میدیم بعد گره میزنیم چند ساعتی آویزون میکنیم یه ظرف زیرش ...آبی که جمع میشه را میجوشونیم تلف میشه ....بعد که کیسه را باز کردیم کشک را گلوله گلوله میکنیم مقابل نور خورشید قرار میدیم که سفت بشن ....حالا دیگه کشک خوشمزتون آماده است
نوش جون😋
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرونه نیم ساعته
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سیلی برای زندگی
تجربهگری که برای زنده ماندن 50 ضربه سیلی خورد
کانال پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جالبه این روش اشپزی😂
یاد خلاقیت داداشم افتادم یه سال میخواستیم رب درست کنیم خلاقیت به خرج داد سر دلر برداشت هم زن دستی وصل کرد و تو قابلمه گوجه ها رو پوره کرد همه به افتخارش ایستاده دست زدیم😂😂😂
ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده)
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ملل
قیقاناخ( خاگینه) برای ۴ نفر
تخم مرغ:۴ عدد
آرد:۴ ق.غ
ماست:۲ ق.غ
شیره انگور: به اندازه لازم (روی خاگینه رو یکم بپوشونه)
بکینگ پودر.(1ق چ)گردو،(دو سه قاشق غ)
ابتدا تخم مرغ ها را میزنیم،سپس بکینگ پودر وآرد را کم کم اضافه میکنیم تا به غلظت دلخواه برسه و بعد گردو خردشده وماست رو میریزیم، من تقریبا یه قاشق چایی خوری پودر دارچین هم میریزم میتونید به جای دارچین گلاب هم بریزید
مقداری روغن تو ماهیتابه میریزیم موادراداخل ماهیتابه میریزیم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگرش راسرخ میکنیم طوری که زیاد سرخ نشه،طلایی بشه
وقتی هردو طرف سرخ شد،برش میزنیم و روش شیره انگور میریزیم شعله رو کم میکنیم تا مواد به طور کامل جذب بشه، بعد از جذب شدن خاگینه آماده است.