eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیای متفاوت حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
لازانیای متفاوت حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقای
اینم از جدیدترین لازانیا تابه ای😋شبیه پاستا میشه ولی خیلیی خوشمزست😍 من که عاشق لازانیام اگه توام دوسش داری ۵ تا کامنت به افتخارش بزار🤤 لای.ک و ارسال واسه بهترین دوستت هم کار خوبیه/: مواد لازم برای لازانیا تابه ای: لازانیا: ۸ ورق گوشت چرخکرده: ۳۵۰ گرم قارچ: ۷ عدد هویج: ۱ عدد پیاز: ۱ عدد رب: ۲ قاشق آب: ۲ لیوان خامه( سس بشامل هم میتونید): ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا: ۱ پیمانه پارمسان: دلخواه ادویه ها: نمک و فلفل فلفل قرمز: ۱/۲ ق چایخوری ریحان خشک: ۱ قاشق غ اورگانو: ۲ قاشق غذا طرز تهیه لازانیا تابه ای: اول تمام سبزیجات رو خورد کنید و به ترتیب پیاز و هویج و وقتی کمی سبک شدند قارچ رو اضافه کنید + گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید رب و آب رو اضافه کنید و مخلوط کنید و ورقه های لازانیا رو داخلش بشکنید کمی زمان بدید و هم بزنید تا ورقه ها نرم بشه خامه به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و هم بزنید( بهتره شعله رو خاموش کنید) ادویه ها و پنیر پیتزا بزنید چند دقیقه مخلوط کنید و زمان بدید تا مواد مزه بگیرن با کمی پارمسان تزئین کنید و نوش جان . . @test.foodp . . . @dastpokht_ironiii یکی از راهکارهای از شیرگرفتن👇 اول شیر صبح را کم کم، کمش کنید بعد شیردهی در شب جایگزین شیرمادر: شیره انگور ➕آب شیره خرما➕آب یا آب انگور تازه غیر پاکتی اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلال با طعم شیر و کره حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین ناهار یکی از راهکارهای از شیرگرفتن👇 اول شیر صبح را کم کم، کمش کنید بعد شیردهی در شب جایگزین شیرمادر: شیره انگور ➕آب شیره خرما➕آب یا آب انگور تازه غیر پاکتی اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠استغاثه به امام زمان درهای آسمان را به روی این زن گشود 🔺این قسمت: اسب بالدار 🔹تجربه گر امروز: خانم اعظم السادات موسوی برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فیلم کامل این قسمت پست اخر این کانالمون👇 برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارده خونگی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
مزه ی این حلوا ارده حررررف نداره حتما درستش کنید 💋🤌 هم خونگی و تمیزه هم اینکه روغنای مضر و نداره😊 موادلازم 😍 پودر قند ۱ پیمانه شیر خشک قنادی ۱ پیمانه ارده نصف پیمانه بهتره که این حلوا رو با شیر خشک قنادی درست کنین شیر خشک بچه ها خوب نمیشه شیر خشک قنادی دو نوع داریم شیرین که مخصوص حلواست و شور که برای سوسیس کالباس استفاده میشه موقع خرید حتما بگین شیرین باشه ارده رو کم کم به مواد اضافه کنین تا جایی که به بافت داخل کلیپ برسه کافیه حالا ممکنه ارده ی بیشتر یا کمتری نیاز داشته باشین بعد از اینکه داخل قالب ریختین ۵ ساعت زمان بدین داخل یخچال بمونه اگه سوالی دارین کامنت کنین با عشققققق جواب میدم 😍 . . . . @ghazaye_shik ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر پیاز خونگی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
آشپزی ونکات اسلامی
پودر پیاز خونگی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان
امروز میخواییم پودر پیاز سالم و خونگی درست کنیم. یه چاشنی عالی که طعم غذاهارو محشر میکنه. 😍😋 @pluss_mag مقدار دلخواه پیاز رو پوست بگیرین. به اینصورت نازک برش بزنین. بهتره از پیاز زرد یا سفید استفاده کنین. روی یه پارچه بریزید و با کمک یه دستمال آبشو کمی بگیرین . پیاز ها رو داخل سینی فر بریزین و پهن کنید. داخل فر در کمترین دمای ممکن بزارین و در فر رو نیمه باز بزارین تا زودتر خشک بشه. ۸ ساعت زمان بدین و در حین خشک شدن چند بار زیر و رو کنین . میبینید که کمی رنگش طلایی و کاملا خشک شده. پیازهای خشک رو داخل آسیاب کن بریزید و پودر کنین. پیاز به هیچ عنوان نباید تو محیط خشک بشه چون به سرعت میکروب رو به خودش جذب می‌کنه. حالا یه پودر پیاز خونگی دارین که از سالم و تمیز بودنش اطمینان دارید. 😊 و نکته آخر اینکه پودر پیاز رو داخل ظرف در بسته نگهداری کنید . 😍 نوش جان.
• سَ َ َلاااااام عزیزای دل ❤ حالتون چطوره؟🌹 الهی تنمون سالم و سفره هامون پر برکت و دلمون شاد باشه " آمین " 😍😘🙏🙏 @ashpazi.ba.elisa20 اینم از آبلیموهای تازه و خوشمزه امسال من🤗البته من اول استوریش کردم ولی به درخواست خیلی از دوستان که میپرسیدند چرا آبلیمو مون تلخ میشه لازم دونستم که پستش کنم که تمام نکته های مهمش رو بهتون بگم! نکته اول اینه که برای آبگیری بهتره میون انواع لیموها از نوع لایم(lime) استفاده کنید که پوست نازک و آب فراوان داره و اول ضدعفونی کنید و بعد داخل یک تشت آب بزرگ بریزید تا هفت هشت ساعت بمونه که سم زدایی بشه! در مرحله دوم بهتره پوست لیمو رو جدا کنید(اگه نتونستید اشکالی نداره با پوست باشه!) در مرحله سوم با هر دستگاهی مثل آبمیوه گیری آب بگیرید و در تشت های بزرگ پلاستیکی بریزید و بذارید چند ساعت بمونه(۸ تا ۱۰ ساعت) نکته طلایی برای تلخ نشدن اینه که بعد از این چند ساعت یک لایه کف سفید رنگ روی آبلیموتون ایجاد میشه که حتما باید به آرامی با یک ملاقه جداش کنید و مراقب باشید که با آبلیموتون قاطی نشه و تا آخرین تیکه رو بردارید و آبلیموی باقیمانده رو از یک تنظیف رد کنید و در ظرف های شیشه ای یا ظرفی که هوا نداشته باشه بریزید و در جای خنک بگذارید! در نتیجه با انجام این مراحل یک آبلیموی خوش عطر و طعم دارید که تلخ هم نیست حتما امتحانش کنید امیدوارم که لذت ببرید😋😋. .. نوووش جاااان 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر همه پسند ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است و عطر خواستنت دوباره گيج ميكند ثانيه‌های بيقرار را ... تو كجای جهان منی ای نزديك ترين دور ! كه من سالهاست پنجشنبه را به انتظار نشسته‌‌ام و سهم چشمانم هميشه بی‌خبری ست.! 🍃🍂🍃🍂🍃 پ.ن به نیت اموات همه اعضای کانالمون و مادر بنده یک گل فاتحه نثار کنیم .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت دال عدس رژیمی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
آشپزی ونکات اسلامی
کتلت دال عدس رژیمی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبه
این کتلت خوردن داره حتما امتحان کنید بادسرسیتی باش یک فنجان عدس قرمز یاهمون دال عدس رو بشورید و یه ساعتی با آب داغ بزارید خیس بخوره 1 قاشق روغن تو تابه بریزید پیاز (100 گرم) کلم سفید خرد ده (100 گرم) هویج رنده شده (100 گرم) سیب زمینی رنده شده (100 گرم) و کمی نمک 5-6 دقیقه ای با حرارت زیاد اونارو تفت بدید بعد از رو حرارت بردارید و بزارید خنک بشه عدس هارو رو بعد یه ساعت از صافی رد کنیدو تو مخلوط کن بریزید سیر و فلفل نصف فنجان گشنیز نصف فنجان جعفری همه رو باهم میکس کنید حالا بریزیدش رو سبزیجاتی که تفت دادید کمی نمک و فلفل سیاه زیره و گشنیز هر کدام اندازه یک قاشق غذاخوری نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر یا جوش شیرین که اختیاریه ورز بدید تا یه دست بشه حالا دستاتون رو خیس کنید و اونارو شکل بدید بعدشم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخشون کنید طرز تهیه سس مخصوصش رو هم تو کپشن توضیح دادیم که حتما بخونید امیدوارم از این غذای سالمو خوشمزه خوشتون اومده باشه نوش جان ----------------------------------------------- طرز تهیه سس سفید: مواد زیر را با هم مخلوط کنید چهار قاشق غذاخوری سس مایونز چهار قاشق غذاخوری خامه ترش یا ماست یک قاشق چایخوری سرکه جعفری و شوید خرد شده هر کدام یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر و شکر از هر کدام نصف قاشق چایخوری نمک آن را در یخچال بگذارید تا زمان سرو شود طرز تهیه سس قرمز: مواد زیر را در مخلوط کن مخلوط کنید گوجه فرنگی فلفل تند (تعداد اختیاری) یک حبه سیر و یک چهارم قاشق چایخوری زیره سه قاشق غذاخوری سرکه یک قاشق غذاخوری روغن نباتی نمک بگذارید در یخچال تا زمان سرو شود ---------------------------------- ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
تزیین سالاد ✋ : تو زایمان طبیعی بگو بچه که به دنیا اومد بذارن روی سینه ت حتی اگه خونیه شما تا  ۱۰ روز نمیخوای نماز بخونی بعدش هم پاک میکنی. سریع بذارند این انس میگیره بعد باهاش صحبت کنید. ☺️(خانم پرتو اعلم) اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
تزیین سالاد ✋ : تو زایمان طبیعی بگو بچه که به دنیا اومد بذارن روی سینه ت حتی اگه خونیه شما تا  ۱۰ روز نمیخوای نماز بخونی بعدش هم پاک میکنی. سریع بذارند این انس میگیره بعد باهاش صحبت کنید. ☺️(خانم پرتو اعلم) اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
تزیین سالاد ✋ : تو زایمان طبیعی بگو بچه که به دنیا اومد بذارن روی سینه ت حتی اگه خونیه شما تا  ۱۰ روز نمیخوای نماز بخونی بعدش هم پاک میکنی. سریع بذارند این انس میگیره بعد باهاش صحبت کنید. ☺️(خانم پرتو اعلم) اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند غوره با بطری ✋ : تو زایمان طبیعی بگو بچه که به دنیا اومد بذارن روی سینه ت حتی اگه خونیه شما تا  ۱۰ روز نمیخوای نماز بخونی بعدش هم پاک میکنی. سریع بذارند این انس میگیره بعد باهاش صحبت کنید. ☺️(خانم پرتو اعلم) اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
✅طرز تهیه در خانه در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل می‌کند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیه‌ی باکتری‌ها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول می‌کشد. 🔸مرحله‌ی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. می‌توانید با یک‌چهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال می‌کند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتری‌ها و مخمرها بتوانند آن را بخورند. 🔸مرحله‌ی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث می‌شود فرآیند رشد و تکثیر قارچ‌ها و باکتری‌ها در خمیر سریع‌تر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد. 🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا می‌دهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن می‌کند که نشانه‌ی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان می‌شود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آماده‌ی استفاده شده باشد. یکی از راه‌های مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آماده‌ی استفاده است. ✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آماده‌ای که از مغازه تهیه می‌کنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعمل‌هایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده می‌کنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمی‌کنید، می‌توانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفته‌ای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید. ✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر می‌رسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه می‌کردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠زنی که قبر خود را دید و به دنیا برگشت! 🔺این قسمت: اسب بالدار 🔹تجربه گر امروز: خانم اعظم السادات موسوی فیلم کامل این قسمت در این کانالمون👇 http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5