eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
27هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تابلو‌ نقاشیه😍😍😍😍 نمیگم خودتون ببسنید
این روزا سردرگم هستید کی راست میگه؟ کی درست تحلیل میکنه؟کی تحلیلش به واقعیت نزدیکه؟ تنها کانال و فردی که تحلیلهاشون رو قبول دارم براساس منطق و عقله بدور از افراط اقای سید رضوی هستن تا هر چیزی تو جمع اقوام میگن میگم اقا سید رضوی اینو گفتن این راهکار خوبو دادن این ویس تحلیلی عالی رو فرستادن گوش کنید اونقدر تکرار کردم که به مزاح میگن چی؟ اقای سید رضوی کی؟اقای سید رضوی کجا؟اقای سید رضوی 😂 کلا ایشون رو که دنبال کنید دستتون پر میشه در سبک سنگین کردن شبهات این روزا😊 بخصوص در تحلیلات درون گفتمانی خانوادگی حرف اولو میزنید😂 http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کافی شاپی بدون فر پارت اخر
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیار شور یکروزه خانوما وقتی میگیم اشپزخونه گرم و فعال نقش زیادی داره در همسرداری ،بخاطر اینه که وقتی تقدیر میشید اعتماد به نفس خانوم خونه بالا میره و باز انگیزه میگیره بیشتر خدمت کنه تو خونه برای شوهر و بچه هاش،پس در آشپزخونه رو هیچ وقت نبندید و همیشه بوی غذا و شیرینی ازش بلند باشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیار شور یکروزه خانوما وقتی میگیم اشپزخونه گرم و فعال نقش زیادی داره در همسرداری ،بخاطر اینه که وقتی تقدیر میشید اعتماد به نفس خانوم خونه بالا میره و باز انگیزه میگیره بیشتر خدمت کنه تو خونه برای شوهر و بچه هاش،پس در آشپزخونه رو هیچ وقت نبندید و همیشه بوی غذا و شیرینی ازش بلند باشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو تره خاص خانوما وقتی میگیم اشپزخونه گرم و فعال نقش زیادی داره در همسرداری ،بخاطر اینه که وقتی تقدیر میشید اعتماد به نفس خانوم خونه بالا میره و باز انگیزه میگیره بیشتر خدمت کنه تو خونه برای شوهر و بچه هاش،پس در آشپزخونه رو هیچ وقت نبندید و همیشه بوی غذا و شیرینی ازش بلند باشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو کره خاص پارت دوم خانوما وقتی میگیم اشپزخونه گرم و فعال نقش زیادی داره در همسرداری ،بخاطر اینه که وقتی تقدیر میشید اعتماد به نفس خانوم خونه بالا میره و باز انگیزه میگیره بیشتر خدمت کنه تو خونه برای شوهر و بچه هاش،پس در آشپزخونه رو هیچ وقت نبندید و همیشه بوی غذا و شیرینی ازش بلند باشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
❌ به افرادی که ناراحتی قلبی دارند توصیه نمی شود😱
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای پف کردن کیک چیکار کنیم؟؟ برای اینکه یک کیک اسفنجی و پوک داسته باشید نیاز به مواد خاصی ندارید فقط باید روش ترکیب کردن مواد را به دقت طبق دستورالعمل های زیر انجام دهید. 1. برای اینکه کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی که استفاده می کنید را چند بار الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد افزوده و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود. 2. از قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی کند. 3. سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا کنید و مقداریشکر به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با هم زن می زنیم باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغیر کند و تا اخر در یک مسیر هم زده شود. 4. دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را می گیرد. 5. فر را 20 دقیقه قبل از استفاده در دمای 170 درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود. 6. در زمان پخت کیک به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را می گیرد . 7. باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید که یکی از مهمترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهت های مختلف است. 8. قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید. 9. از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید. 10. هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE