eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
#کوفته_ایزگارا_ (ترکی) مواد لازم برای۱۰ نفر سیر رنده شده ۳ حبه پیاز رنده شده ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز رنده شده ۱ عدد فلفل سبز خرد شده ۱-۲ عدد گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری زیره سبز ۱/۴ قاشق چای خوری سماق ۱/۴ قاشق چای خوری زنجبیل ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری گشنیز خرد شده ۱ پیمانه طرز تهیه ۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم. ۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. ۳- از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم. ۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم. سایر نکات می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید. می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد. در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید. خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#معجون_مخصوص   شیر سرد 1 لیوان  .  بستنی 300 گرم  .  گردو خرد شده 1 قاشق پودر نارگیل 1 قاشق .  کنجد بو داده 1 قاشق  .  دارچین 1/4 قاشق  .  خامه 2 قاشق فندق آسیاب شده 1 قاشق  .  خرما بدون پوست 100 گرم  .  موز 2 عدد  .  عسل 1 قاشق   طرز تهیه : تمام مواد را درون مخلوط کن ( میکسر ) بریزید و ان را روشن کنید ، انقدر مخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش دار پیدا کنند.   معجون اماده شده را درون لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید ، میتوانید درون هر لیوان یک موز نصفه نیز قرار دهید تا معجون مخصوص تر و خوشمزه تری داشته باشید.   نکته ها : میتوانید از جایگزین های دیگری مانند بادام و پسته بجای کنجد و فندق استفاده کنید ، میزان غلظت مواد را با کم و زیاد کردن شیر یا بستنی میتوانید تغییر دهید ، بهتر است مواد سرد باشند تا معجون خوبی داشته باشید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_خشک_ساده و البته بسیار راحت حتی برای شما دوست عزیز که تاحالا دست به شیرینی نشدی میتونه گزینه خوبی باشه تا مثل ما به قنادی علاقه مند بشی موادلازم آرد سفید۱۷۰ گرم کره ۷۰ گرم پودرقند ۵۰ گرم که برای تهیه اش می تونیدشکرروآسیاب والک کنید تخم مرغ ۱ عدد هل یا وانیل یک چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر به اندازه نوک کارد(خیلی خیلی خیلی کم) بااین دستورشماتقریباهجده عددشیرینی خواهیدداشت اگه خواستیدباتعدادبیشترتهیه کنیدنسبت هارودوبرابرکنید. کره را در ظرف بریزین با پودرقند مخلوط کنید بعدش تخم مرغ را اضافه کنید بعد وانیل یا پودرهل. بعدش خیلی میزنیم تا جاییکه کرم مانندبشه و سپس آرد وبکینگ پودررو اضافه کنید وموادرو با قاشق هم بزنید تا حالت خمیر پیدا کنه بعدموادروجمع کنیدوبدون ورزدادن داخل نایلون بذاریدو نیم ساعت توی یخچال استراحت بدید برای فرم دادن وتهیه ی شیرینی یه گلوله ازخمیر برمیداریم وکف دستمون گردمی کنیم .بعد به صورت لوله ای دربیارین و بعد خم کنید مثل اشک بعد توی سینی فر با فاصله مناسب بچینیدچون شیرینی هاکمی پف می کنند.بعدسینی شیرینی رو درطبقه ی وسط فرکه یک رب قبل با حرارت ۱۷۵ سانتیگراد گرم شده به مدت یه رب تا ۲۰ دقیقه بذاریدتابپزه. بعد از پخت و سرد شدن با شکلات اب شده و نارگیل پودر پسته یا ترافل رنگی تزیین کنید. نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
ماده اصلی این سوپ،‌ سیب‌زمینی استانبولی است. البته بهتر است آن را با سیب‌زمینی استانبولی كه كمی ته مزه شیرین دارد‌ یا آن را با سیب‌زمینی پشندی هم بپزید. این بستگی به انتخاب‌تان دارد. از آنجایی كه ماده اولیه این سوپ،‌سیب‌زمینی است،‌ بنابراین با خوردن هر قاشق آن، بخش عمده‌ای از نیاز بدن به ویتامین C تامین خواهد شد. اگر داخل این سوپ چند عدد سیب‌زمینی درسته با پوست بیندازید هم سوپ‌تان به لحاظ ظاهری زیبا می‌شود و هم اینكه مقدار ویتامین C بیشتری دریافت خواهید كرد. به این دلیل كه پوست سیب‌زمینی یكی از منابع اصلی ویتامین C است. مدت زمان لازم برای آماده شدن این سوپ،‌ 20 دقیقه است. مواد لازم . سیب‌زمینی : چهار تا شش عدد . روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری . پیاز خرد شده : نصف فنجان . سینه مرغ : یك چهارم بدون چربی . آرد سفید : سه قاشق غذاخوری . شیر : دو لیوان . هویج : سه عدد بزرگ . پنیر چدار به مقدار دلخواه . نمك، ‌فلفل و دیگرادویه‌ها بسته به ذائقه به مقدار دلخواه . سبزی معطر برای تزئین سوپ نوع و مقدار آن به دلخواه شما بستگی دارد . طرز تهیه 1- سیب‌زمینی‌ها را كاملا شسته و بگذارید با پوست بپزند. سینه مرغ را هم بخارپز كنید. پیازها را با روغن زیتون تفت دهید و در ظرفی دیگر آرد را با شیر مخلوط كنید و به‌آرامی هم بزنید كه ذرات آرد داخل شیر گلوله نشود. 2- بعد از یكنواخت شدن ساختار شیر و آرد،‌ پنیر را به ظرف اضافه كرده و هم بزنید. كمی آب به مجموعه اضافه كنید. سینه مرغ پخته را ریش‌ریش كرده و همراه با هویج خام رنده شده به آن اضافه كنید. 3- بعد از اینكه سیب‌زمینی‌ها كمی نیم‌پز شدند، ‌آنها را با پوست به سوپ اضافه كنید. بگذارید این مواد جوشیده و قوام بیاید. آن را داخل ظرف ریخته و با سلیقه خودتان تزئین كنید. نکات : نكته 1) می‌توانید هم سیب‌زمینی‌ها را به همان شكل به سوپ اضافه نكنید. یك یا دو عدد از آنها را رنده كرده و برای قوام بیشتر به شیر اضافه كنید. ‌نكته 2) یك عدد هویج را هم می‌توانید با پوست بخارپز كرده و بدون رنده كردن یا پوست كندن برای تزئین به سوپ اضافه كنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#حلقه_مرغ_و_ریحان خمیر پیتزا به میزان لازم.( می تونید از #خمیر_جادویی استفاده کنید) مرغ پخته و خرد شده یک ویک دوم پیمانه. پنیر پیتزا یک دوم پیمانه، ریحان تازه خردشده دوقاشق غذا خوری، فلفل دلمه خرد شده مقداری، قارچ سرخ شده مقداری .سیر یکحبه، نمک فلفل به مقدار لازم . مواد میانی را با هم مخلوط کرده وکنار بگذارید .خمیر را گرد باز کنیدرابه هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشه وقاعده مثلث داخل قالب . کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد. بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت. روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم. در طبقه وسط فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه البته بستگی به دمای فرتون داره اگه دیدید روش طلایی می شه زمانش کافیه وسط خمیر چون حلقه ایه خالی می ماند که بعد از پخت می تونید باریحان وگوجه فرنگی یا سالاد کاهو یابه دلخواه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅جایگزین قند و شکر ✍اهل بیت علیهم السلام توصیه کرده اند به استفاده از شکر سرخ، عسل(طبیعی)، خرما، انجیر، کشمش، مویز، و شیره این‌ها. امام کاظم علیه السلام فرمودند: شکر (شکر سرخ)، انسدادها را می گشاید و هیچ بیماری و عارضه ای در آن نیست امیر المؤمنین علی علیه السلام فرمودند:‌ عسل، شفای هر مرضی است، و بیماری ای در آن نیست، بلغم را کم می‌کند و قلب را جلا می‌دهد. و فرمودند: خرما بخورید، چرا که شفای دردها در آن است. وفرمودند: به زنان خود در دوران زایمان خرما بدهید تا فرزندانتان پاک و بردبار شوند. 💥پیامبر اکرم (ص) فرمودند: انجیر تازه و خشک بخورید چرا که بر قدرت همبستری می‌افزاید، بواسیر را ریشه کن می‌کند، و برای درمان نقرس و درمان سردمزاجی، مفید است.و فرمودند: بر شما باد مویز (کشمش سیاه) چرا که تلخه را می زداید، بلغم را می‌برد، پی را استحکام می‌بخشد، خستگی را از میان برمی‌دارد، خلق را خوش می‌سازد، دل را پاک می‌دارد و اندوه را می‌برد.و فرمودند: هر کس به خوردن مویز در حالت ناشتا عادت کند، فهم و حافظه و ذهن، روزی او می‌شود و از بلغم او کاسته می‌شود. 📚 دانشنامه احادیث پزشکی ج۲ ص۲۴۶ تا ۳۹۸ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم؛گوشت چرخ کرده ٣٥٠ گرم، تخم مرغ يك عدد،شیریک دوم پیمانه ارد نخودچی(نان خشک کوبیده)یک دوم پیمانه،پیاز رنده شده اب گرفته شده2ق غ ،نمک وفلفل،زردچوبه وادويه كارى مقدارى مواد ميانى رولت؛جعفرى ريز خرد شده هویج اب پز دو عدد،مغز گردو خرد شده3ق غ،تخم مرغ پخته،زرشک دو ق غ مواد سس:یک ق غ رب،دو لیوان اب یک عدد پیاز نگینی خرد وسرخ شده و کمی زعفران دمكرده وكمى نمك طرز تهیه:مواد گوشتی را با هم مخلوط کرده تا کاملا کشدار وچسبنده شوند بعد روی یه نایلون به صورت مستطیل به قطر نیم سانت باز شود بعد روی گوشت سبزیجات معطر که خرد کردیم رو پخش میکنیم طوری که از هر طرف یک سانت فاصله داشته باشد بعد روش گردو وجعفرى وزرشک رو پخش کرده وهویج ،تخم مرغ پخته شده را گذاشته به کمک نایلون رول میکنیم میزاریم یخچال تا يك ساعت بمونه بعد برا سس هم پیاز نگینی خرد کرده سرخ میکنیم، رب ریخته تفت میدیم اب را ریخته وقتی جوش امد روی رولت میریزیم ومیزاریم به مدت نیم ساعت بپزه بعد پخت (دستورش تو پستاى قبلى هست)باوردنه باز کردم وبا وردنه تورى كن ،توری کردم ورولت را لای خمیر گذاشته وروش زرده تخم مرغ ،روغن وكمى زعفران رومال کردم وگذاشتم فر ١٨٠ به مدت نیم ساعت تاكاملا طلايى بشه ونووووش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#كتلت_مرغ مواد لازم:سينه ي مرغ يك عدد چرخ شده،سيب زميني متوسط دو عدد ريز رنده شده،پياز متوسط يك عدد ريز رنده و آب اضافش گرفته شده ،نمك،فلفل سياه،زردچوبه،پودر سير و كمي آويشن،تخم مرغ درشت يك عدد،آرد سوخاري دو تا سه ق يا به اندازه اي كه بشه به مواد در دست حالت داد،ساقه پيازچه يا جعفري يا ريحان خرد شده دو ق. طرز تهيه:تمام مواد رو خوب باهم مخلوط و نيم ساعت در يخچال بزاريد تا طعمدار بشه و بعد در دست شكل بديد و در روغن سرخ كنيد. #غذای_نونی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
داستان تاثیر گذار و عجیب شهیدی که سردار سلیمانی اصرار داشت کنارش دفن بشن😭👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
#کیک_گوشت_2 دستورکلی: تخم مرغ 4عدد ماست 1 لیوان آرد 1/5 لیوان روغن مایع نصف لیوان پکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم .ابتدا تخم مرغ ها رو حدود 5دفیقه با همزن می زنیم تا تخم مرغ ها کف کند بعد ماست روغن و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم پکینگ پودر رو با آرد مخلوط کرده و دوبار الک کرده و اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط مایه می کنیم. مواد میانی رو هم مثل مایه ماکارونی درست می کنیم البته نباید چرب باشد و آبدار هم نباشد. فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده. مایه کیک را تقریبا نصف آنرا درون قالب ریخته بعد مواد گوشتی رو روی آن بریزید به دور قالب مواد گوشتی نریزید. بعد بقیه مایه کیک رو روی مواد گوشتی ریخته و 50 دقیقه با دمای 180 درجه طبقه وسط بذارید من توی مواد پنیر پیتزا هم ریختم به مواد خمیر هم زعفران زدم که بوی تخم مرغ نده. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
4_5904345447945732681.mp3
12.96M
محتوای داروهای طب اسلامی؟ هر خانواده یک طبیب داشته باشد. زایمان در خانه یا سزارین در بیمارستان؟ #شبهات #مباحثه_طبی جالبه گوش کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#شيريني_نخودچي آرد نخودچي 200گرم پودر قند 100گرم روغن جامد 100گرم پودر هل 1ق م روغن جامد را روي حرارت اب كرده ميزاريم يخچال تا سفت بشه و چند ساعتي بمونه بعد همراه پودر قند ك الك كرديم با همزن بمدت 10دقيقه هم ميزنيم تا كرم رنگ بشه بعد پودر هل را اضافه ميكنيم و آرد نخودچي را ك يه بار الك كرديم اروم اروم اضافه كرده و ورز ميدهيم تا وقتي ك خمير منسجم بشه بعد توي نايلون گزاشته توي دماي محيط 10ساعت استراحت ميدهيم بعد از استراحت خمير را بين دونايلون با وردنه به ضخامت يك سانت باز كرده و قالب ميزنيم توي سيني فر ك كاغذ روغني انداختيم كنار هم ميچينيم روي شيريني خرفه پاشيده و توي فر ك از قبل با درجه حرارت160روشن كرديم بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم. اين شيريني تا داغه زود ميشكنه پس بعد از خنك شدن ب شيريني دست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#پیراشکی شیر نصف پیمانه . ماست نصف پیمانه . روغن یک سوم روغن. شکر ی ق م. آب یک چهارم پیمانه . تخم مرغ دو عدد .پودر خمیر ترش یک ق س‌ آرد به اندازه ای که به دست نچسبد تقریبا سه لیوان و نیم .پودر خمیر ترش و شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و درب ظرف را بپوشانید و بگذارید تا در دمای آسپزخانه ده دقیقه بماند اگر خمیر ترش خوب پف کرد یعنی سالمه و خمیر پیراشکی خیلی خوبی هم خواهید داشت در غیر این صورت با خمیر ترشی که به عمل نیامده اصلا خمیر درست نکنید . در مرحله بعد تخم مرغ و شیر و ماست و روغن و نمک را با چنگال مخلوط کنید و بعد هم آرد را اضافه کنید تا خمیر بدستنون نچسبه . خیلی آرد اصافه نکنید و الا خمیر سفت میشه . لطافت خمیر مثل لاله گوش باشه . نرم و لطیف که چسبندگی هم ندارد یه دو سه دقیقه ای خمیر را ورز بدید . حالا کف ظرفی را چرب کنید خمیر و را داخل ظرف بگذارید و رویش را بپوشانید حالا هم باید دو ساعت یه جای گرم استراحت کند تا خمیر آماده بشه . بهترین کار این هست که فر را سه چهار دقیقه روشن کنید و بعد خاموش کنید و ظرف خمیر را داخل فر بگذارید تا استراحت کند.حجم خمیر باید دو الی سه برابر بشه بعد از استراحت هم خمیر را کمی ورز بدید و بعد هم پهن کنید و با هرجه دوست دارید پر کنید یا در روغن سرخ کنید یا در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید .برای داخل فر گذاشتن حتما روی پیراشکی را با تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید خیلی هم خوشمزه تر هست. اگر از دستور خوشتون اومد صلواتی در دل نثار امام مهرباتی ها کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#زيتون_پرورده موادلازم📝 زیتون بی هسته 500 گرم . رب انار 2 پیمانه . گردو چرخ شده 300 گرم . آبلیمو 2 قاشق نعنا خشک 1 قاشق . آویشن خشک 1 قاشق . دانه انار و روغن زیتون از هر کدام 2 قاشق طرزتهيه📝 زیتون پرورده شمال با رب انار ، گردو ، روغن زیتون ، سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست میشود. بهتر است دانه انار خشک و رب انار را از شمال خریداری نمائید تا طعم واقعی زیتون پرورده را بچشید ، برای سبزی شمال هم جایگزین هایی وجود دارد اگه زیتون شور یا ترش بود بین نیم تا یک ساعت درون آب خیس کنید ، اگر بیشتر از این مدت در آب بماند طعم واقعی اش را از دست میدهد ، زیتون را درون ابکش بریزید و پس از انکه اب اضافه خارج شد درون کاسه ای بزرگ بریزید. رب انار ، ابلیمو و زیتون ها را به خوبی با هم مخلوط کنید ، بقیه مواد را نیز اضافه کنید و پس از اینکه بخوبی مخلوط شدند درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس میل نمائید. اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#حلواي_كدو_حلوايي شكر 1/5پيمانه آرد 1ليوان پوره كدو حلوايي 2ليوان كره 50گرم گلاب 3ق غ زعفرون دمكرده 2ق غ پوره كدو حلوايي را با شكر مخلوط كرده روي حرارت ميزاريم وقتي ي جوش زد زعفران و گلاب را اضافه كرده هم زده از رو حرارت برميداريم. آرد را با حرارت خيلي ملايم تفت ميديم تا بوي خامي ارد گرفته بشه بعد الك كرده دوباره ميزاريم روي حرارت كره را اضافه كرده تفت داده وقتي رنگ ارد تغيير كرد پوره كدو حلوايي را اضافه ميكنيم و خوب باهم مخلوط كرده وقتي حلوا وسط ظرف جمع شد از رو حرارت برداشته و به شكل دلخواه تزيين ميكنيم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
4_5904345447945732681.mp3
12.96M
محتوای داروهای طب اسلامی؟ هر خانواده یک طبیب داشته باشد. زایمان در خانه یا سزارین در بیمارستان؟ #شبهات #مباحثه_طبی جالبه گوش کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍃🌸🍃🌸🍃🌸 #فينگرفود توى خيارهاى قلمى رو با قاشق مقدارى خالى كنيد. مخلوط سالاد پاستا يا الويه رو توى خيارها بريزيد. با خلال دندان و خيار برش خورده بادبان درست كنيد. فک کنم بشه سالاد شیرازی هم ریخت توش که سالمتر از سالاد پاستا و الویه س🤔 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم 📝 گردوی خرد شده 350 گرم تخم مرغ6 عدد روغن مایع 100 گرم روغن جامد یا کره 300 گرم پودر قند 450 گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه) کشمش پلویی 350 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری شیر 250 میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه) آرد قنادی 850 گرم (حدود 6 پیمانه) طرز تهیه📝 اول فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنین، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه. روغن مایع رو به این مواد اضافه کنین و سه دقیقه با همزن بزنید، تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو 1 دقیقه هم بزنین. وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید. توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید... کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید. توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن. بسته به ضخامت کوکیهاتون 15 تا 20 دقیقه توی فر بپزین. در آخر کار برای یکی دو دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنین تا رنگ روی کوکیهاتون کمی قهوه ای تر و زیبا تر شه (فقط حتما بالا سرش باشین و حواستون باشه که بیش از حد برشته نشه و خدای نکرده نسوزه!) بعد از پخت هم کمی بذارین خنک بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم📝 تخم مرغ 5 عدد شکر 1 پیمانه وانیل 1/4 ق.چ روغن مایع یک پیمانه آب جوشیده نصف پیمانه پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری نوتلا دو قاشق سوپخوری آرد 1 و 1/2پیمانه پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری طرز تهیه📝 در ابتدا دو قاشق سوپخوری پودر کاکائو را در نصف لیوان آبجوش خوب حل کنید تا کاملا مخلوط شوند ، کمی که از حرارت افتاد 2 قاشق سوپخوری نوتلا را به مخلوط آب و کاکائو اضافه کنید و هم بزنید و کنار بزارید تا کمی خنک شود . در کاسه ای تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ شود وسبک شود. روغن را اضافه و دوباره بزنید سپس مخلوط نوتلا و آبجو و پودر کاکائو را به مواد تخم مرغی اضافه کنید و دوباره هم بزنید ، حالا مخلوط آرد و 2 ق سوپخوری پودر کاکائو و بکینگ پودر را که قبلا 3 بار الک کرده اید در چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود . در قالب چرب شده وآرد پاشی شده در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت تقریبی35تا 45 دقیقه بزارید تا کیکتون پخته بشه حتما قبل از خارج کردن کیک رو با خلال چوبی چک کنید تا کاملا پخته باشه. در اخر بعد از خنك شدن كيك با خامه شكلاتي خاكه كشي كردم و مقداري از كيك رو با دست پودر كردم و روي كارم ريختم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami