eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل سیب زمینی از سیب زمینی بیرگ همچی گلی بعیده😂 اینم از گل سیب زمینی که حسابی عاشقش شدین😍🌸 @diizain.shik اگه نازک برش بدین ورقه های سیب زمینی رو،اصلا نیازی نیست که تو آب یخ یا آب نمک بذارید🌱 زعفرون رو برای خوشرنگ تر شدنش اضافه میکنم همیشه اما میشه از کمی پودر زردچوبه هم به جای زعفرون استفاده کرد🌱 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل خیاری اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل کالباسی😁 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
. ‎نخود فرنگی‌ها رو دونه میکنیم خوب میشوریم و میریزیم تو قابلمه. داخل قابلمه رو با آب پر میکنیم؛ میزان آب بقدری باشه که روی نخودفرنگی‌ها رو بپوشونه. ‎در قابلمه رو گذاشته روی حرارت کم قرار میدیم تا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد، میزاریم نخودفرنگی‌ها به مدت ۳۰الی ۶۰ دقیقه بجوشن تا کاملا بپزن (بعد از نیم ساعت امتحان کنید اگه پخته بود، حرارت رو خاموش کنید و اگه هنوز خام بود اجازه بدین مدت بیشتری بجوشن) ‎وقتی کاملا پخته شدن، حرارت رو خاموش میکنیم و میزاریم تا کمی از حرارت بیفته و بعد سرکه و نمک رو اضافه و خوب مخلوط کنید. ‎بعد از اضافه کردن نمک، آبشو بچشین! اگه شوری حس نمیشد، مقدار بیشتری نمک اضافه کنید (میزان نمک رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید، اگه کم نمک دوست دارید، نمک بیشتری اضافه نکنید) @diizain.ahik @diizain.shik ‎ حالا نخودای پخته شده رو با همون آب داخل ظرف های شیشه ای با در فلزی میریزیم تا شیشه ها کاملا با نخودفرنگی و آب پر بشن(آب روی نخودفرنگی ها رو بگیره) بعد در شیشه ها رو کاملا محکم میبندیم و میچینیم تو قابلمه، قابلمه رو با آب پر کنید تا حدی که نصف شیشه ها داخل آب باشه ‎بعد قابلمه رو روی حرارت کم میزاریم تا آب بجوش بیاد( از زمانی جوشیدن تایم میگیریم و اجازه میدیم نیم ساعت شیشه ها داخل آب بجوشه) @mahsa_kitchen @mahsa_kitchen ‎بعد حرارت رو خاموش میکنیم، میزاریم شیشه ها داخل همون آب خنک بشن و بعد از ظرف خارج کرده، سر و ته میزاریم تا هوا نکشه. ‎کنسرو های نخودفرنگی ما آمادست و میتونیم داخل یخچال نگهداری کنیم🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرق بندری با هندی رو میدونید ؟ میدونی فرق بندری با هندی چیه؟🌯🌶️ @diizain.shik @diizain.shik منبع @navidghiassi چیزایی که لازم دارین ۲.۳ تا دونه پیاز نصف پیمونه اب روغن ۱ ق.چ زردچوبه ۱/۲ ق.چ فلفل قرمز نمک ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی نون بولکی یا باگت گوجه و خیار شور سس فلفل تندرافانو پیاز و‌جعفری اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین هندوانه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از تولد ملکه کیک ها 🎂🍰 کانال شادی و نکات مومنانه ┄┅┅❅🟤🌼🟢🌸🔴🌺🟣❅┅┅┄                @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جیب تاجر خوردنیه!👀 شنیده بودی اسمشو؟ @diizain.shik از اون فینگرفودای جذابه که قول میدم عاشقش میشی🥰🧡 . مواد اصلی؛ نان تست ۶ عدد تخم مرغ یک عدد شیر ۳ ق غ پودر سوخاری رنگی . . مواد لازم میانی؛ سینه مرغ پخته و ریش شده دو پیمانه خیار شور ریز خرد شده ۱/۴پیمانه ذرت ۱/۴ پیمانه مایونز دوق غ فلفل سیاه و کمی نمک جعفری تازه یا خشک . ❌نکته:نون تست رو بعد از اینکه سرخ کردید بزارید یکم خنک بشه بعد برش بزنید مواد میانی هم حتما سرد باشه بعد مایونز بزنید این غذا سرد سرو میشه🤌🏻😍 . اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍅🌽 🥗🥙 سرو شده با نان برشته شده پختن ذرت موجب افزایش خاصیت آنتی اكسیدانی می‌ شود و هر چه مدت زمان پخت بیشتر باشد، این خاصیت بیشتر می ‌شود. ‌ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) فوت بازیگر اینه عبرت که خیلیا باهاش خاطره دارن👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
اینم یه فینگرفود جذاااب و دلبرانه برای قشنگای خودم😍🙋❤😚 پاستا جامبو شلز 1 بسته گوشت چرخکرده 300 گرم پیاز نگینی شده 2 عدد بزرگ قارچ 300 گرم نمک، فلفل؛زردچوبه؛آویشن؛پودر سیر به میزان لازم رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه نگینی شده 1 عدد بزرگ برای کاور سوخاری: آرد سه صفر قنادی به میزان لازم مقداری نمک+فلفل قرمز+پودر سیر و آویشن برای طعم دار کردن آرد تخم مرغ 2 عدد آب 2 قاشق برای رقیق کردن تخم مرغ آرد سوخاری ساده یا رنگی به میزان لازم ◀آرد سوخاری رنگیُ از لوازم قنادیهای معتبر میتونید تهیه کنید😇 ◀با این میزان حدود 50 تا 60 عدد فینگرفدد جذاااب خواهید داشت ◀میتونید تمام مراحلو انجام بدید طبق فیلم و جامبو شلزها رو بعد از اینکه با مواد سوخاری کاور کردید فریز کنید و هر وقت لازم داشتید از شب قبل از فریزر دربیارید و در یخچال بذارید تا یخ زدایی شوند و 30 دقیقه قبل از سرخ شدن از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند و بعد اونا رو توی روغن داغ و تقریبا شناور سرخ کنید ◀بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه ◀به صورت سرد یا گرم قابل سرو شدن هستن ◀برای گرم کردن مجدد میتونید اونا رو یک ردیفه توی سینی بچینید و چند دقیقه در توستر یا فر گرم کنید😋😍 😁 دختر خانومهای گل ،سوال هایی که در مراسم خواستگاری میپرسید جوابش بله یا خیر نباشد.توضیح کافی بگیرید از آقای داماد😁مثلا دختر پرسیده شما دوست دارید با مادرتون زندگی کنین پسر گفته بله سوال بعدی😁دختره گفته من ازدواج نمیکنم باشما🤦‍♀بگید کامل توضیح بده که منظورش چیه؟ اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
مخلوط ران و سینه مرغ چرخ شده 500 گرم برنج 1/4 پیمانه لپه 1/2 پیمانه پیاز متوسط رنده و آبگرفته شده 1 عدد سبزی کوفته 5 تا 6 قاشق غذاخوری ◀سبزی کوفته شامل تره+جعفری+ریحان+مرزه+ترخون هست ◀که من یک قاشق مرزه خشک و یک قاشق ترخون خشک استفاده کردم و چهار قاشق مخلوط تره و جعفری و ریحان و تره ساطوری شده تخم مرغ 1 عدد نمک؛فلفل؛ زردچوبه به میزان لازم چند قاشق زعفران آبکرده به دلخواه زرشک،گردو،آلو و پیاز داغ برای مواد میانی رب گوجه 2 تا 3 قاشق 1 عدد پیاز بزرگ نگینی برای سس کوفته 😇🌿🌿🌿مراحلو به صورت کامل در فیلم توضیح دادم 🌿ران مرغ به انسجام کوفته کمک میکند ادامه در پست بعدی
دقت داشته باشید لپه را باید در حدی بپزید که له نشود وگرنه کوفته باز میشود و بهتره لپه حالت نیم پز داشته باشه 🌿برای خوشرنگ شدن کوفته بهتره به آب در حال جوش برنج به دلخواه کمی زردچوبه یا زعفران اضافه کنید 🌿برنج را بجوشانید تا نیم پز شود ولی کاملا نرم نشود..و دانه برنج اصطلاحا کمی زنده باشد 🌿بعد از اینکه لپه و برنج تقریبا پخته و نیم پز شدند آنها را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب هر دو کاملا کشیده و کاملا خنک شوند اگر آب داشته باشند کوفته باز میشود 🌿و بعد لپه را با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم شود یا در میکسر بریزید 🌿سبزی کوفته باید ریز ساطوری شود و به هیچ وجه آب نداشته باشه وگرنه کوفته وا میره 🌿میتونید سبزی تازه را حذف و فقط از دو تا سه قاشق سبزی خشک استفاده کنید 🌿مواد کوفته باید حداقل 10 تا 15 دقیقه خوب ورز داده بشه تا کاملا منسجم و یکدست شود یا میتوانید یکبار مواد را باهم چرخ کنید یا در میکسر بریزید تا در نهایت مواد به صورت خمیری منسجم و یکدست دربیاید 🌿اگر ورز دادن کم باشد کوفته باز میشود 🌿بعد از اینکه خمیر کوفته را خوب ورز دادید حتما چند بار خمیر را در کاسه بکوبید تا بهم پیوستگی خمیر چند برابر شود 🌿روی خمیر کوفته را بپوشانید و برای 6 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا 24 ساعت میتوانید خمیر کوفته را در یخچال استراحت دهید 🌿حتما باید آلو چند ساعت در آب خیسانده شود تا کاملا آب جذب کند به هیچ وجه بدون خیساندن آلو را وسط کوفته نذارید چون کوفته باز میشه 🌿خمیر کوفته را مثل فیلم محکم گلوله کنید و دقت کنید کاملا بدون درز و شکاف باشه وگرنه کوفته باز میشود
لپه 150 گرم( 3/4 لیوان) گوشت 150 گرم ◀بنا به سلیقه خودتون میتونید از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید ◀من از گوشت گوساله استفاده کردم ◀برای این شامی گوشت چرخکرده قابل استفاده نیست سیب زمینی کوچک 1 عدد(دلخواه) تخم مرغ 1 تا 2 عدد ◀در ویدئو در مورد اضافه کردن تخم مرغ دوم کامل توضیح دادم ◀پیاز برای پخت گوشت 1 عدد متوسط نمک؛فلفل؛زردچوبه به میزان لازم زعفران آبکرده 1 تا 2 قاشق غذاخوری به دلخواه ◀پیشنهاد میکنم حذفش نکنید طعم عالی به شامی میده 😇❤مراحلو در فیلم کامل توضیح دادم ◀حتما بعد از پخت گوشت و سیب زمینی و لپه صبر کنید هر سه کاملا خنک شوند وگرنه مواد عرق میکنه و شامی در روغن وا میره ◀گوشت را با دست یا عذاساز ریش ریش کنید ◀لپه و سیب زمینی را در غذاساز پوره و میکس کنید یا با گوشت کوب بکوبید تا کاملا نرم شوند ◀مواد شامی باید خوووب ورز داده بشه تا کاملا منسجم شود ◀چرا شامی وا میره؟ یا موادتون داغ بوده و پوره کردید یا ورز کافی نبوده یا تخم مرغ کم بوده یا مواد شامی نیاز به استراحت بیشتری در یخچال داشته ◀بعد از آماده شدن مواد شامی، مواد را در ظرف بریزید و در یخچال 2 تا 24 ساعت استراحت بدید بعد از یخچال دربیارید تا کمی به دمای محیط برسه و مطابق فیلم فرم بدید و در روغن کاملا داغ سرخ کنید ◀برای اینکه مواد شامی موقع فرم دادن به دستتون نچسبه خیلی کم دستتون رو خیس کنید ◀اول امتحان کنید یدونه شامی در روغن بندازید اگه وا رفت یدونه تخم مرغ دیگه به موادتون اضافه کنید ولی با همین دو تا تخم مرغ کاملا مواد عالی میشه شاید هم فقط یک عدد تخم مرغ درشت برای شما بسته به جنس سیب زمینی و لپه استفاده بشه ◀روغن کاملا داغ و حرارت متوسط باشه اینجوری شامی پوک میشه و مغز پخت و البته جذب روغن هم خیلی کم میشه ◀میتونید به مواد شامی 1/8 قاشق چایخوری جوش شیرین یا بیکینگ پودر بزنید تا بیشتر پوک بشه ◀هر شامی را که در روغن انداختید سریع با قاشق مثل فیلم روش روغن بریزید تا پف کنه و بافت سبک تری پیدا کنه ◀با این مقدار مواد حدود 10 تا 12 عدد شامی سایز عکس پست قبل خواهید داشت 😋😻😋😻بعد هم نوش جان کنید اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کفگیر این شیرینی خوشمزه رو بپز خانوما یادتون باشه چند تا خانوم دورهم جمع شدید یا در دور همی های فامیلی ،خودتونو کوچیک نکنید بگید اینو چحور درست کردی اونو چجور پختی به منم یاد بده ،تو جمع پرهیز کنید حتما چون باعث میشه تو جمع کوچیک بشید ،ملت رو شما حساب نکنن ،یا خصوصی برین بپرسین یا خودتون برین اینترنت دربیارید اون دستورو😍(خانم پرتو اعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا چیپس اینجوری پختی؟😳 چیپس بادکنکی فوق العاده خوشمزه👌 by: @channelfoods translate: @ashpazii_ideha سلام به روی ماهتون مواد لازم: سیب زمینی به تعداد دلخواه نشاسته ذرت اندازه لازم برای آغشته کردن سیب زمینی ها نمک روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: سیب زمینی هارو ورقه ای نسبتا ضخیم (داخل فیلم ببینید. نسبت به چیپس معمولی خیلی ضخامتش بیشتره) برش میزنیم. سپس روش نمک ریخته تا کامل نمکی بشن و ده دقیقه میزاریم کنار بمونه. سپس بعد از ده دقیقه اونهارو شسته و اجازه میدیم آبش بره یا کمی خشک میکنیم. اکنون همه تکه های سیب زمینی رو بطور کامل با نشاسته ذرت آغشته میکنیم و داخل روغن داغ میریزیم تا با حرارت متوسط یا نسبتا ملایم نیم‌ پز بشن.(اندازه پختش رو از فیلم هم ببینید) اکنون از داخل روغن بیرون میاریم و اجازه میدیم خنک بشن. بعد از خنک شدن، مجدد داخل روغن داغ سرخ کرده و این بار اجازه میدیم تا کامل سرخ شده و شروع به پف کردن کنند. چپس بادکنکی مون آمادست💖 خانوما یادتون باشه چند تا خانوم دورهم جمع شدید یا در دور همی های فامیلی ،خودتونو کوچیک نکنید بگید اینو چحور درست کردی اونو چجور پختی به منم یاد بده ،تو جمع پرهیز کنید حتما چون باعث میشه تو جمع کوچیک بشید ،ملت رو شما حساب نکنن ،یا خصوصی برین بپرسین یا خودتون برین اینترنت دربیارید اون دستورو😍(خانم پرتو اعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a