eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
@ashpazi ۲سيب زميني متوسط رو خلالي يا نگيني خرد و سرخ كنيد ۳ تا سوسيس آلماني رو حلقه اي برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه اي بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن. بعضيها در سوسيس بندري فلفل دلمه تفت داده شده هم ميريزن❤️ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
پیازچه راپاک کرده ومیشوریم وباقیچی آشپزخونه خرد می کنیم بهش نمک وفلفل وکمی ادویه ویک قاشق آرد گندم وتخم مرغ میزنیم ومخلوط میکنیم ودر روغن داغ دوطرف کوکو را سرخ میکنیم اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات کلاسیک🤩 مواد لازم : ۳۵۰ گرم آرد ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق غ مخمر خشک ۴ گرم بیکینگ پودر پودر وانیل شکر ۳۰ گرم ۴۰ گرم کره نرم شده ۲۱۰ میلی لیتر شیر گرم   ‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@ashpazi آرد۲لیوان آرد نخود۱ لیوان خمیرمایه۱ ق س ۱پیاز __گشنیز و جعفری1 لیوان خورد شده پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه بسته به ذائقه نمک کمی.زردچوبه کمی آب به اندازه ای که خمیری به شکل ماست بدست بیاد مواد خشک رو مخلوط کنیدآب رو اضافه و مخلوط کنیدسبزی و پیاز رو به خمیر اضافه کنید همبزنید در جای گرم بمدت دو ساعت تا خمیر ور بیاد بعد در روغن فراوان سرخ کنید اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
‌ ‌@ashpazi مواد لازم ▫️٣ پيمانه كلم بروكلي  ▫️١عدد تخم_مرغ بزرگ ▫️١.٥ پيمانه موزارلا ▫️١/٤ پيمانه پارمسان رنده شده ▫️٢عدد سير ▫️١/٢ قاشق چاي خوري پونه  ▫️نمك دريا يا هيماليا به مقدار لازم  ▫️٢ قاشق چاي خوري جعفري تازه خرد شده ‌ طرز تهيه 🔸همه مواد به غير از جعفري رو ميريزيم توي كاسه و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمون كاملا يك دست شه (نصف پيمانه موزارلا رو نگه داريد براي آخرش ) بعد از اون مخلوطمون رو روي يك سيني كه كف اون رو با كاغذ نسوز پوشانديم پهن ميكنيم و ميزاريم توي فر ( از قبل فرتون رو روي دماي ٤٢٥ درجه روشن كنيد ) و ميزاريم ٢٠ دقيقه بپزه. 🔸بروكلي پنيري رو بيرون مياريم و اون نصف پيمانه پنير موزارلا رو همراه با جعفري تازه روش ميريزيم و باز ميزاريمش توي فر كه ده دقيقه ديگه بپزه. در آخرم يه مقدار فلفل قرمز روش ميريزيم❤️ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراکی دلخواه و سالم در منزل برای کودکان و بزرگترها اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کباب فورى 🍢 🔸یک تکه سینه مرغ بى استخوان را با سس مایونز،ادویه و سبزیجات معطر طعم دار کنید و در تابه بدون روغن گریل کنید. ‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ای که بچه ها رو به اشتها میاره اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته تبریزی عالی و حرفه ای . . مواد لازم براي ١٢عدد كوفته تبريزي؛ . گوشت قرمز يك كيلو . مرغ يا بوقلمون نيم كيلو . سبزي (تره،مرزه) نيم كيلو . برنج خام يك پيمانه و نيم(ليوان دسته دار) . لپه خام سه پيمانه . تخم مرغ يك عدد . نمك و فلفل سياه و زردچوبه . مواد مياني؛ تخم مرغ اب پز الو زرشك پياز داغ . . نكته؛ برنج و لپه رو بايد بپزيم اما خيلي نه...نه كامل پخته باشه نه خام بمونه 😅😅 @khanedarie.bartar دختر خانوما ،نوعروسای گل خانومهای کم تجربه،هر خانومی کدبانو شده از روز اول این مدلی نبوده ها 😉 اینقدر خراب کرده که الان کدبانوی خانواده شده😁 تا یک غذا و شیرینی درست میکنید خوب نمیشه ناامید نشید دوباره بپزید تا متوجه اشگال کارتون بشید ،کار خوب کردن از زیاد انجام دادنه اینو همیشه تکرار کنید تا ناامید نشید ،هر دختر و خانومی باید یک کدبانوی تمام عیار فامیل بشه😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشیمون میشی چرا تا حالا سیب زمینی روسرخ کردی میدونستی خانومایی که با عشق اشپزی میکنند افسردگی نمیگیرند(خانم پرتواعلم) اشپزی های این روزگار با عشقه بنظرتون؟ سریع یه چیزی سر هم میکنیم بیاییم بشینیم سر گوشی و تلویزیون و پای حرف دوست و رفیقامون🤦‍♀😒 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
بیا بخر با قیمت 💍 این کانال با قیمتاش کار همه طلا فروشی ها رو تعطیل کرده😍😍 درضمن الان دیگه کسی طلا نمیخره با این قیمتا 😬 همه دنبال هستن که مشابه طلا باشه 😍😍 ✨هیچ کس تشخیص نمیده نیست👌💍 ✨آبکاری شده 💎 ✨کیفیت عالی و دوام بالا😍 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1612644688C3318cb780f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با آموزش تو این روش شکر هم‌به کار رفته که تیزی ترشیو به خوبی میگیره و طعم دلخواهی به ترشی میده اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
۱۵۰ گرم لپه رو از شب قبل خیس کنید ۴۰۰ گرم گوشت گوساله رو با دوتا پیاز بذارین که بپزه وقتی نیم پز شد لپه رو با یک دونه سیب زمینی بزرگ به گوشت اضافه کنید و بذارین خوب با هم بپزن و آبش کشیده بشه و در انتها نمک رو بهش اضافه میکنیم یعنی بعد از پخت کامل گوشت. بعد از خنک شدن مواد رو با چرخ گوشت چرخ میکنیم و زردچوبه و فلفل و یک دونه تخم مرغ به مواد اضافه و مواد رو باهم مخلوط و سرخ میکنیم اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
متاسفانه باخبر شدیم اقای محمد فیلی دچار.......شدن براشون دعا کنید لطفا http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
😍 مواد لازم: ۱ عدد سینه مرغ ۱ عدد زرده تخم مرغ نمک در صورت تمایل پودر سیر آرد سوخاری ۱ پیمانه ۳ عدد تخم مرغ طرز تهیه: سینه مرغ رو به همراه ۱ عدد زرده تخم مرغ و نمک میریزیم توی غذاساز و به خوبی اونو میکس میکنیم. حالا اونو به قطعات کوچیک توی دستمون به شکل ناگت درمیاریم. کف سینی کاغذ روغنی میذاریم و ناگت هارو روش میچینیم و به مدت ۲ ساعت توی فریزر میذاریم. توی یه کاسه آرد سوخاری ریخته به همراه کمی پودر سیر و توی یه کاسه دیگه ۳ عدد تخم مرغ رو هم زده و بهش نمک و پودر سیر میزنیم. حالا ناگت هارو دونه دونه اول توی تخم مرغ سپس پودر سوخاری و دوباره تخم مرغ و دوباره در پودر سوخاری میغلتانیم و میذاریم کنار(توجه داشته باشید در واقع هر ناگت رو دوبار در تخم مرغ و ۲ بار در آرد سوخاری میغلتونیم) حالا توی قابلمه روغن میریزیم میذاریم داغ که شد ناگت هارو میذاریم توش و با حرارت ملایم میذاریم سرخ و مغز پخت بشه در کنار از سیبزمینی سرخ شده و صد البته سس کچاپ و سس مایونز و یا هزار جزیره و یا حتی سس تارتار و … غافل نشین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 دو عدد بادمجان رو بصورت یکی در میان پوست بگیرین. به این شکل اونارو نگینی خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزین؛ بادمجان ها رو اضافه کنید و  کمی تفت بدید . کمی  نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید. بادمجان‌ها رو از تابه خارج کنین و مقداری روغن بریزید، یک عدد پیاز رو خرد کنید وَ داخل تابه بریزید تا  سرخ بشه. نصف یک فلفل دلمه قرمز رو خرد کنید و با پیازها کمی تفت بدید. یک پیمانه پوره گوجه فرنگی، یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری شکر، دو حبه سیر خرد شده، یک لیوان آب ، مخلوط کنید و درشو بزارین تا بجوشه. بادمجان ها رو اضافه و مخلوط کنین. سه فضای خالی برای تخم مرغ ایجاد کنید. تخم مرغ هارو اضافه کنید ، روشون کمی نمک بپاشید،   در تابه رو ببندین تا تخم مرغ‌ها بپزن . در صورت دلخواه میتونین مقداری پنیر پیتزا هم اضافه کنید. درشو ببندین تا پنیرها ذوب بشن. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 کلم یک عدد سرکه سفید یک سوم لیوان گوشت چرخ شده ۵۰۰گرم برنج نیم پزشده یک لیوان جعفری خردشده ۴قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم پیازرنده شده یک عدد موادسس دلمه هویج رنده شده یک عدد پیازیک عدد فلفل دلمه یک عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم ابتداآب رومیزاریم جوش بیادبهش سرکه رواضافه میکنیم کلم روداخل آب میزاریم اجازه میدیم تاکلم نرم بشه موادداخلی دلمه رودرست میکنیم گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،نمک وادویه،جعفری خردشده،برنج نیم پزشده همه روباهم مخلوط میکنیمموادسس دلمه روهم سرخ میکنیم ابتدا پیازخردشده روتفت میدیم بهش هویج رنده شده رواضافه کرده هویجهاکه تفت خوردن بهش فلفل دلمه ونمک وادویه ورب روهم اضافه میکنیم نصف لیوان آب میریزیم اجازه میدیم تاسس رنگ بازکنه برگ کلم روروی سطح کارپهن میکنیم ازوسط برش میزنیم وقسمت وسط کلم که یکمی سفتره جدامیکنیم مواددلمه روبه حالت لوله ایی درمیاریم وسط برگ میزاریم ومطابق کلیپ رول میکنیم دلمه های رل شده روداخل سس میچینیم وبقیه آب روبهش اضافه میکنیم دربشومیزاریم تاکاملاپخته بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 عدد گوجه فرنگی متوسط ​​(ترجیح گوجه فرنگی سفت) 2-3 خیار متوسط 1-2 پیاز متوسط ​​بنفش 1 مشت گردو 1 مشت دانه انار سس: 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری شربت انار آب نصف لیموترش 1 قاشق چایخوری سماق نمک آماده سازی: مواد سالاد را خیلی ریز خرد کنید. به دلخواه می توانید مواد سالاد را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید. مطالبی که استفاده کردم به طور متوسط ​​نوشتم ☺️ روغن، شربت انار، آبلیمو، سماق و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کوکو عدس🥰 این کتلت‌ها ساندویچیش معرکه است مواد لازم : ۱ پیمانه عدس شسته شده ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۲ عدد تخم مرغ ۳-۴ ق پودر سوخاری اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکوییت سیب زمینی ✅مواد لازم سیب زمینی آب پز دو عدد پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری آرد سه قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد نمک و فلفل سیاه ✅‌طرز تهیه: سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجلسی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a