5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_موزی🍌 😋
▫️4 عدد موز
▫️60 میلی لیتر عسل یا کارامل (حدود دو قاشق غذاخوری)
▫️مغز فندق
▫️شکلات
🔸موزها رو برش بزنید و برای سه تا چهار ساعت در فریزر قرار بدید. سپس در مخلوط کن یا غذا ساز اون رو با کارامل و یا عسل کامل میکس کنید و مجدد در فریزر قرار بدید تا خودش رو به حالت بستنی بگیره.. با نون بستنی قیفی سرو و با شکلات مغز فندق یا گردو تزیین و نوش جان کنید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_زبان
🥳🥳🥳🥳
نیاز داریم به یه خمیر هزار لا و شربت بار یا عسل
خمیر هزار لا از هایپری ها لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
خمیر و باز میکنیم یه لایه روش شربت میزنیم بعد کنار هم قالب میزنیم تا آخر بعد میچینیم کف سینی فر برای این شیرینی دو لایه خمیر و روی هم قرار بدید و روش دوباره شربت و در آخر با چاقو خط انداخته میره تو فر ٢٠٠ درجه به مدت نیم ساعت آخر هم روش گریل بزنید خوشرنگ بشه و اگر برشته تر دوست دارید میتونید یکم بیشتر بزارید بمونه
اینم از شیرینی هامون که آماده شدن بسیار ترد و خوشمزه
شربت باری که میگم و اینجا میتونی ببینی البته با مقدار کم درست کن بعد مابقی و میتونی نگه داری هر زمان برای کیک یا شیرینی ها نیاز بود استفاده کنی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دسر خوشمزه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#دسر_خوشمزه
مواد لازم:
یک لیتر شیر
دو قاشق غذاخوری نشاسته(گندم یا ذرت) دو قاشق غذاخوری آرد
یک لیوان شکر
یک عدد زرده تخم مرغ
یک پاکت وانیل 5 گرمی
50 گرم کره
یک پاکت خامه(200 میلی)
برای تزئین: بیسکوئیت بورچاک یا هر بیسکوئیتی به دلخواه
میوهی دلخواه
طرز تهیه:
شکر آرد نشاسته زرده تخم مرغ و شیر را داخل قابلمه مخلوط میکنیم. روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا بجوشد و قوام بگیرد. از روی حرارت برداشته کره و وانیل را هم مخلوط میکنیم.
روی کرم را سلفون میکشیم تا رویه نبندد و 2_3 ساعت میگذاریم تا خنک شود. خامه را هم اضافه کرده (بهتر است از خامه قنادی استفاده کنید) و 2_3 دقیقه با همزن میزنیم.
بیسکوئیتها پودر میکنیم و میوهها را برش میزنیم.
داخل ظرف های سرو ابتدا محلبی بعد بیسکوئیت و کنارهها میوه و دوباره محلبی و در آخر بیسکوئیت بریزید و با میوه تزئین کنید.
1_2 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرو نمایید.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک فول شکلاتی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
کیک فول شکلاتی اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 https://eitaa.com/joincha
کیک فول شکلاتی😍😋
مواد لازم:
کره:🧈 ۱۱۳گرم ⠀
(حدودا ۱۰دقیقه قبل شروع کار از یخچال در بیارید)⠀
شکر قهوهای:🍚 ۱۰۰گرم (۱پیمانه سرخالی)⠀
شکر سفید:🍚 ۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه)⠀
تخممرغ:🥚 ۱عدد (بزرگ)⠀
ماست:🍶 ۵۰گرم (۱/۳ کاپ)⠀
خامه صبحانه: 🥣۶۰گرم (۱/۳کاپ+۱قغ)⠀
شیر: 🥛۱۱۳گرم (۱۱۳میلیلیتر)⠀
وانیل:🌸۱/۴قچ⠀
آرد:🥡 ۱۸۵گرم(۱+۱/۳پیمانه)⠀
پودر کاکائو: 🍫۹۰گرم (۱پیمانه)⠀
بیکینگپودر: 🥄۱/۲قچ⠀
جوششیرین:🥄۱/۴قچ⠀
نمک:🧂۱/۴قچ⠀
شکلات ۸۴٪:🍫 ۵۰گرم⠀
شکلات نسوز:🍫 برای تزئین⠀
نکات⠀
۱.فر رو حتما ۱۰ دقیقه قبل از پخت کیکیتون روشن کنید. برای پخت کیک دمای فر رو روی ۱۷۰ درجه و حدودا ۶۰تا ۷۰دقیقه زمان لازمه.⠀
۲.اگه از شکلات خیلی زیاد خوشتون نمیاد میتونید از شکلات خورد شده استفاده نکنید یا اینکه مقدار پودر کاکائو رو نصف کنید و به جاش همون اندازه آرد اضافه کنید.⠀
۳.اگه میخواید دقیقا کیکتون مثل مال من بشه پس دقیقا مقدار رو رعایت کنید (از ترازو استفاده کنید).⠀
۴.جوششیرین جایگزین نداره.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#کیک_یخچالی
بیسکوییت پتی بور۲ بسته
آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخورى
نشاسته ۱/۵ قاشق غذاخوری
شکر ۶ ق غ
شیر ۲ لیوان .
🍥طرزتهیه:
مواد خشک را باهم مخلوط میکنیم و شیر را بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت تا غلیظ شود وقتی به غلظت فرنی رسید میذاریم کنار تا خنک شود
کف قالبمونو سلفون پهن میکنیم و یه لایه مواد شکلاتی و یه لایه بیسکوییت پتی بور میچینیم تا لایه اخر که فقط بیسکوییت میچینیم و سه ساعت در یخچال میذاریم.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
نان خرمایی
#نان_خرمایی
دستور تهیه :
250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید.
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن مایع+1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید...روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه.
حدود 10 دقیقه ورز بدید یا 100 مرتبه به سطح کار بکوبید.
مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه.
خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید.
حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید.
داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید.
سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید.
سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید.
این نان نیازی به استراحت دوم نداره
از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه سبزی خوردنت تازس
#ترفند
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه #پیتزایی مخصوص😍😋
مواد لازم
کمی سوسیس
گوشت چرخ کرده
ادویه
پیاز داغ
سیب زمینی سرخ کرده
قارچ
نون لواش
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
من یه مامانم که بچه هام عاشق دستپختم هستن😎
خیلی قبل ترازاینکه اینستا فیلتر بشه توی ایتا یه کانال فروشگاهی زدم😌
کانال نزدم که....ایــــــرانو براتون جمع کردم توی دووجب جا😃
یه آشی پختم یه وجب عشق روشه😍
اشتباه نکنین...کانال آشــ🍜ـــپزی نیستا😅
کانال عشــ❤️ـــق بازیه
عشق به وطنمون
به ایران قشنگمون❤️
کلی صنایع دستی براتون جمع کردم اینجا😍
اگر توهم به اندازه ی من عاشق ایران و هنرهای اصیلش هستی بیا ببین و لذت ببر و از تولیدکننده های کشورت حمایت کن💪
پرچم ایران همیشه بالاست🇮🇷✌️
https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac