فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ فانتزی بسازید😍
خاکشیر ،گل سرخ ، نعنا (از شب قبل توی کمی آب بزارین یا داخل آب جوش بریزین خودشو وا کنه ) ، آبجوشِ سرد شده یا آب معدنی!
با میوه ها هم میتونید یخ های تزیینی برای شربت درست کنید👌
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
آشپزی ونکات اسلامی
#کیک_هویج
سلام دوستان🌹
روزتون بخیر.ممنون از همراهیتون.
کیک داریم چه کیکی😋خوشمزه و خوش طعم.جای شما دوستان سبز.
#کیک_هویج با پوشش کرمچیز
مواد لازم:تخم مرغ۴عدد.آرد۲۸۷گرم.شکر۱پ.روغن مایع۲/۳پ.هویج رنده شده
۳پ.وانیل۱/۲ق چ.دارچین ۱/۲ق غ.بیکینگ پودر۱/۲ق غ.جوش شیرین۱/۲ق چ.مغز گردوی آسیاب شده۱/۲پ.
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت ۵دقیقه با همزن بزنید تا حجیم شده کشدار و رنگ آن روشن شود.روغن را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.آرد، بیکینگ پودر،جوش شیرین و دارچین را سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید.هویج را نیز اضافه کنید و در آخر مغز گردو را با مواد مخلوط کنید.قالب ۲۷ سانت را چرب و آردپاشی کرده یا کاغذ قرار دهید. خمیر کیک را درون قالب ریخته و قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۷۵درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۵_۵۵ دقیقه قرار دهید.پس از آن با خلال چوبی امتحان کنید.اگر خلال تمیز بیرون آمد کیک آماده است.کیک را روی توری فلزی خنک کنید.
-برای تهیه کِرِمچیز ۴۰۰گرم خامه شیرین شده قنادی فرم دهید.۴۰۰گرم پنیر خامه ای که به دمای محیط رسیده را با یک پیمانه پودر قند(مقدار پودر قند را با ذائقه خودتون تنظیم کنید) بزنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید سپس به خامه اضافه کنید یک قاشق چایخوری عصاره وانبل بریزید و با همزن بزنید تا یکدست بشه بعد برای بین لایه های کیک و تزیین ازش استفاده کنید.
-من دو سری کیک درست کردم و از کرمچیز و مغز گردوی تست شده و سس کارامل برای بین دو لایه و پوشش کیک استفاده کردم.شما میتونید هر کیک هم برش بزنید تا در نهایت چهار لایه کیک داشته باشید که البته کرمچیز بیشتری لازم دارید و کیکتون خوشمزه تر هم میشه.
-برای تهیه مغز گردوی تُست شده، مغز گردوی خرد شده را درون سینی پخش کنید و بذارین داخل ماکروفر با قدرت زیاد هر از یکی دو دقیقه اونا رو زیرو رو کنید تا جایی که مغزها تُست بشن میتونید داخل فر ۱۸۰ درجه هم بذارین و یا اینکه درون تابه بدون روغن روی حرارت ملایم اجاق گاز مرتب به هم بزنید.طعم کیک خیلی بهتر از مغز گردوی خام میشه.
_برای پیمانه کردن هویج،آنرا ریز رنده زده و با قاشق داخل پیمانه بریزید و فشار بدید
از اهمیت صبحانه زیاد بگید تو کانالتون.من تو اطرافیان نگاه میکنم خانواده هایی که به صبحانه اهمیت میدن و حتما میخورن خانوادگی از اعصاب ارومتر و حافظه قویتر و معده سالمتر برخوردارن..برعکس اونایی که صبحانه نمیخورن بدخلق و کسل و بی حوصله و افسرده با معده های یبس(یبوستی)
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_جو_قرمز
مرغ ۱تکه
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
هویچ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
جوپرک ۱/۳ لیوان
زرشک کمی
جعفری خورد شده ۲ ق غ (بچه ها داخل ویدئو اشتباه گفتم گشنیز،اشتباه لفظیه🤦♀️ درستش جعفریه) جعفری اضافه کردم
هویچ، سیبزمینی، گوجه فرنگی وپیاز رو پوست میگیریم و خورد می کنیم به همراه گوشت و ادویه ها میذاریم 2 ساعت بپزه، بعد دوساعت گوشت رو ریش ریش می کنیم و مواد و توی قابلمه با گوشت کوب برقی پوره می کنیم یا با گوشت کوب دستی له و نرمش می کنیم
میریزیم توی قابلمه و جوپرک رو هم. میریزیم و 20 دقیقه زمان میدیم تا بپزه.
بعد زرشک و جعفری خورد شده رو میریزیم و حدود 10 دقیقه قل که زد نمک هم میزنیم و سوپ ما آماده است
از اهمیت صبحانه زیاد بگید تو کانالتون.من تو اطرافیان نگاه میکنم خانواده هایی که به صبحانه اهمیت میدن و حتما میخورن خانوادگی از اعصاب ارومتر و حافظه قویتر و معده سالمتر برخوردارن..برعکس اونایی که صبحانه نمیخورن بدخلق و کسل و بی حوصله و افسرده با معده های یبس(یبوستی)
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
#بورک_اسفناج⭐️ کارقشنگ عطیه جون هنرمند عزیزم
#بورک_اسفناج
بورک در کل یه غذای ترکی# هست ، و از اونجایی که غذاهای ترکی خیلی به ذائقه ما ایرانی ها میخوره،اینم خوشتون میاد و صدالبته خیلی ها بلدن
اسفناج حدود..... ۵۰۰ گرم
خمیر یوفکای
پنیر پیتزا یا پنیر خامه ای
قارچ..... در صورت دلخواه
سیر.....1حبه یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
نمک ، فلفل ، پاپریکا ، ادویه کاری
تخم مرغ..... یک عدد
آب یا شیر ......نصف استکان
زده تخم مرغ .......1عدد
کنجد و سیاه دونه
طرز تهیه :
اول از همه اسفناج هارو شسته و ساقه های بلندش رو کوتاه میکنیم،خشک که شد،داخل تابه با یکم روغن زیتون یا روغن مایع به همراه قارچ و یک حبه سیر رنده شده و فلفل و پاپریکا و نمک و ادویه کاری تفت میدیم تا اسفناج ها و قارچ آب بندازن بعد مواد اسفناج و قارچمون که آماده شد،داخل یه کاسه میریزیم میزاریم کنار. یدونه تخم مرغ رو با یکم فلفل و نصف استکان آب(یا شیر) حسابی مخلوط میکنیم تا لختگی تخم مرغ بره،میزاریم کنار. خمیر یوفکا(مستطیلی) رو ۲ لایه روی یه سطح پهن میکنیم،از مواد تخم مرغی بهش میزنیم و از قسمت طول خمیر مواد اسفناج و قارچ رو میریزیم و از همون سمت طول خمیر آهسته لول میکنیم،خمیر لول شده رو داخل ظرف دایره،بصورت حلقوی میچینیم،بعد با زرده تخم مرغ رومال میکنیمش و روش کنجد و سیاه دونه میریزیم ، میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰دقیقه
از اهمیت صبحانه زیاد بگید تو کانالتون.من تو اطرافیان نگاه میکنم خانواده هایی که به صبحانه اهمیت میدن و حتما میخورن خانوادگی از اعصاب ارومتر و حافظه قویتر و معده سالمتر برخوردارن..برعکس اونایی که صبحانه نمیخورن بدخلق و کسل و بی حوصله و افسرده با معده های یبس(یبوستی)
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#_مافین_خرما
موادلازم:
آرد 125 گرم
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1 ق چ
خرما 220 گرم
آب جوش 20 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
کره 75 گرم
جوز هندی 1/4ق چ
گردو60 گرم
شکر 100گرم
✍طرزتهیه:
آبجوش و خرما را با هم مخلوط کرده تا کاملا له شود کره و شکر و وانیل و تخم مرغ را با همزن زده ارد و ب پ و دارچین و جوز را الک کرده به مایه اضافه کرده در آخر گردو و خرما را ریخته با لیسک کاملا مخلوط کنید مواد را در قالب مافین یا 20 *30 بریزید و 30 دقیقه در فر قرار دهید.
از اهمیت صبحانه زیاد بگید تو کانالتون.من تو اطرافیان نگاه میکنم خانواده هایی که به صبحانه اهمیت میدن و حتما میخورن خانوادگی از اعصاب ارومتر و حافظه قویتر و معده سالمتر برخوردارن..برعکس اونایی که صبحانه نمیخورن بدخلق و کسل و بی حوصله و افسرده با معده های یبس(یبوستی)
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
✴️ قاتق بنه (برای 4 نفر)
🔶 مواد لازم :
🔸پسته کوهی (بنه) : 500 گرم
🔸پیاز متوسط : 1 عدد
🔸آرد گندم سبوسدار : 1 قاشق غذاخوری
🔸نمک دریا، زردچوبه : به مقدار لازم
🔸آبغوره : 4 قاشق سوپخوری
🔸آب : 3 لیوان
🔸روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
🔶 طرز تهیه :
🔸بنه ها را در هاون کوبیده و در ظرف مورد نظر بریزید.
🔸سپس 3 لیوان آب جوش را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مغز آن روی آب بیاید و پوسته سفتش ته نشین شود.
🔸پیاز را در روغن تقت دهید تا طلایی شود.
🔸آرد، ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و همین طور که هم میزنید مواد تهیه شده را کم کم به آن اضافه کنید.
🔸بعد از 10 دقیقه جوشیدن آبغوره را به آن اضافه کنید.
✅ این غذا برای جوانان و ورزش کاران بسیار مفید و مغذی است.
از اهمیت صبحانه زیاد بگید تو کانالتون.من تو اطرافیان نگاه میکنم خانواده هایی که به صبحانه اهمیت میدن و حتما میخورن خانوادگی از اعصاب ارومتر و حافظه قویتر و معده سالمتر برخوردارن..برعکس اونایی که صبحانه نمیخورن بدخلق و کسل و بی حوصله و افسرده با معده های یبس(یبوستی)
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a