هدایت شده از تبلیغات
لباسای کوچولوی خوشگلتونو ازما بخرید
با یبار خریدمشتری دائمی ما میشید😎
🌸 کیفیت عـالـی 🌸🌸🌸
🌸🌸 قیمت مناسب 🌸🌸
🌸🌸🌸رضایت مشتری🌸
🌸🎁🌸🎁🌸🎁✨
با هر خرید یک هدیه از ما دریافت کنید😉😍
🌸🎁🌸🎁🌸🎁✨
ما اینجاییم😇 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/399769998Cf1e86c4567
با این سِت بچم خیلی گوگولی شد🥲👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_خوشمزه_و_فوری
۲ عدد سینه ی مرغ مکعبی خورد شده
۱ عدد پیاز نگینی خورد شده
۲ عدد سیر رنده شده
۱ عدد فلفل دلمه
۱ ق چ نمک و ادویه کاری و زردچوبه و فلفل
۱ ق غ رب گوجه(دلخواه)
نصف فنجان خامه
۱ بسته عصاره مرغ
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کته_خلال
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه
پیاز رنده شده
خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری سر پر
خلال بادوم ۲ قاشق غذاخوری سر پر
کشمش ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
هویج ۲ عدد
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
برنج ۳ پیمانه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
..
این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید، عدس پلو یا رشته پلو، امیدوارم درست کنید و لذت ببرین
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شوید_لوبیا_پلو
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
شوید خشک پودر شده به میزان لازم (ما خشک می ریزیم شما خواستین تازه بریزین)
نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم .
برنج رو از قبل خیس کردم .
لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه .
برنج رو آبکش کردم .
لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه من این بار نریختم ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد .
من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم .
بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#حمص_بادمجون_کبابی 🍆
✍مواد لازم:
✔️بادمجون كبابى ٢عدد
✔️نخود پخته يك و نيم ليوان
✔️روغن زيتون يك دوم استكان
✔️ارده دو سوم استكان
✔️سير دو حبه
✔️فلفل قرمز نصف ق م خ
✔️فلفل سياه نصف ق م خ
✔️نمك يه ق م خ
✔️پودر زيره نصف ق م خ
✔️ليموترش يك عدد
✔️برگ نعنا تازه یه مشت
🥣 طرز تهیه:
نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت)
بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید.
كنار فلافل يا كتلت يا با نان ترديلا يا مثل من نان پیتا رو برش هاى كوچيك بزنيد و به روغن زيتون و فلفل سياه و قرمز و اويشن اغشته كنيد و چند دقيق توى فر بذاريد تا كاملا برشته و طلائي بشه،بعد كنار حمص سرو کنید.
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهار_مدل_بورک👩🍳
بورک سیب زمینی:
سیب زمینه پخته شده
جعفری ساطوری
پیازچه خرد شده
نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا
بورک مرغ:
مرغ پخته شده
فلفل دلمه ای نگینی
پنیرخامه ای
نمک،فلفل،زردچوبه
بورک اسفناج:
اسفناج پخته شده
پیازداغ
پنیرخامه ای
نمک و فلفل سیاه
بورک گوشت:
گوشت چرخ کرده
پیازنگینی
رب گوجه
فلفل دلمه ای
نمک و فلفل
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#ترشی
#ترشی_بامیه_با_رب_انار
بامیه ها رو بشویید و دمش رو بچینید فقط در حدی نباشه که به مغزش برسه و مایع لزج بامیه بیرون بزنه.
بامیه ها رو داخل آب جوش بریزید و بعد از یکی دو قل آبکشی کنید و روش آب سرد بریزید.
سیر ، زیتون سبز ، فلفل سبز ، لیمو ترش ، یک عدد گوجه کال ، سبزی ترشی شامل جعفری ، شوید، ترخون، مرزه رو خرد کنید و روی بامیه ها بریزید .
در یک ظرف سرکه ، یک قاشق رب انار ترش ، سیاه دونه ، گلپر ، نمک ، دونه ی فلفل سیاه و زردچوبه رو مخلوط کنید .
بامیه ها رو داخل این مخلوط سرکه بریزید و هم بزنید و داخل شیشه پر کنید .
دو هفته زمان می بره تا برسه .
این عکس قبل از رسیدن ترشی هست❤️
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#حلوا
#حلوا_شیر
اول 2 لیوان ارد رو الک کنید و با حرارت کم تفت بدین بعد باز دوباره الک کنید و۱۰۰g کره و نصف لیوان روغن رو اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین
شربت رو هم به اینصورت اماده کنید
یک و نیم لیوان شکر+ ۳ لیوان شیر+نصف لیوان گلاب روی حرارت احتیاجی نیست بجوشه شکر که حل شد نصف ق م هل و ۴ق غ زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید
و ارد که تفتش کامل شد شیره رو کم کم در سه مرحله اضافه کنید از زمانی که شیره رومیریزید تا جمع شدن حلوا با حرارت کم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان میبره
بعد حلوا رو به صورت دلخواه تزیین کنید
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_لیوانی👩🍳
1 لیتر شیر
2 ق غ نشاسته
2 ق غ آرد
6 ق غ شکر
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل
یک و نیم ق غ کره
تمام موادو ترکیب کنید وروی حرارت بذارید تا قوام بیاد،نصفشو پودر کاکائو بزنید .
طبق فیلم لایه لایه بریزید داخل لیوان ،لایه وسط بیسکوئیت پودر شده هست✅
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نوشیدنی👩🍳
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور به سبک شکوفه خانوم
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
خیارشور به سبک شکوفه خانوم هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinch
طرز تهیه خیارشور خونگی 😍
مواد لازم و طرز تهیه :
ابتدا آب را به همراه نمکمیجوشانیموبه ازای هر لیوان آب باید یکقاشق غذاخوری سرپر نمک بریزید ، سپس خیار ها را بعد از شستن و خشک کردن داخل ظرف قرار داده در این مرحله میتوانید با خلال دندان چند سوراخ روی خیار ها ایجاد کنید تا مواد بهتر به خورد آن ها رود ، سپس شوید و فلفل تند و ترخون و چند حبه سیر و مقداری نخود خام را به انها اضافه میکنیم و محلول آب نمککه سرد شده است روبه به شیشه اضافه کردهو در انتها به ازای هر شش لیوان آب یک لیوان سرکه اضافه میکنیم درب ان رو به خوبی بسته تا هوا نکشد و در جای خنک و به دور از نور خورشید قرار دهید بعد از دو هفته قابل استفاده هست . نوش جان 😍
@shokoofeh_banoo
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک زرافه
مقدار مواد تو فیلم هست کامل
دستور پست بعدی👇
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
آموزش کیک زرافه مقدار مواد تو فیلم هست کامل دستور پست بعدی👇 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری ای
بایه کیک خوشمزه وخوجل چطورین؟
قیافش رو که میبینید خیلی نازه 😍
طعمشم فوق العاده ست حتما درست کنید👌
#کیک_زرافه_فرشته_پز
#کیک_ترکی
موادلازم برای قسمت سفیدرنگ:
سفیده تخم مرغ ۵عدد
آردسفید۱پیمانه
شکر۱/۲پیمانه
شیر۱/۴پیمانه
روغن مایع ۱/۴پیمانه
بیکینگ پودر۱ق م
وانیل۱ق م
موادلازم برای قسمت زردرنگ:
زرده تخم مرغ ۵عدد
آردسفید از ۱ پیمانه ۱ق غ سرپر کمتربریزید
شکر۱/۲پیمانه
شیر۱/۴پیمانه
روغن مایع ۱/۴پیمانه
بیکینگ پودر ۱ق م
وانیل ۱ق م
پودرکاکائو به میزان لازم
تخم مرغ هم دمای محیط،زرده وسفیده راجداکنید،سفیده را باهمزن بزنید تا فرم بگیره وشکر را بهش اضافه وهم بزنید.بترتیب شیر وروغن راافزوده،مخلوط کنید سپس آرد(۳بارالک شده)وبیکینگ پودرووانیل رااضافه وباهمزن مخلوط کنید تا یکدست شه.بزارید کنار وبرید سراغ زرده ها.
زرده را باهمزن بزنید تا ازحالت لختگی دربیاد.شکر رااضافه وبزنید تا حجیم شه.بترتیب شیر وروغن رااضافه ومخلوط کنید.سپس آرد وبیکینگ پودر ووانیل رااضافه وخوب مخلوط کنید(بعضی از زرده های تخم مرغ رنگشون خیلی زرد نیست برای اینکه کیکتون قشنگتر بشه میتونید مقداری زعفران به مایه زرده ها اضافه کنید)قالب میان تهی راخوب چرب وکاغذروغنی بزارید واول مقداری مایه زردرنگ را داخل قالب بریزید وروش پودرکاکائو الک کنید طوری که سطح موادکاملا پوشش داده بشه.بعد مقداری مایه سفید رنگ رابریزید ودوباره پودرکاکائو روش الک کنید تا ۴لایه این کارراتکرار کنید مطابق کلیپ
یعنی درکل دوقسمت زرد رنگ ودوقسمت سفید رنگ جمعا میشه ۴لایه .لایه آخر را پودرکاکائو نپاشید.قالب را۳باربه سطح کار بکوبیدهوای اضافه خارج بشه وداخل فر ازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه سانتی گراد بمدت ۴۰دقیقه بزارید بپزه طبقه وسط فر.بعد گذشت ۴۰دقیقه باسیخ یاخلال چوبی تست کنید اگر مواد به سیخ نچسبید وسالم بیرون اومد کیکتون آماده ست.ازفرخارج کنید بزارید کمی خنک شه وبرگردونیدکاغذرا ازش جداکنیدوبرش داده ونوش جان کنید.
قطر قالب ۲۵سانت
پیمانه منظور پیمانه استاندارد آشپزیه
البته لیوان دسته دارفرانسوی هم میتونید معیارتون قرار بدید
بعدازبرش زدن کیک راداخل ظرف دربسته تویخچال نگهداری کنید که خشک نشه .بافت کیک خیلی پوک ولطیفه👌
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینهمه یکجا انگور دیدید که کشمش شده باشه؟
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#حریره_بادام
بادام: 6 عدد
آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری
شیر پاستوریزه، یک استکان (حدود 60 میلیلیتر) 🌹
شکر: 1 قاشق چای خوری
آب: نصف استکان (حدود 30 میلیلیتر)
بادامها را در آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید، 30 ثانیه بیشتر لازم نیست بجوشد، بادامها را آبکش کنید، رویشان آب سرد بگیرید و بلافاصله، به راحتی آنها را پوست بکنید. سپس بادامها را با مقداری آب سرد و شکر در مخلوطکن بریزید تا در عرض چندثانیه به مایعی سفیدرنگ و شیرمانند تبدیل شود. این مخلوط را روی شعله ملایم در حالی که به طور مرتب هم میزنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزید. سپس آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجددا مرتب هم بزنید تا قوامی مانند ماست پیدا کند.
مقدار اضافی حریره را در ظرف در بسته تا دو روز در یخچال نگه داری کرد. جهت نگهداری حریره در یخچال، اجازه دهید تا کاملا سرد شود سپس درب ظرف را بسته و آن را در یخچال بگذارید. البته تازه تهیه کردن این حریره بهتر است.
کودک 6 ماهه صرفنظر از شیر مادر باید غذای کمکی نیز بخورد، چون در حال رشد و نمو است و شیر مادر به تنهایی نمیتواند تمام نیازهای بدن او را تامین کند🍮
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رستورانی
.
با این ترفندی که بهتون میگم سیب زمینی ترد و عالی میشه
سیب زمینی رو داخل ظرف آب سرد و نمک و سرکه بریزید
بیست دقیقه بعد آبکش کنید و با دستمال خوب خشک کنید
به سیب زمینی ها آرد اضافه کنید
روغن رو بزارید ده دقیقه با حرارت ملایم داغ بشه
سیب زمینی ها رو داخل روغن بریزید با فاصله و تابه رو خیلی پر نکنید
اول حرارت بالا باشه بعد حرارت رو کم کنید سیب زمینی ها مغز پخت بشه
حتما بعد سرخ شدن روی دستمال تمیز بزارید روغن اضافه گرفته بشه و تردتر بشه
بعد هر ادویه ای خواستین ااضافه کنید
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها حتما درستش کنید
مواد لازم:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده چرب
پیاز متوسط
سال سیر
نصف فنجان آرد سوخاری
یک قاشق فلفل
1 قاشق چایخوری ادویه
.
،
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
💢اگه بچت پرخاشگره، تو روت وایمیسه، هر چی میگی برعکسشو انجام میده، اصلا به درس اهمیت نمیده☹🥴
🔰 یه هفته تواین کانال باشی رفتار خودتو فرزندت متحول میشه😇😃
💫 راستی دوست گلم امروز میخوام مشاوره رایگان هم بهت بدم
همین الان عضو شو پیام بده👇👇👇
┏━━━🍃🍂━━━┓
https://eitaa.com/joinchat/1165885700C2712e4c8b0
┗━━━🍂🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀پیتزا با سیب زمینی بدون نون 😋🍕
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a